PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.

Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja

Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji !

użytkownik usunięty
coconutP

Akurat jak Angela przychodzi to filmweb nie działa, uroczo xD
Podaj swoją datę urodzenia ;) !

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Wkurzyłam się ....

Spadam, papapa : *

użytkownik usunięty
coconutP

Mnie też już to wkurza, idę, paps ;*

ocenił(a) serial na 9

Jest ktoś jeszcze?

ocenił(a) serial na 10
andziara_karolinka

ja własnie od kolegi wróciłam ;D hej

ocenił(a) serial na 10
coco19

A ogladla ktos nowy odcinek GG?

ocenił(a) serial na 8
coco19

Haha, na to wychodzi że przeze mnie nie działa fw xDD Przykro mi, hahah xD.
Z 13 grudnia jestem, jak coś. : )

A nowy odc. ja widziałam, ja! : D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Ach, no i dziiękuję za wybaczenie ;D ; *.

Andziara, oglądasz HIMYM?! :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ale, że który nowy? xD

ocenił(a) serial na 8

No o 5 chyba chodziło : D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Tak, na bieżąco :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

Ja teraz też, a jakoś pod koniec sierpnia wzięłam się za to od 1 odcinka, myślałam ze trudno bedzie goarnąć te 6 sezonów, a tu jak z bicza strzelił, między innymi dlatego też zaniedbałam to forum bo jak tylko wracałam do domu i siedziałam przy kompie to oglądałam himym kwicząc ze śmiechu przed monitorem hahah. : D
Podobał Ci się ostatni odcinek? ;DD Dla mnie śmieszny, ale i tak 5 pierwszych sezonów wymiata. ;D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Większość odcinków jest mega :D A co najlepsze, kiedy pierwszy raz to obejrzałam, nie spodobało mi się. Teraz z niecierpliwością oczekuję wtorków :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

Hahaha, noo, w tym sezonie nie mogłam ze śmiechu jak Barney udawał geja a później mówił że ma rpzystojnego brata hetero. :D Hahaha, uwielbiam go. xDDD

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Barney jest legen........czekaj.......darny :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

Dokladnie, i to jego motto zyciowe.. Gdy jest mu zle, to zamiast byc smutnym, staje sie zarabisty czy jakos tak xDD.

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

13 grudnia historyczna data, łatwo zapamiętam :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

No tak, stan wojenny, większość moich znajomych wlaśnie dlatego tak dobrze pamięta dzień moich urodzin. xDD

użytkownik usunięty
kilmenyy

A mi i Karolinie wciaz filmweb szwankuje ;/
Właśnie teraz, przy rodzinnej okazji, haha ;p

ocenił(a) serial na 9

Kasia, cudny avatar :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

wieeeeem właśnie <3

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Ja też mam urodziny w bardzo charakterystyczny dzień,który powinni znać wszyscy a jak mówię kiedy mam mało kto kojarzy tą datę :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dzień babci ;D?

ocenił(a) serial na 9

Tak :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Dla jednej mojej babci byłam pierwszym prezentem na to święto :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

O jaa, ale słodko ;D Moje urodziny to podobno Dzień lenistwa, coś w tym jest.

ocenił(a) serial na 9

Urodzeni w niedziele to podobno leniwi, no czasem mi się zdarza :D ale tylko czasem :D

ocenił(a) serial na 8
andziara_karolinka

Haha, dzień lenistwa ; D No do mnie by pasowało, momentami naginam granice lenistwa po prostu. ;DD
Chyba się zbieram spać, dobranoc moje drogie :*

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Ja też lecę. Wkurza mnie ten filmweb dzisiaj , może jutro będzie lepiej. Dobranoc :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dobranoc ;D

ocenił(a) serial na 8

Kurde nadal szwankuję, musiałam chyba z 5 razys tronę odświeżać żebym mogła się na forum dostać.. -.-
Wyspane jesteście, dziewczęta? ;DD Ja wstałam niedawno w sumie, ale już jestem po kawce, ubrana i w ogóle w pełni ogarnięta, bo za jakieś 2, 3 godzinki muszę jechać z rodzicami do Jastrzębia, a dokładniej do takeij dziury przy Jastrzębiu gdzie mieszka moja babcia.. ;D Nieee chce mi się, straasznie mi się nie chce jechać, ale coż zrobić, przynajmniej wcześniej wrócimy. :D
A Wy posiadacie jakies plany na dzisiaj? ;>>

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Mi też dalej szwankuje :/

Wpadłam dosłownie na sekundę, bo już mnie z komputera zganiają ;p Jadę na cmentarz, a potem będę kuć do jutrzejszych dwóch sprawdzianów :/

Paa ;p

ocenił(a) serial na 10
coconutP

Ja muszę iść z rodzicami na cmentarz a potem może jakaś ciocia do nas przyjdzie. I ma sprawdzian musze sie też uczyć ;p

użytkownik usunięty
coco19

A ja mam na dziś przykazane w domu, żeby zrobić racuchy xD Ja tylko o jedzeniu gadam, ojojoj.

A świąt, no nie obchodzę.
Więc dzień jak co dzień ;)

Hello.
Wczoraj byłam u przyjaciółki na noc i oglądałam Paranormal Activity 1 i 2. I szczerze mówiąc myślałam ze będzie straszniejsze ;P

Co tam u was?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja właśnie wróciłam i się wkurzyłam, bo dalej mi ten błąd na fw wyskakuje ;/
Zaraz będę mieć obiad - krokiety i barszcz : *
Kasiu, o jedzeniu nigdy dość ;D

Oglądałam PA 1 i 2, ale mi się nie podobały :/ Straszne to wcale nie nie było ... Teraz ponoć 3 wychodzi i nie zamierzam oglądać ;d

użytkownik usunięty
coconutP

No i zrobiłam te racuchy. Ja też się nie bałam na Paranormal Activity, w dobie efektów komputerowych itd. to jest bardziej śmieszne xD

Krokiety i barszcz, jami :D

Też mam ciągle ten błąd, do szału mnie doprowadza!
A tak z innej beczki, kiedy będzie przerwa w emisji GG?

ocenił(a) serial na 9

Racuchy <3 Ostatnio jadłam ;* Pycha

Ja lubię horrory pod takim względem, że wyszukuje jakichś totalnych absurdów i przeradzają się dla mnie w komedie ;) Chyba nie oglądałam jeszcze żadnego horroru, przez który nie spałam i miałem koszmary... Polecicie coś ? :D

Miałam Ci napisać, że masz ciachowy avatar ;) <3

A teraz przypadkiem nie było jakiejś przerwy ? Tzn. wczoraj nie było odcinka ;p A tak to nie wiem ...

użytkownik usunięty
coconutP

Nie wiem, ostatnie 5 minut horroru Schrooms mnie troszkę przeraziło, ale tak to chyba nigdy nic ;p Pamiętam jak byłam w kinie bodajże na Pile którejś tam i się popłakałam ze smiechu xD Ja chyba nie umiem wczuć się w klimat.

A dziękować, Twój awatar też niczego sobie ;D

Chodziło mi o taką przerwę jak np. w TVD robią do stycznia ;p

ocenił(a) serial na 8

Jedzenie jedzenie jedzenie! Zacny temat, uwielbiam. : D
No ja już wróciłam od babci, matko jakie nudy, nareszcieee w domku. xD
W ogóle to święto dla mnie jest jak nie święto, u mnie w kościele się tego nie obchodzi bo nie modlimy się za zmarłych, ale co roku są zjady rodzinne u babci, więc pojechaliśmy. ; ) W każdym razie moim skromnym zdaniem to wszystko jest "trochę" sztuczne, angle wszyscy sobie niby przypominają o zmarłym, miedzy rodzinami jakieś wyścigi kto kupi większy znicz, przynajmniej będącna cmentarzu widziałam jak niektórzy ludzie oglądają się na nagrobki innych i tylko porównują który bardziej ozdobiony, a koło kościoła ejszcze odpust, no ludzie.. -.- xD No dobra, wyżaliłam się, ale jakoś takie mam odczucia. XDD

A PA też widziałam, ale chyba jedynkę tylko,a bl o dwójkę, nie pamiętam, w każdymr azie nudne trochę, rozkręcało się tylko w nocy jaksię te dziwne rzeczy działy, bałam się wtedy nieźle. ; D

Nic, lecę do kuchni zobaczyć co ejst do skonsumowania, jadłamm godizne temu i znowu jestem głodna, ech xDD

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Też uważam, że to święto jest trochę sztuczne. Jak pójdę na cmentarz w dzień powszedni to świeci pustkami, groby zaniedbane, a jak nadchodzi 1 listopada to cmentarze są przepełnione. Rodziny się spotykają i robi się normalnie pokaz mody. Kto ma ładniejsze kozaczki ;p Słyszałam na cmentarzu dziś takie panie co wyliczały kto jakie kwiaty przyniósł i ile na to wydał. Przesada :/ Zrobiło się z tego kolejne komercjalne święto, gdzie sklepy prześcigają się w cenach zniczy, lampionów i kwiatów.

Przejadłam się xD A jeszcze ciasto na mnie w kuchni czeka. Toczyć się będę niedługo :P

użytkownik usunięty
coconutP

Czuję się grubsza od samego pisania/czytania o jedzeniu, geez :D

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Otóż to! Jak ktoś pamięta o zmarłym to nie potrzebuje dnia 1 listopada, aby się pojawić na cmentarzu. Dlatego tak nie lubię tego wielce świeta, jedyny plus to oczywiście taki że jest wole od szkoły, argument nie do obalenia. xDD
Ale tak to tak jak wspomniałaś, chwalenie się kozaczkami, porównwyanie cen, kto kupił jaki znicz itp. pierdoły, niee, to nie na moje nerwy. xD No ale to tylko raz do roku, trzeba przeżyć i spokój.

Hahaa, no ja dzisiaj obalilam u babci ze 2 kawałki ciacha i teraz mam je rpzed oczami, a jest po 22, nie wiem jak to wytrzymam. xDD

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Wreszcie! Denerwuje mnie to fb;/ A ja jestem dziś chora i nie ruszam się z domu, więc cmentarzowa rewia mody mnie ominęła. Jaka szkoda...

użytkownik usunięty
Karolina1

Przyszłaś i wszyscy uciekli! :P

ocenił(a) serial na 9

Ja nie mogłam odpisać ;p Odświeżałam stronę z 50 razy i cały czas wyskakiwał mi ten błąd ;d
Teraz się zmywam ;p
Fizyka, niemiecki i biologia mnie wzywają ;) Nie ma to jak robić wszystko na ostatnią chwilę. Tak samo jak z drzewem genealogicznym ;p Wiem o nim od pół roku, w piątek chyba muszę oddać a nawet jeszcze kartki nie mam i nie mam jak pojechać xd

Paaa :*

użytkownik usunięty
coconutP

Ja idę bo mnie znowu wkurza ta strona ;/ No i brat chce jakiś film oglądać to się skuszę, do później ;*

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Ja mam jutro sprawdzian z angielskiego, a w czwartek z historii i co robię? Okładam puzzle online... Czy można być jeszcze bardziej żałosnym?

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Spoko, to ja też idę, żebyście mogły sobie porozmawiać, bo widzę, że działam jak jakiś odstraszacza, pa;)

użytkownik usunięty
Karolina1

foszek? ;<