PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122240
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T. 57

56: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2778737

Seriale, filmy, ksiazki, gotowanie - zapraszamy na miszmasz :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Druga połówka :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Och jej :D opowiadaj :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jeszcze nie dotarło do mnie :D I boje się, że on to jakoś przeczyta haha!

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ma tu konto? :p
Czyli to świeża sprawa? :-)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ma :D Tak, oficjalnie od wczoraj ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

O rety! :-)
To gratulacje i... cierpliwości i wytrwałości :-)
P.S. Oczywiście jestem już ciekawa filmowego TOP :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Haha, dziękuję ślicznie, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze ;)

I sprawdź priv :P

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Aaa, nie mogę do Ciebie wysłać.
To lajk pod ostatnią oceną ;)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Już po wszystkim. Nie chcę o tym rozmawiać tylko chciałam dać Ci znać, żeby już tego tematu nigdy nie poruszać.

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Upppsss... :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Rekomendacje

http://www.filmweb.pl/film/Kawa+i+papierosy-1986-6708 W rekomendacji mam 83%, ale ja ten film mam oceniony. Tzn nie mam oceny i go tylko zaznaczyłam na "widziałam" i dopisałam, że nie ogarnęłam :D
http://www.filmweb.pl/serial/Rick+and+Morty-2013-671074 83%
http://www.filmweb.pl/film/Rusa%C5%82ka-2007-443597 83% 1 chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

49%, 1 znajomy: 9
53%
51%

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.filmweb.pl/serial/Opowieść+o+życiu
66% miałam, 7/10 :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

-2014-726665 :D

82%

Czekałam na horrory i nic :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Co to?? :D

No nic nie obejrzelismy... :( Skonczylismy jedynie serial a wczoraj zaczelismy film, ale tez przerwalismy, bo padlismy, dzisiaj dokonczymy, ale zaden z tych horrorow... Moze na tygodniu jakos sie uda ten Koreanski, ale "Obecnosc" bardziej przy weekendzie, bo jest dluga a horrory zawsze ogladamy jak sie zaczyna mrok robic chociaz, zeby "efekt" byl :D A ciemno sie robi u nas kolo 20:30 teraz :D I Moj marudzi, ze pozno skonczymy :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

62% miałam, 7/10, 2 znajomych: 7 i 7 :-)

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
anulka88

Brakująca część linku, której nie skopiowałaś i link nie działa :D

Ojej, to i tak późno się robi ciemno u Was, w której części Niemiec mieszkacie? Ja dzisiaj jechałam do Łodzi przed 20 i o 20 to już ciemno było strasznie.
Ćwiczycie?

Kurczę, czuję że muszę się za siebie wziąć ze wszystkim, bo jestem od dłuższego czasu taka wybita z rytmu. Ani nie gotuje, ani nie ćwiczę, nie chcę mi się o nic zadbać. Brakuje mi systematyczności.
Ściągnęłam sobie trochę filmów i serial, bo widziałam już jeden odcinek i jestem ciekawa. Może obejrzę resztę w tym tygodniu.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Serio?? :o :D

Zachód, samiutka granica z Holandią :-)
Tu właśnie późno się robi ciemno, ale też późno się robi jasno :p tak nawet do około godziny różnicy jak z mamą zawsze rozmawiam.

Do tej pory tak bardzo wyrywkowo, weekendy nie. Ale dzisiaj cwiczylismy :-)
Ja też ostatnio nie umiem się zebrać. Ale w tym zeszłym tygodniu pogotowalam trochę, na ten tydzień też zrobiłam listę obiadów i - w końcu - sałatek :-) :-) :-) jeszcze muszę wrócić do pieczenia :-)

Co, co? :-)
z moich ostatnich nic nie planujesz? :D

A przesluchalas linka i sprawdzilas przepisy...? <skromniepyta>

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To i tak lepiej, że dluzej macie widno :) A jeździcie do Holandii? :)

Mnie dzisiaj tata zrobił ciasto Dyniowo-marchewkowe. Sama też mam ochotę coś zrobić. Może w tym tygodniu coś znajdę, bo następne 2 pracuje w normalnych porach :)

Prawdę mówiąc moje plany w ostatnim czasie to "rozłożyć łóżko i się umyć" :P Ale zajrzę jeszcze do Twoich, bo dzisiaj miałam problem z wyborem. Rzadko oglądam, to i nie wiedziałam nawet co ściągnąć :)

Nie miałam czasu jeszcze niestety. Może teraz to jedzenie popatrzę...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

OK, jedzenie przejrzałam :) Wygląda fajnie i smacznie, ale ja nie jem takiego mięsa niestety. Takie gulasze czy duszonki, kompletnie nie dla mnie... Od zawsze tylko sosem sobie polewam w takich sytuacjach :D

A link chyba ten:
https://www.youtube.com/watch?v=2-T2dRLdanY (7:50 - spiew)

Przykleję sobie, żeby nie zgubić :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mój częściej, bo ma tam tego swojego znajomego co na weselu byliśmy, ja rzadko z nim do niego (nich, jeżeli liczyć żonę już) jeżdżę z racji, że za nim nie przepadam :D
A tak to nie jakoś często, jak jest wolne, ochota, pogoda i pomysł na wycieczkę :-)

Ja bym mogła w weekend coś dla nas upiec, myślę o tym ucieranym ze śliwkami ciągle :D albo jakieś bez pieczenia. A na przyszły już może bardziej imprezowo, urodzinowo :D może ten twój ananasowy torcik albo jakiś inny :-) pomyślę.

Jak bym przyrzadzila Ci taki obiad to byś spróbowała i polubiła :-) :-) :-)

Od niedzieli jemy barszcz :D jeszcze na jutro jest :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A to i tak dobrze, że nie musisz jak nie chcesz. W drugą stronę też to działa? On nie lubi jakichś Twoich znajomych?
Po zioło nie jeździcie? :P

Zaproszenie?

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja już za bardzo tu nie mam znajomych, niestety... :D Z racji naszego mieszkania to my zawsze chodzimy w gości :D u nas wygodnie można ugoscic 1 osobę, z 2 już ciasno :D
Dlatego on jeździ nawet do niego, czasami ten chłopak wpadnie na szybką kawę.
Może nie tyle nie lubi co wytyka te same wady lub zachowania co ja też bym mogła powiedzieć o tych danych osobach :p

Nie :D za bardzo obsrana jestem jakby złapali :D

Oczywiście! :-) :-) :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Pytanie dla kogo ile to ciasno :D To musicie faktycznie większego metrażu szukać :)

:D

Pewnie w innym życiu, ale dziękuję :)
Jakby co to też zapraszam :)

Miałam 65%

+rekomendacje:
http://www.filmweb.pl/serial/Spos%C3%B3b+na+morderstwo-2014-710594 81% 2x 9<3, 1 chce zobaczyć
http://www.filmweb.pl/serial/Broadchurch-2013-662945 84%

Jestem wykończona psychicznie na tylu polach, że najchętniej zawinęłabym się w koc na łóżku, żarła pizzę i oglądała filmy i seriale przez miesiąc non stop.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To już jest po prostu fizycznie ciasno, chyba że ktoś chce postać :D

Sie zdziwicie jak bym się faktycznie z którąś spotkała :D

54%, 1 znajomy: 7
77%
70%
Tym razem wysoko :p

Nie pogardzilabym też taką możliwością :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Trochę bym była zaskoczona tym, że by Ci się chciało przede wszystkim, taki szmat drogi :)

Faktycznie ;)

Póki co włączyłam bajkę. Będę w najbliższym czasie próbować oglądać coś w wolne wieczory.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Możesz Kejt odwiedzić w Berlinie a ja Was odwiedzę :D

56%, 1 znajomy: 6

Będę śledzić :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Zawiesiłam moją znajomość z Kejt, więc raczej prędzej to Wy się spotkacie ;)

Nie wiem jak to będzie z tym oglądaniem, chyba się pospieszyłam za bardzo. Znów mi się coś w życiu zje.bało, tradycyjnie.
Potrzebuję trochę czasu, żeby sobie przemyśleć niektóre kwestie, dlatego póki co kończę tutaj z prywatą.

Ale śledzić możesz, postaram się oglądnąć coś.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ściągnęłam sobie znów aplikację FW na WP i zauważyłam, że jak jest się do niej zalogowanym, to cały czas pokazuje, że jest się dostępnym, nawet jak się z niej nie korzysta. Bez sensu.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

59%, mam zaznaczony, 3 znajomych: 6, 6 i 8.

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.filmweb.pl/serial/Planeta+Ziemia-2006-329991 64% miałam, 7/10 :-)

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 6
anulka88

79% o rany chcę to zobaczyć!

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Jestem bez internetu... Do wtorku. Ciagne na resztce telefonowego :D
Nic nie obejrzę, za to będę dużo czytać :D

Kejt:
Lajk do serialu? Krótki, więc oglądaj :-) Poprzedni też polecam :-)
54%, mam zaznaczony.

Slutty:
Zawiesilas? :o co się stało? :-)
Czyli posucha i u Ciebie i u mnie... :p

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Aktualizacja: już mam internet :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mam problemy tradycyjnie i temu. Tym razem poważniejsze, dlatego głupio marnować sobie czas. No ale rozumiesz, że głupio też tutaj takie coś pisać ;)

1) miałam 73%, książki są dużo lepsze - 8<3,7<3,7,9<3,10<3,5,5,6
2) miałam 69% - 5,7,7,6,10<3,5,5

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ale pytałam o Kejt :p

Ja właśnie mam w planach, a wiesz, że trzecia część będzie?
Druga część: 60%, zaznaczony, 2 znajomych: 6 i 8

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A ja o tym pisałam :) To może inaczej... Za długo to wszystko trwało i doszłam do etapu wóz albo przewóz. Na wóz mnie teraz nie stać, z wielu względów. Więc j/w, nie ma sensu sobie marnować czasu. Myślę, że obie to rozumiemy. I na tym koniec rozmów na ten temat, zresztą na temat problemów też.
Także jeszcze żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, nic się nie stało, żadnych kłótni ani nic. Myślałam o tym od długiego czasu, a ostatnie wydarzenia mi trochę pomogły.

Przejdźmy lepiej do tych filmów i książek.

Mam już trzecią część i planuję przeczytać w tym tygodniu i pójść na film. Z roku na rok coraz bardziej utożsamiam się z główną bohaterką. Szczególnie teraz. Ponoć ta trzecia część bardzo odbiega od książki, no ale jeszcze tego nie sprawdziłam. W 1&amp;2 też były trochę inne wątki, ale mimo wszystko tak z sentymentu oceniłam. Często jak jest mi gorzej, to to czytam.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ojej... nie wiem co powiedzieć aż... Życzę poukladania spraw i spokoju :-)

Ooo :-) :-) :-) Fajnie.
Idę na film :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie, haha, nie zrozumiałaś o co mi chodzi :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

O co? :D :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Chciałam żebyś zobaczyła jego nick i sobie obczaiła te top filmy, a polubił moją ocenę :D No ale whatever bo tego chyba i tak nie widać :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No właśnie nie widać... :/ :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

71%, 8/10, 1 znajomy: 9
Straszny :p pierwsza część chyba ciut lepsza, ale mimo wszystko dam taką samą ocenę, bo trzyma w napięciu.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Co Ci się najbardziej podobało? :)
Dla przypomnienia - ja mam 7/10, a jeden znajomy dał 8/10

Co do tego wyżej - nie ma co mówić nawet. Dziękuję. Prędzej czy później się ułoży, zawsze się układa, tylko teraz potrzebuję pewnie więcej czasu i cierpliwości.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zakonnica była straszna! :D

Wczoraj obejrzeliśmy też tak tematycznie "Twój na zawsze", 5 lat temu oglądałam i ocenilam 6/10, zostało bez zmian :p naprawdę fabuła jest średnia, ale końcówka bardzo podnosi, fajna :-) 1 znajomy: 8

iiiiiiiiiii!!!!!! Zaczęliśmy wczoraj Originals! Do premiery może nadrobimy, ewentualnie 2 odcinka :p
Teraz cichutko czekam na Twoje TVD... :-)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

69% miałam, 2 znajome dały 7.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

51%, 1znajomy chce zobaczyć

ocenił(a) serial na 1
anulka88

OK, jest po północy i mam nadzieję, że dobrze pamiętam :D

100 lat 100 lat 100 lat 100 lat niechaj żyje nam :)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Anulka. Spełnienia marzeń, wielu nowych fajnych filmów, seriali i potraw :)
Jak najwięcej dobrych chwil :)