Nieee, do Deleny Flarke porównywać? To już Bellarke prędzej, ich relacja się podobnie rozwija. Nie, nie trafia to do mnie, wybacz;P
Kocham TB za retrospekcje z Erickiem:D Czy to możliwe, że serial wrócił na dobre tory 4 odcinki przed końcem?:)
Czekaj aż zobaczysz te! Moment kiedy Pam poznała Ginger oraz Eric i Pam w wersji lat 90-tych, padłam ze śmiechu:D
Oglądam teraz 1x02 :) I serial baaardzo mi się podoba :) Od pierwszej minuty wiedziałam, że się wkręcę i miałam rację :D Do tego genialny soundtrack i przypomniały mi się czasy Lost :D
Mi też, czegoś takiego mi właśnie brakowało :)
Jak będziesz miała jakieś przemyślenia dot. bohaterów itp to pisz, bo ja też się chętnie podzielę :D
I najlepsze jest to, że oglądając ten serial nie myślę o niczym innym tylko o tym co oglądam :D A to jest mi teraz bardzo potrzebne :D
Na obecną chwilę to jeszcze nie mam zbyt wielu przemyśleń (trochę się boję przywiązywać do bohaterów, bo znając moje szczęście to moi ulubieńcy pewnie zginą xD), ale od razu polubiłam Finn'a :) I ta cała akcja z Jasper'em przypomina mi trochę sytuację z Boone'm z Lost (jestem na początku 1x03, więc jeszcze nie wiem jak to się dalej potoczy).
Miałam to samo, dlatego mi się tak spodobało :D Ale potem będą sceny, które Ci się może z czymś skojarzą i nie do końca się oderwiesz, przynajmniej u mnie tak było xD
ooooooo, to może nie będę sama z Finnem. Bo z tego co zauważyłam, to jest w tym fandomie chyba najbardziej nielubiany:P
w ogóle podobieństwa do Lost to asdfghsagha, pełno ich. I oglądając finał czułam się jak niegdyś oglądając Lost i te ich cliffhangery :D
To ja pewnie będę też tak miała xD
Pewnie najbardziej lubiany jest Bellamy :P
Skończyłam właśnie 1x03. Poszłoby mi szybciej, ale laptop ciągle mi się wyłącza, a nie przywiozłam z Wrocławia drugiego...
No ja wszędzie widzę Bellamy'ego i Bellarke :P Też go lubię, ale bez jakichś wielkich zachwytów.
Końcówka 1x03 :(
Ja nic nigdzie nie oglądam, żeby sobie nie spoilerować :P Zresztą, na tym moim gracie to nawet się nie da, bo zaraz się wyłącza. Bellamy'ego lubię ale nie jakoś bardzo, a co do Bellarke to jak na razie jestem na nie :P
:( Spodziewałam się czegoś takiego. Szczególnie, że z Clarke wyjaśnili sobie to wszystko :( Może uda mi się obejrzeć jeszcze 1x04 dzisiaj :)
Czy tylko mnie denerwuje ta aktorka?
http://vampirediaries.alloyentertainment.com/wp-content/blogs.dir/6/files/happy- birthday-bianca-lawson/bianca-lawson-hollywood-actress.jpg
Co mi odejdzie z jednego serialu, to się przypałęta do następnego xD
No właśnie przez WOEE to piszę:D I jeszcze ją musieli wsadzić do wątku z Killianem:/
ona ma zawsze taki przebiegły i wredny wyraz twarzy :D no właśnie oglądam 2x02 i już mnie ten wątek męczy.
Mnie też męczy, mam nadzieję że Freya go szybko odnajdzie, a jemu wróci pamięć... Co do serialowej męczydupy, widziałam jej zdjęcia z 2x07, raczej szybko nie umrze:/
łoo...do 7 odcinka to będą ciągnąć? o kurcze. Dobrze, że mamy 13 odcinków, mam nadzieję, że jeszcze dostaniemy jakieś ładne sceny Freyi i Killiana w tym sezonie:)
Ja też mam nadzieję, bo strasznie im shippuję;D Nie rozumiem natomiast skąd ten nagły szał na Ingrid i Dasha, cały tumblr jest tym zawalony xD A skoro mowa o dashu, to tumblr doprowadza mnie do szału.. szablony przestały działać, nie mogę patrzeć na ten paskudny niebieski:/
ja też :) cały poprzedni sezon czekałam na jakąś fajną scenę i z takim zakończeniem wyskoczyli... IIngrid i Dash? a skąd to się wzięło? :D mieli jakąś scenę? jeszcze nie skończyłam 2x02:) mój dash jest zawsze niebieski, więc nawet nie wiem co działa,a co nie :D
Mieli jedną, rozmawiali o sprawach medycznych i wszyscy się w nich zakochali:D Dla mnie facet jest dupkiem, nie lubię go, a co tu dopiero mówić o shippowaniu z kimkolwiek.
Serio? Ja to już miałam chyba wszystkie kolory i shipy na dashu;) Nie znoszę oryginalnego szablonu, no ale cóż poradzić, będę się musiała na nowo przyzwyczaić:/
Och szaleństwo :P jutro dokończę odcinek, bo dzisiaj już nie mam sił. Co prawda zostało mi z 15 min., ale już mi się dzisiaj nie chce. Ja też nie lubię Dasha...i podoba mi się jak mu zjawa Killian dokucza :D:D a co sądzisz o braciszku?
Ja nawet nie wiem gdzie się zmienia kolory dasha:P ale ja tam nie jestem stałym bywalcem tumblra, także akurat na to nie zwracam uwagi :) pewnie wkrótce naprawią :)
O Fredericku? Trochę taki nijaki, ale z pewnością niedługo się rozkręci i nieźle namiesza;) Joanna będzie się kajać, że nie wierzyła Wendy:P
http://userstyles.org/ stąd brałam;)
No też mi się wydaje, że da im chłopak jeszcze popalić, chociaż na razie wydaje się być sympatyczny.
to jeszcze mi powiedz jak to się zmienia?:D a raczej zmieniało, skoro mówisz, że teraz nie działa :P
Jest sympatyczny, ale wydaje mi się lekko podejrzany. Zobaczymy co z tego wyniknie:P
Wyszukujesz to co cię interesuje, wciskasz "install with stylish" i już masz ;) Jak chcesz zmienić, to wyłączasz stary i instalujesz nowy. Wszystko jest w 'dodatki-style' w przeglądarce.
http://userstyles.org/styles/99466/stelena-is-life-3 ten jest ładny <3 :D
Ale świetne, dzięki !! co prawda nic nie zrozumiałam z tego co napisałaś:P ale obejrzałam sobie instrukcje na filmiku i działa :) od razu sobie yt zmieniłam :) znowu się czegoś nauczyłam :)
Tia, niedoczekany dzień kiedy sobie taki ustawię :D
Widziałaś już 2x03? Wątek z Killianem mnie niesamowicie irytuje:/ W ogóle nie ogarniam tej sytuacji.. Chyba poczekam aż wyjdą wszystkie odcinki i dopiero wtedy obejrzę całość..
Nie, jeszcze nie. No ja Cię rozumiem, już Ci ostatni pisałam, że mnie denerwuje ten wątek, beznadziejny jest. Jak mi się uda dzisiaj obejrzeć to się odezwę po seansie :))
dla mnie w ogóle genialny pomysł z tym wirusem. Po prostu genialnie napisane. I ta bomba, i Raven, i potem scena z Finnem. I Lincoln <3
Pomyliło mi się, to był 1x10. Wow, po prostu genialny. Od początku do końca. Lincolna uwielbiam <3
Jeszcze mi zostały 3 odcinki, a później tyle czekania :(
o nie, finał..................... umrzesz :( odcinek genialny pod każdym względem
a ta scena aawwwwwwwwwwwww uwielbiam :( i potem SPOILER "You broke my heart" SPOILERSPOILER