PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122105
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2322729?page=20 31!!

Gorące pozdrowienia dla Slutty_Pumpkin! :**

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie wiem, raz mnie tylko ktoś wyrzucił ze znajomych na poprzednim koncie, ale wtedy i tak nie udostępniała mi małpa głosów także nie wiem co się dzieje po wyrzuceniu, jak jest z tymi głosami.
Poza tym - na pewno wszystkie widzisz?

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

No mam wszystkie 33 strony filmów, a wcześniej nie miałam w ogóle stron tylko ileś tam mi się pokazywało a resztą mogłam zobaczyć dopiero jako znajoma. Dziwne. "Chcę zobaczyć" też całe, wszystkie 824 filmy. Widać też podobieństwo itd. Różnica wygląda tak, że obok nicku wyskakuje "dodaj do znajomych" xd
FW jak zwykle mnie zaskakuje.

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Oj... to ciekawe :D
Zapytaj MARTUSIĘ czy też tak ma :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Chce zobaczyc - zawsze bylo widoczne, filmy i seriale 50 ostatnich dlatego nie wiem czemu widzisz... :D ale jak wejdziesz na jakis film/serial/osobe to chyba nie widzisz juz mojej oceny wsrod innych znajomych...?

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Nie xd
Dziwne to jest bardzo ;d

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Też tak chcę! Będę wtedy stalkować do woli buhahahahahahahahaaha!!!!

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Hehe, po tych rewelacjach to istnieje możliwość, że nie zostaniesz przyjęta do grona znajomych nawet na symboliczną dobę xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Dlaczego? :D Anulcę się ostatnio zdarzyło skomentować moją ocenę w temacie zanim jeszcze dobrze do niego weszłam, ponadto to było ok 30 sekund po zaznaczeniu, że "obejrzałam" :D
Także chyba jesteśmy kwita i nie ma co się wstydzić :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja sie otwarcie przyznaje - sledze Was co tam sobie ogladacie z filmow, juz kojarze kto ma udostepnione glosy i kto uzupelnia na biezaco :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie ma co się wstydzić xD Ja też raczej przynajmniej z raz dziennie robię obchód :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No ja sie nie wstydze przeciez :)
Haha :D mnie tez zaliczasz?? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No ba... poza tym dużo też osób z poza tego tematu :))
Znajomych których nie mam w znajomych i takie tam... :D

Prawdę mówiąc nawet już zauważyłam, że oprócz Titanica planuję obejrzeć resztę tych filmów które masz na głównej :)
Jak na razie widziałam 7,5/12 :D
(to "pół" dlatego że "...Hachiko" muszę jeszcze raz, bo nie widziałam początku, a bez tego nie ocenię :D)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No koniecznie z najwyzej ocenionych!! :D
Od 8 w gore smialo moge polecic i jestem sklonna namawiac, ale od 9 to bede meczyc :D
Ty tez od srodka ogladasz?? :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie... akurat w TV leciał i tak usiadłam i już obejrzałam do końca zaliczając tym samym fazę potwornej histerii :D
No ale nie oceniłam go, bo nie widziałam początku. Sporo mam też zresztą takich filmów, że wiem że widziałam, ale nie pamiętam na tyle żeby je ocenić i muszę powtarzać.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Tylko ja tego nie praktykuję? Ok, trzeba to zmienić :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Koniecznie :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

To jest już troszeczkę creepy xD

http://31.media.tumblr.com/4de0fa83d4e95fac62dd4e7ca2eab8f5/tumblr_mw9hqphgIA1s5 yr3ro1_500.jpg :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hehe :D Eeee tam... :D
Mnie się notorycznie zdarza takie coś, że wchodzę na czyjś profil dokładnie w momencie jak ta osoba się dopiero co zalogowała. Klikam w kogoś, a u niego na profilu "mniej niż minutę temu" :D
Zawsze mi się śmiać z tego chce, bo czuję się jakbym tę osobe myślami ściągnęła :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Mi się często zdarza, że oglądam serial/film, przerywam żeby sprawdzić co się tu dzieje i mam odpowiedź na posta "mniej niż minutę temu" xD
Trochę mi głupio potem tak od razu odpisywać, bo zazwyczaj to wygląda jakbym siedziała i odświeżała zawzięcie, czekając na odpowiedź :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

O matko! Dzięki, że to napisałaś, bo też to mam xD I teraz mi lżej :D
Akurat wchodzę, a tu odpowiedź... a mój post na który ta osoba odpisywała sprzed 3 czy 4 godzin... i to wygląda tak jakbym ja tu koczowała te 4 bite godziny wciskając F5 xD
I też mam takie "Hmmm... odpisać czy poczekać?" xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja tez tak mam!! :D Ale ja tam odpisuje, co sie bede czaic :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Jednak mamy coś wspólnego! xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Mi się to tutaj najczęściej zdarza. Często jak napiszę coś komuś w przerwie w serialu, to jak potem sprawdzam jak się odcinek kończy to się okazuje, że akurat odpisał xD
I zawsze ten dylemat.. odpisać czy zaczekać? :D

To mi w razie czego możesz odpisywać od razu ;p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Właśnie Wam się najbardziej wstydzę xD Bo to wtedy wygląda jakbym się naprawdę na Was czaiła :D

No to dziękuję w takim razie :D Też jestem zdania, żeby się wyzbyć wstydu - safe space itd :D

(znowu dowalam emotek, chyba się z tego nie wyleczę)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

A dowalaj, ja też ich nadużywam xD
Safe space ;p

rose_fw

Też tak mam :DDDDDDDD

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Interesujące xD

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Haha, no to fajnie, w kazdej chwili mozecie wywlec na swiatlo dzienne moja szokujaca ocene :D

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Ja juz niestety nie widze Twoich glosow, masz dla znajomych, prawda ?

anulka88

A wiesz że nawet nie wiem, ale skoro nie widzisz to pewnie tak ;)

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Bo mam udostepnione, nie chowam sie i nie wstydze :pp Ale jak wejdziesz np. w filmy to tylko 50 ostatnich widzisz :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Właśnie w tym rzecz, że nie xd
Up^

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Pisalam o tym na jakich zasadach akceptuje :p Bylas wtedy, nie czytalas wszystkiego :p

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Bo żeby ogarnąć wszystko o czym tu piszecie to trzeba ciągle siedzieć i czytać :D

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

Eee, niekoniecznie :p

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:*
OK.
ale "podobal sie"??

ocenił(a) serial na 1
anulka88

"Podobał" od strony technicznej, bo sama historia to coś okropnego ;/
8/10 dałam.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wieeem... Masakra...
Zadowala mnie :)

Slutty_Pumpkin

;***** <3

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
martusia_47

69,4% tak btw... :)

Slutty_Pumpkin

awwwwww <3

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Looo... Duzo :D ja z nikim nie mam takiego wspolczynnika :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja mam nawet 73,3 % :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

61,5% najwiecej... :/

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja mam teraz z Tobą 69 xD

A najwięcej mam 71,3 ;(
Wygrałaś xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha xD Faktycznie, ale ogólnie z każdą z "Was" mi podskoczyło, bo oglądałam kilka "waszych" filmów i dziwnym trafem mi podeszły :)) (właściwie to też vice versa)

A najmniej? :D
54,7%

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

53% najmniej xD
(chyba, że się z Anulką liczy.. 50% :D)

Może podskoczyło, bo jak przeglądałam Twoje ocenione to zamiast znajdywać jakieś, które chcę obejrzeć to znajdowałam same, które oglądałam i zapomniałam ocenić xd i dziwnym trafem oceniłabym tak samo ;d

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Też tak miałam, ale teraz już raczej zostały mi tylko takie których i tak nie będę nawet oceniać :D
Może jeszcze u Anulki coś takiego w poniedziałek znajdę co pamiętam na tyle żeby ocenić :))