PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja już zasypiam tu w łóżku, wiec żegnaj soe teraz z wami. Dobranoc ;)
myśle nad ta nazwa i nic wymyślić nie umiem: może wam pójdzie lepiej...?

ocenił(a) serial na 7

Mnie też nic nie przychodzi do głowy... Dobranoc;)

andziara_karolinka

Ja też nie, ale podobno mam szczęście dość często ;D Oj tam, damy radę.
Tylko w rundzie 2 będziemy musiały albo szybko ustalić, albo ustalicie już beze mnie. Bo w piątek jadę na 3 dni do Krakowa (znowuuuu :D), a potem mam wycieczkę klasową na Roztocze też na 3 dni ;D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Jakoś damy radę :D Myśl nad nazwą Ula :)

andziara_karolinka

Nie umiem wymyślać nazw ;(

ocenił(a) serial na 7
Magoria

No to mamy ten sam problem... No cóż, ja idę spać. Życzę powodzenia w kreowaniu nazwy, najlepiej jakbyście wymyśliły dwie;)
Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :)

andziara_karolinka

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Mam już 15 postów, jak Kasia się zgodzi możemy się zgłosić :D

andziara_karolinka

Dzień Dobry :) Jest ktoś?

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja właśnie weszłam;)

Karolina1

Jak mija dzień?

ocenił(a) serial na 7
Magoria

A nijak. Przeczytałam drugą część Przedwiośnia i w sumie to chyba tyle na dziś jeśli chodzi o moją aktywność;] A tobie?

Karolina1

No, a ja właśnie sobie robię zadania z matmy ;p Tak średnio mi idzie, no ale cóż. :)) Potem mam jechać do cioci, zobaczyć jej wnuczkę ;D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Do mnie ciocia ze swoją córką i wnuczką pewnie przyjadą same po południu, więc nie muszę się ruszać z domu;)

Karolina1

No ja miałam nie jechać, bo trochę nauką jestem zawalona, no ale mam chce żebym pojechała to jadę. ;p

Ciekawe kiedy mała Kasia przyjdzie, musi się zgodzić, żeby być ze mną i Anią w drużynie ;D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Na pewno kiedyś się w końcu pojawi;) jak was nie będzie to ja ją zapytam;)

Karolina1

O byłoby miło ;D

użytkownik usunięty
Magoria

Dzien dobry :)
ja własnie w autobusie siedzę i się nudze, wracam z katowic.. Nuda.

Hej :) a co robiłaś w Katowicach?

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Także witam i dołączam się do pytania;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Koleżanka studentka ze szczeina wróciła własnie z Chorwacji i wysiadla ze znajomymi w Katowicach. To pojechałam poznać znajomych xD
tak serio to z Kasia się chciałam spotkać :)

Spadam na obiad.

użytkownik usunięty
Magoria

Tez spadam, bo muszę obiad zrobić ;p

użytkownik usunięty

Jest ktoś? Ja oglądam mecz,dzisiaj są większe emocje niż wczoraj, bo to czeszki mialy set balla w przed chwila. Ale i tak nasze wygrały.. Boże. Nuda .

ocenił(a) serial na 9

Jutro mam wolne od szkoły bo mam lekarza:)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej :) O jak mi miło :) No to mozemy być razem :) tylko mi powiedzcie co i jak :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Jest ktoś? :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Jestem :) Ale w prawdzie powinnam sie uczyć...

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Musimy wybrać kapitana i nazwę drużyny :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Czyli Ty , ja i Ula tak ?
Proponuje ciebie na kapitana no albo Ulę oczywiście :) a nazwa to np Piegusy , ale to jest pierwsza jaka mi wpadła :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja też proponuję Ulę na kapitana :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Trzeba myśleć nad odpowiedziami :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Mogłabyś mi przesłać na PW twój numer gg albo co?

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Na blogu zostawię numer, spisz i skasuję :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Dobra mam ,wejdz na nie proszę :)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Tylko kurcze Uli chyba teraz nie ma :/ do kiedy mozna się zgłaszać i dawać odpowiedzi, bo ja muszę o 9 już schodzić i pojawię się prawdopodobnie jutro około 17:/

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Jutro do 22 można udzielać odpowiedzi .

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ja proponuję wam zgłosić drużynę już teraz, więc niedługo Magda wam założy temat na tamtym forum i będziecie mogły tam sobie przedyskutować odpowiedzi;) Nie musicie mieć na razie nazwy.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

A czyja mogę prosić linka do tamtej strony? :) Ciągle zapominam go dodać do zakładek :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

O to fajnie Ania podaj nas :)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Hej Karolina :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Czyli rozumiem mam być kapitanem? Ale ja nie wiem czy zasłużyłam :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Ania bez dyskusji :) Mianuje cie kapitanem :)
Mam nadzieje ze Ula sie nie obrazi :)

fusiatko44

Jeeeestem! Zgłosiłyście nas?

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Ula nie chcesz być kapitanem? :D

andziara_karolinka

Jesteś starsza! ;D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

No to decyzja podjęta :)

ocenił(a) serial na 7