T: 44
43: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2418915
Nie szarpie, ale się notorycznie przy wszelakich krzaczkach zatrzymuje :D
Mogę trzymać smycz ;*
Nie no, własnie chciałabym potrzymać, bo dawno nie trzymałam i zapomniałam jakie to uczucie nawet :D
Klikam w Ciebie co chwilę, bo czekam kiedy ocenisz ten film :D
Co za napięcie! Jakie rozrywki w piątkową noc! xD
Btw, wygodniej by było ją zapytać - ja musiałam sprawdzić, bo nie pamiętałam tytułu :D
Obejrzałam.
Nudny i drażniący, nie lubię takich filmów gdzie wiesz, że główny bohater ma rację, a robią z niego wariata i jest bezsilny, frustruje mnie to :P
Poza tym okazało się, że kiedyś widziałam gdzieś w telewizji samo zakończenie tego filmu, także w ogóle lipa xD
5/10
Ja też się zawsze frustruje na takich filmach, ale one często są własnie bardzo dobre ;D tyle, że ja mam za słabe nerwy na takie coś.
Dziękuję ;D
Też mam za słabe nerwy, a jeszcze w połączeniu ze słabym filmem to już w ogóle nic ciekawego.
Ależ proszę xD
Zmieni się o 4 nad ranem - jak chcesz to zobacz :D
Przed zmianą czasu było o 2 nad ranem, teraz jest o 4 :D
<Tak, musiałam sprawdzić xD>
To samo zresztą się tyczy tego, że posty które obecnie piszemy nie mają już tego "5 minut temu" itd. tylko wszystko jest "wczoraj" Wyjątek stanowi "mniej niż minutę temu" - to się zawsze wyświetla dobrze, ale jak minuta minie, to zmienia się na wczoraj ;D
Koniecznie jak nie wierzysz na słowo ;P
Ja wiem bo parę dni temu z Rose po 4 się rozstałyśmy :D
Też mnie irytują takie filmy! Albo katastroficzne, w których główny bohater dobrze wie co się wydarzy, ale nikt go nie słucha. No szlag mnie trafia XD
Właśnie słyszałam, że to jest takie dobre, bo ani za tłuste ani właśnie nie mija się z celem picia mleka ;D
Kejt musi napisać jakie pije :P
Ja właściwie też nie czuję różnicy, ale mnie jednak śmieszy te 1,5%. Dlatego kupuję 3,4% xd
Też mam jeszcze, bo mi z wczoraj zostało xD
A co do Arrow to w sumie jakoś szybko zapomniałam o tym, że ich szipowałam, ale teraz jak wyszła ta sprawa ze wspólnym ojcem to mi się przypomniało i nie mogłam ze śmiechu xD
https://www.youtube.com/watch?v=AkvjAV8Elzw
Zaczynam myśleć, że ta dziewczyna ma coś takiego w sobie, bo jak to oglądam to z jej drugim bratem też bym mogła szipować xD
Okazuje się, że mi już przestało przeszkadzać jakiej postacie są orientacji, płci i czy są spokrewnione. Shipuję wszystko, jak leci... xd (chociaż nie! Nie potrafiłabym shipować Dextera i Debry. Ughhh xd)
Wiesz, ona ma takie duże pełne emocji oczy. Ciężko jej z kimś NIE shipować :D
Dextera i Debry też bym nie mogła, a oni nawet nie są spokrewnieni. Jest trochę takich par co do których jednak mam zahamowania xD
Z resztą, ja za wszystko winię aktorów! Nie umieją platonicznie grać :D
Żałuję, że ona nie ma więcej dramatycznych scen bo naprawdę fajna w tym jest, tylko dwa razy się do tej pory popłakałam na Arrow. Raz jak ktoś umierał, a raz przez nią w jednej scenie, bo jakoś tak mnie ruszyła xD
Właśnie śmieszne, że właściwie nie są spokrewnieni, ale ich bym jakoś nie mogła. Błee xD
O właśnie, dobrze powiedziane! Np winię Jensena i Mishę za moje shipowanie ich w serialu.. :D
Ona jest idealna do takich scen! Już to wiem :D
W ogóle to w Gossip Girl (grała Agnes jeśli nie pamiętasz) nigdy nie słyszałam, że ona sepleni, a teraz cały czas xD
Na tych filmikach nie słyszałam jakoś.. ale tam w sumie słabo jej głos słychać w ogóle :D