PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Hehe, co Ty, raczej nie umrze. Scenarzyści nie są tacy głupi. ;]

nancy500

Tzn wiem, że aktor nie odchodzi ani nic, ale jakby umarł to bym chyba zabiła ! ;DD

ocenił(a) serial na 10
nancy500

oni dobrz wiedzą, że jeśli go uśmiercą to połowa widzów odpadnie na wstępie..

nancy500

dziewczyny jaka podnieta, nie? XDDDDDDDDD
ale on jej się naprawdę oświadczaał, matkoo.
takie to słodkie jak zrobił taki oddech dla odwagi.
kocham Chair!
koocham ten odcinek!
szkoda, że dzieje się tyle niefajnych rzeczy, alee i tak go uwielbiam xd

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Nie!Nie z Nate'm!PRZEPOWIEDNIA SIE SPRAWDZIŁA TO NIE NATE!TYLKO KTOŚ INNY DLATEGO JENNY GASI TĄ SWIECZKE W POKOJU...OMG!!!!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

JA TEZ CHUC NIE UMRZE NIE MOŻE!ALE TO NIE NATE TYLKO CHUCK!!!!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

tzn Chuck i Jenny!Ile już oglądneliście tych spoilerów bo nie wiem co mogę powiedzieć.

plistek43

Przecież każdy oglądający wie, że to z C. prześpi się J.

Tylko nie chcieliśmy dawać spoilerów .

Tak samo w Grey's Anatomy jest mega finał . Tylko, że GG obejrzę jutro, a GA dopiero w piątek !

ocenił(a) serial na 9
plistek43

SPOILER SPOILER SPOILER
nie chcecie, to nie czytać
blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaale brzuch GEORGINY?!??!?!?!?!? myslicie że udaje? i dan ojcem?

ocenił(a) serial na 8
m_0502

Właśnie Dan ojcem i Georgina matką???!!!!
KTO NIE CHCE TEN NIECH NIE CZYTA!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Czyli jednak wszyscy obejrzeli. XD

ocenił(a) serial na 10
plistek43

dobra.. ja już nic nie rozumiem.. myślicie, że faktycznie Dan jest ojcem, czy to kolejny chwyt G ?

plistek43

Raczej nie ściema, ale patrzcie - W Gossip ciąża, w 90210 ciąża, w GA ciąża ! ile dzieci będzie ! ;DD

waniliowo

hahah Nancy tez tak myślę xd

ale podoba mi się scena kiedy postrzelają Chucka. Tzn. ten sam koniec, kiedy głowa mu tak opada i leży. świetna.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja z tych prom wreszcie nie rozumiem.

Jenny chyba nie przespała się z Natem, ale przespałą się z Chuckiem? WTF!? A on się potem z Blair pogodził?

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Ona się chyba z nikim nie przespała. Tylko u nich nocowała. SPOILER Tylko Blair przyszła do Chucka i już się pogodzili, ale Jenny była za szybą i szybko zgasiła świeczkę ale myślę, że Blair ją zobaczy, i wyjdzie i wtedy w holu powie chuck "jenny h. was..."

m_0502

Nie ! J. przespała się z Chuck'iem ! Nie widzieliście tego klipu jak J. gada z Eric'iem ?

ocenił(a) serial na 9
waniliowo

czyli spała z nim? nie rozumiem co mówią, głos taki przytłumiony

ocenił(a) serial na 9
m_0502

chociaż 5 filmik jak ona mówi coś o chucku i niej że to był błąd? nie wiem sama już.

ocenił(a) serial na 9
simetra

JAK KTOŚ NIE CHCE TO NIE CZYTAĆ W OGÓLE JUŻ BO TU SĄ SAME SPOILERY!!! xd
ej czyli może tak się skończy
a oglądał ktoś klip 4??? http://www.tvfanatic.com/videos/last-tango-then-paris-clip-4/
oni juz sie pogodzili ale b. zobaczy na 100% j. i wybiegnie i wtedy krzyknie do niego w holu "don't say her name."
ale jestem podniecona

m_0502

Nie to nie tak będzie . B. jak J. gsi świecę jej nie zauważy, ale potem ona powie Danowi o tym, że przespała się z C. i Dan, Kiedy C. bd chciał się oświadczyć Blair przyłoży Chuckowi .

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

N prawdę lubiłam Jenny, serio, tuż po B&C była moją ulubioną postacią.

Ale jeśli wrobi Chucka w to, że się z nią przespał znienawidzę ją.

nancy500

mnie się wydaje, że C i J prześpią się. Potem ona będzie płakać i powie Ericowi, co się stało. Prosiła go, żeby nic nie mówił, ale on chyba powie Danowi.
Kurcze, co to będą za wakacje.
Od czasu sprawy z Jackiem czułam, że C się oświadczy, ale myślałam, że B przyjmie oświadczyny.

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

TAK WŁAŚNIE TO BĘDZIE TAK JAK NAPISAŁA waniliowo,DOKŁADNIE TAK.
jA JESTEM TAK PODNIECONO.KURDE JUŻ JUTRO OGLĄDAM CAŁY ODCINEK.omg.

ocenił(a) serial na 10
m_0502

jak dla mnie to J zgasiła świeczkę żeby B jej nie widziałą.. A B dowie się o tym, że ze sb spali od Dana.

laszczanka

Dokładnie .

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Albo Jenny przesala się z Chuckiem albo oszukuje.

I tak jej nienawidzę.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

wygląda to dość jednoznacznie ;/ niestety.

ale ta małą też działa mi na nerwy.. miało byc tak pięknie

nancy500

A mi jej szkoda .

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Oby oszukiwała!
Może właśnie dlatego wyjedzie z NY?
Ja pierniczę, a co z dzieckiem G.? Może schowała tam poduszkę? xd

laszczanka

dokładnie.
Jenny prześpi się z Chuckiem.
Blair przyjdzie po tym do Chucka i powie, że się spóźniła na to spotkanie na dachu bo Dorota rodziła. Powie że go kocha, pogodzą się. Potem Jenny gasi świeczkę [może celowo, może nie, nie wiem] ale to nie jest ważne, bo Blair nie zwróci na to uwagi zbytniej, bo w następnym klipie idzie pod rękę z Chuckem, który jej się oświadcza. Kiedy to się dzieje, Dan podbiega i bije Chucka za Jenny. Wszystko wychodzi na jaw a Blair zostawia Chucka. Znowu.

Chuck by zaprzeczył, gdyby faktycznie nie zrobił tego z Jenny.

ocenił(a) serial na 10
simetra

słuszna uwaga.. pozatym on się potem tłumaczy, że ona się spuźniła i myślał, że go już nie kocha (bo tak przedtem mówiła) i wtedy pojawiła sie J (równie smutna co on).. B wtedy na niego krzyczy, żeby nie wymawiał jej imienia..

no i teoretycznie tyle..
teoretycznieee.. xd

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ech, czyli jednak anglicy zrobili w sumie dobre promo.

ocenił(a) serial na 9
simetra

właśnie, zaprzeczyłby, czyli spieprzyli wszystko!!!!!!! Ja pier'''', nie wytrzymam do września

ocenił(a) serial na 10
m_0502

okmam proźbę... wyśle mi ktoś link do tej sceny z 'umierającym' Chuckiem ?!. bo nie mogę jej znaleźć ;/

ocenił(a) serial na 9
laszczanka

http://www.tvfanatic.com/videos/last-tango-then-paris-clip-9/ straszne i pewnie oni wszyscy nie będą wiedzieć co się stało bo j. wyjedzie i b. też wyjedzie.

m_0502

już sobie wyobrażam B. jak się dowiaduje, to będzie szał xd

simetra

btw. tutaj to dzisiaj normalnie jak na shoutboxie XD

ocenił(a) serial na 10
simetra

ok dz. ;)

B i S wyjechały.. A ja się mogę założyć, że Chuck nie umrze.. bo to był by koniec serialu.. taka prawda ;d

ocenił(a) serial na 8
m_0502

No, najgorsze jest, że Chucka postrzelą, a Blair będzie szaleć w Paryżu. :(

ocenił(a) serial na 8
nancy500

@simestra - tak, tylko my będziemy musieli czekać ze 4 miesiące na to. XD

ocenił(a) serial na 9
nancy500

ale będzie jazda - czyli kończy się tak - jenny wyjeżdża pociągiem, blair i serena limuzyną na lotnisko lub już w paryżu, dan się dowiaduje o ciąży georginy, tylko nie wiadomo czy ona go nie oszukuje a nate szaleje z jakąś panną - i tutaj są dwie opcje:
1. To jakaś call girl xd i georgina jest w ciązy
2. georgina udaje
3. georgina udaje i jest z natem
raczej by się z nią nie pieprzył jakby była w takiej zaawansowanej ciązy. to chyba jakaś przypadkowa dziewczyna, nate topi smutki po wyjeździe s.

nancy500

ale chyba szybko wyzdrowieje, skoro już w pierwszym odcinku będzie się uganiał na B. w Pariis.

użytkownik usunięty
laszczanka

Ejj nieeeeeeeee!!! Tylko nie C. i J.!!!! O Boże ...
Ale fart ze mi odwolali wyciecke przeciez bym umierala od jutra do pt !! nie wytrzymali by tam ze mną!

ocenił(a) serial na 8

Mam nadzieję, że będzie długo zdrowiał, żeby Blair mogła się nim opiekować. ^^

to jest straszne ja już się tutaj w niczym nie łapię ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

Mam nadzieję, że jutro nie pójdę do szkoły, znaczy dzisiaj udawałam to i owo. XD W każdym razie wstanę sobie o 7.30, ściągnę odcinek, wgram na chomikuj i obejrzę i przyjdę tu do Was. :D

nancy500

a ja sobie go chętnie pobiorę xd zawsze mam Twojego chomika w zakładkach ;p
ja mam szczęście, bo mam nauczanie indywidualne, jest zwolnienie do końca roku szkolnego xd

ocenił(a) serial na 10
nancy500

trzymamy za słowo xd..

kurde ja musze czekać do piątku ( tak na oko) zanim wgrają na iitv

umręęęęę

użytkownik usunięty
nancy500

Niedna Blair ... To jest boskie jak wyrzuca Jenny z wyspy i mówi, że ją zniszczy.
Tak, a Dan oczywiscie chiał bronić siostrzyczki ...