Pragnę powiadomić, iż pierwsza część naszego spoilerowego wątku osiągnęła maksymalną ilość postów. Tysięczna wiadomość należała do użytkowniczki Evarini ;) Kielich krwi Bonnie dla Ciebie :D
Tym samym zakładam drugą część tematu.
Zapraszam do dzielenia się informacjami o nadchodzących odcinkach.
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli zwiastunów odcinka "The Last Day", którego premiera zapowiedziana jest na 28 kwietnia zapraszam w poniższe linki:
- krótki http://www.youtube.com/watch?v=FFQWzHLv7Hk&feature=playe...
- rozszerzony http://www.youtube.com/watch?v=92jypmdD9sk&feature=playe...
Pozdrawiam :)
Hm... może kieeedyś...
Dam linka dla chętnych: http://www.filmweb.pl/serial/Killing%2C+The-2011-576962
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1668-6-powodow-dla-ktorych-powiniene-obe jrze-odcinek-qthe-last-dayq
''W tym przypadku, jest jeden moment, który sprawi, że zaczniesz myśleć o tym, jak serial może dalej się toczyć, a drugi, który złamie ci serce.''
fajne ;D
może ;)
a ciekawe czemu nie ma tego filmiku :/ Nina w Live with Regis and Kelly :
Nina Dobrev (Elena) wystąpiła w porannym programie Live with Regis and Kelly oraz udzieliła wywiadu. W czasie rozmowy ukazany został fragment sceny z najnowszego odcinka "The Last Day", przedstawiający Katherine i Damona.
u was też się nie wyświetla ??
oj qrde rozbudzili tym moja ciekawosc. ciekawe co ma nam zlamac serce? elena rzuci stefka?:D
fajnie, ze alarick wroci. cieszy mnie to :)))
Właśnie miałam nadzieję na Delenę :D
Na pewno wpadłabym w rozpacz przez odrzucenie Stefka :D
nom fajnie. Lubie Alarica ;)
To będzie ciekawie :D Ten ostatni punkt mnie najbardziej interesuje :) Co też takiego się wydarzy? Chciałabym już to wiedzieć :)
Może się okaże, że tym wampirem, który jest potrzebny będzie jeden z braci, coś tak mi po głowie zaczęło chodzić.
jednak Damon został zraniony przez wilka :(
czyżby ten spoiler z tym lekarstwem to prawda ??:O jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie oglądałam zdjęcia z As I lay dying (http://www.youtube.com/watch?v=Jotow3yDBtc&NR=1), wygląda na to, że scenarzyści nie dadzą nam być spokojnym o Damona do końca sezonu, szlag by to trafił...
tragedia:/
pewnie będzie nie wyjaśnione to czy przeżyje czy nie aż do następnego sezonu :/ szlak mnie trafi tyle czekać ,bo aż do września.. kiepsko!!
Szczerze? Wydaje mi się, że kwesta przeżycia Damona zostanie wyjaśniona wcześniej. A dlaczego? Ile czasu minęło, zanim Damon zabił Rose? Jeden odcinek, coś koło jednego dnia. A była już w baaardzo kiepskim stanie i pewnie niedługo później i tak by umarła. A nam zostały jeszcze dwa odcinki do końca sezonu, na pewno trochę więcej czasu w rzeczywistości serialowej. Na zdjęciach z As I Lay Dying Damon wprawdzie nie wygląda najlepiej, ale nie wygląda też na umierającego od ugryzienia wilkołaka.
Myślę, że nie będą nas trzymać w niepewności co do jego losu przez całą przerwę między sezonami.
Obyś miała rację, bo czekać tyle czasu na wyjaśnienie całej tej akcji, to kiepska sprawa. A wie ktoś może jak to było w książce z Jenną? Tam też została przemieniona? Ciekawi mnie to.
Jenny w ogóle w książce nie ma, ciotka Eleny to Judith, jest starsza, niż serialowa Jenna i nie wiem, czy ktoś ją w cokolwiek przemienił, nie doszłam aż tak daleko. Może ktoś bardziej wytrwały w czytaniu tych wizji po grzybkach wie :P
Wow Jena jeśli przeżyje to będzie najnudniejszą wampirzycą w dziejach :-P Ale Alarika to chyba dobije :-P
Skąd wiesz? Jenna jak dotąd miała niewiele do roboty, ale jak już się pojawiała, to nie była nudna. Jako wampirzyca może się dopiero rozkręcić.
Oby tylko przeżyła.
No to zabrzmiało jak groźba :-P sasasasa :-))) no ja przy cioci Jenie to zawsze zasypiałem nie wiem jak Ty :-P no ale ja sobie nie mogę przypomnieć z nią żadnej na serio interesującej sceny no ta była pierwsza jak się ocknęła jako półwampirątko :-P bo przeca musi się jeszcze krwi nachlać by skończyć przemianę a podczas procesu zdjęcia klątwy chyba musi zginąć... No a żeby zabić Klausa to trzeba go odmienić no i chyba się udało bo zmieniał się w wilkołaka czyli Jena musiała zginąć... Domniemanie więc... Moze nie...
Nie mówię o interesujących scenach, tylko o tym, że sama postać ma potencjał i chociaż pojawiała się dotąd rzadko i nie robiła dużo, to ma parę fajnych momentów i tekstów. Ale to moje zdanie, nie musisz się z nim zgadzać ;)
No ale musze Cię zmartwić bo zdaje sie Clausewitz doprowadziłrytuał do końca a w nim wampir - jena i wilkołak Julse jak i Elenka musza dać ciała... :-)
A i przy okazji wiemy ze Elajża i Klaus są wampirami od 1000 lat a są z środkowej Europy wiec może z Polajży :-P
A jak no przeca że Elajża to syn Piasta Kołodzieja a Klaus Popiela co go mychy zeżarły :-P
Myślę, że oni zwolnią z czasem, nie będzie tak że jeden odcinek-jeden dzień, myślę że Damona przetrzymają umierającego do końca sezonu. Nie, powiedzą czy przeżyje czy nie. Zobaczcie jak skończył się pierwszy sezon, wszyscy popadali. Tu będzie tak samo
To tylko moje przypuszczenia i nadzieje są, nie ma co brać mnie na poważnie ;)
Ale bardzo liczę na to, że nie zostawią tego bez wyjaśnienia do 3 sezonu.
Rose umierała 2 dni jeśli dobrze pamiętam, bo Elena została z nią sama na cały dzień i jak Rose odbiło to uciekła do pokoju Stefana i tam sie zabarykadowała czekając aż Rose odzyska rozum. Nie wiem jak to zostanie rozwiązane ale jest powiedziane ze starsze wampiry mają wiecej sił, Rose miała 500 lat a Damon 160 coś...
U niego to szybciej pójdzie. Ale też Tyler nie był do końca przemieniony więc może to ma jakiś wpływ. Mam tylko nadzieję, że Damonowi ręka nie uschnie i nie odpadnie;P Podobała mi się pierwsza scena jak Damon leży i podsłuchuje. A Andie już chyba nie zobaczymy. Dlatego aktorka pewnie ujawniła stronę ze scenariusza, bo dialog był dokładnie taki jak ten ujawniony. Widocznie to był jej ostatni odcinek i chciała na koniec zrobic dobry uczynek:D
Się ciesz że tylko w rękę go ugryzł a nie gdzie indziej :-P Bez ręki można żyć :-P a bez... no... Nie warto :_P No ale to zobacz kiedy ujawniła parę miechów temu a kiedy nagrywano? To już te odcinki są napisane już dawno...
Mają napisane i nakręcone, myślę że nad 3 serią jeszcze nie pracują albo mają tylko jakiś zarys. mam nadzieję, że w 2 sezonie damon nie umiera na końcu a teraz nie siedzą i nie kombinują jak go wskrzesic:D Jakiś mały obrzędzik, trochę krwi Bonnie z nocha i Damon wróci do żywych. Ale wolałabym żeby nie umierał;P