PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108163
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hahahaha, wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać!
Moje drogie, jeżeli zapiszecie się do tego stowarzyszenia, to wiedzcie, że każda z Was musi być gotowa bronić naszego ukochanego do ostatniej kropli krwi!
A zatem? Która jest gotowa sprostac temu wyzwaniu? :D:D:D
Hahah, głupawka mnie ogarnęła także wybaczcie mi kolejny zbędny temat :D :D.

carmunia

Haha, ale ja również nie jestem fanatyczną fanką Chucka, lecz gdy słyszę "I'm Chuck Bass" to po prostu się rozpływam.

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Ostatnio nawet to "I'm Chuck Bass" miałam na opisie na gadu, to dwóch kolegów się odezwało o co chodzi, a gdy zaczęłam się rozplywać opowiadając o nim, to stwierdzili iż mam zryty beret i jestem totalną wariatką. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja jestem na fejsbuku w grupie: When Chuck Bass says: "I'm Chuck Bass". : D

ocenił(a) serial na 8

Ooo, nie wiedziałam nawet że jest taka grupa, też się jutro zapiszę! :D

O ja też ;D
I we wszystkich grupach co mają w tytule Chuck Bass ;D

ocenił(a) serial na 9

Polecam jeszcze 'Boy if you could be a bit like Chuck Bass' (http://www.facebook.com/pages/Boy-if-you-could-just-be-a-bit-like-Chuck-Bass/27 6641462250) oraz 'I blame Chuck Bass for my high expectations of men' (http://www.facebook.com/pages/I-blame-Chuck-Bass-for-my-high-expectations-of-me n/127017900648073) :D

carmunia

Już się zapisuję!

Magoria

W tym drugim nie byłam, jak mogłam xD

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Zapisałam się już do tej pierwszej, jutro do reszty bo nie chce mi sie znowu logowac. :D
Natomiast wszyscy ktorych mam w znajomych beda juz wiedziec iz kocham Chucka :D :D :D.

kilmenyy

Moi wszyscy już to wiedza i mają dosyć xD
Udostępniam wszystkie foty Chucka z kwejka xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hahha, to ja tak jeszcze nie ale chyba zacznę :D Niech Swiat sie dowie o Chuck'u !!! :D

kilmenyy

U mnie pół szkoły wariuje na punkcie Chucka Bassa ;p U koleżanki w klasie w tamtym roku na lekcjach siali panikę czy Chuck przeżyje czy nie, a mina nauczycieli była podobno bezcenna! ;)) I wszystkie dziewczyny udostępniały zdjęcia Chucka, cytaty Chucka itp. dlatego raczej mój świat wiek to to jest, a i dobrze!

ocenił(a) serial na 8
Magoria

A umnie to właśnie nikt, ale robi sie coraz wieksza faza na tvd! :D Wiec mam z kim gadac o Damonie chociaz :D

kilmenyy

Ja tam mam automatyczne logowanie ;))

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Ja też ale nie chcialo mi sie juz nawet nowej karty otwierac bo chcialam siew koncu zebrac do psania a jakbym znowu sie zapisywala to bym chyba siedziala przy kompie do 2.. xD

POBUDKAAAAAAAAA!

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Nie obijać się, wracać mi tu na pole walki w tym momencie!!!! :D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Dzień dobry :) Wszystkiego naj , naj najlepszego alkamb !!!!! z okazji urodzinek , nie wiem których ale jak po 18 to życzę duzo Chuckowej whisky na imprezie urodzinowej :) Buuuziaki

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Hej kilmenyy po co tak wcześnie wstajesz ? :) Ja sie przyznaje nastawilam sobie budzik bo wiedzialam ze tu juz od rana wojna będzie i nie nadrobie xD

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

Urodziny 17, ale chyba odrobina whisky nie zaszkodzi. :D Wszystkiego najlepszego nasza solenizantko! ;**

Haha, nie umiem spać dłużej, i tak miałam usawiony na 7 bo później to lezę bez sensu w łóżku i dzień marnuję, ale ostatecznie leżalam do 8:30 :D
Okej, dokończyłam 5 odc. got, zjadłam śniadania, czas isć do lazienki i się ogarnąć jakoś coby ludzi swoim widokiem nie straszyć xD

ocenił(a) serial na 7
kilmenyy

Ja również dołączam się do życzeń :*
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i przede wszystkim wspaniałego faceta, chyba nie muszę dodawać do kogo ma być podobny?

Chociaż powiedzmy sobie szczerze, tacy faceci chyba nie istnieją.. Bynajmniej ja nigdy takiego nie spotkałam (;

ocenił(a) serial na 7
kilmenyy

Tak, ode mnie też wszystkiego najlepszego:)

Skoro już poruszony został temat Chuckowych stron na fb, to ja osobiście polecam:
Who needs a vampire in a Volvo when you have Chuck Bass in a limo
Boy if you could just be a bit like Chuck Bass. (nie jestem pewna, czy już została wspomniana, jak tak to przepraszam:))
I hate it when Nate calls me when I`m in bed with Chuck Bass
Chuck Bass' Wardrobe
I jest jeszcze: He can't be dead. HE'S CHUCK BASS.
Oczywiście ta ostatnia była adekwatna po końcu 3. sezonu, ale ja wciąż jej nie opuszczam, bo uwielbiam to stwierdzenie:]
Ja jestem tylko w grupie pierwszej i ostatniej, bo co za dużo to niezdrowo, ale te mi się najbardziej podobają:)

I jeszcze a propos książek. Ja obecnie powtarzam sobie Harry'ego Pottera przed premierą ostatniej części, jestem w 6 tomie, a czytam od tygodnia więc możecie sobie wyobrazić, jak łatwo się w to wciągnąć:) A poza tym to bardzo polecam 'Regulamin tłoczni win' Johna Irvinga, naprawdę niesamowicie interesująca książka; 'Miłość w czasach zarazy', 'Jedz, módl się, kochaj' (choć to już pewnie wszyscy czytali) i trylogię Millenium Stiega Larssona, o której już wszyscy pewnie słyszeli.

ocenił(a) serial na 6
Karolina1

Też się przyłączam do życzeń! Wszystkiego najlepszego alkamb i znalezienia swojego własnego Chucka haha

Co do grup z Chuckiem:
Chuck Bass can put me on a piano any day
Chuck Bass' voice
reszta już chyba została podana ;))

W mojej klasie była faza na oglądanie Plotkary i kochanie Chuck'a, ale minęła dosyć szybko. Tak więc zostałam tylko ja i moja przyjaciółka. Jak wspominam o Damonie to wszyscy się ze mnie śmieją ;)) i mówią, że jestem ostro porąbana.
Co do książek to polecam kryminały Agathy Christie: Śmierć na Nilu, Morderstwo w Orient Expressie, I nie było już nikogo, teraz czytam A.B.C
Z innych to oczywiście Millenium (ktoś wcześniej to już wspomniał), coś Johna Grishama, ale thrillery prawnicze mogą nie każdemu przypaść do gustu, ja jestem trochę zboczona rodzinnie jeśli chodzi o prawo ;)). Ostatnio też przeczytałam Poskromienie złośnicy po angielsku i bardzo mi się podobało.

ocenił(a) serial na 7
frejabeha

Ja ostatnio wzięłam się za Pottera po angielsku. Uwielbiam te książki i tak jakoś wstyd mi, że do tej pory nie sięgnęłam po oryginał.

Haha, te nazwy są świetne :D

ocenił(a) serial na 10
carmelove

Tez się dołączę do życzeń :)

kilmenyy

Dzięki wszystkim za życzenia ;*
Jesteście kochane ;D

Jeśli chodzi o strony na Facebooku to chyba te najlepsze już wymieniłyście ;D
Książki, obecnie czytam Plotkarę a potem biorę się za Pamiętniki... kocham czytać coś na podstawie czego powstał film i odwrotnie, zazwyczaj są różnice to mi się podoba :P

Dziś pojawię się, jeśli w ogóle to dopiero wieczorem, więc życzę miłego dnia ;D
Niech Chuck będzie z Wami ;*

użytkownik usunięty
alkamb

Luuudzie, wczoraj poszłam ogladać mecz (wygralismy po 5-setowej walce, gdyby ktoś chciał wiedzieć ;p), wchodzę teraz, a tu tyyyyle mam do nadrabiania.. Cóż.
Po pierwsze, dołączam się do życzeń. Nie wiem czego jeszcze mogłabym ci życzyć. Niby zdrowie najważniejsze, ale ty nie jesteś zdrowa ze swoją obsesją na pukncie C ( nie martw się, cierpię na tą samą dolegliwość ). Dużo whisky. Duzo miłości. Dużo facetów podobnych do Chucka. I tyle ;**
Po drugie, też uwielbiam Dumę i uprzedzenie :)
Po trzecie, tak jak Magoria, kocham, gdy gra Wlazły. Jak go nie lubić? Ostatnio jednak skłaniam się też ku Zbyszkowi Bartmanowi ;p

ocenił(a) serial na 8

Alkamb, miłego świętowania :*.

Dziolchy, widziałyście nową opcję na facebooku? :D rozmowy video, teraz nic tylko znaleźć oficjalne konto Ed'a i dzwonić! :D :D :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Nie mam facebooka xD

ocenił(a) serial na 8

To załóż, fajna sprawa to jest :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

E tam, jakoś mnie nie ciągnie tam. Podlamałam się, mój ulubiony siatkarz (Bartman) doznał kontuzji wczoraj podczas meczu, która wyklucza go z gry na 2-3 dni. Więc nie zagra ani dzisiaj ani jutro ;( No nic, idę do biblioteki, muszę wreszcie oddac książki..;p

ocenił(a) serial na 7

Haha, w obecnych czasach, jeśli nie masz konta na facebooku to nie istniejesz. Przynajmniej takiego zdania jest wiekszość moich znajomych. Ja konto mam, ale korzystam z niego dość rzadko, jakoś mnie to nie wciągnęło (;

Skąd jesteście, tak w ogóle?

użytkownik usunięty
carmelove

Ja z Mysłowic, to obok Katowic. :) Wiem, że w dzisiejszych czasdach ten kto nie ma faceobooka nie istnieje. Tak sądzi większosc mojej klasy. Ale nie jest źle, jeszcze ze mną rozmawiają ;p A tak serio to jakoś nie czuję się gorsza przez to, że nie mam tam konta. :)

ocenił(a) serial na 7

Te Mysłowice od Myslovitz?:))

użytkownik usunięty
Karolina1

Tak ;)

ocenił(a) serial na 7

To trochę prestiż:)

użytkownik usunięty
Karolina1

W sumie to moje miasto oprócz Myslovitz czym poszczyciś się nie ma. Chyba że tym, że u nas są orgazniowane mistrzostwa świata w piłce plażowej ;p

alkamb Wszystkiego co najlepsze, kochana! Dużo radości, miłości, zdrowia i uśmiechu! Spełnienia wszystkich marzeń! Żebyś spotkała w życiu faceta, który będzie dla ciebie wszystkim i dla którego ty będziesz wszystkim. Żeby było między wami więcej chemii niż między Blair i Chuckiem. Dużo whisky! Dużo Chucka! Żebyś w przyszłości była tam gdzie chcesz być i robiła to co kochasz! Sto lat! ;**

carmelove Ja jestem ze Stalowej Woli, to jest na Podkarpaciu. Ogólnie myślałam właśnie, że będąc tutaj w takim fajnym gronie mogłybyśmy się jakoś poznać. To znaczy chciałabym poznać wasze imiona, a nie same nicki ;p No i ile macie lat, to znaczy już co do niektórych to wiem, ale reszta? ;))
Więc ja jestem Ula i pod koniec sierpnia kończę magiczną 18!

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Alkamb Wszyskiego Najlepszego :) A co do ksiazek to ja polecam klasyke literatury angielskiej :) Jane Austen, siostry Bronte, Elizabeth Gaskell, Chatles Dickens itp :)
Co do Chucka to na poczatku wciagnela mnie w ogladanie kolezanka, a ja zakochalam sie w tym niedobrym chlopcu ;) Moja kolezanka tez przez chwile, go kochala ale jej szybko przeszlo, jak caly serial. Ja zostalam wiec sama ;)

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Jestem wielką entuzjastką internetowych znajomości, więc z miłą chęcią Was poznam (;

Ja jestem Kasia, ale nie znoszę tego imienia w wersji polskiej. Jeśli będziecie się do mnie zwracać nie po nicku, błagam, wybierzcie jakąś zagraniczną odmianę. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej i mam 17 lat :D

użytkownik usunięty
carmelove

Okej, to ja też się przedstawię. A więc... Nazywam się Nikola. Mam 16 lat (z grudnia jestem ;p)
ps. LeNa__, które ksiązki Jane Austen polecasz? Przeczytałam tylko Dumę i uprzedzenie, a na półce leży Rozważna i romantyczna, ale jakos nie umiem się zabrać.

Szczerze mówiąc nie przeczytałam "Rozważnej i romantycznej" do końca. Jest nudniejsza niż Duma, ale chyba w tym roku zrobię drugie podejście. Za to film "Rozważna..." jest świetny!

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja mam na imie Ania (nie lubie zdrobnienia Anka :P Juz wole jak mnie nazywa sie Anna ;) ), mam 22 lata i obecnie mieszkam w Montrealu.
Przeczytalam wszystkie ksiazki Jane Austen, wiec polecam wszystkie :) Najmniej podobal mi sie "Mansfield Park", ale to moze byc wina tlumaczenia bo jak czytalam "Opactwo Northanger" (ktore naprawde bardzo lubie), bylo dla mnie ksiazka latwo napisana i czytalo sie przyjemnie, a jak wzielam sie za oryginal to okazalo sie, ze nie jest taka latwa jak tlumaczenie ;) Co mnie zaskoczylo to to, ze "Duma i Uprzedzenie" w oryginale, byla o wiele latwiejsza w odbiorze. "Rozwazna i Romantyczna" rowniez jest swietna, polecam film z Kate Winslet i Emma Thompson oraz najnowsza ekranizacje (serial) BBC.

ocenił(a) serial na 7
LeNa__

Ja rownież przeczytalam "Dumę i uprzedzenie", po czym zakupiłam "Rozważną..." jednak nie znalazłam czasu, by się za nią zabrać. Ale z czystym sumieniem mogę polecić "Wichrowe Wzgórza". Ubóstwiam je w wersji książkowej, przy czym ekranizacja z 1992 roku figuruje na jednym ze szczytowych pozycji w liście moich ukochanych filmów.

ocenił(a) serial na 7
carmelove

Zgadzam sie co do "Wichrowych Wzgorz" :) Polecam rowniez inna ksiazke innej siostry Bronte "Jane Eyre", wprost ja ubostwiam, oraz jej ekranizacje - serial BBC z 2006 roku, jest rewelacyjny! :D

LeNa__

Jak na TVN Style było kiedyś pasmo kostiumowe to oglądałam wszystko i wtedy pokochałam filmy kostiumowe. Ostatnio oglądałam "Księżną" i strasznie mi się film podobał i jeszcze jakiś okres czasu temu "jaśniejszą od gwiazd" - film, który z moich obserwacji podoba się nielicznym w moim wieku, ale ja się poryczałam.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Wśród moich znajomych akurat 'Jaśniejsza od gwiazd' cieszy się dużym powodzeniem:) Ja też lubię, zwłaszcza ze względu na Bena Whishawa:)

carmelove

Mi się jeszcze "Emma" podobała. Ale więcej nie przeczytałam jej książek, może zrobię to w tym roku ;))

ocenił(a) serial na 9
LeNa__

oo widzę ze lubicie Austen :) Duma i uprzedenie jest super . Wichrowych wzgórz nie polecam , ciężko przez nie przebrnąć . Ja jestem Kasia , 16-stka z Łańcuta.

użytkownik usunięty
fusiatko44

Jak skończę ksiązkę,za którą wzięłam się wczoraj, zacznę "rozważną...". :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Sto lat z Chuckiem Alkamb ;DD
czuję się jak w domu! Austen <3 wichrowe wzgórza <3 Grisham <3

Ja również Kasia, 19 lat Świnoujście :D