I jak wrażenia po drugim sezonie? Moim zdaniem był lepszy niż pierwszy, jakoś bardziej przypomniał mi klimat Pełnej Chaty. :) Mam nadzieję, że powstaną kolejne sezony.
Pierwszy odcinek drugiego sezonu taki sobie, ale reszta jest tak samo wyśmienita jak odcinki w pierwszym sezonie. Też liczę, że będzie jeszcze parę sezonów, bo bardzo przyjemny serial który fajnie nawiązuje do starej serii "Pełnej chaty".
Ciekawy jestem kiedy można się spodziewać trzeciego sezonu? Bo pomału zbliżam się do końca drugiego i mam spory niedosyt ;-) .
Trzeci sezon już potwierdzony; sezon drugi miał swoje momenty, ogólnie wg mnie wypadł na plus, było parę męczących momentów, gagi wymuszane, ale klimat Pełnej Chaty zachowany. Dla fanów oryginalnej serii - polecam, powrót do lat młodości ;). Scena, jak Jesse obraca się do kamery i mówi, żeby Michelle wróciła - bezcenna :P.
O wiele lepszy niz 1 sezon, a moze po prostu bardziej polubilismy bohaterow i serial zaczal zyc swoim zyciem?
Coś w tym jest, bo najmłodszy syn DJ wydawał mi się mniej wkurzający niż w pierwszym sezonie, tak samo mąż Kimmy.
Dokladnie :) podobal mi sie tez watek romansu Stephanie z bratem Kimmy, on moze i jest niezbyt inteligentny, ale fajna para.