Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.
* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem
* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg
* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka
Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
-------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
Na chwaląc się (WCALE) to kucharz ze mnie doskonały ;D Smakowało jak taki, który można kupić ;D trochę budyniu i inne czary - mary ;D
A zapisać się można tutaj ;)
Przedstaw się, powiedz coś o sobie, zapraszamy.
Jestem Natalia, lubie kupowac ubrania, mam 15 lat,gram na gitarze, mam kota lubie historie, polski i angielski. ogladam gossip girl i jestem Team Chuck. ;D
No to witamy serdecznie;) Powtórzę to, co napisała Kasia, bo zostało na poprzedniej stronie: przedstaw się, powiedz coś o sobie, i podaj datę urodzin;)
Ja idę pod prysznic i chyba już nie wrócę bo muszę dokończyć to pakowanie bo jutro o 9 mam pociąg do domu ;)
Także witam nową członkinię ;D
i dobranoc ;*
A no takie pierdoły jak widać;D Nie ma jakichś określonych tematów, choć one często gadają o jedzeniu, ja raczej nie, bo nie umiem gotować;) No i o sporcie Nikola z Anią, a tak poza tym to wolna amerykanka;] To jesteś teraz w gimnazjum, tak?
Ok, chyba gadam sama do siebie... Lecę spać, dobranoc tym, którzy jeszcze się pojawią;)
Wpadnij Natalia jutro i pisz, nic się nie bój, nie gryziemy:))
Jestem! Przywolana do porządku przez Karoline!
Przepraszam za nieobecność.
Witam nowa czlonkinie ;)
Jastrzebie wygrało!!!!!!!! Jaram się ;d
Ja się jaram tez tym, ze Skra jest daleko w tabeli jak na razie ;p
no a jastrzebie z tego co mi wiadome trzecie razem z resovia.
Aniu, wiesz gdzie w Kędzierzynie jest ulica Łokietka?;d
Oj, zgadlas od razu. Myślałam, ze jakieś podpowiedzi będę musiała pisać ;p
wiesz skąd wiem? Z bloga jego dziewczyny xd
Ooooo odjęło mi mowę :D Bomba, może przypadkiem będę miała coś do załatwienia w tamtej okolicy :D
Blog już nie istnieje... Nie wiem czy wchodzisz na taka stronę jak ciacha.net. Własnie ram redaktorki podały adres bloga. Jak weszlam to było napisane po francusku, ze blog nie istnieje, wiec musiała go usunąć pod wpływem napalonych lasek na rouziera... Ale koleżanka zdążyła wejść przed tym jak ona go usunela no i mówi własnie, ze łatwo było wywnioskować gdzie mieszkają. Bo własnie ta dziewczyna opisywała tam swoje życie w Polsce.
No i jest ładna, a nawet bardzo..;p
Dziewczyny z Ciach są w stanie znaleźć wszystko na temat danego siatkarza i jego dziewczyny. Potem to wspólnie obgaduja xd
Okej, ja już lecę. Postaram się wpaść jutro i nie zaniedbywac was ;)
dobranoc :*
Hej :) co to za spór , co przeoczylam :)
Dziś zostałam obrażona i muszę ratować swoją dumę . Mój były chłopak powiedział przy wszystkich dziś ze Kasia to przecież nie potrafi gotować , a jego nowa koleżanka taki fajny placek upiekła ( bo u nas w szkole sprzedają na rzecz jakichś dzieci ) no i co będę piec placka , a co . Nie moge sie dać obrażać . Teraz możecie sie zacząć śmiać
Hej mam pisać co się wydarzyło, więc jutro mam prowadzić konkurs teatralny i trzy dni temu dostałam tekst, codziennie mi go zmieniają i do teraz nie mam kompletnego tekstu. Nie wiem jak to wypadnie, wiec jest strasznie caly dzien chodze zdenerwowana ;(
Hej :) Mamy teraz dwie coco więc lepiej by mi było jak bys się przedstawiła :)
Po za tym to witam :)
W sumie to ci sie nie dziwie , ja tez zawsze przed wszystkim sie denerwuje.
O jak ładnie :) Jeszcze nie mamy Natalii :) Ja jestem Kasia lub jak ale ze jest jeszcze druga , to ja jestem ta "mała" :)
Hello, wpadłam tylko na chwilkę by ujawnić moją mistyczna postać i ukazać ze wciąż żyje w moim zimnym Gdańsku ;P
Ilość nauki jest wręcz niemoralna i tylko czekam aż te bieguny się spłaszcza a dzień się wydłuży xD
Na razie idę sobie zrobić sałatkę ;p
A i witam nową ;D
Hej Ala :) U nas też zimno nie martw sie :)
Ja lece pisać zadanie na polski :( i jak zwylke bIOLOGIA :(
A i jeszcze sie poprawiam zle przeczytałam i zamiast ze sport Nikoli i Ani to spór Nikoli i Ani :)
Hej;) Ja też póki co na chwilę, bo muszę jeszcze trochę WOS popowtarzać, ale wpadnę później;)
Kasia, uważam, że to dobrze, że nie jesteś jakąś głupią kurą domową, kobieta ma lepsze rzeczy do robienia niż gotowanie:]
Natalia, a co to za konkurs? Szkolny jakiś?
festival Teatralny - 2011 rokiem Swietego Maksymiliana. konkurs dla szkół gimnazjalnych z calego miasta i okolic ;)
Hej ;p
Byłam dziś na tej 'Bitwie Warszawskiej', ale jednak 3D. Podobało mi się, chociaż mogliby zmienić Urbańską na jakąś inną aktorkę. Jak była scena, w której płakała wszyscy zaczęli się śmiać. Efekty 3D były średnie. Bierzemy udział w konkursie i musimy się wziąć za robienie makiety ... Do wygrania jest 3 dniowa wycieczka do Wa-wy. Byłam tam już tyleeeee razy, bo mam tam rodzinę, ale wiadomo. Wycieczka = mniej lekcji + fun ;p
Nie mam zbytnio czasu, bo muszę się wykuć na polaka. Zostało mi 12 % baterii, a nie chce mi się ruszać dupska po ładowarkę. Musicie mi wybaczyć moje lenistwo :D Jutro mam na szczęście tylko 6 lekcji, w tym 2 matematyki, historię, polaka i w-f, czyli nie jest tak źle. Przeżyję, a przynajmniej mam taką nadzieję. Co raz bardziej mnie ta szkoła męczy...
Lecę.
Dobranoc kochane : *
Dziś tap madl ? Kurcze... jak się wykuję to może jednak wpadnę jeszcze na LOCk ;p
Urbańska w tym filmie co 5 minut śpiewała, a scena gdzie Szyc był ranny 300 razy była pokazna. Albo w tej głównej bitwie "cudzie nad Wisłą" ona chyba zasnęła i obudziła się po bitwie .
tap tap madl, tap tap madl.. ;d <spiewa like a dżoana krupa>
ja mam małe stopy, zeby stac przy zlewie ;/
Witam wszystkie laski, a w szczególności Natalię ;)
przyszlam, ale zaraz znikam- jutro o nieludzkiej porze jaką jest szatańska zerówka mam poprawę z fizyki. Nic nie rozumiem, nic nie umiem. Ale może jakoś zdam ;p
"Bitwa warszawska"? Wkurzaly mnie efekty 3D, których było jak na lekarstwo. A ponieważ nie należę do fanek Nataszy, a raczej jestem sceptyczna co do jej osoby to nie podobały mi się sceny z jej udziałem (czyli w zasadzie tylko...4/5 filmu..?;d)
a teraz spadam wchłaniać kolejne zadania z fizyki. Bilans cieplny i te sprawy.
No a potem tap madl.
Dobranoc ;*
ja ide prowadzic intnsywane zycie rodzinne z piwem miodowym i tap madl, buźka ;*
Ja też pojawiam się i znikam bo właśnie spadam na tap madl i chyba już nie wejdę bo też mam jutro zerówkę, więc dobranoc;)
Też nie przepadam za Nataszą. Jak dla mnie to grała strasznie sztucznie ...
Fizyka ? ZŁO WCIELONE !! Mimo, że jestem raczej umysłem ścisłym fizyki nienawidzę ! Nic nie rozumiem, dla mnie to jakieś brednie ;p Mogłaby dla mnie nie istnieć ... Br..
hehe ;p
Oni się cały czas lali. Jak skończył się seans to się zdziwiłam i stwierdziła, że chyba przegapiłam główną bitwę ;D Moje koleżanki wybuchły śmiechem ;p
Ogólnie to nie lubię historii jako takiej przymusowo wklepywanej wiedzy jaka jest w szkole + nasza pani nieciekawie prowadzi lekcję. Historia sama w sobie jest fascynująca. Fajnie tak żyć przeszłością.
Olewam polski ;p
W sumie to nawet nie wiem czego mam się uczyć .. Mamy pisać na lekcji jakąś pracę, ale nawet tytułu nie pamiętam ;d
Został ktoś ?
Wiadomość dla wszystkich w sumie, ale w szczególności dla Nicoli :) Zaksa wygrała swój drugi mecz w siatkarskiej Lidze Mistrzów :D:D:D