W nowym odcinku przeszedł samego siebie! Sięgnął zenitu, po prostu fantastycznyyyyyy! A ta scena z telefonem - tyle emocji , jak nigdy, taka chemia, taka tęsknota, takie uczucie. Obiektywnie stwierdzam, że w chwili obecnej Damon może się co najwyżej schować przy Stefanie.
Jing jang musi być, ale to Damona kreowali na tego złego. To, że Sztefi wziął kilka łbów szlakiem wzdłuż plaży (wybrzeża) uciachał nie czyni wiosny. Jak dla mnie Sztef może nawet Elenę pogryźć, ciągle będzie Sztefem, bo zapewne zasłoniłby się wtedy tradycyjną gadką, że to dla jej bezpieczeństwa
No, ale Ripaah jest całkiem do rzeczy..
Nie bij, nie bij, DZIEWCZYNY, ONA MNIE GONI Z SIEKIERKĄ <ucieka w stronę domku nad mazurskim jeziorem> :D :D :D
Padłam xD
Zakładam, że Stefcio już nie jest w stanie do końca wyłączyć swoich uczuć i może jakiś tam żal czuje.
Czego żałuje? Swojej przeszłości, która zapewniła mu reputację rozpruwacza czy poświęcenia dla brata?
Dobra teraz sie zleci cały klub z offtopu i bd jeszcze większa kłótnia tak to z wami dyskutować.
Biedroneczka - wytłumacz mi dlaczego tak uważasz chyba że zobaczyłaś że inni tak piszą a ty powtarzasz?
A ja proponuję dać SSSSSSSSSSzzmattttaaaaaa, mógłby przy okazji wyczyścić stół ofiarny
Ale jeszcze nie doszedł do poziomu Ekspert w zakresie obsługiwania szmaty ;) Dajmy mu się nauczyć najpierw, a potem złożymy w ofierze jego mentora :D
No jak to kto, Jeremy, przecież nie po to go Szmatt zatrudnił, ktoś musiał przejąć tą sztukę zmywania blatów
Kiedyś taka była, co uważała S.Z.M.A.T.T.-a za bożyszcze. I jeszcze chciała to wszystkim wmówić
Wyobraź sobie, że z nami szatanami, bardzo chętnie dyskutuje fanka Stefana :)
Lubi go całego, takiego jaki jest, nie broni go byle argumentami.
To dobrze... też wole Damona jak wy, ale troche przesadzacie z jego bronieniem jak dla mnie..
To nie jest obrona. Dlaczego wy nie widzicie, że my przedstawiamy fakty? Niczego innego nie wymyślamy.
Zaczynam wątpić, że oglądacie ten serial z uwagą :/
Ehh nie mam zamiaru znów dyskutować.
Dobrze przedstawiacie fakty ale wszystkie dobre dla damona mniej ich jest dla Stefana.. ale to już nie ważne poprostu bardziej lubicie Damona jest barwniejszą i zabawniejszą postacią też go bardziej lubie. tylko po prostu ktoś napisał że woli Stefa a wy odrazu podajecie argumenty dlaczego nie powinna.. i uwierz mi oglądam z wielką uwagą ten serial.
Wybacz, jak ktoś wypisuje, że woli Stefa bo jest męski, przystojny i dobry dla Eleny, to cężko nie zareagować. Argumenty z dupy wziętę. Raz przeczytałam tylko porządny punkt widzenia na temat Stefana.
z jednej strony masz racje ale wiesz każdy może mieć swoje zdanie dla mnie osobiście Damon jest bardziej męski *___*
Tak swoje zdanie, tylko dlaczego ludzie tak powierzchownie oceniają braci Salvatore? Dlaczego nie spojrzą w głąb tych postaci?
Jeśli chodzi o męskość, nie wiem. Oni nie są takimi 100 % samcami, jeśli wiesz o co mi chodzi ;p
Tak naprawdę nie ma tam typowo męskiego faceta.
Damon w ostatnim odcinku 2 sezony był bardzo męski, taki macho oblany potem i w ogóle.