Tym razem drugą część naszego spoilerowego wątku zamknęła użytkowniczka blush. Niniejszym otwieramy trzecią część wątku dotyczącego serialowych spoilerów. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami :)
ja ostatnio natknelam sie w necie na jej teledysk. okropienstwo to malo powiedziane. muzyka totalny plastik.
Też odnoszę takie wrażenie. I wydaje mi się zmanierowana niemiłosiernie.
Za Bonnie w dalszym ciągu nie przepadam xD
A teraz naprawdę skupiam się na licencjacie...
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1794-nowe-zdjcie-z-twittera--wpis#commen ts
po pierwsze co jest na tym zdjeciu?
po drugie ciekawe o co chodzi z tym "Biedny Damon..."
;)
Może jakiś caps z serialu.
Biedny Damon bo przecież widać jak cierpi chociażby po tej scenie promocyjnej.
Zgadzam się z komentarzami pod fotką. Rzeczywiście - ostatnio wszędzie słychać tylko "Damon to..." "Damon tamto...". Co za dużo, to .... Wiadomo ;/
no niby tak ale zawsze moga zrobic kasztaniaka i nazwac go damon.
http://www.cyfraplus.pl/misc/base/img/kasztaniaki_1.jpg
jaki bylby fajny ;)
To zapewne coś głębokiego, czego mój mózg zmęczony językiem niemieckim nie jest w stanie zinterpretować!:)
Mnie to wygląda jak szyba w drzwiach, taka nie do końca przezroczysta i podświetlona od środka xD
Ale mój mózg jest zmęczony moim kochanym angielskim i bólem głowy, więc mogę mieć urojenia.
Dobra, to ja też coś walnę... no więc jak się tak przyglądam temu zdjęciu to widzę stertę obranych granatów, wiecie, owoców :P
To by mogło sugerować, że Damon bardzo lubi spożywać granaty. Może dlatego jest taki wybuchowy chłopak z niego.
A może Stefcio się zabrał za granata, ale ponieważ nie umie się nim posługiwać to bach - wyleciał razem z nim w powietrze :P
Ale Stefcio ma włoskie korzenie i potrafi gotować, zresztą w jednym z odcinków pichcił coś dla Eleny. Mimo to teoria z granatem baaaardzo mi się podoba. A może to ta krew, którą pluł Damon w tej scenie w piwnicy, chociaż krew nie ma aż takiego koloru, no nie wiem, nie wiem co to może być...
Nie wiadomo, może to kolejne kłamstwo Stefcia i zamówił catering :P
To mamy zagwozdkę...
Mi to przypomina takie robaczki, które chodzą po trupach i zjadają powolutku skórę, wnętrzności itp.. bleee
i zastanawia mnie czy słowa "skończyłem moją pracę w postprodukcji do ostatniego odcinka TVD" odnoszą się do ostatniego odcinka sezonu czy serialu :)
nie wiem czy było-krótka scena z ostatniego odcinka z udziałem Damona i Stefana:)
http://www.youtube.com/watch?v=hZjU2VxycRM&feature=feedu
tak wiem, tylko chodzi mi o to czy Ian skończył pracę nad sezonem czy nad serialem :D Bo może faktycznie mogą nas zaskoczyć i Damon umrze.
To by napisał: Właśnie skończyłem pracę w serialu TVD.
Nie przeżywajta ;) Nie umrze, a nawet jeśli to ożyje w trzecim sezonie;)
Ja myślę, że to może o Stefka trzeba się bardziej martwić :P W końcu zabierze się za jakąś robotę i nie wiadomo jak to się dla niego skończy ;)
A to "Poor Damon" było po to żeby zakochane dwunastolatki srały w gacie ze strachu, że umrze ;)
Mi się nie chce wierzyć w to, że zginie, a to "biedny Damon" jest po prostu dlatego, że Damon jest biedny, no i tyle:P
nie wiem czemu ale skojarzyla mi sie Twoja wypowiedz z tym, ze jesli zrobi cos innego to zrobia mu "kuku". podbija swidrujace oczy albo cos podobnego ;)))
Eee, źle mnie zrozumiałaś, chodziło mi o to, że to pewnie taki chwyt marketingowy ( czy jak to się tam nazywa) i że aktorzy (i nie tylko) mają od czasu do czasu zamieścić jakiś komentarz, który narobi "zakochanym dwunastolatkom" ( jak to fajnie blush ujęła) problemu do końca wakacji ;) A świdrujące oczy Damona, dobre, dobre.
Taki... Stefciowy xD
Nie no, żartuję. Stefan się zaczął wyrabiać... pod koniec sezonu xD
No w tej scenie rzeczywiście widać, że Stefkowi zależy na Damonie i że będzie się starał zrobić wszystko, by go uratować. I podejrzewam, że to się źle skończy dla niego.
ktoś tam pisał że może Matta zabiją w ostatnim odcinku - niestety bo aktor grający Matta jak i Tylera nie występują w finałowym odcinku
To może zabiją szeryfową i w jej miejsce zatrudnią ojca Mateusza, Damon musi się w końcu kogoś bać.
haha - ej właśnie jak zabiją Liz to chyba Caroline będzie musiała zostać szeryfem, albo jej ojciec
Zabiją szeryfową, Caroline się wścieknie, przyłączy do Tylera i sie będą mścić!