PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2259918?page=20

:*

ocenił(a) serial na 1
robb264

Domyśliłam się :D Ja lubię też tę scenę gdy go popycha na łóżko w retrospekcji...
Straszne są te avatary, nic fajnego nie można ustawić ;/

Slutty_Pumpkin

masz tego gifka - w odpowiednim formacie :d
http://speedy.sh/vKkay/1.gif
http://www10.speedyshare.com/vKkay/download/1.gif

ocenił(a) serial na 1
robb264

Chyba jedna z 3 moich ulubionych scen w całym Steferine, czasami myślę że nawet serialu...

Slutty_Pumpkin

swoją drogą - jezeli by się zdecydowali na SK, to ciekawe czy by zrobili z Kath "drugiego Damona" - i wszyscy by zaczęli gadac jej ze zawsze bedzie dla niego 'drugą opcją' i ze wziąl ja tylko dlatego ze jest czlowiekiem - i je jakby mogl to by wrocil do Eleny.

ocenił(a) serial na 1
robb264

No ale kto by niby miał rozmawiać z Katherine? To już prędzej wszyscy by za Stefanem biegali i mówili mu że Kath to bitch i takie tam.

Chce taką scenę http://myspideysenseistingling.files.wordpress.com/2010/11/elena-kisses-stefan-i n-front-of-damon.jpg

W miejscu Damona Elena :)

Slutty_Pumpkin

Myslę ze Elenie nalezy się lepsza kara :d

powinna byc swiadkiem tego :D
http://www19.speedyshare.com/XDqKT/download/2.gif

ocenił(a) serial na 1
robb264

http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/04/damon-soulful-crying.gif ?w=500

Slutty_Pumpkin

Ze niby to Elena :D by tak zrobila LOL

Ona by wyskoczyla do pokoju i by zaczela krzyczec "Co robisz z Katherine - ona próbowala mnie zabic!"

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie... to ja... łzy szczęścia :D
Chociaż nie chciałabym przeszkadzającej Eleny. Już lepiej Damon :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Słyszeliście tego kolesia?? Imo boski utwór;)
http://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA

Nie mogłam jak ktoś tam napisał - kto by pomyślał że Draco Malfoy umie śpiewaćXD

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Ładne :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

;) Zahipnotyzował mnie typuś jeden tym songiem. Głos mega. Lubię takie chropowate;P

WhiteDemon

fajna pioseneczka :P

ocenił(a) serial na 6
robb264

A najśmieszniejsze że podoba mi się tak prosty teledysk...eh;)

WhiteDemon

szczerze mówiąc nie ogladalem go :d
Za to piosenka dobra, podoba mi się jak narasta napięcie/emocje w tej piosence - zawsze to sobie cenię i daję za to dodatkowe punkty (choc i ironio wiele lubianych przeze mnie piosenek nie ma wybuchowego finału :D)

ocenił(a) serial na 6
robb264

Dobry jesteś:,heh, zawsze tylko słuchasz songów, bez oglądania video do nich?;) Zraziłeś się czy co;)
Trochę rozumiem, większość dzisiejszych teledysków jest kiczowata, tandetna i taka rozbuchana w formie, ale tu masz surowość obrazu wręcz;P
A z tym wzrastającym napięciem, dokładnie, mnie też zauroczył ten zabieg, ciary mnie biorą;)

WhiteDemon

Teledyski czasem oglądam a czasami nie - nie ma zasady :D Po prostu myslę ze czasami teledysk moze w dobry/zly sposób zaburzyc percepcję piosenki. A wolę po prostu zdac się na moje uszy i gust muzyczny. I wtedy piosenka albo wpadnie w ucho albo do smietnika - nienawidzę sytuacji gdzie zmuszam się do polubienia piosenki przez wielokrotne sluchanie (bo niby ucho się przyzwyczaja i zaczyna wychwytywac plusy) - a często swietne teledyski manipulują mną by kilka razy wysluchac piosenkę....

ocenił(a) serial na 6
robb264

Całkiem cwanie:)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Ja tak robię, bo nie mam czasu obejrzeć... zwykle robię kilka rzeczy naraz. Nawet jak mi się raz na jakiś czas zdarza oglądać w tv. Wtedy zazwyczaj ćwiczę, tańczę, sprzątam albo gotuję i nie skupiam się na oglądaniu.
Chyba, że artysta jest sprawdzony... wtedy muszę porównać czy teledysk zgadza się z tym, który ja wymysliłam :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No ja też robię kilka rzeczy naraz, ale teledyski zwykle oglądam, przynajmniej jak puszczam sobie coś pierwszy raz bom ciekawa co tam wysmażyli za obraz...

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Btw, "prawdziwy Draco" też ma fajny głos.

B. lubię Toma Feltona ogółem, w HP był lepszy od Radcliffe'a który był śmieszny :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Pff, Draco to w ogóle moja ulubiona postać w HP. Obok Snape'a. WIEEEM JESTEM CHŁORA, XDPotem dopiero Harry ale książkowy, bo mnie też Radcliffe śmieszy.

Jak mówisz że ma fajny głos to wierzę na słowo:) Jedyną ciekawostką jaką znam o Feltonie to że lubi wędkować;)
Mnie zaskoczyło np jaki Pattinson ma fajny głos gdy śpiewa:)

WhiteDemon

A jest ktos kto czytając HP mial nadzieję na romans Hermiona/Harry zamiast Rona? Bo dla mnie to porazka ze nie bylo tej kombinacji.

ocenił(a) serial na 6
robb264

Cóż, ja to jestem w ogóle szoku że Rowling ich nie sparowała...Mimo wszystko nie podoba mi się rozwiązanie Harry Ginny ( PORACHA TOTALNA) i Hermiona z Ronem...(ja tu nie widzę pasji, przykro mi, bitwy o kociaka się nie liczą;P)
Plus moim wyśnionym OTP był właśnie Draco z Herką, na zasadzie od nienawiści do miłości jeden krokXD Uhm, dawno powinnam się była leczyć;P

WhiteDemon

Albo z Draco - tez by moglo byc fanie. Chemia byla :D

ocenił(a) serial na 6
robb264

No właśnie o tym mówię;)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Łeee w fanfiction ją lubili ze Snapem ^^

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

XDDDDD Co ty gadasz nie mogeXDDDDDDD

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nadzieję miałam troszkę, ale potem doszłam do wniosku, że to by było za typowe. Poza tym lubię Rona i zawszę go bronię przed koleżanką która go nienawidzi :D

Szkoda tylko, że Harremu wcisnęli durną Giny ;/

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

To jak u mnie...
Oczywiście lubiłam główną 3, Syriusza i takie tam...

No ale Snape <3 Draco <33333

Uwielbiam tę scenę w filmie gdy walczy z Harrym w tej łazience... jedyna scena fajna w tym durnym filmie, który im wybitnie nie wyszedł :D Książe to chyba najgorsza część...

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Piąteczka:))) Nie naprawdę ja ich kochałam, byli zaje.

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Kumpela do tej pory nie przeczytała/obejrzała Księcia, bo tu cytat "Nie akceptuję śmierci Snape'a" :D
To się nazywa być fanem :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

To faktycznie:))
Ale zawsze może zastosować wyparcie;P

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Ja tak mam z TVD - połowy odcinka nie widzę i jakoś zbieram siły na następny za tydzień :P
Dobra metoda :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

XDDDDDDD

Slutty_Pumpkin

W sensie ze sobie odpuszczasz połowę odcinka/fast forward/ albo ze nie masz siły wymęczyc do konca odcinka? Ja jakos daję radę, chociaz niektóre wątki oglądam z mniejszą uwagą :d

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie no... oglądam, ale nie widzę, słucham ale nie słyszę. Tak działa wyparcie :D
Np na scenach Klaroline czy innych takich przeglądam coś na telefonie układam rzeczy na biurku itd.

Slutty_Pumpkin

aaaa - to cos takiego to tez mam. Jakies sceny z April/Mattem/Shanem - gosciun mnie usypial i przez to psul wątek Bonnie.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Albo ten odcinek na wyspie i american ghotic :D Manicure, pedicure i jakoś zleciało 45 minut.

Slutty_Pumpkin

Do tej pory nie wiem o czym gadala zona Shane'a :D (a gadala duzo) To bylo taaaaaaaakie nudne

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ja to do wczoraj (coś tam mi o tym pisałeś) nie pamiętałam, że ona w ogóle gadała - Widzisz? Wyparcie :D

Slutty_Pumpkin

No ja nie mogę - jak oglądalem ten odcinek to mialem wrazenie ze jest Scena w lesie/zonka Shane'a/ las/ Klaroline/zonka Shane'a/las itd.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Ja to zapamiętałam tak: Pieprzenie głupot, pieprzenie głupot, O Vaughn, Pieprzenie głupot, dobrze Ci tak Gilbert, Koniec odcinka.

Slutty_Pumpkin

bloopersy 4 sezon :d

http://www.youtube.com/watch?v=RUhbm2hGOfg

sam jeszcze nie oglądalem

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Klefan moment - EPIC :D

czekam jeszcze na usunięte sceny - moze gdzies się cos fajnego zapodzialo - a z finalu usunęli az 7 minut. Chcialbym tez zobaczyc usunętą scenę Silasa jako Damona 4x19 (bo ktos mi mówil ze niby byla)

ocenił(a) serial na 1
robb264

Fajnie, że dużo Paula ogółem :D No ale scena z JoMo <3333

robb264

Nie było śmieszne i jakoś wyjątkowo dużo Paula.

Madame_7

Zauwazylem ze w serialach im dalsze sezony tym mniej smieszne bloopersy. Cięzko pobic te z 1 sezonu - zwlaszcza klasykę jak spada posąg w scenie Katherine/Stefan :D

robb264

Tylko do 1 i 2 były dobre, jak sam serial zresztą.