Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Nie :D

anulka88

haha,wiedziałam,że jestem jakaś inna :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

No jestem, pasuje do tego forum jak piesc do oka :D

anulka88

że ja jestem:PP

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Albo nie pamietasz, albo nie bylo tak okazji, moje gusta a gusta forum... ohoho... :D do tego nawyki itp. kosmos :D

anulka88

ja mam jeszcze gorsze nawyki i inne kosmosy,więc spoko,nie odbiegasz od normy bo nie ma normy :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Co nieco pamietam :D
Niby tak, ale jak wiekszosc robi/lubi itp. a ja w ogole o 360' cos innego to czasami az wstyd mi buzie otwierac :D Haha :)

anulka88

haha :DD

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Kuzwa... Dopiero zobaczylam... "jestem" nie "jestes"... Nawet pisalas poprawiajacego posta jeszcze raz a ja dalej czytalam cochcialam... :D
Brawo Ania :D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Ze spotkania nici dzisiaj :p Wiec filmy, ale tonie wczesniej niz 17, bo... mecz Moj sobie wymyslil... :D Takze jeszcze Was pomecze :p

anulka88

wygoń mnie do sprzątania :)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Ja Ci moge posprzatac :D

anulka88

serio?? to ja bym Ci za to dobre spaghetti zrobiła ;)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Serio :) Ale musisz czyms innym mnie skusic, bo mimo, ze uwielbiam spaghetti to cos innego, bo dzisiaj jadlam :D Jak co weekend :))

anulka88

ja tez uwielbiam spaghetti,mówię Ci Ania...mogłabym co dzień jeść ;)
galaretka z owocami,bitą śmietaną i czekoladą?:)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Nie przepadam za galaretka... Owoce lubie, ale w swojen normalnej postaci a takie kawaleczki w salatce np. juz srednio...

anulka88

Chodź do mnie, ja mam pierożki ze szpinakiem ;)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Gdzie mieszkasz?! :))

anulka88

nie rób mi tego...tą galaretkę ze szczerego serca bym Ci zrobiła... :D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Gdybym nie miala innej oferty to bym zjadla, bo nie jestem az tak wybredna :) Nie ma chyba czegos czego bym nie zjadla, bo tak strasznie tego nie lubie :)
No ale pierozki i szpinak, Jestem cala Malagi :)) :D

anulka88

Hah wygrałam ;D
I dobrze, bo z takim poświęceniem je dzisiaj robiłam ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Lubie makarony i maczne rzeczy typu pierogi, nalesniki :D
Musze sie nauczyc robic takie pierozki :))

anulka88

To tak jak ja ;D Ostatnio robiłam amerykańskie naleśniki ;D Z 2 przepisów, ale jak zmodyfikowałam po swojemu to w końcu wyszły takie jakie chciałam ;)
Nie ma w tym nic skomplikowanego, tylko czasochłonne są.. ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Takie kombinacje czasem dobrze wychodzą. Albo najpierw wg jednego, następnym razem wg innego i powybierać najlepsze elementy i zrobić swój superprzepis :D
No jak to pierogi :)

anulka88

Miasto znasz ;)
Dokładny adres dostaniesz po przekroczeniu granicy ;DD

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No teraz ciezko...
Wysylka obowiazuje? :D

anulka88

No ewentualnie ;D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Poprosze do siebie :)
Cennik jak na poczcie czy jakies profity sa? :D

anulka88

Za granicę to drogo... ale dogadamy się ;D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

18 nie 17 :p

maIinowa

idę sprzątać bo o 7 zaczynam maraton filmowy i serialowy;) wolne się kończy..:(

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Biedna malinka...

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Uciekam na film/y :D

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Malinka zobaczę BB, i właśnie się za niego zabieram, później napiszę jak wrażenia :)

biedroneczka_90_8

i jak,zaczęłaś czy jeszcze nie?:)

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Malinka jeszcze nie, bo dopiero wczoraj wieczorem uporałam się z odwirusowywaniem komputera, normalnie jak nie urok to sraczka, może dzisiaj uda mi się w końcu obejrzeć, bo już sama mam nerwa na ten swój komputer.

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Idę spać... Jutro o 6 wyjeżdżam na rekreacyjną wycieczkę :D O 4 chyba wstanę... Od kilku miesięcy tak wcześnie nie wstawałam... :o masakra... ;p
I cz. "Rocky'ego" za mną... hmmm... bez szału... Ale oczywiście dokończę, mimo wszystko lubię tematykę i ciekawa jestem kolejnych części :)
Stallone mi nie pasuje na boksera... ;p

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1972479_56873133988999 8_1089722729_n.jpg

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

To jakiś żart? :D Poobrażały się na forum czy co? :D
Padam na twarz...:/
Dobranoc.

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Jeszcze na śpiąco, ale muszę... :D

Malaga dla Ciebie pościel ;p http://img.gawkerassets.com/img/18j0sxms6aegmjpg/ku-xlarge.jpg

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Cicho tu jakoś, na ostatniej stronie posty z przedwczoraj...

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Ooo... proszę, jednak się wysłało. Ciekawe czy poprzednie 5 prób też się pokaże.

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Dobra, 3 podejście... ciekawe czy teraz się k... wyśle xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nie ma jak spam na powitanie :D :*
Wróciła Zguba :*
Co u Ciebie? wszystko gra? Wszystko dopięte już na ostatni guzik? Opowiadaj :*

ocenił(a) serial na 1
anulka88

FW się psuje. Znowu nie mogę wysyłać ;/

Hej ;*
Nie zgubiłam się, przecież mówiłam, że znikam na troszkę ;)
No może nie całkiem, ale w porządku ;) Na szczęście mój największy problem za mną, kamień z serca... resztę jakoś przeżyję ;D
Matko, FW twierdzi, że mnie nie było 2 tygodnie, a mnie zleciało jak nie wiem. Najpierw dużo stresu, a potem musiałam się trochę zresetować. Ale już powinnam częściej zaglądać, bo się stęskniłam za tym forum troszkę ;)

Pewnie już buszujesz mi po profilu xD Ale zajrzyj też do "seriali obejrzanych/ocenionych (nie wiem jak to się nazywa ;) )

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No ja też mam coś problemy plus nie mam powiadomienia za ten post...
No niby tak, ale tak długo Cię nie było...
A jak mieszkanko? :)
W ogóle jak z sesją u Ciebie? :))
Nawzajem ;)
Zgadłaś :D Ale lecę ponownie :D Pewnie będę miała wytłumaczenie małej ilości filmów :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Hmmm... To nie mam wyjaśnienia :D Ale fajnie i tak :)) Jak wrażenia?? :))

ocenił(a) serial na 1
anulka88

2 tygodnie to nie tak długo ;) W sumie dopiero w sobotę obejrzałam jakieś filmy, a wcześniej nadrabiałam seriale, to nawet nie było co wejść ocenić ;)
No ale z bieżącymi jestem na czysto. NAWET TVD i TO obejrzałam. I o ile TO jest naprawdę super (jak na taki serial CW dla nastek ;P) to TVD się stoczyło wg mnie kompletnie. Nikogo już tam się nie da lubić. No nikogo.
Na szczęście pozostałe seriale mnie nie zawiodły i bardzo mi się wszystkie zaległe odcinki podobały, a miałam tego od cholery, bo 1,5 miesięczne zaległości ;)
Skończyłam też BB. Matko... obejrzałam w 5 dni xDDD
Teraz planuję w końcu dokończyć te rozgrzebane seriale. W Dexterze jestem już na 3 sezonie. Potem The Killing dokończę 2 i 3 sezon, bo jednak słyszałam, że wznowią i dokończą ten serial, więc się opłaca.
Kwestia mieszkania jest skomplikowana dosyć, ale problem się sam rozwiązał - zresztą, tak jak mówiłam. To nawet nie był taki problem dla mnie.
Sesja zaliczona. Jakoś udało mi się nawet zdać mój mega beznadziejny egzamin, chociaż stresu z tym też miałam od cholery.

O wrażenia mnie pytasz odnośnie "To (It)" ? ;)
Początek był bardzo fajny. Podobała mi się strasznie pierwsza scena (ta z dziewczynką na rowerku i tymi prześcieradłami na wietrze), lubię taki klimat. Ogólnie cz1 jest dużo lepsza od 2. W drugiej się już nudnawo robi, bo za dużo się skupiają na rozmowach pomiędzy tymi ludźmi i ich relacjami po latach, niż na tym klimacie z początku. Troszkę za mało własnie było takich scen z klimatem, a to jest dla mnie istotne w horrorach. Ale sam "it" był rewelka. Można się bać ;P

A u Ciebie jak? Laptopa jeszcze nie masz chyba... Widzę właśnie, że Rocky zaczęty ;P
Teraz doczytałam, że masz oglądać The Sopranos ;) Obejrzę z Tobą chętnie, bo to świetny serial, a trochę za dużą szczeniara byłam jak leciał w tv ;)

Też nie mam powiadomień ;/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Łaaa... No Ty porządnie się wzięłaś :D Zazdroszczę sytuacji bieżącej, bo ja jestem w czarnej dupie... :D
Dla mnie "Originals" gorsze... :D No ale ja jestem dziwna, więc... :D
Kejt i Malaga będą dumne i zaspamujecie od nowa temat :D Hihi ;p
Trzymam kciuki za dokończenie pozaczynanych, bycia na bieżąco z bieżącymi od teraz i jak pokończysz to zaczęcia "Internatu" :D :D :D
To dobrze, sama wiem po sobie, że czasami jest już beznadziejnie, no ale to nigdy nie trwa wiecznie zawsze się jakoś ułoży ;))
Gratki za sesję :* (na którym jesteś roku i przyznaj się w końcu co studiujesz, bo jakoś nigdy nie mogę rozszyfrować z tego co piszesz miedzy wierszami... :D)

No ja niedziela/poniedziałek będę mieć laptopa i wtedy u m nie znowu ruszy wszystko :))
No zaczęty, jeszcze mam tydzień na filmy, muszę dokończyć serię i może jeszcze coś się uda :D Bo później bieżące i "Rodzina Soprano" (fajnie, tak myślę, że za 2 tygodnie gdzieś tak zacznę także oglądaj jeszcze swoje szybko ;p) to filmy znowu będą miały przerwę, chyba że książkowe ;p

No fajna, fajna :) Jeszcze dla mnie dobre sceny Beverly z umywalką i Bill z albumem... ahhhh... mega :))
Też dla mnie "dzieci" ciekawsze niż "dorośli", ale ogólnie jako całość wszystko się uzupełnia, końcówka jednak słaba... :/
Rozumiesz już moją miłość do Pennywise'a :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Haha ;) No może to ja jestem dziwna... ;P W TO lubię wszystkich (i to bardzo!) w TVD nikogo ;D
Jak to między wierszami piszę? ;D Przecież już parę razy pisałam, nawet ostatnio mnie Malaga własnie pytała i odpisałam normalnie ;)
Moje studia to jest na chwile obecną bardzo zawiła rzecz ;D Sama trochę nie ogarniam co i jak, więc dlatego to tak tutaj wygląda ;D Zresztą u mnie w życiu wszystko podchodzi pod kategorię zawiłe ;D
No ale sesję w tym roku miałam na anglistyce i może nawet pracę w tym roku obronię xD Kto wie? xD (Serio, nie pytaj xD)

To spokojnie powinnam obejrzeć Dextera (co tam 6 sezonów w 2 tygodnie jak ja 5 sezon BB obejrzałam pod rząd 16 odcinków xDDD), chyba że znowu mnie znudzi i będę się musiała zmuszać ;)

No rozumiem ;) Straszny był. Ja się zresztą właśnie boję klaunów, kukiełek, lalek takich porcelanowych itp ;) Właśnie w sobotę oglądałam Chucky i przyszło mi do głowy, że może już obejrzę ten serial od Anulki ;)