PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16. Kreciolka - Sylwia [6 marzec]
17. mammoth03 - Magda [10 sierpnia]
18. Cpt_Pchelka
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Kolorowych snów Karolina :D

użytkownik usunięty
Karolina1

O 20? Kończę angielski o 19:20,bd w domu po 20 jak znów zagadam się z przyjaciółka w połowie drogi. Ale mam telefon, internet tutaj, wiec nie będzie problemu. Mam tylko nadzieje, ze nie zapomnę ;p
tata pozwolił mi nie iść na zerowke, wiec wstaje o 6:20 ;p
dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 9

Za 3 dni będzie mój okrągły miesiąc w LOC-u :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Ja lecę jak mam wstać jutro na pociąg :D Dobranoc :) Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia nie będę miała mniej czasu, no ale to się zobaczy :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dobra maluchy, juz ogarnelysmy nasz przybytek, w ktorym jest niezmiernie zimno ;p Przepraszam bardzo za zaniedbania, a najmocniej moja druzyne ;* dzis na kolacje - zupka chinska, fuj :D Nadrobilam nawet wasze wszystkie posty ;DD

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej ;p
Coś ostatni zaniedbuje LOC, ale się niestety nie wyrabiam.... Może nie mam aż tak dużo nauki, ale czas po za kompem też trzeba spędzać :D

Dopiero co wróciłam i jestem mega głodna, bo od rana nic nie jadłam ..
Lecę.
Paaa ;*

coconutP

Ja też tylko na chwilkę muszę uczyć sie na sprawdzian z Matmy...nudaaa. Nauki mam tyle ze nie starczy mi czasu na nic ale postanowiłam ze nie ma bata jutro pierwsze co zrobię po powrocie do domu to PLOTKARA!! Nie do wiary że te 3 miesiące już minęły...kupę czasu.
Lece teraz na naukę może wieczorem uda mi się wpaść. A dostałam kartkę z Teksasu. szła 27 dni to i tak mniej niż moja do stanów już idzie...

Pa pa ;*
Na pewno jutro się nagadamy o naszych Plotkaro spostrzeżeniach ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Wyobrażacie sobie ile tu już dyskutujemy ? :) Jak te miesiące mineły :) Ja jutro prawdopodobnie sie nie zjawię bo nie chce czytać spoilerów co do odcinka :) Bo ten wyciek przed finałem wszytko mi spalił , ale jak obejrzę , Boze daj napisy szybko to zaraz wpadnę :)
A teraz do nauki...:/
Aniu zaglądnij na tamto forum :)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Zaglądałam :) Gdzie udzielamy odpowiedzi , w tym miejscu widocznym tylko dla naszej grupy?

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

To jest dobre pytanie bo też się nad tym zastanawiałam

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Może Karolina będzie nie długo to się jej zapytam.

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

http://gossipgirlpl.forumpl.net/t230-runda-i tutaj maluchy ;p

ocenił(a) serial na 9

Nikt jeszcze nic nie napisał :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

jest ktos? bo ja za chwile zmykam ;p

użytkownik usunięty

Wróciłam własnie z angielskiego. Miałam być ok 20 to jestem wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 7

Hej;) tak jak podała Kasia starsza, piszecie odpowiedzi w temacie RUNDA I.
Ale jestem dziś skatowana... Wstałam o tej 5.30, jechałam w mrozie do szkoły, zaraz po szkole wykłady, później lekarz i wróciłam do domu dopiero o 17, po czym musiałam zakuwać całą starożytną Grecję na jutrzejszy fakultet... A jutro znowu pobudka wpół do szóstej. Rewelacja!
Nikola, zapraszam do nas na dyskusję, właściwie to tylko formalność - ustalimy już ostatecznie nasze odpowiedzi, ale opublikuję je dopiero przed 22;)

Karolina1

Widzę że nawet skatowanie pozwala wam bronić Chucka!!!
Wypijmy za to Whisky! :P:P

Ah, już jutro będziemy mogły bronic go z trzymaniem kciuków przed ekranami komputerów /laptopów/ netbooków/ tabletów itd :)
Bo pewnie jutrem będzie dostępny 1 odcinek serii 5 xD

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

A ja nie wiem czy znajdę czas, mam duzo nauki na środę i czwartek. W środę nie mam się kiedy uczyć, bo praktycznie mnie w domu nie ma- późno kończę szkole, a ptem angielski.
Cholera, muszę znaleźć czas!
No o jestem ciekawa naszych typow na Lidze:.

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

Nom :) czekamy z niecierpliwością :)
Witaj , chcesz do nas dołączyć ? :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ona już należy turaj :)
spadam, idę czytać streszczenie lektury. Do jutra ;)

ocenił(a) serial na 7

Należy, należy, tylko chyba dawno jej nie było;)
Ja postaram się obejrzeć jutro, ale też nie wiem, czy dam radę...

ocenił(a) serial na 9

Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Kasiu, ona jest już zapisana. Zobacz na listę :D

Ja się już nie mogę doczekać :D Mam nadzieję, że nie będę mieć jutro dużo zadane i zdążę obejrzeć naszą kochaną 'Plotkarę' :D
Ale nic nie jest pewne, więc proszę mi tu nie spoilerować, a jeśli już to uprzedźcie napisem ' SPOILER SPOILER SPOILER' ;p

Mi się nudzi i oglądam Spider-Man'a ;)

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Nie no, nie spoilerujemy, dopóki wszystkie nie obejrzą;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie spoilerujemy, nie spoilerujemy :)

Ja lecę kochane. Idę oglądać, a potem spać :) Trzeba się w końcu wyspać ...
Dobranoc wszystkim ;*

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc;)

Karolina1

Nie bywam bo też mam mnóstwo na głowie! :p Ale należę! JA Miałabym nie należeć !!!!????

użytkownik usunięty
Cpt_Pchelka

trzeba sie upominac o swoje :D

no, toteż się upominam!:P

Magoria

Pewnie już tu było, ale nie mogę się powstrzymać :D

http://1.fwcdn.pl/ph/37/71/563771/251061.1.jpg

Mimo, iż nie w roli Chucka wygląda przecudownie :D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Hej ;p
Ja już jestem po odcinku ... ale spoilerować nie będę :)

Musze kuć na fizykę.
Paa ;*

coconutP

Ja właśnie sie zabieram do oglądania!
Mam zły humor przez moja ukochana polonistkę która w przeciągu dwóch dni postawiła mi drugą dwóję...arrrrrrrrrr ;/
W każdym razie Plotkara jest istnym humoru poprawiaczem, napisze po docinku ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja nie oglądam na razie :D Muszę być skupiona do końca tygodnia :)
No i koleżanka puściła farbę :P

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Teraz to już muszę zobaczyć :P

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Moje koleżanki nie oglądają Plotkary, więc nie miał kto się wygadać. Tzn jedna ogląda ale jest chyba gdzieś dopiero w połowie 3 serii ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Ja zaraziłam koleżankę z roku Plotkarą :P

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

to dobrze, to dobrze :)
Im nas, fanów Plotkary, więcej, tym lepiej :P

coconutP

Ja mam kilka 4 osoby oglądające ;D Wiec jutro będą ploty ;D
Już po odcinku ;D Kurcze nie mogę się wypowiedzieć by nie spoilerować! Dziewczyny OGLĄDAĆ :P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja muszę pisać konspekty ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Też chciałabym pogadać, ale musimy czekać :)
A jak Ci się Ala tak ogólnie podobał odcinek ? Bez spoilerowania tylko ;p

coconutP

Podobał sie ;D
Ale muszę go zobaczyć z napisami żeby zrozumieć wszystko. Bo w niektórych momentach niezbyt ich zrozumiałam. Ogólnie przez taka długą przerwę w Plotkarze dziwnie mi sie oglądało.
A co do look'u to Blair wygląda jakoś dziwnie..

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Mi też się podobał, ale według mnie jakiegoś wielkiego szału nie było...
Też muszę obejrzeć jeszcze raz z napisami,mimo iż mój angielski jest dobry to niektórych fragmentów nie skapowałam.Tak, przez tą przerwę oglądanie było jakieś takie ... dziwaczne ;p
Co do Blair ... Jej brwi są koszmarniejsze z serii na serię ...

Ale sto, nie gadajmy więcej na ten temat bo jeszcze się wygadamy;d

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Bo Was do pandy zgłoszę do sędziego :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Hahahaha ;P

Już będziemy grzeczne :)

użytkownik usunięty
coconutP

elo :D jestem na dluzej, kto jest? :D stesknilam sie ;*
ogladalam rano odcinek ale po ang, wiec zrozumialam jakies 80% xD Louis i jego matka starsznie belkocza xD

ocenił(a) serial na 9

Hej Kasia :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

co sie dzieje/dzialo na LOCu? :D
Gdzie moja Karolinka ukochana ;(

użytkownik usunięty

Foch. O mnie nie pytasz?

użytkownik usunięty

Nie musze ;************* xD

ocenił(a) serial na 9

A o małą Kasię ? :(
Ja też obejrzałam i mniej więcej rozumiałam nawet. Ale powiem wam ze bez szału... Wszytko było do przewidzenia , no a Blair koszmarna , nie wiem co zrobili z jej postacią ...