Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 44
43: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2418915

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jesteś w takim razie z tego niewielkiego kręgu osób, które od razu kocham za to, że mnie tak nie męczą. Co innego jak ktoś zapyta co rysuję, jak długo itd. Okej, chętnie odpowiem. Ale ten... jak to ładnie nazwałaś "entuzjazm" jest strasznie męczący. Szczególnie, że ja nienawidzę jak ktoś mi na ręce patrzy jak piszę/rysuję czy generalnie robię cokolwiek na czym chcę się skupić xD

Mon Cheri też lubię, ale jednak wolę Ferrero :D

WRESZCIE! Wszyscy na mnie patrzą, jakbym raptem zmieniła kolor skóry na zielony, jak im mówię, że nie lubię tymbarka jabłko-mięta XD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Mój ulubiony tymbark <3 xD

Ale jakie to jest zabawne, bo np. ja mam wrażenie że właśnie wszyscy go nienawidzą :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Mój ulubiony to jabłko-brzoskwinia ^^ Kojarzy mi się ze ścianką wspinaczkową xD
Zawsze go tam piłam, bo to był jedyny sok (oprócz jabłko-mięta -,-), który mogłam tam kupić, a zawsze zapominałam zabrać jakąś wodę ze sobą ;D

Mi się wydaje, że jest na odwrót.. xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Skąd wiedziałam, że to powiesz... mam wrażenie że wszyscy ludzie, których znam lubią jabłko brzoskwinia xD Ach ta perspektywa :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

No bo bądźmy szczere, jak można tego soku nie lubić? XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ja nie przepadam, tylko ten z wiśnią zawsze xD

ocenił(a) serial na 5
ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Jak trzeba to wypiję, ale jest dla mnie dużo za słodki :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Za słodkie to dla mnie są chyba jedynie te czekoladki: http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Czekoladki-i-bombonierki/J-D-Gross-Sea- Shells-41763-big.jpg xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Do jedzenia to dla mnie chyba nic nie jest za słodkie xD ale do picia to tak, raczej tylko wodę preferuję :D Nawet mleko mi się wydaje słodkie xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja na co dzień pijam głównie wodę (albo herbatę) i kawę. Mleka nie pijam samego, a soki to sporadycznie xd
Do jedzenia jest kilka rzeczy, które wydają mi się zdecydowanie za słodkie. Np milka z karmelem, ble xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Jak zjesz całą tabliczkę to pewnie tak xD

Herbatę to raczej zimą tylko piję, a kawę jak mi się uda wstać na uczelnię i jestem przy kasie xD Tak to tylko woda w ogromnych ilościach. :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Całej tabliczki TEJ czekolady nikt by we mnie nie wmusił :D
A propos milki. Jadłaś tą z oreo? Pyszna XD

Też pijam tylko zimną herbatę! Z kawą to mam takie okresy.. czasem pijam po dwie dziennie a czasem przez tydzień w ogóle :D
I wodę muszę mieć w domu i najczęściej ją pijam właściwie. I to zwykłą, niegazowaną xd

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Jadłam, mniaaaam <3

Ja też niegazowaną, całe zgrzewki sobie kupuję od razu xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Pyyyyycha :>

Ja mam filtr do wody ( http://foto.static-euro.com.pl/foto/0/18788062/5efd2b35b798c44027457414f2e66a30/ brita-marella-xl-bialy,18788062_3.jpg ) :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Skubana :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Jadłam to raz tylko, ale pamiętam że coś z tym było nie tak. Abstrahując od kształtu ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Dla mnie to jest po prostu za słodkie. Taki sam mam problem z marsem (nienawidzę tego batona!). Snickers niby też cholernie słodki, ale ma jakieś orzechy chociaż, a nie sama masa xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ja czasem potrzebuję czegoś potwornie słodkiego jak zaczynam mdleć,
Albo - to nawet ciekawe, jak czuję że słabnę, to czuję w ustach smak coli i mam na nią straszną ochotę. I zawsze muszę sobie wtedy kupić pepsi ;P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wiesz, że to jest całkiem interesujące, kilka razy w życiu byłam w szpitalu, raz jak miałam jakieś 7 albo 8 lat i wtedy bardzo słabo się czułam właśnie (abstrahując od powodu bycia tam) i mama mi przemyciła coca colę i mnie postawiła na nogi xD później za każdym razem podobnie xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Bo pomaga, stawia na nogi. Czasem też piję jak mnie głowa boli pod tabletkę ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Colę na ból głowy? Mnie wtedy zaczyna bardziej boleć xd
Ale jak się słabo czuję to faktycznie pomaga : P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Czujesz w ustach smak coli, więc kupujesz pepsi? xD
Mdlejesz z powodu niskiego poziomu cukru? Robiłaś jakieś badania czy coś?

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No bo najpierw mi przyszło do głowy, że napiszę cola jako napój, a potem chciałam sprecyzować, że częściej kupuję pepsi :D <spogląda na puszkę po coca-coli która stoi na biurku> xD

Nie mam cukrzycy jeśli o to chodzi.
Własnie muszę iść do lekarza, bo wszyscy mnie opier.dalają. Babcia już nawet ostatnio zadzwoniła do mojej mamy, bo stwierdziła, że mi żyły prześwitują strasznie.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Hahahah xD Ja częściej kupuję colę. Ale tą zwykłą. Nienawidzę zero, light i innych wynalazków xD

To dobrze. Po prostu od razy mi to przyszło do głowy jak napisałaś o mdleniu i słodyczach.
No i dobrze, że opier.dalają. Do lekarza, marsz! Szczególnie jak chcesz dalej krew oddawać ;)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Też nie lubię :D Ewentualnie ta pepsi z cytryną... Twist? :P Czasem ogólnie sobie wrzucam plaster cytryny do coli :)
A jeszcze bardziej precyzując, to mam tak, że jakiś czas mam ochotę na jedno, a jakiś czas na drugie. I tak sobie zmieniam.

W poniedziałek może pójdę po skierowanie na badania...

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Twist jeszcze może być. Nawet mimo, że to Pepsi xD
Nienawidzę oranżad, tak swoją drogę ;D

Good girl ; D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nienawiść to mocne słowo, nie przepadam ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Kiedy ja ich nienawidzę! Szczególnie różowych :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No fakt, że te kolory też robią swoje. Chociaż jakiś czas temu przelałam napój energetyczny o smaku mojito (O widzisz! Lubię miętę! xD) do szklanki i był taki rażąco seledynowy. Normalnie okropne to było - wolałam nie wiedzieć jak to wygląda i dalej pić z puszki xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

W tym też miętę toleruję xd
Uhhh, seledynowego bym pewnie nie wypiła :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No wiadomo. Zajebista jestem <3

Ogólnie jakoś nie szaleję za tymbarkami. Ale jak coś, to ten z wiśnią ;)
Jak na ulicy leży kapsel, to zawsze muszę odwrócić, bo wmawiam sobie, że wszechświat mi wyśle wiadomość na kapselku od cudzego tymbarka xD

Chyba za dużo głupich wyznań... xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Za dużo himym chyba xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Hahahah, urocze ^^ xD
Tak w ramach dzisiejszych wyznań... do dni dzisiejszego jak przechodzę na pasach to idę albo po białym albo po czarnym. Czasem się czuję jak takie duże dziecko w takich chwilach.. XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Albo żeby nie stawać na granicy płyt chodnikowych - to jest strasznie męczące przy mojej długości nóg i tempie chodzenia, ale jak mi się o tym przypomni, to muszę zacząć chodzić jak debil :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No wiadomo ej, pecha przynosi;/

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Też to robię! Za często, zdecydowanie za często xD Zdarza mi się też iść po krawężniku jak mi się nudzi xd

Slutty_Pumpkin

Są frugo lody?? o.O

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Jak to? Nie klikałaś kapsli w dzieciństwie :D?

Kejt__

klikałam od Kubusia :P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Uu... ja mam nawet chipsy. Poczęstowałabym Cię.. :<
Mi za pierwszym razem te Oreo średnio zasmakowało. A potem zjadłam z mlekiem XD Za często to jem ostatnio (nie umiem tak siedzieć w domu i oglądać film/serial bez obżerania się xD), więc pewnie niedługo będę miała przesyt.. ;p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Jaki smak? Mam cholerną ochotę.
Chodź tu z nimi.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://dodomku.pl/images/products/400x400/full/00029706.jpg :P
Daleko, chyba :<

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie wstawiaj o tej porze takich dobroci...

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Nie byłam pewna jak odmienić "Lay's", więc wstawiłam fotkę... przepraszam XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Lubię.
No niestety, w innym wypadku byś musiała mi je dać, bo jestem zdesperowana. Normalnie czuję sól na języku xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nawet bym Cię chętnie nimi poczęstowała :D
Jakbyś za mnie teraz z psem wyszła... xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Możemy wyjść razem z psem, a potem dasz mi chipsy ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Możemy nawet jeść idąc (bo to okrutne kazać im czekać xD).

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

O taak, lubię tak. A pies się szarpie? Bo ja nie lubię jak się szarpie.