Aneta jest siostrą Danuty Radosz, ta z kolei jest matką Maryśki. Obydwie są siostrami Teresy, byłej żony Marka. Kinga z Maryśką to siostry cioteczne.
Czyli wygląda na to, że Marek kręci ze swoją szwagierką!
Albo coś mi się powaliło albo ten serial jest chory :)
No ale Marka i Anety nie łączy żadne pokrewieństwo więc mogą być razem. Po za tym nie jestem pewna czy Aneta jest siostrą Danuty. Wyglądałby na to że Andrzej zamordował własną ciocię.
Teresa była siostrą Danuty. Anetka kręciła natomiast wcześniej z Janem - mężem Danuty Radosz.
Nie próbujmy rozumieć zawiłych relacji międzyludzkich w tym serialu, to nas przerośnie xD
No właśnie tak też mi się wydawało. Aneta była sąsiadką Jana i dziadka Antoniego, a Andrzej zabiegał o względy Marysi.
Bo dlatego... Hello!.. Ile oni lat sie znają?? Ile lat byli przyjaciółmi?? Z kim Emilka była wcześniej?? Z kim wcześniej był Bartek?? Kto w Wadlewie był najlepszym Bartka przyjacielem??... Czyje dziecko chcą razem wychowywać?? Dla mnie to było jest i będzie po prostu chore! Tyle w temacie. Pozdro!
Lepiej się jeszcze raz zapoznaj (lub raczej pierwszy) ze znaczeniem słowa "kazirodztwo" ;) I się tak nie ekscytuj, bo to tylko serial.
CytrynOOwkaxD się nie "ekscytuje", tylko wypowiada na forum serialu. Więc spokojnie, nikt nie myli tego z rzeczywistością.
Kazirodztwo to związek osób spokrewnionych. I w tej wypowiedzi widzę argumenty, dlatego Bartek i Emilką są "jak rodzeństwo". To nie dokładnie kazirodztwo, ale mi też ogromnie nie pasują do siebie w romantycznych chwilach, faktycznie czuje się nieuzasadniony niesmak :/