PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122066
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jeśli jeszcze ktoś chce tu gadać o serialach..

lola881

Trójkąta się pozbyli i to w taki sposób, że choćby się zesrali to nie połączą Mabastiana ;P Chociaż kto wie, może by znaleźli jakiś sposób xD Ale serial się znacznie poprawił. Henry i Catherine wymiatają :D
Ostatnio do mnie dotarło, że oglądam każdy bieżący serial CW oprócz Supernatural :D

Przeczytałam opis ;)
Yhym...Ja myślałam,że jest z jakiegoś plenienia przez te wzorki i ubrania :) Ale filmiki na YT fajne ;)

bliss6

Na razie jeszcze nie wiadomo nic o jego pochodzeniu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KvQYX6jVx38 ten jest cudny, z Chemical <3

:D Pojawił się dopiero w serialu?

Widziałam.Podoba mi się ten moment jak patrzy na nią z przymrużonym pobitym okiem i lekko uchylonymi ustami(widać to coś)Co on jej powiedział,bo coś tam mówi ?

bliss6

Rzecz w tym, że on w ogóle nic nie mówił, cały czas milczał kiedy chcieli od niego wyciągnąć informacje. I w tej scenie odezwał się po raz pierwszy do Octavii, powiedział jej "Thank You" :)

Faktycznie "Thank You" znalazłam inny filmik ;) Z tym nie mówieniem to jeszcze ciekawiej mm :)
Szkoda, że nie ma tego serialu na zaluk** :/

bliss6

Jest na ii tv mnóstwo linków, najbardziej preferuję played.to ;P Ale ja większość seriali ściągam na komórkę ;)

tequila_s

Czy relacje między bohaterami i tematy rozmów jakie bohaterowie prowadzą - w tym przypadku Pamiętników wampirów to jest to czym teraz żyją nastolatki?? akurat amerykańskie, ale czy polskie również mają takie płytkie tematy i błahe problemy?
ciekawi mnie to,ponieważ zapewne większość seriali, filmów skierowanych do nastolatków (amerykańskich) w gruncie rzeczy zajmuje sie bzdetami...

shmitt

Oczywiście.

tequila_s

Exisssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz wiem co Ty przeżywałaś po finale Merlina :(

bliss6

Co co co???? Ale że jak, że co??

bliss6

Znaczy że Twój serial zakończył się jak się zakończył i że serce Ci pęka i wiesz, że nie będzie ani jednego nowego odcinka? Czy że Ty też oglądasz Merlina?

Exis_26

To pierwsze :( Buuu ;(
I co robić w tej sytuacji ? Cierpię od 5 dni....

bliss6

Współczuję :((( Ja cierpiałam ... A nie będę Cię dołować może, musisz to przetrzymać :(

Exis_26

Sytuacja wygląda tak,że nigdy w życiu jeszcze tak mnie nie wzięło...Ryczę w głos za każdym razem jak widzę tą konkretną scenę a nawet jak czytam komentarze innych to jest mi przykro....Nie mówię już o oglądaniu filmików na YT -nie mogę ich oglądać ani słuchać piosenek z tego serialu. Dostałam jakiejś takiej blokady :( Masakra.

bliss6

To masz to samo co ja. Co mogę powiedzieć - to minie. Za miesiąc może będziesz to wspominać z sentymentem i nadal lekkim bólem. Ja to sobie finał znowu włączyłam prawie po miesiącu i znowu ryczałam jak głupia.

Exis_26

Dziwne uczucie......

Przepraszam bardzo za to,że Ci wtedy(jak Ty przeżywałaś Merlina) jeszcze wysłałam filmik :( :*

bliss6

No takie coś się przy niektórych serialach trafia ....
Oj daj spokój, piękny był, więc sobie pochlipałam przy oglądaniu :*:* :*

bliss6

:((((((((((((((((((

Kate123

Co tam?

Dziewczyny rozmawiają o Merlinie i mi się przykro zrobiło, bo sobie to wszystko przypomniałam :(

Kate123

No tak, głupia nie zauważyłam że odpowiadałaś bliss:D

Don't worry :) Ale też powinnaś obejrzeć :D

Kate123

Pewnie, to tylko 66 odcinków przecież:D
Kurde, chcę zmienić nazwę bloga ale wszystko zajęte no:/

Co to dla Ciebie :D Tyle odcinków nadrobiłaś, że z tym byś też nie miała problemu :P
A z jakim serialem/shipem związaną?

Kate123

http://i1.memy.pl/obrazki/380a17118_.jpg :P A tak poważnie, to nie, na razie nie;P
<----- ;) Mam jeden, nie taki chciałam, ale cóż poradzić;D

Ej, no tak :D Wszystko nadrobiłaś z czego zrezygnowałaś, a ja nawet na bieżąco nie nadążam :P Nie wspominam już nawet o nowych seriali :P
Może sobie jeszcze jakiś fajny wymyślisz :)

Kate123

Widzę właśnie jak nie nadążasz, masz tylko 2 odcinki:D A ja jakieś 10 xD Licząc Penny Dreaduful, chyba już się pojawił pilot:D

2? xD Ok, 2 odcinki HoD :P A oprócz tego jakieś 30 innych xD

Kate123

Co się śmiejesz, przeczytaj pierwsze zdanie w swoim dolnym poście;P Mogłam inaczej zrozumieć;D

No tak, faktycznie nie brzmi to jednoznacznie :D No ale wczoraj Ci pisałam, że mam nadrobione tylko 3 seriale, więc to niemożliwe, żebym dzisiaj wszystko ogarnęła i już nie miała zaległości :D Trochę tęsknię za tymi czasami, jak byłam prawie na bieżąco :D

Kate123

Oj tam, większość seriali się już kończy, więc będzie można spokojnie nadrobić;P

Kate123

Wiedziałam, że jak zmienię url, to na bloga zjadą się krewni i znajomi królika. Jak ja tego nie lubię xD

tequila_s

Zostały mi do nadrobienia jeszcze 2 odcinki HoD. SPOILERYLemon <3 Jak dobrze, że wróciła. Bez niej to nie był ten sam serial. George <3 Uwielbiam go :DSPOILERY

tequila_s

OUAT SPOILERS nie mam pojęcia o co chodzi, ale w nowym odcinku Emma powie do Hooka: "come back to me". BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kate123

I jak? Pocałowali się?:D

SPOILERYSPOILERYTak, ale to nie było tak jak myślisz :D Ostatnie odcinki zapowiadają się za to genialnie. Zresztą, ten też był świetnySPOILERYSPOILERY

Kate123

Widziałam jakiegoś gifseta gdzie Hook się pytał, czy Emma odzyskała moce skoro pokonali Zelenę. Domyślam się, że kiss miał zapewne coś z tym wspólnego?:P Nie mogę się doczekać odcinka, ale dopiero wieczorem obejrzę. Muszę się zabrać za nadrabianie, bo już tonę w zaległościach :D

Ten odcinek Cię zabije, więc zacznij się psychicznie przygotowywać :D Jak coś to ja wieczorem będę to pogadamy jak obejrzysz :)
Już Ci się tyle nazbierało? :D

Kate123

Ok;)
Coś koło 13, 14 :D Boję się liczyć:D

Wow, to dosyć sporo (ja już swoich nie liczę xD), ale pewnie szybciutko nadrobisz :)

Zmieniłaś url (nie rozumiem o co chodzi, ale i tak mi się podoba) i teraz Cię nie poznaję :D

Kate123

Sama się nie mogę przyzwyczaić:D
Rany, ale się uzależniłam od tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=VbNEuLQVgMI A najgorsze jest to, że pasuje do każdego OTP. Tyle feelsów:D

Też jak zmieniłam, to nie mogłam się przyzwyczaić, ale w końcu się udało, więc z Tobą też tak będzie :D
OMG, cudowna <3 Aż mam łzy w oczach. Nie wierzę, że taką piosenkę dali do Delenowej sceny. Szkoda tylko, że wcześniej tak wszystko popsuli. Jeszcze nie nadrobiłam, ale czuję, że moje feelsy mogą powrócić :D

Kate123

Moje feelsy powracały już tutaj http://www.youtube.com/watch?v=qNF683K_CYs :)
A przy piosence Kerli wróciły,ale boje się że odejdą w następnym odcinku :(

A mnie ta scena w ogóle nie wzruszyła, gdzie tam do 2x21 czy 3x05 :( Oboje kiepsko to zagrali. Ale ta końcówka ostatniego odcinka, to już było to:D Aż mi serce szybciej biło:D A co, mają coś znowu schrzanić?

Kate123

Nie widziałaś jeszcze tej sceny? Mówię ci, cudo:D

Nope :D Nie chcę sobie spoilerować mimo wszystko :D Bo wtedy już w całości nie chciałoby mi się oglądać odcinka, skoro najlepsze sceny obejrzałam :P

Kate123

Jest jeszcze jedna fajna, kiedy gang gra w salonie;D Czasem potrafią zrobić dobre sceny:P Nie wierzę, że ja jestem na bieżąco z TVD, a Ty nie xDD

Wyleczyłam się :D I trochę czasu mi brakuje :P To tak, jak ja nie wierzę, że jednak nadrobiłaś te odcinki xD