Nie wiem, czy taki temat się przyda, ale go założyłam ;) Chodzi o to, że jak ktoś napisze
następny rozdział (odcinek, część, czy po protu nowe opko), może się tu pochwalić ;)
Tak się rozpisujecie (odpowiedź, na odpowiedzi ;)) że czasami trudno zauważyć ;)
Oczywiście nie mam wam tego za złe :D
Więc może ja zacznę: nn u mnie :)
www.mypom.bloog.pl
No bo wcale nie było późno, tylko wcześnie rano :) Nie no, ja się kładę około północy, ale około 22 mam czas dla siebie, tzn. jeśli ktoś zadzwoni to następnego dnia umrze :P Ci cholerni ludzie robią sobie ze mnie żarty i dzwonią o 21.59, więc nie mogę ich zabić :P
Hahaha Mika weź nic nie mów!
Ten twój pomysł był,jest i będzie CHORY!
Hahaha,a ja muszę z tego jakoś wybrnąć :P
Ale dobre jest kontrolowanie przedmiotów siłą woli i wizje,co nie? :D
My wczoraj zaszalałyśmy...Nawet nie wiedziałam kiedy nam ten czas zleciał....
A nikt mnie nie kontrolował,wszyscy spali,to jakoś się poleciało :D
Haha jak będę miała twój numer,to będę pamiętać :D
Rozumiem,że wtedy zbierasz wenkę?
Ja tak wczoraj zrobiłam...i wiem co będzie z opo,jak Kowbella będzie rzeczywistością :P
hahahaha ; D
ja nawet nie wiem jak to się zaczęło.. a no tak ! plotki szybko się rozchodzą Xd
ooo ! nasze moce są pro ! i ta telepatia ; D dobija ! w dobrym sensie ; P
już sobie przyszykowałam tabletki na uspokojenie.. wiesz.. wolę nie ryzykować ;]
Nom,najpierw plotka,a teraz!
AAAAAAAAAAA
Musiałyśmy udawać żuli,żeby mi dała spokój...
Masakra.
Wiem,a ja jaki mam pomysł w dwójce :P
Supeeer!
Ej telepatie to my mamy nawet na żywca :P
Hehehe ja wypiłam zieloną herbatkę i melisę bo zaczynałam szaleć ;P
hahahaha ; DDD
nom.. ale nie powiesz.. fajnie było Xd
ja też mam kilka ciekawych pomysłów ;d ale tak jak mówiłam.. wolę jak wszystko toczy się naturalnie Xd
ale z tą telepatią to jest dziwne.. i to zaczęło się od czasów tego gg Xd
gdyby nie one za dużo by nas w życiu ominęło Xd
Nommm
Niektóre rzeczy piszemy nawet w tej samej sekundzie
:O
SZOOOK !
Jakby Kowalski się dowiedział,robił by na nas testy :P
Huehue :)
Ok, jak już pisałam, za wiele z waszych postów nie kumam, ale to dlatego, że jestem niewtajemniczona w akcję ;P Ale tak, Angie, wtedy zbieram wenę (najwięcej pomysłów mam przed snem i kiedy oglądam film wieczorem) i jak mi ktoś trzaśnie "Bring me to life" [to mój dzwonek], to mnie szlag trafia. I co będzie z opo, jak Kowbella będzie :)?
Emmm,
*wyjazd Issy
*zamieszanie wokół rodziny Kowalskiego
*błagania Kowalskiego żeby Issy wróciła
w końcu
*ślub
ewentualnie epilog
Co się stało powiedźmy dwa lata później
Tak z grubsza :P
A my tu mówimy o telepatii,którą posiadamy nawet w życiu rzeczywistym :O
HAH !
uwierz że ja też nie wszystko rozumiem Xd
a co do tej telepatii to..
Angela ci wyjaśni ; D
Ja?!
Wykorzystujesz mnie :P
A więc mamy coś takiego,że potrafimy pisać w tej samej sekundzie taki sam wyraz,czasami nawet całe wyrażenie.
Czasami zdarza nam się to 5-6 razy jak piszemy :D
Nieźle :) Ja z moją przyjaciółką, którą znam od zerówki, też często mówimy to same słowo, a nauczyciele czasem zarzucają nam, że ściągamy od siebie wypracowania, ale my po prostu bez komunikowania się piszemy te same zdania :)
hahahaha !
telepatia się rozprzestrzenia ! :D
ale to jest ekstra.. przerażające Xd
ja kiedyś potrafiłam z NP powiedzieć nawet po kilka takich samych wyrazów i to jednym ciągiem.. ona stawiała cole! bo jednak zapłon ma opóźniony ;D jeszcze bardziej niż ja!
Hahahaha :D
A teraz się na nas rozprzestrzeniło
:P
Ładnie...Ale ja to lubię :D
hah ! a kto nie ?
to jest czaderskie Xd
a jakie zdziwko jak powie się to samo ? :D
od razu śmiech i ,,dziwne!"
ech.. uwielbiam to ;P
a ty do spania !
oooo !!
parmezan wymiata ! ; D
tak naszła mnie ochota na coś słodkiego.. ale nic nie ma!
moja lodówka została wyczyszczona po całości !
U mnie tylko ser,szynka,rzodkiewka...
ALE JEST TYMBARK!
TAAAAAAAAAAAAAK!
Ale słodkiego też nie ma :P
tymbark ?!
to spisek ! zdradzasz wodę smakową !
wiesz co? po tobie bym się tego nie spodziewała!
jak mogłam mi to zrobić? teraz woda będzie przez resztę dnia szlochać ! aaaaaaaaaaaaaa
Hahahahha...
TYMBARK !!!
Ws,rzucam cię dla niego.
Jest większy,silniejszy...I TE MUSKUŁY :P
LOL odwala mi :P
lol ; D
ale.. jak możesz !
ale wiedz.. że ja wody nie zostawię!
czyli wolisz TYMBARKA od naszego towarzystwa! tak? dobra ! walcz sobie u jego boku! ale wiedz że ja ci już nie pomogę! buhahahahahahahaa
Emmmm kuku
:P
Masz kuku na muniu
Ja,Tymbark i Kowalski to zatwierdzamy.
Prawda chłopcy??
Hihihihihihi :P
BO??????
Co,że jestem nienormalna,to nie mam prawa głosu?
Wiesz jak to się nazywa?
DYSKRYMINACJA
Nienawidzisz mnie bo jestem inna :O
co innego gdybyś była inna ode mnie!
ale psychikę masz zrujnowana podobnie jak ja więc..
nawet tak nie mów.. ja po prostu nasłuchiwałam cierpienia swoich ofiar a ty za głośno gadałaś..
a mi przez cały czas wydawało się że widzę RD O.o
A różowy dywan skojarzył mi się z PP...
bum! jest źle!
HAHAHAH !
to ja pamiętam jak na 2 dniowej w tamtym roku robiłam sobie jaja ze znajomych Xd
albo z kol pukałyśmy w takie drewniane belki przy łóżkach i każdy myślał że duchy ;D
ech... stare dobre lata.. ;P
Ale stareeee :O
SZOOK PO PROSTU
Dinozaury chyba jeszcze wtedy chodziły po Ziemi :P
Ja pamiętam jak byłam z mamą i siochą w szkole około 18 i były tylko woźne
Ja biegałam w takich balerinach,że mnie nie było słychać i gasiłam woźnym światło,trzaskałam drzwiami i waliłam w wiadra...
Jedna zaczęła się drzeć ze strachu!
Zwała,że ho ho :P
hahaha !
to było takie głupie ! a potem jeszcze te dziewczyny co byłyśmy z nimi w pokoju to poszły po panią.. i ona tam z nimi czekała aż zapukamy Xd
nie no.. jaki odpał.. ;d ech..
ja zawsze lubiłam udawać zjawiska paranormalne.. a kiedyś wszystkim wmawiałam w klasie że mnie ufo porwało w nocy.. FRAJERZY ! ;D
nooom !
ale wiesz jaki ja miałam z tego polew ; D
ech.. skąd się tacy ludzie biorą to ja nie kumam, ale takim trzeba się urodzić ;P
Noooo,to tak jak ja :P
Ale cię dzisiaj wkopałam z tą chandrą :D
Hahahahahah :P
hahaha ; DDD
kurde.. jutro trzeba wstać ! ciekawe co pierwsze -.-
plan mam od 2 semestru a jeszcze go nie pamiętam Xd
ale jest na tablicy korkowej ! razem z rysunkami kuców ;P
NIEEEEEEEE!
u mnie WF ! nawet spoko ;D
a potem geografia !
a niech to ! ciekawe kiedy nas pani odda te ćwiczenia.. i czy w ogóle ma zamiar ;P
No jasne ! spakuj to co potrzebne i jedziemy ! a im szybciej tym lepiej! a teraz w spokoju mogę to powiedzieć... WOOOOOOOOOOOOOOLNEE ! O YEAH !
ps. to (^) odpowiedz na tamtego posta z dołu ;D
nie mogę pod nim nic odpowiedzieć -.-
a ja nie pisałam sprawdzianu ! : P
hahahah Xd
to pamiętam jak w podstawówce panią z matmy (moją wychowawczynie w 6 klasie) zazwyczaj kopał prąd jak brała kredę do rąk ; D
ja też miałam dzisiaj spoko dzień.. 5 lekcji, jeszcze WF na świeżym powietrzu ! ach ! :P
To u nas na fizyce ktoś przyniósł takie ustrojstwo, co raziło prądem (delikatnie, nie śmiertelnie :P) i bawiliśmy się tym całą przerwę i pół lekcji :D
hahahah !
widzę że mieliście genialną lekcje ;d
to u nas wyrzucili krzesło przez okno... już kolejny raz Xd
chorzy jacyś.. ale cóż.. trzeba jakoś wytrzymać ;P
i nie ! to nie ja wyrzuciłam to krzesło ;D
A u nas facetowi od chemii coś odwaliło i tańczył na lekcji. A kiedyś równoległa klasa miała matematykę. W połowie lekcji szafa się otwiera i... wychodzi z niej nauczyciel historii. Powiedział "Dzień Dobry" i wyszedł. Podobno mina matematyczki nie do opisania :D
A kiedyś nauczyciel wyrzucił uczniowi plecak za okno (a byli na 1 piętrze) :D
hahahahah XD
u nas kiedyś pani z matmy ścierała tablice miotłą..
ech... ci nauczyciele !
a niektórzy to 0 poczucia humoru ; D
A ja w Piątek miałam mieć sprawdzian z Polaka...
Pani nie było około 15 minut,kiedy weszła,zaczął dzwonić alarm pożarowy i ewakuacja!
Wszyscy zostawiali co mieli i wychodzili,ale ja nie!
Jak to mój kolega określił "Angela wzięła to co dla niej najważniejsze...KSIĄŻKI :P"
Padłam....Jak się okazało to były tylko testy,ale pośmialiśmy się chociaż
A co do testu z Polaka...Widocznie nie chce,żebyśmy go pisali,bo miał być w Poniedziałek,ale jest apel :P
Więc znowu się nam upiecze!
hahahah ; D
to super ! u mnie podobnie.. pan z historii już od 2 tygodni mi mówi że będę pisać zaległy sprawdzian a co? zawsze zapomina ! ale to dobrze dla mnie ;P ale pewnie w piątek będę pisać.. dlatego..muszę się serio, ale to na serio wziąć za naukę ; P
a teraz tak mnie telepie że nie wytrzymuję ! jak nie dokończę czytać dzisiaj CK to mnie rozwali od środka ! ;P
Haaahahaha,ej ja też mam zaległy sprawdzian z historii i zawsze jakos tak wyjdzie,że nie napiszę :P
Ostatnio przepadła mi historia!
Hah :P
hah ! ; D
moja mama mówi że to niesprawiedliwe że mamy tyle wolnego.. ale oj tam, oj tam ! ja się cieszę jak dziecko!
nie licząc tego całego wolnego, wycieczki, tam jakiegoś przeziębienia na uboczu ;D to jeszcze z 3 tygodnie nauki ! nie licząc już po wystawieniu ocen, bo wtedy to są luzy a nie nauka ;PP