PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

fusiatko44

Spoko. Jeden post w tą czy wew tą co za różnica? xD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nic się nie stało, po prostu nie ogarnęłam za bardzo, czy to ja coś pokręciłam, czy tylko napisałaś to dwa razy;)

ocenił(a) serial na 9

Co Ty , wcale , ja kompletnie nie wiem z czego to jest ....

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

uuu..współczuje z tymi szortami.Znam ten ból. Mi ostatnio koleżanka wylała jakąś herbatę czy coś na moje 3/4, nowe, białe spodenki i została okropna żółta plama :( Na dodatek stało się to w szkole i musiałam chodzić z plamą na tyłku i aby ją zakryć musiałam ubrać długą czarną bluzę. To był koszmar, bo było gorąco :/

coconutP

Ja mam skłonność do siadania na gumach do żucia. Już dwa razy mi się to przytrafiło! Raz w szkole, drugi na wyjeździe pod namioty. No i w szkole musiałam chodzić z przewiązanym swetrem na tyłku. Pod namiotami, wiadomo przebrałam się.

ocenił(a) serial na 9
Magoria

JA też ostatnio w szkole oparłam się o ścianę i miałam gumę do żucia na całej bluzie. Na szczęście nie były to spodnie i mogłam ją zdjąć ;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Żeby nie było monotematyzmu...:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Karolina co to ma być ze piszesz na drugim forum ze nie chcesz żadnego baby Bassa ?! ( oczywiście to żartobliwe zdenerwowanie ) :)
Wiem ze nie lubisz dzieci i rozumiem .Wiadomo głupio by było jak by przez pól filmu zajmowali się tym dzieckiem ale tak na sam koniec , mogło by być ze wreszcie dorośli a ono było by tego znakiem .

użytkownik usunięty
fusiatko44

Oj Kasia. To niefajnie z tymi szortami :(

ocenił(a) serial na 9

Jak by co jeszcze raz przepraszam ze tak dwa razy sie nad tym użalałam ale na prawdę nie pamiętałam o tym ze to napisałam , bo miedzy czasie latałam do pralki .

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja lubię dzieci, a też stanowczo nie chcę żadnego Baby Bassa, sama nazwa mnie przepraszam, ale obrzydza xD

Ja aktualnie nie widzę ani Chucka ani Blair w roli rodzica. Jeśliby nimi byli to spaczyliby mój obraz rodzica. Ale też nie chcę żadnej aborcji.

użytkownik usunięty
Magoria

Ja w ogóle nie chcę żeby była jakaś ciąża ani żadne jej następstwa ;p Oby to był tylko zabieg, żeby przyciągnąć widownię.

użytkownik usunięty
Magoria

Tak bardzo jak kocham dzieci tak samo nie widzę dziecka w związku Chair. Są... za młodzi? Nieodpowiedzialni?;p

użytkownik usunięty

Choćby nie wiem jak dorośli dla mnie pozostaną rozpuszczonymi intrygantami z UES xD

Dokładnie.

użytkownik usunięty

Jakbym zobaczyła Blair z dzieckiem na ręku to bym chyba padła ze śmiechu. Ciągle bym w niej widziała tą Queen B, rozstawiającą wszystkich po kątach. a to chyba dobry materiał na matkę nie jest.
No chyba, że przejdą wewnętrzną przemianę.... Taa. Już to widzę ;p

Szczerze mówiąc to wydaje mi się, że to Chuck już byłby minimalnie lepszym rodzicem. Ze względu na swoje przeżycia z rodzicami, że to dziecko mogłoby go odmienić. Blair... zdecydowanie nie byłaby na razie dobrą matką.
Zresztą wyobrażacie sobie Blair wstającą w nocy do dziecka, karmiącą piersią, przemieszczającą się z elektryczną nianią (czy jak to się nazywa). Blair niewyspana z podkrążonymi oczami?

ocenił(a) serial na 7
Magoria

A wyobraźcie sobie Chucka obrzyganego przez małego bachorka. ;]

ocenił(a) serial na 7

Gdyby Blair miała przejść przemianę z nowojorskiej intrygantki w amerykańską wersję Matki Polki to ja już chyba wolałabym w ogóle nie widzieć żadnej przemiany...

użytkownik usunięty
Karolina1

Nawet Dorota nie jest matką polką, to by było za dużo..

ocenił(a) serial na 7

Właśnie... Wystarczy, że jedno dziecko w serialu zginęło w tajemniczych okolicznościach, drugiej takiej historii nam nie trzeba.

Karolina1

Pewnie Vanya został obarczony rodzicielstwem :d

użytkownik usunięty
Magoria

Trzyma dziecko w kanciapie portiera..

ocenił(a) serial na 9

No może tak ... Ja juz sama nie wiem , teraz to już nie widzę , tak mieszają...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ewentualnie gdyby pokazali '10 lat później' .. ale to by było moim zdaniem i tak okropne zakończenie dla tego serialu ;p

ocenił(a) serial na 7

Nie, nie nie. Żadnych dzieci. Ani teraz ani za 10 lat. W ogóle nie lubię przeskakiwania w czasie na końcu filmu czy serialu.

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja też nie i też tego nie chcę, ale szukam jakiegoś kompromisu xD

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja już sama nie wiem czego chcę... no może oprócz tego żeby ostatecznie Blair i Chuck byli razem <3

Że tak trochę odbiegnę od tematu :P : Czy u was też tak tną komary ? Ja jestem cała pogryziona :/

użytkownik usunięty
coconutP

Ja w sumei nie narzekam, a światło się u mnie pali cały czas przy ptwartym oknie... Mam tylko jednego bąbla jakiegoś na ramieniu, bo drapałam za bardzo ;p

ocenił(a) serial na 9

To masz szczęście. U mnie to normalnie masakra. Okno mam pozamykane i płytkę na komary włączoną, a mimo to jest ich pełno. Niestety mieszkam dość blisko rzeki....

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Jezu, tak... Nie mogę wytrzymać. Ledwo wyjdę na dwór zaraz mnie obsiadają;/

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nie chcę żadnego baby Bassa! Nie chcę tego widzieć i moje nielubienie dzieci nie ma tu nic do rzeczy... Po prostu uważam, że nie ma nic gorszego w serialu dla nastolatków niż młodzi bohaterowie zostający rodzicami. Nie znoszę takich wątków. I to jeszcze Blair i Chuck! W ŻYCIU!

użytkownik usunięty
Karolina1

Amen !

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Właśnie dochodzę do wniosku ze jestem za bardzo pro-rodzinna i przerzuca mi się to nawet na filmy i seriale ...

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dobrze, że jesteś prorodzinna. Polska potrzebuje takich ludzi, żeby uniknąć niżu demograficznego!:D

użytkownik usunięty
Karolina1

Stanowczo :D Bo czeka nas Islamizacja Europy.

ocenił(a) serial na 7

Polska na to nie pozwoli, w końcu jesteśmy przedmurzem chrześcijaństwa! Sarmackim narodem!

użytkownik usunięty
Karolina1

To okropne, ale żeby europejska kultura przetrwała to już nawet poprę chrześcijaństwo, chociaż tak ogólnie to nie jestem żadnego wyznania bo 'dokonałam' apostazji, ale nie rozmawiajmy może o religii bo to zawsze drażliwe tematy :D

A dzieci też kiedyś pewnie będę miała, na razie nie odbiegam tak bardzo w przyszłość ;)
Fajnie by było mięc dwoje bo jedynacy mają jednak przekichane ;p

Karolina1

Ja uwielbiam dzieci. Nie wyobrażam sobie siebie bez dzieci w przyszłości. Dwójka to minimum.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Proszę, zdecyduj się na czwórkę - wyrobisz normę za mnie i będę mogła żyć ze spokojnym sumieniem;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jak już będę taka stara czyli drugie tyle lat co teraz mam ( bez obrazy dla kobiet po 30 ) to myśląc o dzieciach pomyślę to Tobie i że muszę mieć drugie tyle , żeby miał kto pracować na Twoją emeryturę :P

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dziękuję, dziękuję!

użytkownik usunięty
Magoria

Ja chcę mieć trójke, ale raczej wszystkie adoptowane ;p

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Postaram się poprawić niż za Ciebię ;)

ocenił(a) serial na 9

A co do komarów to z wielką chęcią bym je jakoś wytruła albo nie wiem wyzabijała .Nienawidzę KOMARÓW !!!!

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja też !!! Po co one w ogóle istnieją ? Tylko szkodzą i przenoszą choroby !

użytkownik usunięty
coconutP

zabiłam jedną napitą moją krwią bestię właśnie, ohyyyyyyyyyyyyyyyda.

użytkownik usunięty

zmykam dokończyć 4 odcinek PLL :)

ocenił(a) serial na 9

Papa ;* Miłego oglądania ;D