PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Tak nowe VD genialne ! Trzyma wysoki poziom :)

Tyler jest boski <3
Klefan ;p

ocenił(a) serial na 7
coconutP

O tak, Tylera kocham;)

Kasia: http://gossipgirlpl.forumpl.net/f24-grupa-iv link do naszego tematu. Jest bardzo dobrze widoczny, więc raczej nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem;)

użytkownik usunięty
Karolina1

dopiero teraz mi dziala ;p ok, nie ma mnie

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dobra ja spadam :)
Muszę zregenerować siły po męczącym tygodniu ;D

Dobranoc ♥ <3

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc, widzę, że nie tylko ja dziś padam z nóg mimo wczesnej pory;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Mam dokładnie to samo... :)
co z ta nasza nazwa? Zostawiamy ja? Karolina? Kasia? ;p

ocenił(a) serial na 7

No nie wiem, ja to bym zmieniła;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Mnie się ona podoba, ale skoro macie jakieś "ale" to zmienmy :)

ocenił(a) serial na 7

Chyba tylko ja mam, więc macie większość;P Niech już będzie, ja się dostosuję;P Ja już schodzę, bo naprawdę oczy mi się kleją... Do jutra;) Dobranoc;)

Magoria

Jeju, jak to się stało, że tak beznadziejny Tyler z początku 1 sezonu staje się najfajniejszym bohaterem TVD ? Uwielbiam go ;)

użytkownik usunięty
Magoria

Nie wiem kim jest Tyler, nie wnikam ;p
Karolina, a Kasia jest za ta nazwa na pewno?
Jako ze mam taka funkcje donosze, ze dzisiaj zaczęły się mistrzostwa Europy kobiet w siatowxe, a Polki grają jutro z Izrealem o 15. Trzymamy kciuki ;)
Ja idę tez spać zaraz, padam.. Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 9

Jejku ja przyszłam a tu pusto... Jaka nazwa? Czemu Karolina , Kasia i Nikola mowią jakimś szyfrem ?

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Jest ktoś? :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Oj chyba nikt poza nami , a ja postanowiłam nadrobić seriale TVD dalej nie obejrzane ...

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Ja obejrzałam 3x02. Odcinek fajny nawet bardzo. Powiedziałbym lepszy od poprzedniego. :)

andziara_karolinka

Nie mogę spać więc jeszcze się odzywam ;P
Ula dokładnie, Tyler był nudny a teraz uwielbiam go i tylko oglądam i " Oj zabierzcie tego Stefana, Gdzie jest Tyler
?!" Podobnie mam z Caroline - na poczatku mnie denerwowała bo była taka bliżej nieokreślona a od czasu jak jest....[Może Nikola będzie chciała oglądać ;P ] robi się ciekawsza.

Ide spać, trzeba ;P
Dobranoc ;*

użytkownik usunięty
alkamb

Dzień dobry ;)
a może kiedyś obejrze ten serial, nie wiem. Na razie czasu nie mam na dokończenie 2 sezonu 90210...;p
pobudka laski!

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dzień dobry :)
Wpadłam się przywitać. Lecę zjeść śniadanie ;p
Będę wieczorem, bo muszę zabrać się za lekcje ... -.-

Paa ;*

coconutP

Dzień dobry ;*
Ja ma mój mały plan [ pisałam na blogu ;P ] Mam nadzieje ze się uda choć już ze spaniem zawaliłam ;P
Nikola - jak tam ci się podoba 90210.. bo ja kiedyś zaczęłam oglądać i niezbyt mi sie podobało ale teraz mnie zachęcają do oglądania bo ze sie rozkręca po czasie.

użytkownik usunięty
alkamb

Poki co bardziej podoba mi się 2 sezon niż 1. Pierwszy ogladalam, bo koleżanka mnie zachecila, potem jakoś już się wkrecilam. Ale nie oglądam tego, bo baaaardzo mi się podoba, ale dlatego, ze nie lubię nie kończyć, czegoś co zaczęłam. Brakuje mi tam intryg, które kocham ;p. Nie ma tez bohatera, którego darzylabym jakaś super wielka sympatią tak jak Chucka ;p

Też tak mam i 90210 było pierwszą rzeczą jakiej nie dokończyłam, owszem widziałam tylko pierwsze 4 odcinki ale jakoś wydawało mi się to takie głupkowate a ich problemy z serii nie mam prezerwatywy mnie dobijały. Nie chce żadnego fana urazić bo wiem ze tu jesteście, po prostu takie było moje pierwsze odczucie.

użytkownik usunięty
alkamb

Nie jestem wielka fanka jakas wielka fanka tego serialu, ale zły nie jest. Choć w porównaniu z GG jak dla mnie wypada blado. Choć osobiście znam osoby, które wola 90210. Kwestia gustu :)

Dzień Dobry ;))

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Hej;)
Wzywam moją drużynę na tamto forum, bo są już pytania i musimy podebatować nad odpowiedziami:)

użytkownik usunięty
Magoria

Dzień dobry :)
wstalam i okazało się, ze dzisiaj jest slonecznie, choć trochę wietrznie. Jaka pogoda u was?:)

ocenił(a) serial na 7

U mnie słonecznie, a czy wietrznie to nie wiem, bo nie wychodziłam z domu;P

użytkownik usunięty
Karolina1

Chyba powinnam sprzątać, ale jakoś nie mam ochoty. Nie chce mi się ;p
do tego ten polszmat pusci dzisiaj mecz Polek dopiero od 17:15, a mecz zaczyna się godzinę wcześniej, ale okej... -,-
lecą kwalifikacje do formuły 1...

ocenił(a) serial na 7

A na Polsacie Sport wiesz może jak będzie? Punktualnie, czy też z opóźnieniem? Właź Nikola na tamto forum!

użytkownik usunięty
Karolina1

Na Polsacie Sport puszcza normalnie od początku. Geniusze nie wpadli na to, ze zaplanowali transmisje na Polsacie na 17:15, czas, w którym już będzie po meczu..
Zaraz wejde tam :)

ocenił(a) serial na 7

Ok, to ja obejrzę na sporcie;)

użytkownik usunięty
Karolina1

To ja poproszę o relacje po każdym secie jeśli to nie problem :) tzn. Chce znać wynik ;p
odpisalam na amtym forum, zgadzam soe z tobą we wszystkim, ciekawe co na to Kasia :)

ocenił(a) serial na 7

Wiem, już też odpisałam;) Nie ma sprawy, ale ja nie jestem taką ekspertką, więc raczej nad pięknem ich akcji nie będę się rozwodzić;)

użytkownik usunięty
Karolina1

A kto tu jest ekspertem? ;p wynik w zupełności mi wystarczy. Liczę jednak, ze obejrze choć trochę ostatniego seta.. Zaraz odposze ci tam.

ocenił(a) serial na 7

ehmm.... ty?
No dobra, ja na razie spadam, bo fatalnie się dziś czuję. Jak wejdzie Kasia to powiedz jej, żeby tam zajrzała i jak będziecie obie możecie już zacząć gadać o tej kolejnej 'puli';) Wejdę pewnie już w trakcie meczu, na razie;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Uwierz, ekspertem nie jestem, wiele rzeczy pozostaje dla mnie tajemnica ;p
ja tez spadam, ktoś posprzątać musi jednak. Jak potem wejde i będzie Kasia to przekaże jej :)

użytkownik usunięty

Jestem, jestem, zajrzałam już tam ;p

użytkownik usunięty

Ja się dzisiaj przeprowadzam takze nie wiem jak to bedzie narazie z aktywnoscia i gra, ale postaram sie szybko uwinac, buziaki ;*

ocenił(a) serial na 9

Dzień dobry Paniom :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Dzień bez Chucka dniem straconym a na to nie mogę pozwolić :D
http://photos.ed-westwick.org/thumbnails.php?album=584

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej kochane :) Jak sie nazywa wasz zespół ?:)
Znowu mnie nie będzie. Dalej spotkania i masa zadania ....
Pomodle się za was xD :P

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nie wiem, czy ktoś to jest, w każdym bądź razie spieszę donieść, że w pierwszym secie wygrywamy 24:23. Zaraz piłka setowa. Druga.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

4:1 dla nas w drugim secie. Potwornie nudny ten mecz. Trybuny prawie puste. A emocje mam większe na wfie niż oglądając te ich 'rozgrywki'...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja jestem już. Byłam z psem na dworze. Dzięki za wynik, koleżanka już mi napisała smsa, ze 100 ludzi maks.na trybunach. Nie no, spoko... Jak siatkarze grali tłumy pojechały do Czech i Austrii.

ocenił(a) serial na 7

16:2 dla nas, przed chwilą wygrywaliśmy do 13 do JEDNEGO. Wyobraź więc sobie poziom tego meczu. Wcale się nie dziwię, że jest mało ludzi, bo to jest naprawdę nudny mecz. Nie wiem, może mam zbyt wygórowane oczekiwania po oglądaniu facetów, ale ta gra kobiet wydaje mi się jakaś taka... prosta? Zwyczajna? Mało emocjonująca? Zagrywki są słabe, nie ma długich akcji, żadnej dynamiki. Chyba odpuszczę sobie oglądanie tych mistrzostw, przynajmniej fazę grupową;)

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Drugi set dla nas. Wygraliśmy DO SIEDMIU...

użytkownik usunięty
Karolina1

Odpisuje dopiero teraz, bo przez ten zjeb.any telefon miałam problemy z internetem
...;/
powiem ci, ze bylabym wysoce zdziwiona, gdyby wynik był inny. O ile pamięć mnie nie myli nasze rywalki w rankingu plasuja się na 33 pozycji (albo niżej..), a my jetesmy 9...

ocenił(a) serial na 7

No ale w pierwszym walczyły i różnica była bardzo mała, co prawda przez cały set nie zdobyły prowadzenia ani nawet nie wyrównały, ale utrzymywały różnicę 3,2 lub jednego punktu. Teraz jest 9:4.

użytkownik usunięty
Karolina1

Pomine to milczeniem...
Wiadomo, ze siatkówka kobieca różni się. To co się rzuca w oczy na początku to to, ze ataki nie są tak mocne. Ta siatkówka bardziej opiera się na obronie niż ataku.
Orzez polszmat zobaczę tylko jeden mecz polek, ten jutrzejszy. Potem mecze puszczają tylko na sporcie..;/

ocenił(a) serial na 7

Z chęcią oddałabym ci Polsat Sport na czas rozgrywek, bo mnie to niestety nudzi i raczej nie będę oglądała z zapartym tchem. Oczywiście kibicuję im mocno i będę cieszyła się z każdego sukcesu, ale po prostu nie bardzo chce mi się to oglądać;) Zwłaszcza, że nie ma nawet na co popatrzeć (i tym razem nie mówię o grze, ale o graczach;P)
21:12 dla nas. Zaraz koniec.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

No i koniec;) 25:15;]