Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!
Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**
Nie wiem, raz mnie tylko ktoś wyrzucił ze znajomych na poprzednim koncie, ale wtedy i tak nie udostępniała mi małpa głosów także nie wiem co się dzieje po wyrzuceniu, jak jest z tymi głosami.
Poza tym - na pewno wszystkie widzisz?
No mam wszystkie 33 strony filmów, a wcześniej nie miałam w ogóle stron tylko ileś tam mi się pokazywało a resztą mogłam zobaczyć dopiero jako znajoma. Dziwne. "Chcę zobaczyć" też całe, wszystkie 824 filmy. Widać też podobieństwo itd. Różnica wygląda tak, że obok nicku wyskakuje "dodaj do znajomych" xd
FW jak zwykle mnie zaskakuje.
Chce zobaczyc - zawsze bylo widoczne, filmy i seriale 50 ostatnich dlatego nie wiem czemu widzisz... :D ale jak wejdziesz na jakis film/serial/osobe to chyba nie widzisz juz mojej oceny wsrod innych znajomych...?
Hehe, po tych rewelacjach to istnieje możliwość, że nie zostaniesz przyjęta do grona znajomych nawet na symboliczną dobę xD
Dlaczego? :D Anulcę się ostatnio zdarzyło skomentować moją ocenę w temacie zanim jeszcze dobrze do niego weszłam, ponadto to było ok 30 sekund po zaznaczeniu, że "obejrzałam" :D
Także chyba jesteśmy kwita i nie ma co się wstydzić :D
Ja sie otwarcie przyznaje - sledze Was co tam sobie ogladacie z filmow, juz kojarze kto ma udostepnione glosy i kto uzupelnia na biezaco :D
Nie ma co się wstydzić xD Ja też raczej przynajmniej z raz dziennie robię obchód :D
No ba... poza tym dużo też osób z poza tego tematu :))
Znajomych których nie mam w znajomych i takie tam... :D
Prawdę mówiąc nawet już zauważyłam, że oprócz Titanica planuję obejrzeć resztę tych filmów które masz na głównej :)
Jak na razie widziałam 7,5/12 :D
(to "pół" dlatego że "...Hachiko" muszę jeszcze raz, bo nie widziałam początku, a bez tego nie ocenię :D)
No koniecznie z najwyzej ocenionych!! :D
Od 8 w gore smialo moge polecic i jestem sklonna namawiac, ale od 9 to bede meczyc :D
Ty tez od srodka ogladasz?? :D
Nie... akurat w TV leciał i tak usiadłam i już obejrzałam do końca zaliczając tym samym fazę potwornej histerii :D
No ale nie oceniłam go, bo nie widziałam początku. Sporo mam też zresztą takich filmów, że wiem że widziałam, ale nie pamiętam na tyle żeby je ocenić i muszę powtarzać.
To jest już troszeczkę creepy xD
http://31.media.tumblr.com/4de0fa83d4e95fac62dd4e7ca2eab8f5/tumblr_mw9hqphgIA1s5 yr3ro1_500.jpg :D
Hehe :D Eeee tam... :D
Mnie się notorycznie zdarza takie coś, że wchodzę na czyjś profil dokładnie w momencie jak ta osoba się dopiero co zalogowała. Klikam w kogoś, a u niego na profilu "mniej niż minutę temu" :D
Zawsze mi się śmiać z tego chce, bo czuję się jakbym tę osobe myślami ściągnęła :D
Mi się często zdarza, że oglądam serial/film, przerywam żeby sprawdzić co się tu dzieje i mam odpowiedź na posta "mniej niż minutę temu" xD
Trochę mi głupio potem tak od razu odpisywać, bo zazwyczaj to wygląda jakbym siedziała i odświeżała zawzięcie, czekając na odpowiedź :D
O matko! Dzięki, że to napisałaś, bo też to mam xD I teraz mi lżej :D
Akurat wchodzę, a tu odpowiedź... a mój post na który ta osoba odpisywała sprzed 3 czy 4 godzin... i to wygląda tak jakbym ja tu koczowała te 4 bite godziny wciskając F5 xD
I też mam takie "Hmmm... odpisać czy poczekać?" xD
Mi się to tutaj najczęściej zdarza. Często jak napiszę coś komuś w przerwie w serialu, to jak potem sprawdzam jak się odcinek kończy to się okazuje, że akurat odpisał xD
I zawsze ten dylemat.. odpisać czy zaczekać? :D
To mi w razie czego możesz odpisywać od razu ;p
Właśnie Wam się najbardziej wstydzę xD Bo to wtedy wygląda jakbym się naprawdę na Was czaiła :D
No to dziękuję w takim razie :D Też jestem zdania, żeby się wyzbyć wstydu - safe space itd :D
(znowu dowalam emotek, chyba się z tego nie wyleczę)
Haha, no to fajnie, w kazdej chwili mozecie wywlec na swiatlo dzienne moja szokujaca ocene :D
Bo mam udostepnione, nie chowam sie i nie wstydze :pp Ale jak wejdziesz np. w filmy to tylko 50 ostatnich widzisz :p
Pisalam o tym na jakich zasadach akceptuje :p Bylas wtedy, nie czytalas wszystkiego :p
Bo żeby ogarnąć wszystko o czym tu piszecie to trzeba ciągle siedzieć i czytać :D
"Podobał" od strony technicznej, bo sama historia to coś okropnego ;/
8/10 dałam.
Haha xD Faktycznie, ale ogólnie z każdą z "Was" mi podskoczyło, bo oglądałam kilka "waszych" filmów i dziwnym trafem mi podeszły :)) (właściwie to też vice versa)
A najmniej? :D
54,7%
53% najmniej xD
(chyba, że się z Anulką liczy.. 50% :D)
Może podskoczyło, bo jak przeglądałam Twoje ocenione to zamiast znajdywać jakieś, które chcę obejrzeć to znajdowałam same, które oglądałam i zapomniałam ocenić xd i dziwnym trafem oceniłabym tak samo ;d