Można pisać dalej ;)
T:26
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2309205
Lubię wszystko co ma w nazwie kawa i jest związane z kawą :D
Moje ulubione lody to kawowe. ulubiony zapach rano, to zapach kawy itd itd :D
Wyobraź sobie, że jak czasami idę dłuższą drogą na uczelnię to przechodzę obok wytwórni kawy (tak to się nazywa xD) i tam od rana tak pachnie, że można oszaleć :D <3
A Dyniowe latte spróbowałam dopiero w tym roku w Starbucks i się zakochałam.
Szkoda, że tam jest tak cholernie drogo.
Haha, ja w drodze na uczelnie mam ze 20 monopolowych jedynie xD
Ale w drodze do gimnazjum mijałam octownie xD Też ciekawy zapach :DD
Kawa jest jednym z tych produktów (wg mnie obok ketchupów* i alkoholi :P) na których nie warto oszczędzać :)
*mam hopla na punkcie sosów i ketchupów.
Polecam: http://www.2drink.pl/kawa-bananowa/
Muszę się powstrzymywać żeby nie pić tego codziennie xd
Ostatnio sobie coś takiego kupiłam i wstawiłam do lodówki, ale ktoś mi wypił xD
Banan + kawa, moje typowe śniadanie xD
Też mam fazę na keczupy :D Tym mnie znowu brat zaraził xD Na sosy w sumie też, za duński i tysiąca wysp dałabym się pokroić :D
Monopolowe też ważne xD
<3
Jak wracam pieszo wieczorem zrąbana, to gram w taką grę "jak przy kolejnym nie będzie nikogo w środku, to wchodzę i sobie coś kupuję" xD
No ale przeważnie ktoś jest :D
Oo ja to nałogowo kupuję ketchup, ale to dlatego że używam go dosłownie do wszystkiego hahaha ;D
A jakie kupujesz w takim razie, które lubisz?
Nie cierpię Pudliszek i Tortexu :D i jeszcze takiego włocławskiego.
Ale do Pudliszek to się wybitnie doczepiam i jak ktoś w domu kupi to serwuje 10minutowy wykład na temat dlaczego mi nie smakuje ten ketchup xD
Kupuje najostrzejsze zazwyczaj, bo lubię pikantne smaki.
z serii - meksykański, piekielnie ostry i z piekła rodem :D
Kotlin < Heinz < Hellmanns
Obecnie mam ketchup MIkado z Lidla (bo kupiła mi go koleżanka) - ale lubię o dziwo ten ketchup, lepszy od Pudliszek xD
Ja zawsze dodaje do mięsa. No nie zjem już mięsa bez ketchupu :P
Nienawidzisz tych które ja jadam hahahaha ;D
Bo ja np uwielbiam Włocławski, no i Tortex jest w sumie średni, ale u mnie zawsze w domu ten kupo
wali i jestem do niego przyzwyczajona xD Pudliszki tak średnio lubię, no i Kotlin często kupuję ;D
Ja dzisiaj do obiadu dodałam ketchup hahaha ;D
Jasne, najwyżej będziemy kupowały sobie ketchup osobno :D ;*
Poza tym powinnam napisać włocławski z małej, ale co tam xD
No ale to napisałaś jako nazwę ketchupu chyba :D
Albo przy Tobie mi zacznie smakować <3 :D
No ale to w sumie Włocławek, a nie włocławski xD Zresztą sama już nie wiem, widocznie miałam naciągana tę 4 z polaka ;D haahaha
O własnie, może tak będzie :*
Tak się on nazywa? :D
Sama nie wiem już :D
Ja chyba miałam 5 na koniec w 3 klasie, a może 4... mało było 5, a ona zawsze mnie męczyła, że powinnam mieć 5, także nie wiem już co miałam :)
Tak się nazywa :D
A nie ja w sumie w liceum to 3 już miałam, a nie 4 ;D Ee to czego ja się tu wstydzę xD
Dyniowego latte muszę stanowczo spróbować!
Ja dziś nadłożyłam drogi żeby przejść obok stacji benzynowej, bo to drugi zapach obok kawy, od którego jestem uzależniona xD
Matko... ja też uwielbiam zapach benzyny xD Chyba, że coś innego tam wąchasz :D
Jeszcze uwielbiam zapach siarki i chlorowanej wody na basenie xD
Benzyny xd
Siarki i chlorowanej wody też lubię. Jeszcze zgaszonej świeczki, skoszonej trawy, starych książek, terpentyny, o dziwo farb olejnych, tuszy do rysowania i magnezji ;p
Haha <33333
Niektóre nowe książki też fajnie pachną, zależy od papieru :P
Natomiast nie lubię zapachu kwiatów mirabelki i owoców jarzębiny :D
Mój ulubiony zapach kwiatów to frezje, bo pachną trochę słodko, a trochę pieprznie^^
Co za genialne połączenie, to moje ulubione kwiaty :D
Lekko zbaczając z tematu: uwielbiam połączenie np gorzkiej czekolady z chili i czekolady z solą xD Z początku nie chciałam ruszyć tej drugiej, ale byłam pozytywnie zaskoczona jak spróbowałam ;)
A wracając do zapachów to nienawidzę słodkich perfum, ale uwielbiam zapachowe żele do mycia ciała xd
Gorzka czekolada + chili jest genialne, podobnie jak gorzka czekolada + pomarańcza <3
Z solą nie próbowałam, serio dobre? :D Muszę spróbować!
Ja też nie cierpię słodkich perfum, lubię takie stonowane, korzenne zapachy. Od ciężkich perfum szybko się duszę i zaczyna mnie boleć głowa.
Też lubię zapachowe żele - najbardziej takie owocowe, orzeźwiające. Albo np. takie pomarańczowe peelingi <3
Nie przepadam natomiast za takimi zapachami jak wanilia czy kokos.
Wszystkie co wymieniłaś tam wyżej uwielbiam :D Chociaż czasami chlorowana woda trochę przesadza, haha.
Ja mam często przesyt terpentyny i mnie od niej głowa boli, ale mimo wszystko uwielbiam, w niedużych ilościach xd
Ej no laski, jak to dobrze, bo myślałam że tylko ja takie schizy mam, że uwielbiam benzynę wąchać, co za ulga ja pierniczęXD
White, kochana :D Ty mi lepiej napisz jak Ci się nowy Grey podoba? :D
Czekałam aż tu zajrzysz xD
Ci powiem że Jamie mnie nie powala niestety;) Wygląda spoko, jak go zrobi to będzie szał, ale no znam go z OuaT i jego aktorstwo mnie niespecjalnie przekonuje. No ale w końcu nie tego będzie tam najważniejsze, heh. O wiele bardziej podoba mi się facet który zagra Elliota<33
PS. Boską masz tę dynię:)))
I tak się cieszę, że nie Bomer czy inny Tatum. Poza tym w kolekcji od calvina kleina wyglada całkiem całkiem :)
Nie oglądam OUAT, nie przekonuje mnie ten serial. Ogółem facet ma słabszą filmografię niż Charlie, no ale tam pewnie gra nie będzie na pierwszym miejscu :D
Dziekuję :* (moje dzieło :D)
Kocham zapach benzyny <333333333333333333333333333333333333333333333333333
Lubię też zapach niektórych past do butów i jakiś rozpuszczalników ahhaa xD
No i jezeli Kath zamieszka w akademiku z Caroline (lol) no to pewnie Stef ją pozna za posrednictwem Caro. Moze bedzie chcial ją odwiedzic i wtedy znajdzie Kath.
Albo Kath bedzie spie.przala przed Silasem i Stefan przypadkiem ją bedzie musial ratowac z wyrazm WTF na twarzy.
Już mi się spoilery mieszają i nie umiem sobie nawet uporządkować zdjęć do opisów i nazw odcinków :D
Zapomniałam już o tym akademiku :DD
Silas w następnym odcinku ma jakis uklad z Damonem. W 5x05 jest ubrany tak samo jak na tym zdjęciu z 5x06, jak lezy na kanapie z zakrawiona bluzką i odwróconą w jego stronę Kath. To jest Silas, dlatego Kath się przerazila i Damon na innej fotce ją przytrzymywał. Dlatego pewnie szuka lokum w akademiku bo Silas bedzie się kręcil po villi Salvatorów.
Jej, już nic a nic nie ogarniam w takim razie :D
Ale jest zamieszanie z tym Silasem, ludzie już wymyślają głupie teorie, że Stefan to czasem Silas :D
No widziałam coś takiego - chyba nawet tutaj też były takie teorie w odcinkowym temacie.
Jakby zrobili Steroline zamiast Steferine to bym się strasznie wkurzyła.. chociaż ten serial jest już i tak na poziomie wykładziny, więc może powinnam się tego spodziewać?
Wiesz....nie zdziwi mnie epicka kombinacja Steroline & Matherine - przeciez to takie epic. Kath czlowiek - Matt czlowiek, co za kombinacja. :/ Z pewnoscią widzowie chcą to zobaczyc.