PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9

O zaczęłaś oglądać PLL ? Moze i Karolina się wciągnie :)
Ja też lecę , muszę wcześniej się położyć aby wcześniej wstać , bo spanie do 10 jutro nie przejdzie...
Dobranoc wszystkim. Miłej rozmowy :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja na razie zaczęłam Skins więc z PLL nie dam już raczej rady;) Dobranoc.

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja też już idę. Obejrzę sobie 2 odcinek Skinsów, a potem CSI na tvn ;p

Dobranoc ;) Słodkich snów.

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc.;)

Kocham mieć ich zwłoki na ręce... <marzyciel> xD

ocenił(a) serial na 7

Został ktoś?

Karolina1

Ja! Ja jestem! Jakie plany na jutro, Karolina?

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Pewnie znowu przesiedzę cały dzień w domu przed komputerem... Potrzebuję jakiejś książki, dałam mamie listę to może coś się znajdzie w bibliotece i mi wypożyczy. No i liczę, że w końcu uda mi się znaleźć jakieś ładne kartki na postcrossing. A ty?

Karolina1

Ja jutro jadę do fotografa zrobić sobie zdjęcie do dowodu. Potem pewnie zacznę z siostrą malować meble, na wieczór umówiłam się z koleżanką.

użytkownik usunięty
Magoria

Okej, ja lecę. Idę do wanny sie zrelaksować z ogromną ilością wody i piany ;p
dobranoc :*

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

Karolina1

Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Malujesz meble sama? Tak normalnie? Pewnie to głupie pytania, ale chyba pierwszy raz słyszę, żeby ktoś samodzielnie malował meble;P

Karolina1

Tato poinstruował nas jak to robić, kupił wałki i farbę. Myślę, że to nic trudnego. Jutro dopiero zaczynamy :D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Aha, no to powodzenia;) Sama w sumie z chęcią bym coś takiego zrobiła, lubię się bawić takimi rzeczami i przy okazji w końcu miałabym jakieś zajęcie;)

Karolina1

Po pomalowaniu tak mebli, będą wyglądać jak nowe. A cena farby w porównaniu do ceny nowych mebli to niebo, a ziemia. :P Zobaczymy jak to wyjdzie. My ogólnie zwykle robimy remonty na własną rękę. Tato jest w tym dość dobry, my (ja+rodzeństwo+mama) zajmujemy się drobniejszymi sprawami. :))

ocenił(a) serial na 7
Magoria

U nas podobnie, małe remonty załatwia tata bo się na tym zna;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ula, Ty oglądasz PLL? Bo muszę się od kogoś dowiedzieć czy Emily jest lesbijką xD

ocenił(a) serial na 9

Zrobiłam sobie przerwę od Skinsów.
Tak, Emily jest lesbijką.

użytkownik usunięty
coconutP

O kurcze, a taka ładna dziewczyna, na zmarnowanie, haha :P

Spóźniłam się. Ja na początku ją widziałam z Tobym, ale niestety. ;D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Ja też. Toby ma teraz inną... Nie zdradzajmy dziewczynie szczegółów, chyba że sama będzie chciała :)

Ja się definitywnie na dziś żegnam, także : Dobranoc ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc;)

Spadam się myć, a potem to już spać. Kolorowych snów wam życzę! ;);* Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Dobranoc, dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9

Hej :) ale sie wczoraj rozpisałyście :) suuper !!
Mam pytanie w sumie do Uli bo jest w tym najdłużej . Dostalam dzisiaj kartkę , której się całkowicie nie spodziewałam , oczywiście straszliwie się cieszę, ale chcialabym zrozumieć ten system . Dlaczego się jej nie spodziewałam ? bo żadna z moich wcześniej wyslanych kartek jeszcze nie doszła , a po mojej starej teorii powinnam dostać wtedy jak jakaś dojdzie . Miałam teraz wyrównane 4 wysłane i 4 odebrane i 3 w podróży wiec chyba nie powinnam dostać jeszcze kartki . Jak to jest Ula w końcu .? Moje wątpliwości wypływają jedynie z tego ze chciałabym wiedzieć już do konca jak to działa , a z kartki oczywiście bardzo sie cieszę ( jest z Norwegii :))

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Dzień dobry :P
Co tam u Was ? Jakie plany dziś ? Ja dziś pewnie przesiedzę cały dzień przed kompem i wpływ ma na to również pogoda. U mnie leje i grzmi :/ a jak u Was >?

użytkownik usunięty
coconutP

U mnie nadal ciepło, ale słońca nie widać raczej ;p

użytkownik usunięty

U mnie tez troche deszczowo, pewnie troche tutaj pobede miedzy odcinkami PLL :D kurcze, jak wczoraj ogladalam w nocy sama to sie nawet chwile balam XDD pozniej wpadna do mnie przyjaciolki powspierac mnie w chorobie ptasim mleczkiem :D

ocenił(a) serial na 9

Ja właśnie oglądam 2 odcinek The Lying Game. U mnie się trochę rozpogodziło, przestało padać.

Mmm.. ale bym zjadła ptasie mleczko... ostatnio jadłam chyba w grudniu ;p

użytkownik usunięty
coconutP

A ja bd oryginalna i powiem, że nie przepadam za ptasim mleczkiem . Od biedy zjem, jak nie ma moich ukochanych milky way'ów w domu ;p

użytkownik usunięty

Milky Way, mmmmmm, ale mi narobiłaś ochotyyyy ;D w ogóle ja jestem taki ciasteczkowo-słodyczowy potwór ;c

Tyle mam pytań o PLL ale muszę się powstrzymać i oglądać, aż sama się dowiem xD

ocenił(a) serial na 9

ja właśnie oglądam 11 odcinek <najnowszy> PLL ;*

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Hej kochane, co u Was słychać? ;** Nie było mnie wczoraj i się stęsknilam. : D
Niedługo skończę 3 sezon skins, jeszcze 4 odc. Czasami to jest masakra jakaś, ale serial jest cholernie wciągający. ;D
Wgl to polewam bardzo "the lying game", już jest 2 odc. i po prostu klimatniczym z PLL, także fankom tego serialu polecam w szczególności. ;D
Widziałyście nowy 11 odc.? Bo ja wlasnie mam zamiar obejrzeć. ;D
Pozdrawiam i życzę Wam miłego upalnego dnia, przynajmniej u mnie ejst upał. ;D Jeszcze się odezwę póki co, a teraz odlatuję w świat PLL, także cześć. ;*

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Ja właśnie skończyłam oglądać. Był trochę poniżej moich oczekiwać, ale cóż..Nie mogę doczekać się Summer Finale i odcinka Halloweenowego ;) .. Nie mam pojęcia co teraz robić. Chyba jak zwykle włączę sobie jakiś serial ;p Także żegnam się na razie. Będę potem :D

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Teraz dopiero tak patrzę, skąd Wy macie ten odc? Bo ja patrzę na iitv, a tam ciągle 10, a 11 powienien być przecież od wczoraj oO Albo ja mam jakiś błąd i nie widzę nowego odc?

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

ja oglądałam po angielsku tu : http://videobb.com/watch_video.php?v=EaAFea4WlDUM

a na iitv nie ma jeszcze :P

fusiatko44

Kasia, sama dokładnie nie wiem jak to działa. Wiem na pewno, ze jak dojdzie pierwsza twoja kartka to uruchamia ona system, ze można cię wylosować. Ogólnie ilość kartek wysłanych jest zbliżona do tych dostanych, ale nie musi być taka sama. Ja na razie mam 13 wysłanych i 13 odebranych. Ale ostatnio moja siostra miała tak, że 11 miała wysłanych, a 13 już dostała. Więc to raczej jest liczba zbliżona, a nie jednakowa.

Jeszcze znalazłam coś takiego:
Why have I received more postcards than I have sent?

The algorithm for selecting addresses is complicated. There are instances when your address will be selected more often than you expect. Count it as an early bonus - your sent/received numbers will even out soon.

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dziękuje Ula :) Ja myślałam ze to jest taki idealny system w sensie ze nie ma odstępów od tego ze ile wyślesz tyle dostaniesz . Ale jak dla mnie może tak być :)

Co słychać dziewczyny ? :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Hej ;p
Właśnie skończyła się Plotkara na tvn. Nudzi mi się : ( Jestem sama w domu, więc nie ma nawet z kim pogadać. Jakoś tak cicho ;p
Leci dziś coś ciekawego w tv ?

fusiatko44

Nudy. Właśnie zjadłam loda. (tradycyjnie gryzę patyczek teraz xD) Odczekuję aż farbą wyschnie i za jakąś godzinę znów będę malować. Ale ze mnie jest taka pierdoła, że przy okazji siebie pomalowała, albo dotknęłam malowanej powierzchni... Szkoda gadać :d

użytkownik usunięty
fusiatko44

Wlasnie skonczylam oglądać olotkare na tvn. Myśle czy nie iść na zakupy, ale jednak nie, jak dla mnie za gorąco jest ;p

ocenił(a) serial na 9

Ja bylam w mieście i połaziłam trochę :)
Ja widziałam tylko końcówkę Plotkary i to pozwoliło mi zobaczyć ze był fajny odcinek . Lili miala śliczne kolczyki :) A Blair bardzo ładną sukienkę :)
Oj Ula nie denerwuj się tak , nigdy idealnie nie będzie , a na pewno i tak jest bardzo dobrze :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ula, ja tez zawsze muszę coś takiego zrobić, także luzik ;p

ocenił(a) serial na 9

Tak. Lily kolczyki były świetne :) Sukienka Blair też.

Jest tu ktoś ? :P
Nudzi mi się ! Nie mogę już się doczekać 5 sezonu Plotkary :D

użytkownik usunięty
coconutP

Ja jestem ! xD

ocenił(a) serial na 9

Hej Nikola ! :)
Co robisz ?

użytkownik usunięty
coconutP

Własnie zeszlam z komputera. Ale telefon jest niezawodny ;p kurde, chyba zrobię sobie jeszze jedno cappuccino ;d

ocenił(a) serial na 9

Taak... telefony są nie zawodne, jak mają dość duży ekran,a mój raczej do takich nie należy :P Ja właśnie piję kakao :)

użytkownik usunięty
coconutP

Ja na szczęście mam duży ekran. Ale nie lubię dotykowej klawiatury, często jakiesj bzdury pisze...;p oo, kakao! Tez bym się napila gdyby nie fakt, ze nie mam mleka ani kakako !xd pozostaje mi moje ulubione cappuccino z 5 lyzeczkami cukru ;)