PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Wiadomka, na bank tam zagraja. Szkoda kobiet, ale na własne życzenie maja utrudniona droge tam.
Wierzymy w naszych i to im pomoże ;)

ocenił(a) serial na 9

Zaśpiewamy im pieśń o Małym Rycerzu, poczują się jak husaria i zmiotą wszystkich :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Działalność LOC-u przypomina mi teraz grę Zaksy:D
Świetny start, idzie jak burza, zastój, nagłe ożywienie, kolejny zastój i mega podgonienie i ekstra końcówka :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ale my tu nie mamy Rouziera...;((

użytkownik usunięty
Karolina1

Karola, nowa runda Ligi GG będzie za tydzień, tak?;>
ja już chce poczuć te emocje; haha xd

użytkownik usunięty

ja tez ;d

ocenił(a) serial na 9

Ogarnęło mnie ogromne przerażenie że nie napiszę tej głupiej pracy :(

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Ooo Kasiunia :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja tak pojawiam się i znikam ;p

ocenił(a) serial na 7

Ja chciałabym już pytania:(

Dobra, idę spać, jutro obejrzę tę masakrę pt. Bitwa Warszawska, trzymajcie kciuki, żebym nie zwymiotowała na osoby siedzące przede mną! Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pa Karo :D Weź może torebkę :D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Weszłam jeszcze na tamto forum, a tam zalogowane osoby: Karolina, kasia_, MotherChucker - to się dopiero nazywa DOMINACJA!

Dobranoc;*

użytkownik usunięty
Karolina1

NO BA!

Dobranoc ;*
Aż chyba obejrzę kiedyś tą Bitwę Warszawską, widzę że to jakiś temat na topie :D

A tak z moich urzekających historyjek, mieliśmy dziś próbę włamania ;o

ocenił(a) serial na 9

Kobieto masz takie przygody że włos się jeży :P

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

wiem wlasnie xDD

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

A tak po za tym widzę że Twoje uwagi podziałały na tę dziewczę piszące na caps locu :D Dzięki Ci :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Co za dziewczę? Ja nie w temacie ;(

ocenił(a) serial na 9

Tu na filmwebie jedna nawiedzona w temacie o ciąży Blair non stop pisała wszystkie wyrazy wielką literą :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

jestem hardkorem xD

ocenił(a) serial na 9

Jesteś bohaterem w swoim domu :D Znaczy bohaterem na filmwebie :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Prawdziwy sędzia :D Pilnuje porządku :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Co się działo Kasia...? Włamanie?;p
uwierz, nie oglądając Urbańskiej niewiele tracisz. Osobiscie widziałam film, tylko dlatego, żeby nie iść na lekcje.

ocenił(a) serial na 9

A ja chyba zobaczę ten film tylko na zboczenie zawodowe :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

ja podobnie, historia<3 itd.

kiedys juz mielismy wlamanie, po nim zainstalowano monitoring i sami zalozylismy zamki w oknach (to u mojej mamy w mieszkaniu) no to wywazyli okno łomem i wybili szyby ;p chyba skarbu szukaja jakiegos..

użytkownik usunięty

Dobrze, ze nie wchodze ja inne tematy tu na forum, tylko od razu na LOC...
Jezu, czy wy serio lubicie aż tak historie? Chyba ze nie wyczulam ironii xD

ocenił(a) serial na 9

Ja mówiłam poważnie :D

użytkownik usunięty

Historia to mój ulubiony przedmiot, a nawet w pewnym zakresie pasja ;P

użytkownik usunięty

Nie lubię historii.. Albo powiem inaczej- nie chce mi się jej uczyć. Ironia losu polega na tym, ze jestem na rozszerzeniu xd

ocenił(a) serial na 9

Zakochałam się w historii w 4 klasie podstawówki :D w liceum choć byłam na rozszerzeniu to trochę zmalało. Nigdy nie miałam problemów z jej nauką, dużo wynosiłam z lekcji bo lubię słuchać i mam/ miałam dobrą pamięć

użytkownik usunięty

Oczy mi się zamykają, wiec zmykam. Do jutra laski!:*

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Też ide lulać :D
Dobranoc ;*

Karolina1

Hello
wszyscy już pouciekali a ja właśnie skończyłam robić strój na jutrzejsze szkolne Hallowen ;D Będę upiornym lekarzem ;)

Przez weekend będę bardziej aktywna obiecuje ;*
A teraz dobranoc ;*

A Ania :
"Działalność LOC-u przypomina mi [...] ekstra końcówka :D"
Jaka końcówka ?! xD Wciąż żyjemy mamy sie dobrze tak myślę ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Chodziło mi o końcówkę części :D Mój błąd, wyraziłam się nie precyzyjnie :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Alaaaaaaa, a pokażesz stróóóóój? :D

użytkownik usunięty

Chwalę się, zrobiłam ciasto kasztanowe ;o
Z paskudnego kremu z kasztanów, którego nikt nie chciał zjeść i trzeba było znaleźć zastosowanie xD

ocenił(a) serial na 7

Hej, przetrwałam Bitwę Warszawską 1920 i czuję się niemal tak zwycięsko jak ci żołnierze, którzy swego czasu ją wygrali, a teraz pewnie w grobach się przewracają.
Nie rozumiem rozmowy o końcówce części/LOCu...
Też chcę zobaczyć strój.
A wypieku gratuluję, choć nie powiem by 'ciasto kasztanowe' brzmiało bardzo zachęcająco;) No, ale wierzę na słowo, że jest pyszne:)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Już rozumiem! Przegapiłam to zdanie o Zaksie;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Dla mnie też nie brzmiało, a sam krem paskudny ;p Ale ciasto dooobre ;d

użytkownik usunięty

Robicie coś szczególnego w Halloween? ;)

ocenił(a) serial na 7

Jeżeli siedzenie w domu na dupie można uznać za 'coś szczególnego'...

użytkownik usunięty
Karolina1

Jest to na pewno miła odmiana od co dziennych czynności !

ocenił(a) serial na 7

Zaiste.

użytkownik usunięty
Karolina1

Bawię się teraz przez Ciebie w Rutkowskiego w związku z Ligą.

ocenił(a) serial na 7

To się baw, bo mi się nie chce...;D Zabiorę się za to wieczorem albo jutro, a tymczasem IDĘ SPAĆ, bo dosłownie umieram ze zmęczenia. Dobranoc? Dobrydzień?

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc :D

użytkownik usunięty

Dzien dobry. I dobranoc dla Karoliny ;)
są pytania na nowa rundę już czy jak?
U mnie większość znajomych idzie dzisiaj na imprezę do jednego klubu lub do kina na maraton filmowy, który trwa aż do 7 rano. Ja nie idę ani ja to ani na to. Jutro rano wyruszam do Belchatowa na mecz ;)

użytkownik usunięty

Nie ma, zajrzyj i zobacz ;)

Wow, poszłabym kiedyś na taki nocny maraton.
O meczach się niestety ze mną nie pogada, chyba że w nogę ;D

użytkownik usunięty

Ja bylam na mocnym maratonie z komediami na urodzinach koleżanki rok temu. Smiesznoe było, choć widziałam tylko 2 filmy z czterech. W tym ogladalam po raz czwarty kac vegas xD

ocenił(a) serial na 9

U mnie też jest dziś maraton filmowy w Heliosie od 23:00 do 7:00. Grają Dom snów, Krzyk 4, Pozwól mi wejść i Naznaczony. Kurde.. w sumie to bym poszła, bo nigdy nie byłam na maratonie, ale nie mam z kim iść. Wszyscy wyjeżdżają na weekend + z tego co wiem to jeśli nie ma się ukończonych 18 lat to obowiązkowa jest opieka dorosłego :/

Choć w sumie jakbym miała jeszcze raz oglądać Pozwól mi wejść, to chyba bym usnęła ...