T:43
42: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2409626
Żałosne strasznie. Niech już tak nie płaczą, na DVD ma być alternatywne zakończenie -_-
Malaga:
żyję...powiedzmy...jeny...strasznie męcząca ta druga połowa tygodnia... :D Ale fajnie i sympatycznie :) Ale jestem tak wypluta, że nic mi się nie chce... książki to już od środy w rękach nie miałam, z 1 odcinek tylko obejrzałam... Nie chce mi się, po prostu mi się nie chce, mój organizm domaga się odpoczynku :D Ale niedługo włączam serial, bo Mój ciśnie :D
Co do tych paraliży to widziałam tego kwejka, tak się zastanawialiśmy o co kaman czy to prawda czy co, bo pierwszy raz słyszeliśmy, nigdy nie mieliśmy a tu się okazuje, że to nie żart... masakra, dobrze, że nie mam takich akcji :D Jak zasnę todo rana śpię twardym snem :D
O jesteś tu ;P
Mi się dzisiaj nic nie chce oglądać, słońce wyszło więc zaraz wybywam gdzieś, bo nie wytrzymam w czterech ścianach ;D
To nie żart jak widać ;P
Patrzę teraz na swojego posta i nie moge...sama sie zastanawiam nad jego sensem :D Ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi :p
Wróciła już spamerka i motorka forum :D
http://www.filmweb.pl/film/Wspania%C5%82o%C5%9B%C4%87+Amberson%C3%B3w-2002-37866 79%? :D
http://kwejk.pl/galeria/2037186/0/riposty-cwaniakow-z-ostatniej-lawki.html#galle rypic czy tylko mnie to śmieszy prawie do łez? :D czy moje poczucie humoru jest tak beznadziejne? :D
Też się trochę uśmiałam na tym kwejkiem, przypomniały mi się stare dobre czasy :) Też pamiętam kilka kwiatków z okresu swojej edukacji.
A jak tam paznokcie? Próbowałaś coś?
Ja nie mogę... w piatek chyba to zobaczyłam, dzisiaj sobie o tym przypomniałam i aż normalnie się popłakałam ze śmiechu... "ostatnia ławka do dyrektora - trochę ciężka, ale zaniose" normalnie sikam... czytając komaentarze właśnie dochodzę do wniosku, że jestem na poziomie gimbusów albo i gorzej jeżeli mnie tośmieszy, albo po prostu każdy się wywyższa, nie mam pojęcia, dlatego pytam :D Haahh
biedrona... miałam, wiem, zarzeałam się, ale wczoraj nie było mnie w domu a dzisiaj nie jestem w stanie... ale teraz mam wolne wszkole, wiec moze jutro albo ktoregoś dnia siądę i się pobawię :))
Eeeee tam, widocznie też mam gimbusiarskie poczucie humoru, więc nie jesteś sama :) Nikt przecież nie będzie nam dyktować z czego się możemy śmiać, a z czego nie :D
A z tymi paznokciami, to przecież ja Cię nie poganiam :) Tak tylko z ciekawości pytałam.
dla zainteresowanych ;p http://www.showtv. pl/kto-gdzie-z-kim-czyli-bohaterowie-quot-got-quot-na-mapie-westeros.html
Dobra przypominajka przed jutrem bo już trochę zapomniałam, w którym miejscu serial stanął :D
Slutty:
Nie wiem czy to serial się zmienia czy to po prostu moje poczucie humoru jest zaburzone przez kaca, ale tak się zchichrałam na odcinkach, że szok :D no z byle gowna, że tak powiem :D
Hej Wam :P
Próbowałam zrobić te paznokcie,masakra,nie chce mi wyjść,wkurzyłam się tylko ;/ Lakier mi momentalnie wsiąka w gąbkę,wszystko się rozmazuje ale w sumie to się nie dziwie,jestem totalny manualny antytalent ;p
Paraliż senny,masakra,nie miałam nigdy ale bardzo rzadko co prawda ale jednak zdarza mi się podczas zasypiania mieć takie dziwne uczucie niepokoju,denerwuje się bez powodu ale najgorsze jest to,że wydaje mi się że mam halucynacje,próbuje zasnąć i o niczym nie myśleć a przypominają mi się jakieś dziwne zdarzenia z przed x lat albo odtwarzam w myślach sytuacje których nie było i pełno głosów w głowie i generalnie mam wrażenie,że mózg mi eksploduje,masaaaaaaaaakra
O jaaa... ale to nic Ci nie wyszło czy jak?
Mi się przypomniało, że jedynie co mi się zdarza to takie nagłe drgawki, jak to mówią"jak serce na chwile staje", tak? :PP
nie wyszło,paluch cały upaprany,lakier nie chciał w ogóle pokryć paznokcia,musiałabym walnąć chyba z 20 warstw,ale przecież później zacznie szybko złazić nie mowiąc o wyschnięciu ;l na yt wygląda to na zajebiście proste,a w praktyce okazuje się cholernie trudne do wykonania.Ale nie sugeruj się mną,może akurat Tobie wyjdzie elegancko ;)
Te drgawki,wiem o czym mówisz;D
No zobaczymy :) Dam znać po moich poczynaniach :D
Ale to też trzadko misię trafia :p
Malinka, fakt lakieru na to idzie dosyć sporo, na początku nie wygląda to ładnie, ale jak delikatnie przejedziesz utwardzaczem, to wszystko się wygładzi, a kolory będą przechodzić jeden w drugi bez wyraźnej granicy :)
musze kupić ten utwardzacz bo akurat miałam pod ręką bezbarwny lakier i pomyślałam,że nie będzie różnicy ;)
ale możesz spróbować,ja nie zdążyłam nawet machnąć bo się wkurzyłam na to rozmazywanie i dałam sobie spokój:)
C.D. info ;p http://www.showtv. pl/poznajcie-bohaterow-quot-better-call-saul-quot-.html
Strasznie jestem napalona na ten serial. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą ;)
Hej Anulka ;)
O matko... ;D Głupio mi teraz, chyba jednak muszę przysiąść do tego serialu w tygodniu. Jutro planuję spędzić dzień w łóżku, to może chociaż 1 sezon obejrzę, a potem jakoś Cię dogonię.
finał sezonu znaczy się, nie serialu ale chyba wiesz... :p
No dzisiaj jak dzika się lałam, nie wiem... :D Oólnie mam dobry humor :D
Domyśliłam się ;D
Ja własnie mam straszny humor dzisiaj jakoś. Nawet nie wiem czemu, miałam dobry dzień, dużo na słońcu itd, a parę razy miałam łzy w oczach, dlatego się właśnie chyba przerzucę na serial, bo mnie filmy dołują strasznie jakoś, a komedie średnio mnie śmieszą. Nie umiem utrafić żadnej fajnej na poprawę nastroju.
Wczoraj jeszcze zaczęłam: http://www.filmweb.pl/serial/Sirens-2011-626979
Tylko 6 odcinków niestety ;/ Ale dawno się nie śmiałam na niczym w głos (od czasów BB), a tu się śmiałam ;D Obejrzałam 3 odcinki, ale pozostałe 3 zostawiam na później, bo było mi szkoda naraz zobaczyć wszystko xD
Ja nie wiem... może to wiosna, może to nowe kontakty, alkohol alkoholem, kwejki kwejkami, ale dzisiaj to gęba mi się zamknąć nie może :D Ehhh... Żebym nie płakała niedługo :PP
A czytałałs gimbusiarskie teksty? :D
http://www.youtube.com/watch?v=nW3LikcBL68 dzisiaj tego słucham, faaajna ta piosenka :))
Ocena wysoka, nawet u mnie sporo %, bo 71%, ale nie mam zaznaczonego :PP
Też tak często mam, że jak mi się trafi taki radosny dzień, to potem mam fazę depresji niestety ;/
Czytałam ;) Żeby się zaśmiać to nie, ale na paru się uśmiechnęłam. Ten z ławką chyba najlepszy ;D Gdyby ktoś tak u mnie w klasie powiedział, to pewnie nawet bym wybuchnęła śmiechem. Ale niektóre trochę za chamskie jednak...
Też ją lubię bardzo <3
Nie poleciłabym Ci ;D Wydaje mi się, że by Ci nie podszedł. Ja tak zupełnym przypadkiem i spontanicznie go sobie wczoraj włączyłam, bo mi się o nim przypomniało jak pomyślałam o Richardzie Maddenie ;D
Nie mogę się chyba doczekać GoT'a ;)
Oj nie strasz mnie, mam nadzieję że nie... Pomału się układa, te wszystkie sprawy urzędowe/papierkowe co załatwiałam już załatwione i decyzje/odpowiedzi już mamy, wszystko pozytywnie się rozwiązało, oczywiście za kilka miesięcy będzie trzeba robić powtórkę, ale to już będzie inaczej, bo będzie wiadomo o co chodzi itp. teraz to była przerażająca nowość... :/ Więc na razie moim jedynym zmartwieniem jest nauka, ale to mam nadzieję ogarnę sobie i będzie git.
Ja się zaśmiewałam do łez... :D OK, jestem z deczka dziwna... :p
:))
6 odcinków to cokolwiek by to było to bym obejrzała, "Anioły w Ameryce" jakoś przeżyłam :D
Ja tak mam... Ty nie musisz ;D Bo to u mnie jest tak, że jak mi się trafi taki "idealny dzień", to potem każdy następny się wydaje taki zwykły i nudny i czasem wpadam w paranoję, że pewnie zaliczyłam już najlepszy dzień mojego życia i teraz to już tylko położyć się i umrzeć ;D
Także... Kto tu jest dziwny xD
Właśnie muszę kiedyś te Anioły obejrzeć. Ale dużo jest takich rzeczy, a doba ma tylko 24h niestety.
"że pewnie zaliczyłam już najlepszy dzień mojego życia i teraz to już tylko położyć się i umrzeć ;D" Eee... to tak chyba nie miałam :D
...? to ja czy Ty, bo nie łapię? :D
To też kilka odcinków, można w dzień zaliczyć, oczywiście jak podjedzie :D
No troszkę przesadzam oczywiście ;P
No że ja oczywiście ;)
Niby tak, ale zanim się zbiorę...
Biorąc pod uwagę, że dla mnie kaszan Tobie właśnie może bardzo podejść, nie podjechać :PP
Tyle, że ostatnio nie mam ochoty na nic w takim stylu. Najchętniej wykasowałbym sobie pamięć żeby móc zacząć BB czy HIMYM od początku.
Szkoda, że się nie da xD
Mi zawsze też się humor poprawia jak oglądam zdjęcia z imprez - ból brzucha murowany :D
Oj, to ja jak oglądam zdjęcia jak mam zły humor to zawsze mam takie: "o ja jebe, ale tu grubo wyszłam" , "piep.rzona grzywka się rozwaliła", "wyglądam jak Dynia" itp. ;D
Nic nie poradzę, trzeba czekać aż przejdzie i próbować sobie czymś głowę zająć ;)
Oj to ja też się wkurzam na kompromitujące zdjęcia, ale zawsze wtedy włączam sobie czyjeś jeszcze bardziej kompromitujące zdjęcia, bo zawsze takie się trafią i od razu lepiej :D
U mnie to nie przejdzie ;D
Jak mam doła, to wszyscy wokół są nagle tacy piękni i fotogeniczni i niesamowicie interesujący, a ja jestem chodzącą okropnością ;D
Moja psychika jest dla mnie bezlitosna ;P
To u mnie idzie jakoś oszukać moje fochy i paranoje, chociaż niektóre trzymają się uparcie i nijak nie chcą odpuścić :D