PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

Szczęściary! To może ja jednak uderzę na Poznań w przyszłym roku?:D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

:) Uważaj Kasia , Karolina przybywa xD
Dobra ja lecę się uczyć :/ Zaglądnę jeszcze potem

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Na razie;)

użytkownik usunięty
Karolina1

haha zachęcam xD śmiejemy się, że szukamy 'miłości naszego życia' bo gdzie indziej jak nie na prawie :D ale nie możemy się zdecydować :D

ocenił(a) serial na 7

A jakie macie, że tak powiem, 'parytety'? Więcej chłopaków czy dziewczyn?

użytkownik usunięty
Karolina1

wydaje mi się, że mniej więcej po równo, nie liczyłam co prawda ;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

W ogóle to póki pamiętam: dlaczego nasza sportowa konsultantka nie relacjonowała nam na bieżąco mistrzostw w siatkę kobiet?! Które miejsce ostatecznie zajęłyśmy?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Cześć :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Hej;) Jak wam poszło w Lidze, bo nie zwróciłam uwagi?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie specjalnie.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja też na razie spadam bo laptop mi się rozładowuje i nie chce mi się podłączać do ładowania;)
Wejdę jak 'napiszę' wiersz futurystyczny;) paa;*

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pa :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Został ktoś?

Magoria

Hello, zaraz zmykam uczyć się ale wpadłam na chwilkę, obejrzałam odcinek....kurcze co sie dzieje z GG ?! Zazwyczaj pierwsze odcinki były "OMG!! NIE WYTRZYMAM TYGODNIA" a teraz ?! Co się dzieje pytam się?! Jako ze mnie Dair w żaden sposób nie zachwyca i ogólnie jestem przeciwna to w tym odcinku nie było nic specjalnego.. Widziałam zdjęcia scen w których Serena i ten 'były' chłopak Charlie gadają i to mnie ciekawi wiec czekam co z tego będzie.

A Karolina, zaciekawiło mnie coś - Co za pończochy ? ;>

użytkownik usunięty
alkamb

Ja też się zmywam ;)
Pończochy to nasza drużyna ;)
Papapa ;)

ocenił(a) serial na 7

A jest teraz któraś?

użytkownik usunięty
Karolina1

Jestem na chwile. Przepraszam, ze nie relacjonowalam ME kobiet w siatkówce, ale cóż, nie było o czym mówić. Polki odpadły w ćwierćfinale z serbkami (które ostatecznie, idąc za przyklaadem siatkarzy, wygrały) i zajęły 5 miejsce.
Teraz spelnilam swój obowiązek i mogę isc oglądać przepis na życie ;)
GG widziałam tylko do połowy, reszta w czwartek, bo czasu zabraklo.
Dobranoc, do jutra ;)

ocenił(a) serial na 9

Jest ktoś?

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja jestem cały czas, zagadałam się z koleżanką i nie odświeżałam;)

Dzięki Nikola za informacje;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Zagadanie się to nie zbrodnia :) Mam właśnie zepsuty jutrzejszy dzień :(

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Miałam iść na imprezę, ale po dzisiejszym dniu w domu nic z tego nie będzie :(

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Czuję się jak dziecko z zespołem Downa, ale: Dlaczego?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ogólnie to pokłóciłam się ze wszystkimi

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

To spoko;) Nie ma to jak pokłócić się ze wszystkimi;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A przede wszystkim z rodzicami :(

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja się kłócę z rodzicami średnio raz na trzy dni, także dla mnie to żadna nowość;) Oj tam, szybko przejdzie i tobie i im, w końcu to rodzice;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Pewnie tak.

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Dobra, ja idę spać;) Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Magoria

Nie ma nikogo? ;)

Ja jestem ;p
właśnie weszłam
ale ide coś zjeść ;]

użytkownik usunięty
alkamb

Hej ;) A ja nie mam wody w mieszkaniu, nie mam pojęcia czemu.. i nie mogę od rana umyć włosów ;/

Ja miałam wczoraj podobny problem, woda była, ale leciała jakby chciała a nie mogła...

użytkownik usunięty
alkamb

To normalnie jak kataklizm..

Wstęp do 2012 xD

użytkownik usunięty
alkamb

Racja, nie ma wody, skasują facebooka, zaczyna się xD

Tobie też ostatnio zacinał się FB ?

użytkownik usunięty
alkamb

Nie, ale mówię o tej groźbie, że usuną 5 listopada ;P

No, też o tym słyszałam..
Ale mi i moim znajomym kilka dni temu zacinał się, komentarze dodawały się po 10 minutach, nie dało sie wysyłać wiadomości.

użytkownik usunięty
alkamb

Stale są jakieś awarie niestety ;p

no.

Widziałaś już odcinek, prawda ;>

użytkownik usunięty
alkamb

tak, wczoraj, ale chyba obejrzę jeszcze raz jak już będą napisy, bo ani trochę mnie nie zainteresował i przewijałam sporo fragmentów..

No był słaby jak na początek sezonu, niestety.
Ja też czekam na napisy może wtedy będzie lepiej ..

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Dopiero teraz przeczytałam ze wyjęłaś mi moją opinię o 5 sezonie GG z ust. Po prostu masakra.Te sceny z Dair w ogóle mnie nie ruszyły , strasznie są na siłe. Obejrzałabym jeszcze raz z napisami bo nie zrozumiałam niektórych rozmów ale ogólnie na mnie to żadnego wrażenia nie zrobiło. Takie to wszytko mało OMG jak pierwsze sezony ... I Blair tak spokojnie przyjela tą ciąże , jak nie ona . Mówiłam zepsuli moja bohaterkę

fusiatko44

To prawda Blair jest inna, gorsza. Powinna inaczej zareagować, a nie tak spokojnie, i jeszcze tak spokojni eo tym mówi, Danowi chociażby. Stara Blair inaczej by się zachowała. Tak jak w pierwszym sezonie.
Zgadzam się też do scen Dair, są na silę i wcale nie są jakieś fantastyczne...

użytkownik usunięty
alkamb

Mnie się bardziej w Blair nie spodobała chęć sprawdzania Louisa itp. jak gdyby specjalnie szukała ucieczki ze swojej 'bajki'.

No, w kolejnym odcinku ma się chyba okazać kto jest ojcem, w zwiastunie widać jak B i Louis sie przytulają na łóżku. A spoilery mówią ze Matka i siostra L chcą by dziecko urodziło się w Monaco. Czyli to dziecko Louisa... nie błagam...

użytkownik usunięty
alkamb

Masz może link do zwiastuna? Nie widziałam jeszcze nic, jeżeli wszystko ma się kręcić wokół tego dziecka to ja chyba podziękuję i przestanę oglądać, bo mnie mdli ;)

A tak swoją drogą to siostra Louisa to fajna postać ;)

Mam bekę w związku z jej całowanie księdza xD
http://www.youtube.com/watch?v=9cUfWm_pcLY

użytkownik usunięty
alkamb

Myślę, że obojętnie czy dziecko jest Chucka czy Louisa to Blair i tak będzie udawała, że Louisa.

Ja was na razie opuszczam, ale póxniej wrócę ;)