Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Można pisać dalej ;)

T:26
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2309205

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Lubię wszystko co ma w nazwie kawa i jest związane z kawą :D
Moje ulubione lody to kawowe. ulubiony zapach rano, to zapach kawy itd itd :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wyobraź sobie, że jak czasami idę dłuższą drogą na uczelnię to przechodzę obok wytwórni kawy (tak to się nazywa xD) i tam od rana tak pachnie, że można oszaleć :D <3

A Dyniowe latte spróbowałam dopiero w tym roku w Starbucks i się zakochałam.
Szkoda, że tam jest tak cholernie drogo.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Haha, ja w drodze na uczelnie mam ze 20 monopolowych jedynie xD
Ale w drodze do gimnazjum mijałam octownie xD Też ciekawy zapach :DD

Kawa jest jednym z tych produktów (wg mnie obok ketchupów* i alkoholi :P) na których nie warto oszczędzać :)

*mam hopla na punkcie sosów i ketchupów.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Polecam: http://www.2drink.pl/kawa-bananowa/
Muszę się powstrzymywać żeby nie pić tego codziennie xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ostatnio sobie coś takiego kupiłam i wstawiłam do lodówki, ale ktoś mi wypił xD
Banan + kawa, moje typowe śniadanie xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Tak byś miała dwa w jednym ;d

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Muszę zrobić, kocham banany :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-bananas-29.png xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Też mam fazę na keczupy :D Tym mnie znowu brat zaraził xD Na sosy w sumie też, za duński i tysiąca wysp dałabym się pokroić :D

Monopolowe też ważne xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

<3

Jak wracam pieszo wieczorem zrąbana, to gram w taką grę "jak przy kolejnym nie będzie nikogo w środku, to wchodzę i sobie coś kupuję" xD
No ale przeważnie ktoś jest :D

Slutty_Pumpkin

Oo ja to nałogowo kupuję ketchup, ale to dlatego że używam go dosłownie do wszystkiego hahaha ;D
A jakie kupujesz w takim razie, które lubisz?

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie cierpię Pudliszek i Tortexu :D i jeszcze takiego włocławskiego.
Ale do Pudliszek to się wybitnie doczepiam i jak ktoś w domu kupi to serwuje 10minutowy wykład na temat dlaczego mi nie smakuje ten ketchup xD

Kupuje najostrzejsze zazwyczaj, bo lubię pikantne smaki.
z serii - meksykański, piekielnie ostry i z piekła rodem :D
Kotlin < Heinz < Hellmanns

Obecnie mam ketchup MIkado z Lidla (bo kupiła mi go koleżanka) - ale lubię o dziwo ten ketchup, lepszy od Pudliszek xD

Ja zawsze dodaje do mięsa. No nie zjem już mięsa bez ketchupu :P

Slutty_Pumpkin

Nienawidzisz tych które ja jadam hahahaha ;D
Bo ja np uwielbiam Włocławski, no i Tortex jest w sumie średni, ale u mnie zawsze w domu ten kupo
wali i jestem do niego przyzwyczajona xD Pudliszki tak średnio lubię, no i Kotlin często kupuję ;D
Ja dzisiaj do obiadu dodałam ketchup hahaha ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Czy nasz związek to przetrwa? :D

Slutty_Pumpkin

Jasne, najwyżej będziemy kupowały sobie ketchup osobno :D ;*
Poza tym powinnam napisać włocławski z małej, ale co tam xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No ale to napisałaś jako nazwę ketchupu chyba :D
Albo przy Tobie mi zacznie smakować <3 :D

Slutty_Pumpkin

No ale to w sumie Włocławek, a nie włocławski xD Zresztą sama już nie wiem, widocznie miałam naciągana tę 4 z polaka ;D haahaha
O własnie, może tak będzie :*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Tak się on nazywa? :D
Sama nie wiem już :D

Ja chyba miałam 5 na koniec w 3 klasie, a może 4... mało było 5, a ona zawsze mnie męczyła, że powinnam mieć 5, także nie wiem już co miałam :)

Slutty_Pumpkin

Tak się nazywa :D
A nie ja w sumie w liceum to 3 już miałam, a nie 4 ;D Ee to czego ja się tu wstydzę xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Haha :D
Nie można mieć wszystkiego przy całej reszcie Twojej zajebistości :*

Slutty_Pumpkin

Otóż to, inaczej sama bym się krepowała gdybym na każdym polu byłaD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Dyniowego latte muszę stanowczo spróbować!
Ja dziś nadłożyłam drogi żeby przejść obok stacji benzynowej, bo to drugi zapach obok kawy, od którego jestem uzależniona xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Matko... ja też uwielbiam zapach benzyny xD Chyba, że coś innego tam wąchasz :D

Jeszcze uwielbiam zapach siarki i chlorowanej wody na basenie xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Benzyny xd
Siarki i chlorowanej wody też lubię. Jeszcze zgaszonej świeczki, skoszonej trawy, starych książek, terpentyny, o dziwo farb olejnych, tuszy do rysowania i magnezji ;p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha <33333
Niektóre nowe książki też fajnie pachną, zależy od papieru :P

Natomiast nie lubię zapachu kwiatów mirabelki i owoców jarzębiny :D
Mój ulubiony zapach kwiatów to frezje, bo pachną trochę słodko, a trochę pieprznie^^
Co za genialne połączenie, to moje ulubione kwiaty :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Lekko zbaczając z tematu: uwielbiam połączenie np gorzkiej czekolady z chili i czekolady z solą xD Z początku nie chciałam ruszyć tej drugiej, ale byłam pozytywnie zaskoczona jak spróbowałam ;)
A wracając do zapachów to nienawidzę słodkich perfum, ale uwielbiam zapachowe żele do mycia ciała xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Słyszałam, że karmel i sól są zajebiste :d

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Gorzka czekolada + chili jest genialne, podobnie jak gorzka czekolada + pomarańcza <3
Z solą nie próbowałam, serio dobre? :D Muszę spróbować!

Ja też nie cierpię słodkich perfum, lubię takie stonowane, korzenne zapachy. Od ciężkich perfum szybko się duszę i zaczyna mnie boleć głowa.
Też lubię zapachowe żele - najbardziej takie owocowe, orzeźwiające. Albo np. takie pomarańczowe peelingi <3
Nie przepadam natomiast za takimi zapachami jak wanilia czy kokos.

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Też lubię zapach benzyny <3 ćpuny xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Mało kto nie lubi xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Wszystkie co wymieniłaś tam wyżej uwielbiam :D Chociaż czasami chlorowana woda trochę przesadza, haha.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja mam często przesyt terpentyny i mnie od niej głowa boli, ale mimo wszystko uwielbiam, w niedużych ilościach xd

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Ej no laski, jak to dobrze, bo myślałam że tylko ja takie schizy mam, że uwielbiam benzynę wąchać, co za ulga ja pierniczęXD

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

White, kochana :D Ty mi lepiej napisz jak Ci się nowy Grey podoba? :D
Czekałam aż tu zajrzysz xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ci powiem że Jamie mnie nie powala niestety;) Wygląda spoko, jak go zrobi to będzie szał, ale no znam go z OuaT i jego aktorstwo mnie niespecjalnie przekonuje. No ale w końcu nie tego będzie tam najważniejsze, heh. O wiele bardziej podoba mi się facet który zagra Elliota<33

PS. Boską masz tę dynię:)))

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

I tak się cieszę, że nie Bomer czy inny Tatum. Poza tym w kolekcji od calvina kleina wyglada całkiem całkiem :)
Nie oglądam OUAT, nie przekonuje mnie ten serial. Ogółem facet ma słabszą filmografię niż Charlie, no ale tam pewnie gra nie będzie na pierwszym miejscu :D

Dziekuję :* (moje dzieło :D)

rose_fw

Kocham zapach benzyny <333333333333333333333333333333333333333333333333333
Lubię też zapach niektórych past do butów i jakiś rozpuszczalników ahhaa xD

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

To też :D

Slutty_Pumpkin

No i jezeli Kath zamieszka w akademiku z Caroline (lol) no to pewnie Stef ją pozna za posrednictwem Caro. Moze bedzie chcial ją odwiedzic i wtedy znajdzie Kath.
Albo Kath bedzie spie.przala przed Silasem i Stefan przypadkiem ją bedzie musial ratowac z wyrazm WTF na twarzy.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Już mi się spoilery mieszają i nie umiem sobie nawet uporządkować zdjęć do opisów i nazw odcinków :D
Zapomniałam już o tym akademiku :DD

Slutty_Pumpkin

Silas w następnym odcinku ma jakis uklad z Damonem. W 5x05 jest ubrany tak samo jak na tym zdjęciu z 5x06, jak lezy na kanapie z zakrawiona bluzką i odwróconą w jego stronę Kath. To jest Silas, dlatego Kath się przerazila i Damon na innej fotce ją przytrzymywał. Dlatego pewnie szuka lokum w akademiku bo Silas bedzie się kręcil po villi Salvatorów.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Jej, już nic a nic nie ogarniam w takim razie :D
Ale jest zamieszanie z tym Silasem, ludzie już wymyślają głupie teorie, że Stefan to czasem Silas :D

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No widziałam coś takiego - chyba nawet tutaj też były takie teorie w odcinkowym temacie.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Chyba poszukam z ciekawości :D

ocenił(a) serial na 5
robb264

Jakby zrobili Steroline zamiast Steferine to bym się strasznie wkurzyła.. chociaż ten serial jest już i tak na poziomie wykładziny, więc może powinnam się tego spodziewać?

rose_fw

Wiesz....nie zdziwi mnie epicka kombinacja Steroline & Matherine - przeciez to takie epic. Kath czlowiek - Matt czlowiek, co za kombinacja. :/ Z pewnoscią widzowie chcą to zobaczyc.

ocenił(a) serial na 5
robb264

Boże, taka opcja mi nawet przez głowę nie przeszło -,-

rose_fw

zdjęcie Dobsley
http://vervainnecklace.tumblr.com/post/65213416619
fajne :)

robb264

http://31.media.tumblr.com/a973a0daa1347eea613d94047287b100/tumblr_mvbkqmWHzC1so 55buo1_500.jpg