Obejrzałam. Poleci hejt na Emmę, muszę się wygadać, jak nie chcesz to nie czytaj:D
Ale mnie ta kobita denerwuje z tym Nowym Jorkiem. Zachowuje się egoistycznie, myśli tylko o tym co wg niej będzie najlepsze, ani razu nie zapytała Henrego o zdanie, w ogóle nie liczy się z jego uczuciami. A on już szuka mieszkania w Storybrooke, biedak:( Mam nadzieję, że zrobi jej aferę i powie, że on nigdzie się nie wybiera i zostanie z Reginą. No właśnie, a co z Reginą? Czy ona nie ma jakiegokolwiek zdania w tej sprawie??? To ona go wychowywała do jasnej cholery, jest jego matką tak samo jak Emma. I żal mi Hooka, niech on przestanie za nią latać, bo ta ma go w tyłku. Rodziców dopiero co odnalazła i już chce ich opuszczać. Jezu, nie ogarniam tej postaci.
Zgadzam się. Nie podoba mi się to, co zrobili z Emmą. Na siłę uczepiła się NY, a zdanie innych ma gdzieś. Sorry, on nawet z nimi o tym nie porozmawiała. Przecież Henry dopiero co wszystko sobie przypomniał. Przypomniał sobie Reginę i na bank nie będzie chciał jej zostawić.
Henry ma najwidoczniej 3 lata i jedyne co mu potrzebne do szczęścia to mleko czekoladowe. Niech jej ktoś przygada, bo nie wytrzymam.
Wydaje mi się, że będzie musiała pogadać o tym z Henrym i wtedy jej porządnie wygarnie. Regina zresztą powinna zrobić to samo. O rodzicach to już nawet nie wspominam. Tyle było jęku, że ją opuścili i teraz jak mają znowu szansę być razem to ona chce wyjechać?
http://31.media.tumblr.com/tumblr_ly4rerv8oT1qjj9spo1_250.gif
Fajnie, że w przyszłym tygodniu będą dwa odcinki:D
ja oglądając ten odcinek czułam już, że mi feelsy wrócą :D
+ hej Blush, dawno się z Tobą tu nie widziałam :)
Hej Aduś:)
Feelsy mi wróciły, ciekawe czy tego znowu nie zepsują. Ale przynajmniej w tym roku mamy spokój z wyborem: Stefan czy Damon? Jestem w szoku, że potrafili trzymać się tej Deleny, a Stelenę prowadzić jedynie na stopie przyjacielskiej.
No nie wiem, mam nadzieję, że nie będzie czasu przed finałem na jakiekolwiek psucie :) Faktycznie, to wręcz nieprawdopodobne, że nie ma teraz "Elena podejmie ważną decyzję dotyczącą OBY BRACI, ALE BĘDZIE ONA NA TERAZ. Elena przyzna się do swoich uczuć" bla bla bla. Za to faktycznie plus - wiadomo, że związkiem Steleny już nic nie namieszają. Ta ich przyjaźń też jest nawet ok - podobała mi się bardzo scena przy kominku, gdzie Stefan powiedział, że nie można się z kimś przyjaźnić i być zakochanym, bo tak jakby też przyznał, że w niej już zakochany nie jest :P Ogólnie Stefan, kurcze, lubię go :D Caroline też. I sceny Daroline awwwww. Carenzo <3 ENZO <3
"Ogólnie Stefan, kurcze, lubię go :D Caroline też. I sceny Daroline awwwww. Carenzo <3 ENZO <3"
This, this:D Enzo to moja miłość:D
Widzowie zgodnie uwielbiają jakąś postać, która na dodatek przyjaźni się z Damonem - zabijmy go!!!!!!
jak dobrze, że mimo tego go jeszcze widujemy. Ciekawe na jak długo. Poza tym omg, jego akcent..............
http://24.media.tumblr.com/024e58f82b7880c1d9645e6d394b75eb/tumblr_n4kd72g7xw1rd lm3eo1_250.gif i'm fine
Bluszek, obejrzałam The 100 :) faktycznie, serial się dosyć fajnie rozkręca, lubię takie klimaty tajemniczej wyspy ;) ale wciąż się za bardzo do postaci nie przekonałam, nie mam jakiejś ulubionej, ale najbardziej Bellamy <3 Octavia <3 i Raven <3 reszta do odstrzału :D
hej :) taaak, polubiłam go na nowo i czekam niecierpliwie na następny odcinek :P a Ty nadrobiłaś?
Jasne, że nadrobiłam :) Chociaż ten serial :) I odcinki naprawdę bardzo mi się podobały :) SPOILERYTak się cieszę, że Lemon wróciła, bo bez niej to nie był ten sam serial. Georga uwielbiam, serio :D I wygląda na to, że jest szansa na Zade :D Czegóż można chcieć więcej :DSPOILERY
SPOILERSPOILER Tak, bez Lemon to nie było to samo i pomyśleć, że jej nie lubiłam w pierwszym sezonie :o ostatni odcinek w wykonaniu Lemonade...mega :) George jest super, ale naprawdę musiał przejmować rolę dyżurnego casanovy? nope! Za dużo tych dziewczyn, już wystarczy, chcę go znowu z Lemon!! :D a Zade się tak pięknie znowu rozkręca, achh<3 ostatnia scena :D no i Zoe tak się starała, żeby pokazać Wade'owi jak jej zależy :) Ale powiem Ci, że czekam aż Wade przeprosi Zoe za te swoje fochy, a nie wiem czy się doczekam...ja rozumiem, że jest wkurzony, ale to nie wina Zoe, że trafił na dziewczynę, która nawet nie potrafiła wprost powiedzieć, że z nim zrywa, tylko uciekła z byłym :/ Chociaż będę trochę złośliwa i powiem, że Wade może poczuć zdradę na własnej skórze, karma :P SPOILERSPOILER
SPOILERYSPOILERYTeż jej nie bardzo lubiłam, ale teraz nie wyobrażam sobie bez niej serialu :) Kocham jej sceny ze wszystkimi i też bym bardzo chciała, żeby wrócili do siebie z Georgem :) Fakt, za dużo dziewczyn się koło niego kręci, ale mimo wszystko go uwielbiam :) Zawsze mnie potrafi rozbawić :D A jeśli chodzi o Zade'a to ja się w ogóle nie martwię, na pewno się dogadają. Strasznie mi go było szkoda, Vivian mogła mu wszystko osobiście powiedzieć, a ona po prostu uciekła. Karma, ale i tak jest mi go szkodaSPOILERYSPOILERY
Ja tez uwielbiam Georga, niesamowicie się zmienił od 1go sezonu, to on tworzy cały humor w tym serialu :) no, ale najwyższy czas się ogarnąć ;) Wade to Wade, moja miłość do niego nie ustępuje, mimo ze czasem mnie strasznie wkurza i żal mi go, ale jednak jak biorę wszystkie wydarzenia pod uwagę to nie aż tak bardzo :P o Viv nawet szkoda gadać, okazała się straszną kretynką. Ja się o Zade nie martwię, tylko martwi mnie, że nie zdążą wszystkiego naprawić, a ich z anteny ściągną :D jestem straszna hipokrytka, niedawno chciałam żeby zakończyli ten serial, a teraz mam nadzieje na przynajmniej połowę sezonu :P
Podobno podstawa z matematyki była trudna, więc rozszerzenie powinno być stosunkowo łatwe. Dasz radę :) Matura to bzdura ;p
Szok:D Kanonizacja jednak pomogła, dookoła same cuda:D
Jak to cudnie, że wchodzę na forum i nie jestem jedyną osobą, która wie co się działo w ostatnim odcinku:D I nie gadacie tylko o serialach, których skrótów nawet nie umiem rozszyfrować:D I nikt już ze mnie nie szydzi, że nie porzuciłam serialu:D
Nadrabiam TTP. I wszystko byłoby super, gdyby nie Cara. Ta postać strasznie działa mi na nerwy. Strasznie.
A kogo ona nie denerwuje? :) Taki pies ogrodnika :) Dobrze że nie shippowałam jej i Johnowi :) na szczęście nie zwracam jakoś zbytnio na nią uwagi :))
Jestem na bieżąco, widziałam, widziałam:D Muszę jeszcze obejrzeć z polskimi napisami :)
A jak Ci się odcinek podobał?:))
Jak na tak świetną drugą połowę sezonu, finał był IMO średni. W dodatku ta końcówka, jak ja nienawidzę wątków z utratą pamięci..Biedny John, wiecznie mu się obrywa:/ Na szczęście nie zawiedli mnie z Jastridowymi scenami <3 Ja chcę drugi sezon, nie mogą tego tak zostawić... :/ :(
Zgadzam się, musi być drugi sezon...chociaż finał nie był tak dobry jak mógłby być :)
Ale w sumie cieszę się, że nadrobiłam :)
Jastrid <3
Kate, właśnie skończyłam White Collar, to był niesamowity sezon, jeden z najlepszych. Pierwsza część ostatniego odcinka mi się strasznie podobała, niczym z kodu da Vinci :D mogli to rozciągnąć na cały odcinek, bo uwielbiam takie zagadki :p kocham Mozziego, ale on nie ma najlepszego wpływu na Neala, to trzeba przyznać ;) no i koncowka...nie wiem o co chodzi, ale zakończenie ciekawe, może znowu coś wspólnego ma to z tatą Neala?
Wow, w Originalsach to się nie pierdo*ą za przeproszeniem. W VD krew widujemy w torebkach, a w TO w fontannach:D
Nie widziałam jeszcze odcinka i jakoś mi się nie spieszy po ostatnich słabszych odcinkach. Ale co do tej krwi w fontannach, to już mnie nie szokuje. Niczym mnie już chyba nie zaskoczą tam, no chyba, że Hayley urodzi mutanta z dwoma głowami :P
The Tomorrow People, The Carrie Diaries i Star-Crossed skasowane
Beauty & The Beast*, The 100 i Hart of Dixie przedłużone
http://www.ndneighborhood.com/sites/default/files/u971/theofficeno.gif
OMG, chociaż The 100 mi zostawili..
* To chyba jakiś joke
Nowe seriale:
The Flash, iZombie, Jane the Virgin i The Messengers
Spin-off Supernatural odpadł.