PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122065
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:43
42: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2409626

maIinowa

No ;) Ale zostało mi jeszcze 192 także zdążę się nacieszyć ;D
Boję się.. ale muszę spytać.. Jak Spartakus? ;P

Malaga_13

to może ja lepiej nie odpowiem.... ;)

maIinowa

Tak chyba będzie lepiej ;D

Malaga_13

haha ;D kurde,na serio,nie mam czasu.ale może w święta pocisnę,chociaż najpierw muszę umyć wszystkie okna ;P

maIinowa

Weź mi nawet o tych oknach nie przypominaj ;P Muszę w tym tygodniu, bo mama przyjeżdża na "kontrolę" ;D

Malaga_13

haha... u mnie kontrola w domu,już widzę jak mama nade mną stoi i mówi,przejedź szmatką jeszcze tu.. i tu i tu i tu.Na końcu mi ją wyrwie i każe iść w diabły :D

maIinowa

Haha ;D Ja mam swobodę w tej kwestii, ale MUSZĄ być umyte ;D

Malaga_13

no,akurat swięta wielkanocne kojarzą mi się własnie ze zbiorowa histeria zeby okna byly umyte ;D

Malaga_13

Mnie chyba jakaś bezsenność łapie... Wczoraj poszłam spać po 3, wstałam po 7 a teraz znowu nie chcę misie spać a wstanę po 7, o ktorej się poloże - zobaczymy, na razie nie prędko :)

anulka88

Północ... i nadal nie chce mi się spać :P Myślałam, że oglądanie mnie zmorzy, ale raczej rozbudziło ;D
To nic, trochę serial nadrobię, bo w ciągu dnia nic nie oglądałam ;)

Malaga_13

dalej jestem w internetach :D

anulka88

ja też,w sumie powinnam isc spać bo wstaje koło 7 ale jeszcze ogarniam notatki i czytam pudla :P

maIinowa

Jakie notatki? :D :o

anulka88

a do szkoły :P

anulka88

Ja se chyba jeszcze pyknę rundkę w tysiąca na kurniku ;D

Malaga_13

Grasz tam?? :D Musimy się kiedyś ustawić :D
chociaz daaawno mnie tam nie było...

anulka88

Bardzo często ostatnio :)
Czasem nie ma mnie bardzo długo, później znowu się wkręcam ;P
I za każdym razem nicka zmieniam ;D Bo nie pamiętam :P

Malaga_13

Taaak? To ja nie, cały czas na pierwotnym co założyłam :D

anulka88

Najczęściej jest to tysiąc, czasem makao i kalambury ;D
Ja w ogóle nie przykładam wagi do konta na kurniku, aby jakieś było ;D

Malaga_13

Ja jeszcze trochę w kanastę grałam a tak to te 3 też,

Malaga_13

Aaa, jeszcze 3-5-8 , o w to też dużo grałam :D

anulka88

Nigdy w to nie grałam ;P
W ogóle kiedyś miałam "ambicję" nauczyć się kilku gier z kurnika, ale na brydżu się skończyło i nadal nie umiem :D

Malaga_13

bardzo fajna gra, dosyć długa, bardzo podobna do tysiąca :))
Nie umiem :D

anulka88

Musisz mnie nauczyć ;D
Cholernie ciężka gra, zazdroszczę tym co umieją w to grać ;) Jak będę miała więcej czasu i cierpliwości to na pewno jeszcze do tego wrócę ;P

Malaga_13

Możemy się kiedyś ustawić :)

anulka88

Musimy ;D

anulka88

misie <3 xD
Ja ostatnio nie umiem zasnąć do czwartej, a później chodzę cały dzień ledwo żywa -,-

Zdążę obejrzeć cały sezon HIMYM xd

rose_fw

Coś ostatnio często zjadam spacje lub literki... :o to takie nie wmoim stylu... nieanulkowe... :D

anulka88

Zauważyłam to ostatnio, mi to zupełnie nie przeszkadza, ale u Ciebie bardzo razi ;D

Malaga_13

Że w moich postach razi, tak? :D domyślam się :)

anulka88

Przywykło się do pewnych standardów ;D
Mi gdyby nie podkreślało na czerwono, to dopiero głupoty bym pisała ;P

Malaga_13

No muszę to zmienić! :D
Hah, też zdarza się korzystac :p

anulka88

wmoim :D
Jesteś na diecie, że tak te spacje pożerasz? (uhuuu, ale sucharze.. xd)

rose_fw

Nie, ale chyba muszę, chciałabym :D
Haha :D

anulka88

Oj tam ;D
Ups, zabiłam jednorożca xD

rose_fw

Ale ja głupoty w nocy piszę..

rose_fw

co, jak, gdzie? :D

anulka88

Mój kolega tak mówi jak ktoś powie "oj tam".
Nie wierzę, że to tu napisałam XD

rose_fw

Nie ogarniam o co może chodzić :D

rose_fw

Nie krępuj się :D

Dobranoc, bo ja już jednak uciekam :p

anulka88

Ja też tego nie ogarniam i chyba nigdy nie ogarnę xD

Branoc ;*

anulka88

Uciekam spać. Dobranoc ;)

Malaga_13

Ja jeszcze się pokręcę :D

anulka88

DYYYNIAAAA... 1x11 *.*
Nie widziałam nigdy tego odcinka. Tyle stracić xD
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7chboWq3m1qzqfm9o1_1280.png szdxfcghjksdfgtyhu
Teraz się znowu poważnie zastanawiam co w moim życiu poszło nie tak, że się tak fikcyjnymi postaciami ekscytuje. No one is perfect, I guess XD

rose_fw

A poza tym to według mnie Marshall ma głos podobny do Finna (z Glee). Tylko ja tak myślę?

rose_fw

Obudziłaś mnie chyba :)

Slutty_Pumpkin

Nie powinnam się cieszyć, nie? Szczególnie, że czytałam tam wcześniej, że coś słabo z Twoim zdrowiem. Dbaj o siebie! To rozkaz :D
Właśnie skończyłam 1x12 i teraz mi za to smutno.. ten serial miał mi poprawiać humor a nie dołować!

rose_fw

Haha :D
Wiem, wiem. Wezmę się za siebie już teraz. Za wcześnie położyłam się spać po prostu, zawsze się potem budzę w nocy, bo nie przyzwyczajona jestem.

Ja to uważam, że Teda i Robin nie da się nie kochać. Ja przynajmniej nie umiałam... Tyle co się nawyla niem na tym serialu, to nic tego nie przebije.

Czy ja wiem z tym głosem... Może faktycznie trochę... Chociaż Marsh inaczej intonuje :)
A jak oceniasz jego? Marshalla też zawsze uważałam za ideał :) A jego związek z Lily uwielbiam.

Slutty_Pumpkin

A o której się położyłaś? Bo ja jak mogę spać bez ograniczeń to bez budzika poniżej 8 przespanych godzin się z łóżka nie ruszam. A poniżej 5 to nawet budzika nie słyszę. Zazwyczaj. Mogłabyś mnie ciągnąć za włosy, zrzucać z łóżka albo bić pościelą, dalej będę spała xD
Dzisiaj postanowiłam się w ogóle nie kłaść, bo po raz setny w tym roku rozregulował mi się zegar biologiczny i do czwartej nie umiem zasnąć. No więc uznałam, że jak się nie położę w ogóle to może będę na tyle zmęczona, że do północy mi się uda zasnąć. A leżenie nie do końca się w ilość snu wpisuje, więc z rana miałabym znowu cholerny problem (tak, łatwiej mi będzie przetrwać dzień jak się w ogóle nie położę niż jak prześpię jedynie połowę swojej normy xd)

Nie wiem jak ich można nie kochać. Na ich kolejnej scenie (pozytywnej!) najprawdopodobniej będę płakać ze wzruszenia. I pewnie jeszcze poryczę z mniej przyjemnych powodów. Nie ma to jak oglądać komedię xd

Marshalla kocham oczywiście! Faktycznie inaczej intonuje, ale barwę głosu ma prawie identyczną.
Lily właściwie lubię najmniej, ale generalnie uwielbiam ich wszystkich.

I want my own Ted.

rose_fw

Ja mam lekki sen, wystarczy chyba o mnie pomyśleć i się budzę - także dzięki Rose xD położyłam się zaraz po tym jak stąd poszłam czyli gdzieś o 23... Ja muszę tak przynajmniej do dwunastej posiedzieć, bo inaczej właśnie się budzę.
Ja jakoś sama się potrafię obudzić, zawsze jestem na takim czuwaniu jakby, może przez to się tak niewysypiam. A może to też przez to osłabienie moje wieczne, budzę się i już zmęczona jestem :/

Z Lily też tak miałam, do samego końca właściwie. Podpadala shippowaniem Barneya i Robin :D
Potem jeszcze Robin też drażni i chciałam ją nawet nienawidzić za krzywdzenie Teda, ale nie umiałam.

Ustaw się w kolejce :D