PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 7

To ja też idę;) Pa.

Karolina1

Jestem wreszcie! Co tam?

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej Ula :D

andziara_karolinka

No cześć ;)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

wyjazdy udane :D ?

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

A ja wróciłam ;D
Hej Ula, ale Cię nie było ;D

AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja
Damon: Ala, Karolina
Klefan:Ania, Patrycja
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja

Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania,
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.

Dopisz się gdzieś jeśli chcesz ;DD

ocenił(a) serial na 9

I jak się Kasiu studiuje :D ?

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

A całkiem fajnie jest ;)
Nie wiem czemu mi się nie pokazuje, że ktoś odpisał.

ocenił(a) serial na 9

Daleko masz na uczelnie?

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

hmm. 5 minut pieszo - > 10 min autobusem -> 5 min pieszo ;P

ocenił(a) serial na 9

To znośnie :D Ja mam 5 minut pieszo - od 50 minut do nie wiadomo ile:D pociągiem - 10minut pieszo :)

Aaa nie było mnie chwilę, za jakieś 15-30 minut powrócę.

użytkownik usunięty
Magoria

O matko, Aniu, jak daleko! Ja czasami jak jest korek to jadę ze 20min autobusem, ale żeby aż tyle, to musisz sporo wcześniej wstawać ;P

Jak powrócisz Ula to podaj swoje seriale i teamy ;>

ocenił(a) serial na 9

W poniedziałek mam angielski o 7.30 chyba umrę :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Nie zazdroszczę :<<<

ocenił(a) serial na 9

Wkurzające jest to jak siedzę w pociągu a okazuje się że zajęć nie ma. W tygodniu już mi się to 2 razy zdarzyło :/

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

ale bezsens ;/ wydawac pienaidze na bilet, meczyc sie podroza ;/

ocenił(a) serial na 9

Bilet miesięczny mam ,więc w sumie mogę jeździć ile wlezie.Ale szkoda mi czasu,który tracę. To jednak godzina tam i z powrotem.

Więc teamy:
Tyler, Caroline, Tyroline

Seriale: PLL, TVD

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Pozwolę więc sobie uaktualnić:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula
Damon: Ala, Karolina
Klefan:Ania, Patrycja
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala
Dean: Ala, Patrycja

Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja
HIMYM: Ania, Angela
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.

Jest ktoś?

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja ;)

ocenił(a) serial na 7

Dobrze, że napisałaś tam też, bo właśnie tam siedziałam i nie odświeżałam tutaj;) Oglądałaś House'a?

użytkownik usunięty
Karolina1

Nie, tworzyłam w kuchni :D ja w sumie oglądam bardziej epizodycznie, teraz jak mój brat nie pilnuje to nie oglądam :P

ocenił(a) serial na 7

W sumie im dalej tym gorzej jeżeli chodzi o tego 'House'a', oglądam teraz bardziej z przyzwyczajenia. Owszem, nadal jest ok, ale to już nie to samo.

użytkownik usunięty
Karolina1

Chyba sporo seriali leci teraz w dół na łeb na szyję,,

ocenił(a) serial na 7

Nie oglądam aż tylu, żeby móc to jakoś obiektywnie ocenić. Ale chyba tak już jest w większości seriali, że im dalej tym ciężej wymyślać kolejne fajne, interesujące wątki.

użytkownik usunięty
Karolina1

Niestety, dlatego zwykle jak słyszę, że coś ma np. 8 sezonów to już się za to raczej nie zabieram, powinny być dozwolone 4 czy coś :D

ocenił(a) serial na 7

Przepraszam, zeszłam grać w kalambury z koleżankami;D No ale są wyjątki - np. Przyjaciele, 10 genialnych sezonów;D

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Nie wiem, czy ktoś wciąż tu jest, ale na wszelki wypadek się żegnam: Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc ;)

Magoria

Hello ;]
Pisze bo potem raczej mnie nie bezie, dziś przyjechała Niemka z wymiany - Nadin.
Pewnie nie będzie mnie tu często przez ten tydzień ;(
W każdym razie...miłych rozmów ;*
Pa pa

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Hej;) Ala, jak wpadniesz tu jeszcze to pisz o swojej Nadin i ogólnie o wymianie;) Jest ktoś teraz?

użytkownik usunięty
Karolina1

Hej ;) Ja jestem, strasznie śpiąca..

ocenił(a) serial na 7

Ja też. Właśnie obejrzałam odcinek GG.

użytkownik usunięty
Karolina1

Myślałam, że dłużej posiedze, ale musze leciec po przyjaciolke na PKP, bede jutro, paaa ;)

ocenił(a) serial na 7

Pa;)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej kochane to byl straszny tydzień... i dlatego malo mnie tutaj było , dziś tez nie będzie bo mam integracyjne nocowanie w szkole:)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nikogo nie było cały wieczór? co to za zwyczaje :D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

hej;)
Jest tu kto?

Karolina1

Ja jestem ;)

użytkownik usunięty
Magoria

I ja, właśnie skończyłam tworzyć obiad ;)

ocenił(a) serial na 7

Witam. Ja niestety właśnie schodzę:( będę później.

PS. Może by tak w końcu dokończyć tę część?

użytkownik usunięty
Karolina1

Myślę, że dziś skończymy.
Tylko niech Patrycja wpadnie założyć nową ;P

użytkownik usunięty

Dzien dobry ;)
nie ma Ani, a szkoda, bo chciałam się z nią podzielić wrazeniami pomeczowymi, pewnie oglądała spotkanie Skra-zaksa.;p
co tam? I mnie brzydka pogoda -,-

ocenił(a) serial na 9

TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D A po za tym to cześć :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ania jak dżin z butelki :D

ocenił(a) serial na 9

Tak magia wisi w powietrzu :) Mój ukochany zespół wygrał , pękam z dumy :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja również się cieszę. Może moja radość jest mniejsza, ale jednak jest ;)
JW wygrywa własnie 2:0 w setach z Paykanem czy czymś takim w klubowych mistrzostwach swiata, tez się cieszę xd
brawa dla zaksy! Nareszcie!

ocenił(a) serial na 9

Brawa dla Jastrzębia za poprzedni mecz ligowy, za Kubiaka w zespole i trzymam kciuki teraz :D
A Zaksa? Kocham ich, nawet jak nie idzie, ale teraz płaczę ze szczęścia, pokonać mistrza Polski i to na jego parkiecie 3 : 0 :D !!!!

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dokladnie! Dokonaliscie tego na ich terenie, a to już wyczyn szczególny!
JW wygrał! U mnei radość mniejsza, bo rywal nie klasy skry Bełchatów raczej, ale i tak super ;d
ale niespodzianka z ta zaksa.. MVP- zagumny. Guma, wracaj do kadry!