PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=745648}

Pełniejsza chata

Fuller House
2016 - 2020
6,4 2,2 tys. ocen
6,4 10 1 2150
Pełniejsza chata
powrót do forum serialu Pełniejsza chata

I jak wrażenia po drugim sezonie? Moim zdaniem był lepszy niż pierwszy, jakoś bardziej przypomniał mi klimat Pełnej Chaty. :) Mam nadzieję, że powstaną kolejne sezony.

CzerwonyKaktus

Pierwszy odcinek drugiego sezonu taki sobie, ale reszta jest tak samo wyśmienita jak odcinki w pierwszym sezonie. Też liczę, że będzie jeszcze parę sezonów, bo bardzo przyjemny serial który fajnie nawiązuje do starej serii "Pełnej chaty".

Ciekawy jestem kiedy można się spodziewać trzeciego sezonu? Bo pomału zbliżam się do końca drugiego i mam spory niedosyt ;-) .

CzerwonyKaktus

Trzeci sezon już potwierdzony; sezon drugi miał swoje momenty, ogólnie wg mnie wypadł na plus, było parę męczących momentów, gagi wymuszane, ale klimat Pełnej Chaty zachowany. Dla fanów oryginalnej serii - polecam, powrót do lat młodości ;). Scena, jak Jesse obraca się do kamery i mówi, żeby Michelle wróciła - bezcenna :P.

ocenił(a) serial na 6
CzerwonyKaktus

O wiele lepszy niz 1 sezon, a moze po prostu bardziej polubilismy bohaterow i serial zaczal zyc swoim zyciem?

angelica

Coś w tym jest, bo najmłodszy syn DJ wydawał mi się mniej wkurzający niż w pierwszym sezonie, tak samo mąż Kimmy.

ocenił(a) serial na 6
Visenna_ulotki_filmowe

Dokladnie :) podobal mi sie tez watek romansu Stephanie z bratem Kimmy, on moze i jest niezbyt inteligentny, ale fajna para.

angelica

Tak, inteligencją nie grzeszy, ale pasują do siebie. Przypomina mi Kelso z Różowych Lat 70-tych ;).

Visenna_ulotki_filmowe

Drugi sezon zdecydowanie lepszy. Czekam na kolejny. Brat Kimmy jest super. Pasują do siebie ze Steph :D