Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.
Hello, wróciłam. Znowu ta burza była. Codziennie muszę wyłącać komputer na noc i przynajmniej raz dziennie:(
Znowu to "edytuj" nie działa!!
btw. chyba codziennie czytam cytaty b&c z serialu...
http://pl.wikiquote.org/wiki/Plotkara_(serial)
"Serena: Patrzę sobie, jak wychodzisz z jakiejś piwnicy, a za tobą Chuck z miną, jakby właśnie połknął kanarka. Nie zaprzeczaj. Masz spódnicę tył na przód.
Blair: Wcale nie. Dobrze, może na chwilę się potknęłam, ale to tylko seks,jednorazowa sprawa. Może pięciorazowa. Mówiąc szczerze, straciłam rachubę.":P
Hej dziewuszki , widziałam ze tam wcześniej jakieś spory były ale się nie włączam bo jakoś siły na to dziś nie mam ... Pół dnia mnie nie bylo i to juz tyle czytania :) ale to dobrze , :) Co słychać ?
Wpadłam na minutkę, wiecie co, przeglądam te wikicytaty i zauważyłam, że bardzo mało jest już komentarzy itd. Plotkary :( bardzo mi tego szkoda, są świetne..
http://www.chuckandblair.org/photos/displayimage.php?album=677&pid=45445#top _display_media
Dobija mnie ta fota.... Czemu ma taki wyraz twarzy?!
Ostatnio pojawiły się nowe cytaty. A ja teraz sobie obejrzałam fragmenty z napisami, z tymi cytatami B and C.
Jeszcze 60 postów. Dobijemy do tysiaka dzisiaj?
Oj moze... ale liczby są nieważne :) wazne ze my tu jesteśmy dla Chucka :) A co do tego zdjęcia , to niektórzy uważają ze wygląda jak by chcial ja zabić ... Jakie plany na wieczór ? Ja wyhaczyłam jakiś fajny film o enigmie maszynie szyfrującej z Kate Winslet :)
Nareszcie wracam! Tak, tak, wracam do swiata żywych (czyt. mam sprawny komputer i internet) xD Miło znów być w waszym gronie ;p Humor mi się od razu polepszył, gdy wróciłam z totalnie nieudanych zakupów i patrzę, a tutaj takaa konwersacja z someonelikeyou... :D
O ale super ze jesteś :) Zaczęlo cie juz tutaj brakować Nicola . Jakie miałas plany zakupowe , ze niezadowolona ?
Stań do walki , bo jak się some... rozpisze to ciężko ją przebic i przegadać
Byłam w takim centrum handlowym, że znalazłam tam tylko dwa sklepy, w których zazwyczaj kupuję- Reserved i h&m. Tata widząc moją smutną minę obiecał, że jutro jedziwmy gdzie indziej. Tam gdzie jest Zara i większe reserved xD Dzisiaj nic nie kupilam tylko najadłam się pizzą ;p Nawet mój brat kupił sobie buty!
Jasne, że stanę do walki jakby co! Przecież to nasza dewiza! Mamy walczyć o Chucka! A tak na poważnie, jasne, jakby co to odezwę się broniąc Chair ;)
btw. Wiecie, że już HP 7 II jest w necie. Z lektorem polskim, na zalukaj:P Jeszcze nie oglądałam, to może się skuszę....
A smaczna przynajmniej była ta pizza?:P
Ale teraz nie ma żadnych butów! Na prawdę, w całej GK nic na moją wielgaśną stopę:P
Mój brat kupił korki do grania, takie trochę pedalskie (żólto-fioletowe...). ;p Czy ja wiem czy smaczna. Super Supreme w pizzy hut, kto jadł ten wie xD Mój tata zawsze ją zamawia, więc jak dla mn ie to to już nie jest dobre...
Nie obejrzę hp na kompuetrze, bo czekam, aż przyjaciółka wróci z wakacji i wtedy pójdziemy do kina. kurde, już się nie mogę doczekać!:D
Hehe... Moja siostra jest właśnie:P Może mi coś opowie, albo poleci... Czyżbyśmy były same??:)
Muszę niestety cię zmartwić, aj też muszę lecieć... Rano jadę do alergologa na testy, więc muszę wcześnie wstać. A idę jeszcze się kąpać, uwielbiam w wannie siedzieć co najmniej godzinę ;p.
Tak więc, do jutra ;) Będę pod wieczór, jak wrócę z Katowic z zakupów. Nie martw się, ktoś na pewnoe wejdzie zaraz ;p
Ja też jakiś fajny , co zauważyłam patrząc na skaczący ekran ( urok mojego wlasnego starego telewizorka , no bo wiadomo drugi zajęty ...)
Kasia, doszła do mnie pierwsza kartka! Z USA, ze zdjęciem owoców leśnych ;d Ale się podjarałam jak tato powiedział, że coś do mnie. ;d
Jaaa!!!!! Ale ekstra !!!! Cieszę się razem z Tobą !!! :) I to z USA , też chciałabym dostać :)
A co do Enigmy , to własnie pamiętałam i cos mi nie pasowało ale juz ogladam to oglądam
Nie oglądajcie 'Enigmy'! To jest film, który fałszuje historię, w dodatku na naszą, polską niekorzyść, więc ja go bojkotuję! No ale tak serio, to obejrzeć można, ale jednak trzeba pamiętać, że to my rozszyfrowaliśmy ją jako pierwsi:)
Fajna sprawa z tym post crossingiem, jak kiedyś będę miała wenę, to może też zacznę się w to bawić.
Ja miałam oglądać ale dopiero wróciłam do domu ;D
Mnie wkurza to że enigmę przypisują angolą, zresztą polacy wszystko pierwsi wymyślili a nam to potem ukradli. Wiecie że jakiś Polak wymyślił coś na wzór Windowas ale mu powiedzieli że takie coś to nigdy nie zaistnieje i że jest nieopłacalne, zał ogólnie ;/
Ogólnie nadrobiłam wszystko co napisaliście, z wyjątkiem kłótni o Chucka i Blair. Tylko to przejrzałam, jak jeszcze raz przeczytam jaki to C jest błeee to chyba dokonam samozapłonu xD
W każdym razie ja wróciłam do domu z Gdyni, nie zobaczyłam jak skaczą w powietrzu na motorach bo się chwile spóźniliśmy a później narzekali na pogodę i powiedzieli że już nie jeżdżą ;/ WIec pojechałam do Gdyni i wróciłam z powrotem ;P
AAAA Burza sie do mnie zbliża, ale grzmi ;/ nienawidzę burzy ;/
Zawsze się boje xD
Skoro tu taka cisza to ide oglądać SN, nareszcie ;P Od kilku dni już nie widziałam odcinka w całości xD
22;54 - zaczęło padać ;( i brzmi coraz bardziej ;P
U nas były takie straszne burze dziś , teraz też pada. U was Ula (Magoria ) tez takie nawalnice przeszły kolo 17 ?
Coś mało nas dziś było, jutro dobijemy do 1000 ;D
Ja właśnie skończyłam oglądać film i idę spać, Dobranoc i do jutra ;*
Niech Chuck będzie z wami ;*
Dzień dobry Chuckmaniaczki! Wstawać! Co ja ranny ptaszek jestem, czy co? Ale mnie już te burze dobijają... Ja mam taką drogę "polną" bardziej i normalnie zmieniła się w wodospad Niagarę:P Zalało by sąsiada <hehe>. Piszcie!
Hello ;D
Ja po deszczu mam Paryż-Dakar na drodze xD
Jakieś plany na dziś dziewczyny po za dobiciem do 1000? ;D
Oglądanie urywków z Chair... Wczoraj się prawie rozryczałam... Dobrze sobie przypomnieć stare, dobre czasy GG.
Witam. Ja mam w planach jak co dzień: 90210, jakiś film i książka. Właśnie wyczytałam na pudlu jakieś rewelacje o fatalnym w skutkach spotkaniu Blake Lively z matką Leo DiCaprio...
Dobrze jej. Nie lubię tej całej Blake. I to się nie zmieni... A co oglądacie wieczorem? Ja mam w planach klasyk, "Szkoła uczuć":)
Hej :) O ja też , mimo ze ogladałam go z milon razy juz i za kazdym razem płaczę . A co do reszty dania to to co zwykle z małą różnica ze idę wyslać kartkę do USA :) do Elizabeth City , prawie jak Elizabethtown , taki film :)
Ja też już z milion razy... Ale kocham ten film, jak i GG:) NO i znowu płaczę!! Durny YT!
Dzień dobry, ja właśnie wróciłam od alergologa. Jestem przerażona perspektywą wstawania co tydzień od września o 5 rano, żeby jechać do Katowic na szczepienie, a potem do centrum do szkoły... Boże, ja się wykończę...
I dołączam się do Lise (przepraszam, nie wiem jak masz na imię, bo pojawiłaś się na foreum, gdy mnie ni było, a ja jeszcze nie ogarnęłam ;p), też oglądam dzisiaj "szkołę uczuć". Nienawidzę tego filmu za to, że jest jednym jedynym na którym płaczę... No i jak wczoraj wspomnialam, ruszam na podbój Silesi. Na zakupy :D
Ja też za nią nie przepadam. Ale to pewnie kwestia tego, że mimowolnie utożsamiam ją w jakiś sposób z postacią Sereny, której nie znoszę ostatnio. Bo o samej Blake wiem niewiele, nie oglądam wywiadów internetowych, nie interesuje się specjalnie jej życiem (poza plotkami z pudelka:)), więc ciężko mi ją ocenić obiektywnie.
A wieczorem (a raczej w nocy, bo TVP znowu nie zawodzi z godziną emisji) obejrzę sobie Dekalog II i może potem Rysę, o ile wytrwam znowu do 23.40;/
Hehe, wy żyjecie jak nietoperze. W dzień spicie do 12 a w nocy do 2 siedzicie:P
btw. Wie ktoś jak nazywa sią ta piosenka : http://www.youtube.com/watch?v=xKGZ_rveQuw&feature=autoplay&list=PL7FBCFCAFC9C4E 012&index=28&playnext=1
I'm in here. Piosenka, która jest w stanie jako jedna z nielicznych doprowadzić mnie do łez ;p
Mnie też. Kocham tą scenę. I jeszcze tą: http://www.youtube.com/watch?v=kgukWXBFvz4&feature=BFa&list=PL7FBCFCAFC9C4E012&i ndex=48 ...
Tak! Ona jest boska ;p Mało jest scen Chair tak wgl, które mi się nie podobają. Paradoksalnie najbardziej lubię te, które najwięcej wyciskają łez ze mnie ;p
Okej, ja już spadam, mój tata drze się, że już wychodzimy. Nie mogą jechać beze mnie xD
Ja kocham wszystkie sceny. O i jeszcze w limuzynie (bodajże 7x1):) I jeszcze na dachu, i na pianinie... Oj, dużo by tu wymieniać:P
Moim zdaniem jest to bardzo wygodny tryb życia i z chęcią uskuteczniałabym go przez cały rok, nie tylko w wakacje:)
Też lubię tę piosenkę, ale na szczęście jeszcze przy niej nie płaczę:)
Co do 'Szkoły uczuć' to widziałam ją ostatni raz lata temu i oczywiście płakałam jak bóbr, ale jakoś w ogóle nie mam ochoty wracać do tego filmu, dlatego dziś chyba sobie odpuszczę. Za to przeczytałam jakiś rok temu książkę i muszę z przykrością i zaskoczeniem stwierdzić, że nie wzbudza aż takich emocji jak jej ekranizacja.
Zastrzeżeń nie mam, myślałam tylko, że alkamb ma założyć kontynuację tematu, bo chyba pisała, że ma już gotowy tekst w wordzie... No ale przepadło:) Najwyżej ona napisze do LOCu 3.
Ale sie rozgadałyście jak ja sobie piłam kawkę na tarasie xD
Ja też dziś oglądam szkołę uczuć ;D I kroje warzywa na sałatka, znów, bo ją zjedli od razu i wszyscy mają ochotę na więcej ;D
Lise - przedstaw sie nam ;P Bo nie znamy twojego imienia ;P