Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2325872

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Powinnyśmy przejąć :D
Jedno spojrzenie między nimi, a my już do tego całą historię stworzyłyśmy i jakoś w mojej głowie się to w ten sposób ułożyło i dziwnie byłoby jakby to zrobili inaczej.. ciężko byłoby się przestawić xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No, ja będę zawiedziona okropnie jeśli tak nie będzie xD

Poza tym wzięłam się za pisanie. Kopnij mnie w tyłek, żebym wyłączyła wszystkie głupoty i się skupiła w końcu na jednym xD

Zawsze mnie wena nachodzi jak trafię na jakąś dobrą piosenkę, którą mogę sobie włączyć żeby leciała przez kilka godzin bez przerwy i lasowała mi mózg. Teraz słucham tego z "samobójstwa" Katherine.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ooo, ja wczoraj to przesłuchałam ze 20 razy xD
Mam tak często, że mnie napada na jakiś utwór, słucham cały dzień i później mam dosyć na długo.. ;d

<kopie_w_tyłek> - chcę wiedzieć co z Kurtem, który stracił przytomność i co z Quinn Królową Śniegu :D

Ty mnie też kopnij, bo od wczoraj chcę narysować Klainowy kiss "z Movin on" - ten który tam powinien być xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

RYSUJ!! Widziałam wczoraj już ktoś coś takiego narysował, ale nigdy za wiele :D + 100 do fejmu.

No właśnie też mnie tak napada :D
To idę pisać <olaboga>

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Też widziałam wczoraj, ale ja to widzę jakoś inaczej, ten rysunek był ogólnie świetny, ale wolę zrobić swoją wersję tego kissa ;d

Ja dziś słucham piosenek z Glee, wreszcie odcinek, po którym mam co męczyć na youtubie xD
Jak mam coś rysować to zazwyczaj muszę się pozytywnie nakręcić (glee zazwyczaj działa), a jak mnie nachodzi na pisanie to tylko przy depresyjnych utworach ;D

Pisz, pisz! Chcę przeczytać :D

ocenił(a) serial na 5
robb264

http://www.filmweb.pl/film/Wy%C5%9Bcig-2013-628262 93%
http://www.filmweb.pl/film/The+Encounter-2010-618687 88%
http://www.filmweb.pl/film/Wied%C5%BAmiko%C5%82aj-2006-300970 88% - What the hell? :O

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

56% OK, napiszę to - nie podoba mi się "pan Thor" i jego brat. Ale lubię oglądać F1...
64%
73% To się nawet wydaje ciekawe, ale polski tytuł odstrasza trochę ;D

Moje rekomendacje:

http://www.filmweb.pl/Lalki 83%
http://www.filmweb.pl/film/Powt%C3%B3rnie+narodzony-2012-504947 82% hmmm... nawet niezły chyba.
i serial jeden:
http://www.filmweb.pl/serial/Monster-2004-192515 91%
anime... jakże by inaczej xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

56%
65% mam zaznaczony do obejrzenia :)
51% :D

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

75%
61%
52% :D

robb264

Dobranoc wszystkim;* (w szczególności mojej soulmate <3 )

ocenił(a) serial na 5
martusia_47

Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

że ja?

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Dzień dobry :* (w tym wątku bezpieczniej pisać soulmates w l.mn ;D)
Jakbym zniknęła znów, to wiedz, że tęsknię ;((

ocenił(a) serial na 6
robb264

http://www.youtube.com/watch?v=80jZnz6I9sg

szipuję.

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja chyba też xD
Tak szczerze mówiąc, jakby się nad tym zastanowić, to Bonnie to idealna kandydatka na dziewczynę Damona. Elena się przy nim zmienia na gorsze zamiast zmieniać go na lepsze, dlatego mimo, że nie shipuję SE to uważam, że powinna być z kimś podobnym do Stefana, a Damon potrzebuje kogoś kto nie da się mu zmanipulować, a jednocześnie będzie dobrą osobą - no Bonnie jak dla mnie xD
Źle zrobili, że to wszystko tak napisali, że teraz na Bamona nie ma szans za bardzo.. ;p

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Pewnie żartujesz (nie umiem wyczuć) ale ja tam Bamona shippuję naprawdę ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Trochę żartuję, a trochę nie :D xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

:O

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No bo podoba mi się ich dynamika i pasowaliby mi jako para, ale to raczej skreślone jest i dużo też czynników anty :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Właśnie! (liczę, że nie uznasz tego za creepy as hell xd). Śniłaś mi się. Gotowałaś spaghetti w kuchni u mojej babci (nie było scen z Zakochanego kundla :(( ) i w pewnym momencie zadzwonił do Ciebie telefon i powiedziałaś - cytuję: "Nie, Wojtek do mnie nie dzwoni". I się obudziłam.
Uznałam to za ciekawe gdyż nie znam raczej bliżej żadnego Wojtka, a nawet nie lubię tego imienia, także chciałam się podzielić tym snem, bo może to coś proroczego albo co xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jak Ci teraz coś powiem to padniesz...

Mam 3,5 letniego kuzyna Wojtka, którego kocham nad życie :D
I wyobraź sobie, że kilka dni temu razem z rodzicami, pojechał na wakacje i jak moja mama u nich była przed wyjazdem to obiecała, że da mi z nim pogadać przez telefon.
Ale tego nie zrobiła, bo jak się okazało miał zły humor i nie chciał do mnie zadzwonić xD

Zbieram szczękę z podłogi :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Och matko... Żartujesz? ;D

To już drugi raz w tym tygodniu. Już mi się przyśnił przebieg rozmowy w dziekanacie, bo pani powiedziała mi mniej więcej to samo co w śnie.

WOW! ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie żartuję :D SOULMATES.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Haha <3 ;D
Teraz jest nawet dowód ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Zszokowałaś mnie trochę naprawdę :D Aż nie wiem co z tym fantem zrobić :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Też mnie to trochę zszokowało, już sam fakt że byłaś w kuchni mojej babci był z lekka dziwny, no ale to imię...
No a teraz kiedy piszesz, że to ma jakiś sens, to w ogóle xD Strach się kłaść spać ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wyobrażasz mnie sobie 8)
Najpierw sobie pomyślałam, że mnie jakoś znalazłaś na facebooku i specjalnie to napisałaś, żeby mnie przestraszyć, że masz paranormalne zdolności, hahaha.
A później sobie uświadomiłam, że i tak mam wszystko prywatne xD

Kiedyś Marty współlokatorka nam zrobiła takie klopsiki czy whatever z makaronem i sosem i chciałam z nią odgrywać Zakochanego Kundla <3 xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Och God... Ten fejsbuk Marty się będzie za mną ciągnął i ciągnął xDDD Nie szukałam Cię nigdy - nie wiem czy Cię to ucieszy czy zasmuci, no ale wiedz to ;D
Swoją drogą to przykre, że pomyślałaś w ogóle, że mogłabym wpaść na taki szalony i psychopatyczny pomysł (takie dziwactwa rezerwuję zwykle dla osób które dłużej mnie znają... ogółem znają xD)

Awwww.... &lt;333 ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ej, ja bym szukała xDDD Jestem okropna pod tym względem. Z resztą obie z Martą jesteśmy, naszą Karolinę znalazłyśmy po jakichś zdjęciach z podstawówki z naszej-klasy czy coś takiego xDDD
Także nie uważam tego za aż tak szalone i psychopatyczne!
Tylko to byłby całkiem dobry dowcip. Ale skoro to nie jest dowcip to jesteś pewnie z rodu Bennett :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

"Z resztą obie z Martą jesteśmy"
...
...
...
A to małpa! A mnie i tego fb się uczepiła ;D A sama mnie sprowokowała...
No to poszukam Cię kiedyś jak będę mieć chwilę xD No ale skoro masz poblokowane, to i tak dupa ;/

Nie no, dowcip świetny - gdybym Cię znała to bym się nie zawahała nawet chwilę i chyba jeszcze bardziej zaszalała :D
Ze mnie to trochę taka Tessa :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Hahaha oczywiście, że ona to prowokuje skoro głupia ma podane imię i nazwisko ;D
Może kiedyś Ci sama podam xD Albo Ci się przyśni ^^

O, może być, Tessa ma specjalnie miejsce w moim serduszku <3

W ogóle to przypomniało mi się, że miałam Ci ostatnio zaspoilerować Titanica, bo widziałam że Marta zaserwowała taki dowcip xD

Scena Klaine na schodach kiedy się poznali jest wzorowana na scenie na schodach w Titanicu :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

To jeszcze nic :D Na tamtym etapie nawet wrzuciła już chyba swoje zdjęcie + podaje adres zamieszkania xD

Ale z tą prowokacją miałam na myśli cos innego. Pamiętam tę rozmowę. Nie mogłam odgadnąć jej znaku zodiaku więc napisałam, że zaraz sprawdzę datę urodzin na fb, a Marta na to: "Raczej mnie nie znajdziesz"

To dopiero prowokacja!!!!

(znalazłam w 10 minut - 8 trwało przypomnienie hasła do fb xD)

Co do Titanica - ja te "kultowe sceny" kojarzę wszystkie :D Nie to, że nie wiem o czym jest film xDDD Także spoko ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Domyślam się, że wiesz xD Ale nie wiedziałam czy wiesz że się tym sugerowali :D

Po prostu cała Marta... Niezwykle tajemnicza xD
Pamiętam z tymi znakami zodiaku :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No o tym nie pomyślałam, ale teraz faktycznie to wydało mi się jasne ;D

Btw, Wodnik...
A Twóje inicjały to... K. hmmm... K.K albo K.S xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Że kto wodnik? Bo ja raczej znaków zodiaków nie ogarniam specjalnie kto jaki ma itd. :D

Nope, nie trafione :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

To dalej nie gram ;D
Miał być 1 strzał, nie wyszło to trudno ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No dawaj, do 3 razy sztuka. Trochę bliżej w alfabecie :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

D ? :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nope. ale so close :D

W sumie wiesz, przez jakieś 2 miesiące miałam inicjały K.K bo moi rodzice nie mieli ślubu xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

C ? :D

No u mnie się pospieszyli i urodziłam się ze 3 miesiące po ślubie. Szał ;D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie przyszło by mi do głowy, uznałam że mało to prawdopodobne skoro Marta też C :D

Oj, ale ja lubię zgadywać ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wiesz mamy wspólne nazwisko 8)

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

I teraz pytanie czy żartujesz... ;D
Moja babcia i dziadek mieli wspólne przed poznaniem ;D Raz robiłam drzewo gen...(nie lubię tego słowa xD) i mi pani tłumaczyła, że panieńskie było wpisać xDDD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Żartuję xD Ale mam znajomych, którzy są parą i mają takie same nazwiska. Cały czas się z nich nabijam, że to kazirodztwo xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ale też masz jakąś dwugłoskę typu "ch" czy "cz" ;D ?

Bo mi pasujesz na Chmielewską teraz xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nic więcej nie zdradzę 8)

Kejt__

Też mam takich znajomych, śmieszne to jest :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

O matko.. drzewa genealogiczne..
Ja to miałam zabawnie. Pierwszy dziadek umarł mi jak miałam jakieś 2 latka. Dodatkowo często zajmowała się mną siostra babci..
Kłóciłam się z połową dzieci z klasy, że to możliwe, że mam 3 babcie i dziadka.. uh, jak to sobie teraz przypominam... xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahaha xD

To jest nic - ja w 1 klasie podstawówki uważałam, że bliźnięta nie muszą się rodzić w tym samym czasie. W tym samym roku... xD Znałam takie "bliźniaczki", jedna rok młodsza xD
Nawet się z kol. pokłóciłam o to xDDD

A ponoć byłam mądra :P

Emoty, emoty...