Ostatnio natrafiłam na informację, że studio DreamWorks planuje zakończyć ten serial na 3
sezonie. :((( Myślicie, że to prawda?
Jedyne co możemy zrobić to czekać i przekonać się na własne oczy, ale mam nadzieję, że to jednak prawda.
A ja mam nadzieję, że jednak nie...
Tyle czekaliśmy na Doris,że zasługujemy(i my i ona) na cały odcinek...
Nawet nie wiem czy nie specjalny.
W końcu sprawy uczuciowe(zwłaszcza u Kowalskiego)są baaardzo skomplikowane ;P
Właśnie coś słyszałem, że wyjeżdżasz. Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś (nieważne, gdzie jesteś, ważne, żeby się dobrze bawić!). ;)
No byłam,wróciłam...
Zabrałam się za pisanie kolejnego opo...
Ale to jest inne niż wszystkie...
Jest o pingach,ale...
NO WŁAŚNIE ;P
Spoko..
Kuzynka zamęczała nie zabawami w pingi...
Ale przeżyłam ;D
Nidy bym nie pomyślała,że pingwiny mogą mi obrzydnąć(przynajmniej w zabawach ;P)a jednak ; >
Wiesz... Nigdy bym się po tobie tego nie spodziewał... Ale... O Kowalskim nie było mowy? Bo jakby była, to jakbyś mogła TAK PO PROSTU się nudzić? :P. Z mojego punktu widzenia, Kowalski nigdy cię nie znudzi... Chyba, że to tylko pozory. Ale nie... Myślę, że nie. Prawda? :)
Właśnie...
Zabawy były głównie o tym,że jestem(lub mam być) dziewczyną Kowalskiego.
Ale...
Wiecznie musiałam lać się z Doris i w ogóle.
Jedna wielka masakra...
Jednak zostanę przy własnej koncepcji Kowalskomani ;D
Na szczęście Pingi znudziły mi się tylko w zabawach i zapewne na krótko ;P
Wieeeelka szkoda, choć czasem lepiej zakończyć coś na wysokim poziomie, niż ciągnąć w nieskończoność :(...Mnie zadowoliłby jeszcze film pełnometrażowy o pingwinach i polskie dvd z wszystkimi sezonami, wyciętymi scenami i innymi wypasionym dodatkami....
To świetnie;) Mam nadzieję, że w filmie dopracują wizualnie postacie pingwinów i nie będą wyglądać w tak niedorobiony sposób, jak we wszystkich "Madagaskarach". Pod tym względem serial bije filmy na głowę.
Masz rację. Wygląd pingwinów w "Madagaskarze" to jakaś porażka. W serialu wyglądają dużo lepiej. Czego nie mogę powiedzieć o Julianie i Morcie- w filmie wyglądają o wiele lepiej.
Też się ostatnio zastawiam czy w Polsce wyjdzie ten serial na DVD.
To zapewne Zemsta Pingwinów!
No bo popatrz-w filmie wszyscy piękni,śliczni,a oni?Ehh,noo,wiadomo!
No więc co uczyniły pingwiny dostawszy własny serial?Zemścili się za doznane w filmie krzywdy!
"Taka to moja logika"
Podpisali umowę na 3 sezony, potem podpiszą na kolejne 3 sezony.. ludzie to logiczne.
Mam już całkowity scenariusz na kilka odcinków!Ale to,o czym piszesz,to niestety prawda D:
Ale gdzieś wyczytałam kilka interesujących faktów.Nie mam zielonego pojęcia czy to prawda,ale może..
Wszystko ma tyczyć się ostatniego<prawdopodobnie>odcinka.
-W "The Penguin Who Loved Me"ma pojawić się Doris<ciekawe,czy odcinek będzie
opatrzony mottem"Żyj,i pozwól żyć"?..."
-Dowiemy się jak zginęli Manfreddi i Johnnson
-Dowiemy się,co się wydarzyło w Danii.
-W 2015 doczekamy się ekranizacji serialu.
Ale wszystko to raczej bardziej domysły,a moje scenariusze póki co trzymam w głowie!;d