http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
pewnie początkiem wakacji, a może wcześniej.. Kurde ja też nie mogę o tym zapomnieć.. Ale bez obaw, nie uśmiercą go na 100%.. To nie miało by sęsu.. jeszcze będzie weselicho xd xd
Moja babka od angielskiego się wkurzyłą, że jej opowiedziałam wszystko. XD
A co do Georginy, to ten wątek mi się podoba. I oby Dan byłby tatusiem.
haha. widzę, że fajne te lekcje angielskiego masz xd.
przetłumaczyła ci co nieco z filmików, czy nie miała okazji ?!
Dan tatą.. no sweat poprostu xd nieeeee no śmiesznie będzie. czuję to.
Ale Chuck...
DOBRZE TAK VANESSIE! Nie lubię jej.
Nie przetłumaczyłą, bo była złą, że jej wygadałam. :(
Ważne, że Chuck przeżyje, niepełnosprawny nie będzie, bo GG straciła by dużo publiczności. Podobno Plotkara to serial dramatyczny, więc musi się coś dziać. Ale kolejnego rozstania B&C ni wybaczę. I to ROZSTANIA, a nie NIE POGODZENIA SIĘ. Grrr...
Więc ta pomarańczowa koszula Nate'a i jakaś dziewczyna to ta laska pod sam koniec i to nie Georgina na 100%. W takiej zaawansowanej ciąży? Poza tym Nate nie cierpi G.
Ale ja coś dziwnego zauważyłam - w tym promo pierwszym, które jest na www.cwtv.com/gossipgirl Georgina jest pokazana na końcu w blond włosach na Grand Central (i nie widzę brzucha, ale może jakoś tak ujęli to), a do Dana w jakimś szpitalu mówi, że ma duże kłopoty i też ma blond włosy. A to, że jest w ciąży powiedziała mu gdy była jeszcze szatynką czy tam brunetką. O co może chodzić? Że udawała, aby zwrócić na niego uwagę? Chyba że te blond włosy to peruka bo ona przyszła do Dana i zaczęła mu to wszystko mówić, a później jest ta sama muzyka i jest pokazana Jenny w pociągu, czyli już po Grand Central. Może ona w peruce chciała się ukryć i zobaczyła w końcu Dana (a wtedy przyjechała do NY) i postanowiła, że do niego pójdzie? Tylko, że to nie wyjaśnia kiedy mówi do niego, że ma duże kłopoty...
Ktoś coś zrozumiał z tego, mam nadzieję?
taaak, może założyła tę perukę bo nie chciała, by wszyscy wiedzieli, że jest w ciąży? i wtedy zobaczyła dana na grand central i postanowiła mu powiedzieć?
łoł.. Dłuugie xd
hehe..
jak dla mnie na promo nie widać wszystkiego.. Pomieszali to i poplątali żeby wzbudzić ciekawość.. Ciąża na pewno jest,Dan tatusiem ?! -byćmoże..
Ale skupmy się na tym, że mogła się ukrywać przed Blair i resztą.. stąd te blond włoski..
nie wiem czy dobrze kumam, ale jak dla mnie innej opcji nie ma
e będzie ciekawie przynajmniej, zresztą muszą jakoś uzupełnić brak J. i V.
w ogóle zauważyłam, że w tym roku wychodzą same zaskakujące finały, po pamiętnikach siedziałam z otwartą buzią przed kompem
Bleech, finał VD był głupi. Zresztą jak ten serial może być na 10 miejscu!?, Plotkara już jest lepsza.
Nawiasem mówiąc cały odcinek skończy się chyba na postrzelonym Chucku, tak?
I to oczywiste przecież, że Chuck nie umrze, ale i tak wszyscy będziemy tu zdychali, czy jakimś dziwnym trafem jednak nie przeżyje. Agh... Teraz GG to mój ulubiony serial, jak Lost się kończy, i chyba teraz tylko na to będę czekać.
w sumie to faktycznie GG jeste lepsze, w sęsie, że powinno być pare msc przed VD, bo ja oba seriale uwielbiam..
No to poczekamy do września.. i przy okazji zanudzimy się na śmierć..
haha xd. to widzę, że nie tylko ja byłam w szoku.. MAAA SAAA KKKRRAAAA..
Byłam pewna, że to była Elena.. i Damon.. i wg pięknie xd
a tu buuuuuuhhh. KASIA xd. i ta scena.. genialna
Zdecydowanie VD powinien być dużo niżej niż GG. VD nie jest serialem najwyższej klasy, a GG jest o niebo lepsze.
wiem, że to nie forum na to, ale:
tak! jak ona genialnie Johnowi te paluchy tym nożem odrąbała i to 'hello john, oh goodbye john' XD oglądam tą scenę co chwilę
supernatural też podobno miało dobry finał (chłopak przyjaciółki się ekscytował, naspojlerował mi a ja dopiero w 3 serii)
lubię J., ale teraz ogólnie chcę mi się z niej śmiać, płacze E., że zrobiła to z Chuckiem, a mogła pomyśleć wcześniej i nie pić
Właśnie co do tych blond włosów .. Na zdj miała blond, a w sneak peek'ach czarne(czy tam brązowe) Może blond to już do następnego sezonu, czy coś ominęłam ?
co do tych włosów..
jak dla mnie to nie trzymało by się kupy.. to mieszanie finałowego odcinka z 4 sezonem.. no ale ja się nie znam, ekspertem nie jestem xd.
dowiemy się jutro ;p
Tak sobie pomyślałam, że skoro Georgina jest w ciąży, to Jenny nie wróci w ciąży z Chuckiem. Trzecia ciąża w serialu to by było za dużo.
Ej, tak wracając do innych fór (jak to się odmienia!), to ja piszę na ifilm.pl , tylko ostrzegam tam są głównie fani polskich seriali, ale niektózy tam w ogóle nie piszą, można pisać w Forum Ogólnotematyczne, Chirurdzy, House, Losta też parę osób ogląda i innych też. I zapraszam, bo więcej fanó GG by się przydało [tylko ja i jedna dziewczyna, któa ogląda na tvn7!!!!]
Pewnie chodzi jej o Dorote. A lepiej by zrobili gdyby J. wróciła w ciąży, a nie G. Tylko żeby Jenny nie była z Chuck'iem, bo byłaby to przesada !
No, mogłaby wrócić z dzieckiem, ale też z jakimś słodkim chłopakiem. Byle był ładniejszy od tego Damiena. Fuuuj.
aa no faktycznie. nasza Dorota.
Ej ona niesamowita jest. Mam tylko nadzieję, że nie skończy swojej kariery na 1 znakomitym serialu ;d.
a co do fór, forów, czy for to ja chyba bardzo chętnie.. jesteś teraz ?:D
haha
Zakładamy jutro nowy temat czy dalej piszemy w tym jak już pooglądamy 22 odcinek?
Można nowy założyć.A i mam dobrą wiadomość, nie idę jutro do szkoły. :D
EDIT (tak EDIT!!!): Woooooooooow,
Nowy filmweb wydawał mi się beznadziejny, ALE TU JEST OPCJA EDYTUJ! Brakuje tylko opcji spoiler. :D W końcu filmewb jest o filmach i serialach.
EDIT2: Ale szkoda będzie tego wątku. :P
Jasne. :P Tylko może napisz o której będziesz, bo jak rano wezmę free trasfer, a będzie go z 30 Giga, to boję się, że jeszcze nie zdążycie. :P Ale to o któej godzince mniej więcej miałby być?
Ech, trudno powiedzieć. Ogólnie nie lubię VD. Wątek Damona & Eleny beznadziejny, znaczy wielka miłość fanów do nich naciągana, i od razu wiedziałam, że to była Katherine, w końcu Elena powiedziała, że kocha Stefcia, a nie Damona.
@laszczanka - to jak chcesz zrobię osobny folder na hasło i Ci podam, to o której wrócisz, o tej ściągniesz. ;]
no była bym wdzięczna.. ;d. nawet bardzo. to jeśli możesz (i ci się chce) zrób.. a co do hasła to możesz napisać na gg czy whatever xd
Jest jakaś inna opcja na chomikuj czy trzeba te smsy albo przelewy wysyłać tyle razy żeby te 30GB wyszło?
wiesz Nancy z ciekawości zerknęłam na nowy filmweb, i faktycznie, nie podoba mi się xd aale może to dlatego, że się do starego za bardzo przyzwyczaiłam ;p fakt, funkcja edytuj to coś bardzo się tu przyda XD
Jeśli wgrywasz swoje pliki, a potem ludzie ściągają, dostajesz punkty, no i potem je wymieniasz. Mi się trochę uzbierało z Plotkary, bo reszty nie chce i się wgrywać aktualnie, ale w następnym roku mam zamiar wgrywać w następny dzień po premierze. :P
Nawiasem mówiąc z tego wątku zrobiły się Ogólne Pogaduchy. :P
moim zdanie to dobrze xd. nie musimy się koniecznie trzymać tematu.. ;d.
odc. finałowy.. okok spoko, ale inne sprawy takie jak "gdzie go oglądnąć" też są ważne.. inne tematy nie potrzebne ;d. ja tu w sumie dopiero od wczoraj jestem wiec sie nie znam, ale mnie się to nawet podoba ;d
Kurcze, ja muszę sobie zmienić avatar na jakiś z Blair & Chuckiem. Lubię bardziej Kate & Jacka z Losta, ale w Polsce ich nienawidzą i by mnie wyśmiali. XD
No dobra, to wgram rano, napiszę na forum (to pewnie będzie z 9.00, bo się długo wgrywa na te przeklęte chomikuj), i laszczanka potem sobie ściągniesz. :P
No, to prawda, przynajmniej nie zaśmiecamy filmwebu nowymi wątkami. :P
okok bez presji xd.
wg to Magda jestem i jestem miło zaskoczona, że jest tu z kim pogadac. (normalnym). hehe. bo z tego co się orientuję, to w mojej okolicy tylko jedna kolezanka ogląda GG i jeszcze stwierdziła, że 'może być'. pomijając fakt, że prawie dostałą w ząbki za chucka (bo powiedziała, że brzydal) to nie mam z kim innym o tym pogadać..
bądź co bądź, jestem założycielką i powiem Wam, że się NIE GNIEWAM! ;D
w końcu zostało już niewiele czasu do premiery a wtedy to już będzie do tego inny wątek, więc można trochę poofftopować xd
o no właśnie, ja też muszę sobie jakiegoś słitaśnego avka z Chair rąbnąć xd a co xd
A ja zawsze trafiałam na jakieś głupie fanki GG w sensie jedna nie lubiła Chucka, a drugiej idolką była Hannah Montana. Jeszcze moja koleżanka ogląda, ale nigdy mnie nie słucha. XD
A ja to zdjęcie chcę w dobrych rozmiarach poprzycinać, ale teraz mi się nie chce.
Btw. muszę się pochwalić. XD Ostatnio mi wyszedł pierwszy nagłówek, czy jak to inaczej nazwać.
http://www.fanpop.com/spots/blair-and-chuck/images/12212689/title/blair-chuck
A tak ogólnie, to moje konto na fanpopie, może ktoś tu też ma. XD
http://www.fanpop.com/fans/supernowa
Przypomniało mi się, ze nick mam od Jenny. Agh, jak ja jej nie lubię!
nancy, bardzo ładny ten nagłówek : ) moja cała twórczość plotkarowa ograniczyła się do dwóch szablów na bloga
Lubie ten klimat na filmwebie ;DD
Ominęły mnie jakieś 2 str, bo musiałam coś zrobić i nie wiem czy było o tym jak D. mógł się o tym dowiedzieć i wgl, bo sorry ale jak to przemyślałam to nie wydaje mnie się, żeby to jenny powiedziała,a raczej, że Eric Danowi ;DD
Ej, a kojarzycie ten sneak peek z B. i J. na brooklyn'ie ?? To myślicie, że to będzie przed całą tą akcją, czy później ?
a ja mam jutro na 10.45 haha!!!
Ej ludzie gdzie wy macie strzelanine bo obejrzałam wszystkie 9 klipów i nic tam nie było, więc nie wiem o co chodzi.
Co do reszty, to jestem medium!!! Jakiś miesiąc temu pisałam ze pewnie G wróci i będzie w ciąży z...natem:) (moje moce szwankowały:).
Wiedziałam od początku plotkary że dojdzie do czegoś między J&C, ale nie w takich okoliczościach:/ i że J tak marnie skończy...