Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122827
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Wersja OUAT mnie na razie nie porwała, wręcz momentami śmieszyła (jak np. podczas sceny z bałwanowym potworem, który wyszedł im komicznie:P), ale muszę przyznać że Elsę dobrali idealnie, ma w sobie to "coś".
Flasha sobie na razie daruję, za dużo mam tych seriali.

Elsa jest świetna. Anna zresztą też :) Zobaczymy jak będzie w kolejnych odcinkach :)
Ja mam już 3 NG, 1 Castle i 2 SH xD Co prawda zależy mi tylko na Castle, ale denerwuje mnie, że już tyle zaległości xD W wakacje było dużo czasu na nadrabianie, a teraz co? xD

użytkownik usunięty
Kate123

SH nie oglądam póki nie uśmiercą Katriny:P Z NG sobie poczekam, niech uzbiera się więcej odcinków.

OMG, i zapomniałam, że zaczyna się The Flash xD

_Sloneczko_2034

Przez nowy filmweb nawet nie wiem czy jakis z moich seriali juz sie nie zaczal:( pokazuje mi 100 seriali ktore chce obejrzec, a nie te ktore aktualnir ogladam. Wredne lajzy:/ wlaczylam jakis serialowy kanal w tv,trafilam na dawno dawno temu i oczywiscie na odcinek, w ktorym garaham zegna sie z zyciem:(

_Sloneczko_2034

Któraś z was ogląda jeszcze Sleepy hollow?

alien_2

Ja, ale jeszcze nowego odcinka nie widziałam.

Kate123

Mi sie przypomnialo,ze taki serial byl i obejrzalam chociaz juz nie mialam. Nawet mnie czyms ten serial jeszcze jest w stanie zaskoczyc,ale nie jestem chyba przekonana.

alien_2

Miałam zamiar obejrzeć 2x01 i dopiero wtedy zdecydować czy oglądać dalej czy nie. Już niedługo będę miała tyle seriali, że będzie konieczne coś sobie odpuścić, przynajmniej na razie :P

Kate123

Juz nawet nie wiem co ogladam i kiedy jest,dzieki nowy filmwebie:)

_Sloneczko_2034

blush jestes ? Potrzebuje Twoje pomocy :D

użytkownik usunięty
bliss6

Jestem:)

Dziękuję, ale już Anetka mi pomogła w odnalezieniu piosenki :)

Jak ja nie cierpię jak jest jakiś filmik a pod nim nie ma zamieszczonego tytułu piosenki/wykonawcy :/ Później człowiek nie ma spokoju do czasu aż się znajdzie tą piosenkę ;)

użytkownik usunięty
bliss6

A jaka to była piosenka?;) Ciekawa jestem:P

"Ciekawość pierwszy stopień do piekła" :D

https://www.youtube.com/watch?v=20XO3TWknL4 <3
W ogóle nie mogłam skojarzyć co to,kto to ? :D

użytkownik usunięty
bliss6

E tam, ja i bez tego mam już zapewniony pobyt;P

Nie znałam jej, ale myślę że bym ci pomogła, jak są słowa to łatwo można znaleźć:P Gorzej jak ktoś używa instrumentalnych utworów i rzeczywiście nie informuje o tytule albo jeszcze lepiej, pisze żeby "nie pytać" :D

Ja jakoś nie mogłam trafić po słowach :DDDD Może przez to,że mam od kilku dni gorączkę ;)
Ej a Ty znalazłaś tą nutę z filmiku" I love you,Elena czy tam Damon ?" Też jestem ciekawa co to jest :)

użytkownik usunięty
bliss6

Ojej :*
Nie kojarzę dokładnie o który chodzi, chyba musiałam się poddać i zapomnieć :P

Sorry "I love you" bez elena ,damon :DDD
O ten http://www.youtube.com/watch?v=kkr5_3bfHwU ooo nawet jest tytuł Swirling - Liquid Cinema :)

użytkownik usunięty
bliss6

Oooo, super <3

_Sloneczko_2034

Strasznie szybko ten hiatus minął i trzeba będzie przygotować znowu nowy schedule :P

_Sloneczko_2034

Widział już ktoś nowy odcinek OUAT???

Kate123

Fajne wprowadzenie Frozen,specjalnie tydzien temu bajkę obejrzalam zeby wiedziec o co chodzi. Odcinek fajny, ale mam wrazenie ze przez jeden watek to moze byc ostatni sezon.

użytkownik usunięty
alien_2

Oglądasz How to Get Away with Murder?:P

Nie,nie wiem co to:p a ogladacie dzisiaj odcinek na zywo?;)

użytkownik usunięty
alien_2

Twoje klimaty, powinno ci się spodobać:D Na razie jest jeden odcinek. No jasne, wszyscy:D

Nie wiem conto ale lubie Viole Davis,obejrze w wolnej chwili. Na razie robie podchody do Gotham. A ja chce obejrzec na zywo:D wiem ze to blad bo jutro wstane w poludnie ale no mam chec:D ide pobiegac

_Sloneczko_2034

To są chyba jakieś żarty, że po TAKIM odcinku muszę czekać do kwietnia xD

_Sloneczko_2034

Zabieram się za odcinek Castle :P

_Sloneczko_2034

Chcę obejrzeć odcinek, a nie pamiętam absolutnie nic z ostatniego odcinka, poza tym że Bonnie i Damon odeszli w stronę światła:/

użytkownik usunięty
alien_2

W zwiastunie do drugiego odcinka, Alaric zastanawia się kiedy Elena zakochała się w Damonie i pokazali pocałunek z 3x10 :D To powinno być już wyjaśnione dawno temu, no ale dobra, lepiej późno niż wcale. A jak odcinek?

Ja jednak obejrzałam i nie było źle, nikt mnie nie denerwował :D Nawet mi powróciły Delenowe feelsy :P

użytkownik usunięty
Kate123

No pewnie że obejrzałaś, po tym co było w zeszłym sezonie już ci nie wierzę:D Ja sobie obejrzałam "Delenowe" fragmenty, powiem szczerze że Nina wypadła lepiej niż się spodziewałam. Już nawet sobie pomyślałam, że obejrzę całość, ale zerknęłam na końcówkę i jebłam. Co to ma być? xD Albo nie, nie chcę wiedzieć...

A już nie pamiętasz, że z Tobą było tak samo? :D Jeszcze mam trochę wolnego czasu, więc co się da to oglądam na bieżąco. Ale już niedługo się skończy :P Niny ostatnio nie mogłam znieść i myślałam, że znowu się będę tylko denerwować, ale było dobrze. No i Riczek &lt;3 Końcówka mnie powaliła xD Pewnie w następnym odcinku dowiemy się o co chodziło :D

użytkownik usunięty
Kate123

No dobra, ale ja pół sezonu nadrabiałam, a ty po jednym odcinku już wymiękłaś:D A na serio, wiadomo że takie gadanie można o d. rozbić:P
To mnie rozwaliło, Elena sobie wyrywa włosy z głowy, a ten bawi się w dom z Bonnie. Plec chyba sama sobie zażywała ziółek.

użytkownik usunięty
Kate123

http://38.media.tumblr.com/3fa58acb0e6e6e75cee6eebbaa0e978a/tumblr_nculazrw6O1rg pgw0o4_250.gif

Wiedziałam, że tak teraz będzie xD Jak wrażenia po odcinku? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie oglądałam jeszcze :P

Aaaaa :D A dużo już masz zaległych odcinków? :D

użytkownik usunięty
Kate123

W sumie mam 10, ale tak naprawdę 5, bo SH i NG mi się nie chce oglądać. A Ty?:P

To nie jest tak źle :D Ja mam 4 - 2 SH (którego też mi się na razie nie chce oglądać), 1 Castle (wczoraj jednak nie obejrzałam, bo poszłam spać) i 1 NG (postanowiłam oglądać na razie, bo odcinki są krótkie i dobrze się je ogląda podczas jedzenia śniadania :D)

użytkownik usunięty
Kate123

Na Castle szykuj chusteczki, Beckett mnie zabiła...

Widziałam pierwszą scenę i już miałam łzy w oczach. Nie chcę nawet myśleć co będzie dalej :(

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałaś najnowszą scenę z Clarke? Umieram, tyle jeszcze czasu...

Nope :( Szybko zleci, zobaczysz :P

użytkownik usunięty
Kate123

https://www.youtube.com/watch?v=fjwNNPTz7Gs&list=PL6abPzY300GVMqmx_gXyCBJ1ow8OHf H68
Ano pewnie że zleci, dopiero co były finały a tu już premiery:P

Obejrzalam ale nie wiem co myslec. Nic mnie nie porwalo,moze tylko koszula Damona w ostatniej scenie;) podoba mi sie tylko to,ze pojawili sie ludzie,ktorzy nie wiedza o istnieniu wampirow i ze wampiry nie moga wejsc do MF. Elena z Dworca ZOO mi sie nie podoba,Jeremy ma powtorke z ostatnich 5 sezonow,Matt i Tyler nuda. Dobrze ze jest Riczek:D oddajcie Enzo. No ciekawe co wymysla z Damonem i Bonnie. Niech tylko nikt juz nie traci pamieci. Wymazywanie Damona z pamieci Eleny jest bardzo dojrzale.

ocenił(a) serial na 6

Widze, ze jest ciekawie :D Kurde szkoda ze przestalam ogladac nie bede dodawac moich rozczarowanych i sarkastycznych komentarzy :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ale patrz co będzie w następnym odcinku: http://amysterioustranger.tumblr.com/post/99041626957/she-fell-in-love-with-damo n-when-she-was-still
Ja mimo wszystko jestem wciąż ciekawa ;)

byledopiatku

Basia, jak tam Outlander? :)