PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122237
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Spoilery i dyskusje ^^ o TVD, Stefanie i całej reszcie :D

Madame_7

Moze Kath przezyje i bedzie Steferine :D TAAAAAAK - jestem na tak

robb264

Jak Kath zginie z rąk Eleny to padnę.

Madame_7

Przygotuj poduszki by lądowanie było łagodne. Elena czegos chce - Elena zawsze to ma. Nigdy nie musi się wysilac. Chce by Kol był martwy - nic trudnego. Katherine ? Zaden problem. Silas? Pokona go jednym palcem- zgodnie ze wskazówkami Alaricka. he he he

robb264

Jedynie nie chciała być wampirem i nie wyszło :D

Madame_7

No nie wiem... Taki z niej wampir jak ze mnie spongebob.

immortal13

Zajebisty no co :D

Kejt__

Stefan ma za to sceny cwiczen w podkoszulku - Damon chyba nigdy nie trenował.

ocenił(a) serial na 6
robb264

No bo Damon delikatnie mówiąc nie prowadzi zbyt zdrowego stylu życia.

ocenił(a) serial na 6
robb264

Po pierwsze, czy te plakaty serio kiedyś w jakiś sposób się sprawdziły? Niektórzy to nawet mierzą milimetry koło którego z braci bliżej stoi Elena... daj spokój :D
Po drugie, jeśli to coś oznacza to równie dobrze może być trollowanie po prostu, już to widzę, że ujawniliby na plakacie co się wydarzy :D Myślę, że nawet jeśli Delena się zejdzie to powiązanie z plakatem będzie czystym przypadkiem.

Kejt__

Własnie myslę ze ma to znaczenie. Jest jednoznacznie pokazane ze Delena stoi w jednej linii, a Stefan jest nizej i w wodzie - jako jedyny. Woda = oczyszczenie= cure. Plakaty mają czasami minimalne znaczenie. Np. Plakat Deleny do 4x15 - gdzie Elena lezy z martwym wzrokiem = wyłączenie czlowieczenstwa, etc.

Kejt__

O złapałam Cię.
Glee :)
Ostatnie odcinki znów jakieś takie nijakie, ale na tej scenie http://www.youtube.com/watch?v=m7CUAxe6YhE miałam łzy w oczach,lol.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nie oglądałam jeszcze najnowszego, nie było mnie w domu :D Ale właśnie włączam! A co do poprzednich to Sweet Dreams mi się bardzo podobało ze względu na Finna i Pucka w koledżu zwłaszcza ;) no i Rachel też fajnie ;) A co do scenki z Don't Stop Believing to piękne to było po prostu, żałuję że nie zaśpiewali tego wszyscy razem.
Lights Out taka nuda w sumie... najlepsza scena to bez wątpienia Call on me :D *__*

Kejt__

Nie pamiętam tej sceny, Call on me? Co to było?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Blaine ćwiczący u Sue :D

Kejt__

Ahhh ta :D Jak mogłam nie skojarzyć :D
Było na czym oko zawiesić cooo

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nie mogłam się pozbierać po tym przez dwie godziny :D Sex on the stick.

Kejt__

Mogliby ci od charakteryzacji usunąć mu nadmiar żelu,bo wygląda z tym okropnie.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Stanowczo, powinni zostawić tak właśnie jak w tej scenie :D :D I najlepiej nie przebierać go też :D

Kejt__

http://media.tumblr.com/f11737251dd2755befb1a82bd0e88c87/tumblr_inline_mlu9trWeo M1qz4rgp.gif hehe

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

*__*
podobało mi się spojrzenie jak obczajał tego kolesia :D

Kejt__

On czasami aż za dobrze tego geja gra :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Bo to jest najbardziej gejowski hetero mężczyzna na tej planecie :D Idę oglądać!

Kejt__

Idź idź, zobaczysz z jakim planem Blaine wyskoczy.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ja wieeeem, czytam spoilery :D

Kejt__

Ja nie czytam ;p
To za tydzień mamy finał? :(

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Tak :D Obejrzałam :D Klaine <3 <3 <3 ale Blaine to jest głupia pała :D na szkolnym korytarzu bez pierścionka się chciał oświadczać xD

Kejt__

Mam nadzieję, że oni tego nie zrobią..

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Ja też mam taką nadzieję, bo Kurt na 100% powiedziałby nie. A już mi wystarczy znęcania się nad Zakochanym Kundlem Blaine'm.
Niech po prostu wrócą w końcu do siebie, bo ileż możnaaaaaa.

Kejt__

To gorsze niż nasz tvdowski trójkącik :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nieeee, tego nic nie pobije :D Blaine jak patrzy na Kurta to ma oczy jak z anime, jakby miał tam serduszka :D

Kejt__

To męczące i postać Blaine w tym sezonie również przez to wszystko. I okropne włosy Sama brrrr/

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Nooooo, czemu on ich nie obetnieeee.

Kejt__

I jak nimi zarzuca aaaaaaaaa :D
A,wiesz co mi się podobało? :D Jak Kitty wyleciała do Mercedes z tym śpiewającym tekstem z frytkami :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Hahaha no :D Nigdy nie lubiłam Mercedes, a to jej całe mentorstwo teraz już w ogóle mnie dobija ;) Mówienie 'dzieciaki' o ludziach, którzy są od niej rok młodsi itp. :D

Kejt__

No właśnie :DDDD Rozumiem jakby coś osiągnęli,ale tak? Tylko Rachel się wzięła ostro do roboty.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Szkoda gadać, wielka pani się znalazła ;)
A Kitty teraz w ogóle fajna jest. Na początku jej nie lubiłam, bo była taką kiepską podróbą Santany i Quinn, ale ta cała przemiana wyszła jej na dobre :D

Kejt__

Dobre ma teksty :D I ślicznie śpiewa,aż byłam zdziwiona.
A gdzie podziewa się Jezus?:D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Na początku się zraziłam do jej głosu, bo pamiętam, że w Glease okropnie zaśpiewała. Ale im dalej tym coraz lepiej ;) Bardzo bym chciała żeby była z Ryderem :D
Jezus i Cukier :D wrócą w finale, ale dziwne że tak sobie znikają bez słowa na tyle odcinków.

Kejt__

Ooo zapomniałam o niej :D Sugar :D Ale wydaje mi się, że nie wygrają zawodów.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Będzie cliffhanger pewnie :P albo ten cieszący się Blaine z szampanem oznacza, że wygrali.
Przesłuchałam w ogóle piosenki, Hall of Fame jest super ;))

Kejt__

Nie widziałam zwiastunu :) Myślisz, że daliby taki cliffhanger? Prędzej taki czy Rachel dostała rolę.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Będzie kilka cliffhangerów :D Prawdopodobnie z Rachel, z zawodami i z Klaine. Słyszałam, że ma być 5 ;)

Kejt__

Szkoda, że nie 11 :DDDDDDDDDDDDDD
A jak Got? :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jeszcze nie widziałam :D Jestem zawalona nie uczeniem się :D

Kejt__

Gorszy od poprzedniego, ale też bardzo dobry :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Może dam radę jeszcze dzisiaj :D Albo zostawię sobie na jutro ;)

Kejt__

Teraz dawaj, wieczór i ten klimat :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jestem zmęczona i nie skupię chyba uwagi na tak długo tym bardziej, że dopiero co Glee obejrzałam :D

Kejt__

Byś tutej nie siedziała to dawno by było po :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Przez Ciebie :D