T. 57
56: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+%3A%29,2778737
Seriale, filmy, ksiazki, gotowanie - zapraszamy na miszmasz :D
Sto lat Anulka! Żeby wszystko zawsze było jak w szwajcarskim zegarku! niech się kocina dobrze chowa, związek będzie kwitnący, a Ty szczęśliwa ;)
Dzisiaj będę oglądać Bilet na księżyc, bo kręcony w moim rodzinnym Świnoujściu :P
57%, 1 znajomy: 6 (PM)
:D
Z Przybylska jeszcze... :) Daj znac jak wypadl caly film :)
W TVP leci więc mam nadzieję, że nie zapomnę włączyć xD bo chyba zaraz sobie simsy odpalę dla odmóżdżenia.
Ja to w te jedne z pierwszych cisnelam, tych dodatków kilka wypróbowałam, zwierzaki najbardziej podpasowaly :D a reszte odinstalowalam do podstawowej wersji :D
Ale później jeszcze nowsze i nowsze wychodziły to już nawet nie gralam :p Co tam powymyslali? :-)
A film słabo... :/
Jednym z moich zamiarów było/jest pooglądać/poczytać coś z Lublina (bo o moim rodzinnym to oczywiście zapomnij), ale tak jakoś nie ma kiedy...
Wiadomo, zwierzaki najlepsze :D Mam teraz dwójkę i czwórkę na kompie ;) Dodatków jest od cholery to Ci nawet nie wymienię :D Ale przede wszystkim bardzo zaawansowana edycja ludzi i pomieszczeń, a ja to najbardziej lubię ;)
No słabo, zawiodłam się bo aktorstwo nie było złe, wizualnie ładny itd. ale taki o niczym niestety. Plus zakończenie fatalne.
Idę zaraz do kina na Sekretne życie zwierzaków domowych :D
Pamietam mialam jeszcze Studia czy Uniwersytet, jakos tak, ale jak "jechalam na uczelnie" to to tak jakby przelogowywalo miedzy tymi dodatkami, strasznie dlugo to trwalo, nawet do kilku minut :o Moze to tez byla wina laptopa, ale podobno byl dobry :D Do gier :D Wiec nie wiem. odinstalowalam :D
Oczywiscie pewnie morderstwa i seks na porzadku dziennym :D
Mialam kiedys tez plan poogladac sobie filmy z Przybylska, ale oczywiscie odwleka mi sie :D Szkoda jej.
A ja robie ciasto http://kotlet.tv/ciasto-z-gruszkami-i-migdalami/ :D
To przełączanie między planszami to jest największy koszmar tej gry :/
Bez morderstw i zdrad każdego z każdym to nie ma po co grać xD
Bardzo szkoda, jakoś do mnie to nie dotarło jeszcze że zmarła, nie była może jakąś wybitną aktorką, ale wydawała się być taką pozytywną i ciepłą osobą.
Mniam gruszki <3
A bajkę polecam, może nie było jakichś dzikich śmiechów, ale naprawdę fajna :D
Hahahaha :D
No właśnie idealnie ujęte! A chciałam pooglądać, żeby się faktycznie przekonać, bo oceny ocenami a odbiór jest indywidualny.
Wyszło, pięknie wyrosło (mieszam już łyżką tylko od momentu ubicia białek), ale suche... może mój błąd, bo z rozmachu pokroiłam na ćwiartki, przy polowkach jednak jest więcej tego owocu "na raz". Ale z ogólnej oceny mimo wszystko polecam :-)
58%
Mniam, jadłabym i tak <3 uwielbiam gruszki, ale ostatnio mi nie wyszło ciasto, jakieś glutowate nadzienie zrobiłam.
Ja jeszcze bodajże Sępa bym chciała obejrzeć kiedyś.
Wypłyną same niedługo.
Szczerze to nie wiem gdzie mam telefon, chyba wpadł gdzieś pod łóżko...
Co pisałaś?
Mnie się nie bije, mnie się przytula :(
Pakowałam się, ale nie mogę go znaleźć za cholere, może pod kotem xd
Jeszcze żebyś się dała, to bym spróbowała, ale pewnie byś na mnie prychała.
To przepadł.
Ściągam Parki. Może obejrzę za rok xD
Już mnie tak po*bało że nawet się przytulam do ludzi jak dają.
Będzie dzwonił alarm za 17 minut także luz xD
Oo! Superkowo, ja dzisiaj znowu oglądałam losowe odcinki.
łap scenę na zachętę ;*
https://www.youtube.com/watch?v=fGiuPGN_pPY
Też bym się potuliła prawdę mówiąc, jakaś desperacja :/
Nie mogę obejrzeć, bo mi laptop muli i nie może być więcej niż jeden proces na nim wykonywany xD
O matko, ale zachęta :D
Może wyrwane z kontekstu i czegoś nie rozumiem, ale straszna ta scena, a ja już 3 sezony ściągnęłam, cholera xD
Czemu straszna xD? Mnie bardzo śmieszy xD
To masz inną
https://www.youtube.com/watch?v=VeEFc53gYpI
Ogólnie to pierwszy sezon jest do bani i radziłabym Ci nawet go pominąć, bo od drugiego się zaczyna jakbyś zupełnie nowy serial oglądała.
A ja chyba powtórzę wszystkie :3
Przypomina mi taki inny serial, który też ma dobre oceny, a ja kompletnie nie rozumiałam tego humoru, mimo że raczej lubię takie abstrakcyjne żarty. No nic, póki co i tak nie mam kiedy tego oglądać :)
Teraz się boję włączyć tą :D
Aa, bo się rozmowa z Dynią wkradła :D
http://www.filmweb.pl/serial/Parks+and+Recreation-2009-501087
Przyjemny sitcom :P
To znaczy, że jest tak stylizowany na dokument :D Że bohaterowie komentują do kamery :D
Takie a'la "Trudne sprawy"? :D sorry ale to pierwsza myśl :D
54%, 1 znajomy chce zobaczyć.
Pojechałam :D
Niestety nie mogę teraz odtworzyć, bo cichutko w łóżeczku leżę :-) Ale będę pamiętać, żeby sprawdzić :p
Nie mam głowy wchodzić.
Proszę bardzo za życzenia. Cieszę się, że pamiętałam, chociaż 11/9 już trochę miałam stres, że się pomyliłam i to jednak dzień przed masz te urodziny.
No, zakonnica była straszna, zgodzę się.
Twój na zawsze mam 7/10, byłam w kinie. Ciężko mi powiedzieć jak bym teraz oceniła. Znajomi: 9,8,6,2,7,8,8.
2 chce zobaczyć.
FW znalazł film w moim guście: http://www.filmweb.pl/film/Dzieci+swinga-1993-9920 80%, brzmi dosyć ciekawie.
No ale żadnego komentarza do Originalsów?? :o Autentycznie jestem zdziwiona :D
54%
Bo ja ostatnio mam wrażenie, że te czasy co tu pisaliśmy o serialach były lata świetlne temu.
Do tego stopnia, że do mnie dopiero po Twojej wiadomości dotarło, że zaraz seriale wracają... Pewnie już pod koniec września CBS startuje.
No ale fajnie, że nadrabiasz. Tylko wiesz, że nowy sezon dopiero w styczniu?
Zdzwiona, że pamiętałam czy że nie napisałam o TO?
63%, 2 chce zobaczyć. Było kilka śmieszniejszych momentów, ale ogólnie spodziewałam się trochę czegoś innego.
Więcej osób było a i też więcej chyba oglądanych rzeczy...?
O masz... faktycznie... :/ a wiadomo czemu taki poślizg?
57%
Zrobiłam sobie tort :D Brzoskwiniowy, ale nie ma go na kotlecie, tylko w książce. Klasyczny biszkopt na 3 (po ubiciu białek wszystko mieszalam tylko łyżką, ładnie urósł) i przełożony kremem bita śmietana + galaretka + brzoskwinie. Wygląda ładnie :-) Ale zdjęcie zrobię później przed i po ukrojeniu :-)
Ciągle czeka na mnie koreański horror... Będę chciała obejrzeć w najbliższym czasie.
No ale mnie się to czasowo wydaje jakieś odległe. Dużo zmian w krótkim czasie i może dlatego.
Myślę, że oglądalność nie powalała. Ja bardzo lubię ten serial, więc wiadomo... Większość woli TVD :/
Brzmi smacznie :) Ja dzisiaj jadłam dobry serniczek, ale kupny. To czekam na fotki.
Zdaje się 71 % miałam. Póki co jeden znajomy chce zobaczyć.
Przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dawno się tak nie uśmiałam. Kompletnie inny niż książka, zupełnie inna fabuła. Całe kino płakało ze śmiechu w niektórych momentach :D
W książce natomiast utknęłam w połowie, dupy nie urywa. Nie ma humoru z poprzednich części. Dobrze, że film jest inny :)