Bartek coś ostatnio jakąś metamorfozę przeszedł bo zaczął być strasznie śmieszny,szczególnie w rozmowach z Arturem... Kiedyś sto razy bardziej wolałam Artura, a Barta nie znosiłam, teraz jest odwrotnie co się dzieje z tym serialem ?
Tego to nie wiem akurat, ale zawszy się znajdzie jakiś wróg, któremu nie odpowiada mój sposób bycia :)
No co ty jeszcze młoda jestem... mam najlepszą rodzinę na świecie, kota, psa, fretkę, szkołę, domek na wsi, miałam wspaniałe dzieciństwo, mam dziś kupioną nową bluzkę ;) czego mi potrzeba do szczęścia...? :D A czemu pytasz?
A nic, tak jakoś ciekawi mnie. Bo taka miła, ładna, zabawna dziewczyna jesteś. Hehe a interesujesz się piłką? Ja bardzo szanuję klub Górnik Zabrze ;).
Serio, szanujesz ich? A ja mam tyle wspólnego z piłką i w ogóle ze sportem, że moja siostra studiuje AWF i jest piłkarką... ;)No może jeszcze tyle, że czasem jeżdżę na jej mecze i mam w szkole wf :D A masz cyfrówkę no to szacuneczek :D
Wiesz ja Cię nie znam i w ogóle ale dziwne uczucie bo jak powiedziałaś że nie masz chłopaka to mi jakoś ulżyło.
Mi też ulżyło jak mam świadomość, że nie mam chłopaka, bo to jest cudowne być jeszcze takim "dzieckiem" rodziców :D
Hehe a mój tata dzisiaj kupił telewizję cyfrową i włączyli mi Polsat News, Polsat Cafe i POLSAT SPORT i czieszę się tak samo jak Ty z tej bluzki ;).
Hehe on jest super, szkoda że odpadł z Jak Oni Śpiewają. Ale Ryszard Rembiszewski to jest oryginalny "Pan Lotto" taki człowiek z klasą, ten nowy to taki pajac trochę :).
No i ja w ogóle mam masę znajomych przez internet :) A teraz moja fretka Frania wyleciała z klatki i wspina mi się po spodniach :D
Hehe nie dziwie się że masz bo jesteś najszczęśliwszą osobą jaką spotkałem. Szkoda tylko że życie jest takie krótkie ;(.
A ja tam bym nie chciała długo żyć, bo już się tak naprawdę nie mogę doczekać się, by zobaczyć się z Bogiem :D No pajac jakich mało :D
Ludzie przedstawiają te pierwsze spotkanie z Panem Bogiem jako masakre. Że od razu po śmierci pan Bóg wykrzykuje Ci w twarz wszystkie grzechy z całego Twojego życia i Cię kara zsyłając do piekła. Przecież Pan Bóg nas kocha, stworzył nas po to żebyśmy umierali i żeby wypełniać jego raj. Napewno od razu nie wypomina grzechów tylko może częstuje herbatką, rozmawia ze zmarłymi. Przecież nie może być tak że Bóg jest baaaaaaaaardzo surowy. Wiedział przecież jacy będziemy zanim przyszło mu do głowy nas stworzyć i gdyby miał świadomość że będziemy czynić same zło to by nie opłacało by się Panu Bogu stwarzać takiego człowieka. Może być tak że piekło wymyślili ludzie żeby zachęcić nas do czynienia dobra.
Ja jestem niby katoliczką, ale nie zgadzam się ze wszystkimi zasadami, wyznaniami Kościoła katolickiego, tak naprawdę wierze w połowę innych rzeczy np. w reinkarnację i nie uznaję w sobie spowiedzi w sensie powiedzenia swoich grzechów księdzu, bo wiem że to jest tylko człowiek i mu nie ufam, za to bardzo dokładnie rozmawiam z Bogiem zawsze w nocy o tym za co mu dziękuję co źle zrobiłam itd i to mnie bardziej uwalnia z grzechu, niż formułka w konfesjonale... bo dla mnie jest ważny Bóg i tylko on a nie ksiądz :) Uwielbiam rozmawiać na tematy religijne... :)
Widzę że mamy poglądy religijne. Ja też wolę rozmowy z Panem Bogiem, ale i tak się spowiadam. Chociaż ostatnio na Święta nie miałem szczęścia, bo ksiądz mnie ochrzanił że nie poszedłem na msze.
A ja nie dostaję ochrzanu od księży, bo zawsze chodzę do innej parafii, a najlepiej jest na wsi bo tam jest ksiądz ze sklerozą, naprawdę i nie wie po chwili co robi w konfesjonale :D
A najlepsze akcje są jak masze odprawia... to sobie możesz wyobrazić... jakieś 7 lat temu na komunii mojej kuzynki na kazaniu zapomniał że jest to komunia i zaczął gadać o leperze :)
tak o Lepppppppperze :D dodam jeszcze że się jąka :D normalnie mieszanka wybuchowa :D A i jest to proboszcz :D
Znaczy z wyglądu prezentuje się dobrze, gdyby nie zachowywałby się jak pajac to byłby fajny. Hehe założę się że ja bym lepiej poprowadził.
No kurcze bardzo chciałbym być takim prezenterkiem. A nie wiem, może pomyślę jeszcze o szkole aktorskiej wtedy mógłbym prowadzić jakieś programy rozrywkowe w radiu czy w telewizji. Bo np. Krzysiu Ibisz jest aktorem, ale pracuje jako prezenter bardziej.
Niespecjalnie, każdy jakoś mnie pyta, nie wiem, o co ludziom chodzi z tymi pytaniami :D
Dobranoc, a ja sobie jeszcze posiedzę chociaż muszę jeszcze jutro wstać na 5 bo rano jedziemy ;D
wymieńcie się numerami gg i tam sobie gadajcie, bo tu nie czat tylko forum o Bartku z pierwszej miłości i tylko śmiecicie^^