Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
Ja mam równo 50% xD
Ale z Kejt też tak miałam, mi pokazywało inaczej niż jej :D
I chyba Dynia i Kejt miały tak samo.
Go home Filmweb, you're drunk xD
Jak miałam Cię w znajomych to pokazywało 50,5 a teraz jak wchodzę na Twój profil to mam 51 :D
Spoko. Przecież żadna z nas nie pisała, że idzie spać, a jedynie, że "idzie stąd" :D
Przecież zawsze można wrócić :)
Poza tym "Dobranoc" mogło być tak na wszelki wypadek.
Tak poszłam :D Puchatka obejrzałam i musiałam wrócić ocenić xD
Puchatka? <3
A ja mam włączone, bo w sumie i tak mam pootwierane z piętnaście kart, więc jedna więcej nie robi różnicy xD
Kolejna rzecz, której nie oceniłam!
Dzięki za przypomnienie ;3
Co Cię tak na Puchatka wzięło? xD
A oglądam trochę te bajki jednak :)
Tylko tak wybiórczo, kilka zostawię może "na deser" skoro takie świetne i w ogóle :D
Pamiętasz tę listę którą wstawiła tu Marta? ;D
Zrobiłam podobną... i prawdę mówiąc jest podobnej długości (i to bez uwzględnienia "części 2")
Tyle że moja przedstawia te których nie widziałam xDDD
Ale ostatnio obejrzałam <fanfary proszę>
- Alicję w krainie czarów (dupy nie urywa)
- Bambi (całkiem fajne)
- Śnieżkę (wnerwiająca z lekka...)
- Puchatka xD
A tak naprawdę to z dzieciństwa kojarzę tylko Króla Lwa i jego to nawet oglądałam z rok temu, chociaż nie całego bo...och matko, zirytował mnie <coś ze mną nie tak - wiem>
"Pokachontas" też pamiętam przez mgłę :)
oraz Anastazję również przez mgłę, ale pamiętam że mi się podobała i mam w ocenionych :D
Cóż, pokaźna lista :D
Fakt, jest się czym chwalić xD
Śnieżki, Śpiące królewny itd to akurat i mi nie podchodzą i irytują.. ;d
Bambi! Dawno nie widziałam..
Pokachontas świetna. Król Lew z i r y t o w a ł? Boli :(
To nadrabiaj :D
A Mustanga z dzikiej doliny albo Mojego brata niedźwiedzia widziałaś? ;3
Nope, a skąd :D
Nie widziałam Pięknej i Bestii, a Ty mnie pytasz o jakieś po 2000 roku xD
Proszę Cię...
No niestety... Doszukuję się w tych bajkach czasem cholera wie czego. Mówiłam, że takie jest ryzyko, że może być za późno na bajki :)
Zapewne w "Pięknej..." mnie wnerwi jaki świecznik czy zegarek.
W "Syrence" nieproporcjonalna ryba...
Bo "księżniczki" wszelkiego rodzaju to już mnie z zasady denerwują xD
Wiesz z czym mam problem jak oglądam Mojego Brata Niedźwiedzia?
Wszystko fajnie, zwierzaki kochane bla bla bla.. łosie, wiewiórki, niedźwiedzie i... jedynie ryby wydawały się "zwyczajne". Co to przepraszam zgodnie z zasadą "dzieci i ryby głosu nie mają"?
Także Cię trochę rozumiem, ale ja po prostu staram się w to aż tak nie zagłębiać, bo to bajki, one z natury są odrealnione i często muszą być nielogiczne xd
Ale mimo wszystko bardzo polecam Mojego Brata Niedźwiedzia i Mustanga też :D
Faktycznie... jest coś takiego. To tak jak robaki w Królu Lwie xD
Niby wszystkie zwierzęta mówią, tworzą jakieś społeczności swoje, a tu robaki jedynie stanowią nieme pożywienie :D
Przyjdzie i na to czas. Plusem tych bajek jest to, że są krótkie w razie czego :D
zdjęcia z 5x10
http://doppel-vision.tumblr.com/post/67165490105/tvd-5x10-fifty-shades-of-grayso n-stills
a myslalem ze Stefan nie bedzie związny z tym okropnym wątkiem studenckim :/
Masakra... wchodzę na chwilę, a tu temat nagle 2 strony dłuższy się zrobił...
Zaczynam podejrzewać, że sieję zamęt tutaj zatem spadam też :D
Jutro zdam mój "raport z Anulki" (jeśli oczywiście będzie tu pod wieczór)
Właśnie widzę, że wychodzi Ci to równie dobrze jak mi. Muszę odwyk od filmwebu zrobić, bo już mi się ostatnio (jak wykańczałyśmy wątek późnym wieczorem z Kejt xd) śniło, że z wami gadam, a to chyba nie do końca normalny objaw xD
Eh, mi odwyk nie wyjdzie, bo na forum w sumie nie muszę wchodzić, ale filmy czy seriale tak czy siak oglądam i prędzej czy później muszę się tu zalogować choćby po to, żeby ocenić film :D
W czwartek chociażby... nawet laptopa nie miałam, ale musiałam od koleżanki filmy wejść ocenić, bo to priorytet przecież xD
Też prawda.. jak od razu nie ocenię to później zapominam. Cholera.
Jeszcze gorzej u mnie z tumblrem. Wejdę na chwilę.. na chwilę.. xd
http://blaineandersonisanattentionwhore.tumblr.com/ - co ja w ogóle oglądam?
http://31.media.tumblr.com/7a81b074571a0d1f33d52b5b9d0fdf55/tumblr_mvo9mjSAgR1s5 yr3ro1_500.jpg
Co za ludzie...;/
No przynajmniej z tumblrem już nie mam problemów xD
Mój organizm już nie przetrawia niektórych treści i dawkuję go sobie :)
IDĘ :D
Dobranoc Tobie i reszcie :P
Przynajmniej w "życiowych" zachowaniach się zgadzamy, bo też tak mam, że od razu muszę ocenić :D
Jak widać też żyję :D
Oglądam, czytam, coś tam się kręci pomału do przodu i idzie dzień za dniem :D
A u Ciebie? Dawno Cię nie było, w ogóle się nie wynurzałaś :PP
Heh;) wyszłam ze swej jaskini:))
Ja teraz mało oglądam seriali,mam troche nauki itd.. szczerze mowiąc nie wiem w co mam ręce włożyć;P
W ogole co u Malagi,Ani,Sylwii.. Madame,wiesz co się z nią dzieje?
Malaga ostatnio też się wynurzyła, ale znowu się schowała, ale jest aktywna, bo widzę :D Ania - nie mam pojęcia... sylwunia jest tutaj prężnie działająca i aktywna :D Madame zaginęła już kilka tygdoni temu i cisza...
Oglądaj, oglądaj, nie chrzań, musisz się wkręcić na nowo :D
Tak,Sylwie widzę akurat;) Martwię się trochę o Madame,nie podobne to do niej,żeby sie tak długo nie odzywać..
Ania naprawde uwierz mi,że nie mam czasu na nic nowego,oglądam na bieżąco tylko moje ukochane Misfits i nowy taki serial z tej samej stacji co pamiętniki,Reign i sporadycznie Witches of East End,tam gra zona tego kolesia ze Step up 1 ;)
Nawet nie mam czasu,żeby coś przeczytać..;)
A co takiego się dzieje? Co działasz? :)
A "Pamiętniki..." z "Originals" oglądasz czy rzuciłaś? :D W ogóle pewnie milion seriali zdążyłaś porzucić? :D
Ooo... to jak oglądasz to powiedz mi, bo wiem, że wktórymś odcinku, nie wiem którym, bo nie oglądam serialu, ale wiem :p grał jakiś epizod Freddie Prinze Jr :D powiedz, powiedz, powiedz mi czy jakaś fajna rola jak na epizod, czy to taki episod w stylu "facet w sklepie" :D
Hmm ale w którym serialu;)
ponownie zaczęłam edukacje,reszte w razie co na priv;)
Pamiętniki widziałam od deski do deski chyba do 4 odc,pozniej już tak zaczęli cudować,że zwyczajnie zaczełam ziewać co chwile i juz nie ogladam.Originals też nie oglądam,juz mi sie faza na wampiry skończyła definitywnie.Teraz jestem w klimacie czarownic,3 sezon AHS jest własnie o witches(też ogladam,zapomniałam o nim;) ) już nawet na True Blood nie czekam...
A i jeszcze Awkward ogladam,wiec widzisz,ze mimo wszystko troche tego jest,ale z Awkward i AHS jestem po odc do tyłu ;)
o kurde,jestem do tyłu więc moze w jakimś najnowszym?:P
jak nadrobie to Ci powiem,ale znając Ciebie to sobie sama sprawdzisz;p
no,ja nieogarnięta całe życie a Ty jak zwykle zdyscyplinowana,nawet z serialami;P
No nie sprawdzę, bo nie oglądam serialu... :p
Więc czekam na info od Ciebie :D
A odcinków nie ma chyba dużo, no ale poczekam aż nadrobisz :)