Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY - CZ.3

ocenił(a) serial na 8

Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)

użytkownik usunięty
curious_case

W którymś wywiadzie już to było powiedziane, chyba nawet Julie potwierdziła.

ocenił(a) serial na 10

mam do was pytanie, chcialam dzisiaj obejrzec PW rowno z USA ale z tej stronki co wiekszosc oglada nie wiem czemu ale nie moge, pisze ze to nie jest dostepne w moim kraju. wiecie moze gdzie jeszcze mozna ogladac ?

użytkownik usunięty
fifi1516

spróbuj tego linka http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=55. Odpal fo w Firefoxie ;) Premiera ma być chyba o 3 w nocy tzn o 8 pm. Nie gwarantuje że zadziała - jakość jest też kiepska

użytkownik usunięty

Rozmowa Julie i Candice + krótki fragment z 22 odcinka:
http://www.youtube.com/watch?v=ebwOXfKWKk0&feature=player_embedded#at=264

Rozwaliła mnie z tymi koszulkami xD Tak, to niesamowity talent xD

Może nie talent, ale za to jakie geny xD
A ciekawe, czy mają zamiar zakończyć Deleną :D Bo przecież Julie jest w Team Delena i mówi, że wiedzą, jak chcą zakończyć... :D

użytkownik usunięty
Evarini

Ciekawe co czuli sądzi o muzyce Kateriny :P Bo ją tak chwali a podejrzewam, że jest zażenowana xD

Zależy, czy ma gust muzyczny, czy nie xD

użytkownik usunięty
Evarini

Sądząc po soundtracku VD na pewno, bo nie sądzę żeby zgodziła się na jakiś chłam :P Raz dali jakąś piosenkę Graham, ale pewnie z życzliwości :P

To cover był, nie liczy się :P

użytkownik usunięty
Evarini

Więc wszystko z nią w porządku :D

użytkownik usunięty

OMG, miałam napisać Julie, a napisałam czuli.... xD

Evarini

pewnie tak żebyśmy mieli przedsmak te co będzie w 3 sezonie i z niecierpliwością czekali na kolejny.
oczywiście w kontekście Deleny :D

ocenił(a) serial na 6
ania__87

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1854-opis-3-serii-a-joseph-morgan-na-sta e-w-obsadzie

Ihihi, pewnie niewiele osób podzieli moją radość z tego faktu, ale ja muszę to wykrzyczeć:
I'M IN HEAVEN!!!!
XD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

podziełam :D who is the boss? Klaus is the boss :D
wyrzuty sumienia, rodząca się więź... 3 sezon ma być już jutro !!! :)

ocenił(a) serial na 6
nj1987

"3 sezon ma być już jutro !!! :)"
Ooo, to by było COŚXD

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

to był taki krzyk mój z przytupem, żeby tak się stało...ale chyba nie da rady :( :>

ocenił(a) serial na 6
nj1987

Niestety, chlip chlip...
XD
Damy radę, dzięki Bogu że nie trza dłużej czekać, jak np. w przypadku "Czystej Krwi", gdzie sezon jest co roku...
MasakraXD

WhiteDemon

Czyli jednak będzie więcej złego Stefcia, jeszcze więcej złego do szpiku kości Klausa i Delena mająca wyrzuty sumienia. Dzięki Bogu, bo jakby się zaczęli migdalić od razu to bym była zła:) Na ich miejscu tez bym miała wyrzuty sumienia.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

O matko.. wyrzuty sumienia z powodu rodzącej się więzi :D
TAK TAK!!!! :D Fani Steleny - prepare to loose jak to powiedział Damon w śnie Stefka :P
Pewnie jak zobaczą co wyprawia święty Stefan to wyrzuty sumienia znikną :P

Elena na pewno nie będzie z Damonem bo będzie się martwiła i szukała Stefana,co do "pocałunku" Eleny i Damona to było okazanie współczucia i wybaczenia,poza tym ciężko to nazwać pocałunkiem
Uważam że Elena nie pasuje do Damona jest za bardzo mdła..Kath powinna być z Damonem a Elena ze Stefanem takie moje zdanie.

użytkownik usunięty
Damx123

A skąd wiesz, że to było TYLKO z powodu współczucia? A ten pocałunek był idealny jak na ten moment.
Elena przy Damonie nie jest mdła i chyba tylko fanatycy Steleny tego nie widzą ;)
Kath nie powinna być z Damonem, bo Kath zraniła poważnie Damona i Damon Kath się już nie interesuje, co pokazał dobitnie w "The House Guest".

ocenił(a) serial na 4

A czytałaś te twiterowie komentarze pod artykułem? Rozwalił mnie tekst, że Morgan uczył Wesley'a naśladowania Klausa najlepiej, jak potrafi. Właśnie to sobie wyobraziłam. I aż parsknęłam śmiechem. Chciałabym to zobaczyć na własne oczy:D To musiał być fascynujący widok.

użytkownik usunięty
xena_4

Tak tak :D
Jakoś nie wyobrażam sobie tego xD

ocenił(a) serial na 4

Albo słynne, Klausowe uśmiechy, w wykonaniu Paula...

użytkownik usunięty
xena_4

Paul niech lepiej zostanie Stefkiem bo do Józka mu daleko w kwestii Klausa:P

ocenił(a) serial na 4

To prawda. Józek postarał się. Dodał postaci charakteru, wyrazistości. A w wykonaniu Paula.... Kolejny Stefan?