PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

ocenił(a) serial na 8
nancy500

tO JEST STRASZNE,JAKIEŚ TORTURY.cZYLI TEORETYCZNIE WIEMY O CO CHODZI.
mI W TYM ODCINKU SZKODA jENNY I cHUCKA NAJBARDZIEJ.I MYSLĘ,ŻE J SPECJALNIE ZGASIŁA TĄ SWIECZKĘ,ŻEBY B JEJ NIE ZOBACZYŁA.POTEM NIE JEST TO DO KAOŃCA POKAZANE,ALE ONA BIERZE JAKĄŚ TOREBKĘ NA PREZENTY,CZARNA,TAM BĘDZIE PEWNIE PIERŚCIONEK.I WTEDY DO NIEJ DOTRZE,ZE MUSI WIAĆ I CO ZROBIŁA.MI STRASZNIE SZKODA J I C,O MASAKRA.WIELKI FINAŁ I SPORO MOMENTÓW OMG!

ocenił(a) serial na 9
simetra

no, ruch tutaj mamy;d

...........................

ocenił(a) serial na 8
m_0502

@laszczanka - mam zamiar zrobić free transfer, jak nie pójdę do szkoły, więc będzie można ściągać za darmo. ;]

ocenił(a) serial na 10
nancy500

nancy500 jesteś wielka xd.

hehe. ja jutro też zrobię sb chyba wolne więc bede czekać na info od rana

ocenił(a) serial na 8
laszczanka

Ale nic nie obiecuję. Jak nie uda mi się zmydlić oczu rodzicom to uda mi się wgrać odcinek przed szkołą na 50%.

PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ, ŻE JUTRO IDĘ NA 9 DO SZKOŁY. Uff, to znaczy że na 100% obejrzę ten odcinek rano.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Nie no, obejrzałam to jeszcze raz i nie wierzę JAK MOGLI MI TO ZROBIĆ. A Jenny niech nie wraca nigdy.

ocenił(a) serial na 9
nancy500

No i Nate i Serena zerwą, Dan zostanie tatusiem (może), Blair i Chucka nie ma, mamy na co czekać do września ;d

użytkownik usunięty
nancy500

Wejście Sereny "Are you ok? " ... hhahaha xD Tak wszystko OK

ocenił(a) serial na 9

Ona nie wiedziała co się stało, tak przypuszczam.
Ciekawa jestem gdzie wyjedzie Jenny. I jak znajdą Chucka i jak się o tym dowie reszta.

nancy500

mi jeszcze starczyłoby transferu na styk na 1 odc. ;D
raz tak miałam, że kasa na tel. mi się skończyła, a nikogo w domu nie było i nie miałam od kogo wysłać smsa na transfer, a odcinek już byyył. ta bezradność była straszna XDD

ocenił(a) serial na 8
simetra

Wiecie co, pogadałabym sobie na jakimś forum GG. Ale wszystkie są beznadziejne, bo ludzie się już znają, a ja ich nie. Bleech.

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Załóżmy na wakacjach jakieś :D W końcu trzeba się komuś zwierzyć ze swoich teorii i newsów xd

ocenił(a) serial na 10
nancy500

nancy500 w sumie to ja też.. a może stworzyć coś swojego ?!:D

ocenił(a) serial na 10
simetra

hehhe xd.

czyli widzę, że nie tylko ja mam problemy z kontem.. no cóż.. nie jestem sama. uzależnienie ;d

ocenił(a) serial na 8
laszczanka

Ja zawsze ściągam z precyla, wystarczy mieć konto.
A jak wracam do domu wieczorem to już z chomikuj. ;p

ocenił(a) serial na 8
simetra

taaa,to wejście Sereny mnie powaliło!;)Ogólnie myślę,że bedzie jej najmniej w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

plistek43 miejmy nadzieje.. nie mogę na nią patrzeć xd

laszczanka

to jest chyba najbardziej aktywne polskie forum GG xD

taak dobrze, że nie widać S.
btw. krążą gdzieś ploty, że S&D znowu razem, jest tak?

ocenił(a) serial na 9
simetra

ja nie wiem czy oni będą razem, ale jeśli okaże się, że G. na serio jest w ciąży z D. to chyba nie będą.
W odcinku napewno jeszcze będzie coś o tym, jak ze sobą zerwali - tzn. N i S bo N by jej nie zdradził gdyby z nią był.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

I dobrze. Czym jej mnie, tym odcinek lepszy!

ocenił(a) serial na 8
simetra

oczywiście,ze tak.I mam nadzieję,ze bedzie jej mało tak wynika ze spoilerów.Nie mogę na nią patrzeć.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Serena & Dan mnie nie obchodzą, dopóki Blair & Chuck nie będą razem.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

dokładnie.. B&C najważniejsi..

ale swoją drogą to by była już lekka przesada ;/.. 4 raz ? eeeeeee. może nie xd

użytkownik usunięty
plistek43

No ja też, ale jak zobaczyłam to jak Chuck chciał bronić tego pierścionka to sie popłakałam prawie :((
nieeee... tyle wakacji i tyle stresu .. a ja bede w klasie maturlnej i co tu mowic bede sie musial uczyc a nie GG ogladac :((

ocenił(a) serial na 9

noo, to było takie wzruszające jak nie chciał oddać pierścionka. Jezu, tak mi go szkoda. Oby się zeszli z Blair i Chuckiem i oby to nie trwało znowu 2 sezony. Chociaż wtedy to by znaczyło, że będzie też 5 seria ;d

ocenił(a) serial na 8
simetra

Bronił tego pierścionka dla ukochanej to było piękne.Też prawie się porczałam.A tak właściwie to ciekawe kim oni są.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Jakimiś durniami, których od tak wymyślili sobie inni durnie, czyli scenrzyści. :P

nancy500

wydaje mi się, że Chuck się napił, szlajał się gdzieś po mieście i ci bandyci go złapali i zwyczajnie chcieli go ograbić. więc zabrali pierścionek.

użytkownik usunięty
nancy500

Pewnie Chuck poszedl sie włuczyc gdzies i go napadli

użytkownik usunięty

Ooo nie o nie o nie !! Musze iść na Angielski :(( ;(( ... Trzymajcie kciuki żebym przeżyła!
Jak tu wroce to będzie pewnie z 2 strony wiecej wiec nie nadrobie tego wszystkiego ;p

widać, że był pijany bo coś bredził do siebie coś 'Chuck Bass' XD

btw. coś do mnie dotarło ;p ręka otwierająca pudełko z pierścionkiem, to ręka bandyty xd
tego się nikt nie spodziewał XDDDD

użytkownik usunięty
simetra

Nooo :D Bo on sie jej nie zdazyl oswiadczyc bo dostal w twarz ! Ale to jak Dan bronił J. to bylo zalosne .. ona sie zrobila taka zdzira .. ;/

simetra

tzn. chodzi mi tajemniczą rękę z promo, gdzie wszyscy myśleli, że to Chucka.

ocenił(a) serial na 9
simetra

no, ja to zauważyłam od razu. więc na początku zanim widziałam oświadczyny to myślałam, że on się jej w ogóle nie oświadczył

ocenił(a) serial na 9

pijani w sumie mają rozluźnione mięśnie, np. pijany ma mniejsze ryzyko poważnych urazów jeśli coś mu się stanie niż trzeźwy. więc może to go uratuje, bo chyba dostał w brzuch lub w rękę.

ocenił(a) serial na 9
nancy500

właśnie, jacyś menele, oby Blair ich dorwała jak się dowie, to pożałują xd
ale to było takie smutne, jak mówił, żeby nie brali pierścionka. Uwielbiam Chucka.

ocenił(a) serial na 8
simetra

No pewnie tak;)Szkoda mi go,bardzo i mam nadzieję,że nic poważnego mu nie bedzie.Bo on dostał strzał i to nie niepoważny.Ale jak będzie w szpitalu to B będzie go odwiedzać,mam nadzieję,i to będzie słodkie.Pogodzą się,muszą;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Jasne, że muszą. Ale za nim Blair wybaczy Chuckowi głupią Jenny. [sorry, ale ona już nie jest ani Jenny, ani Little J. , tylko Głupia Jenny].

ocenił(a) serial na 9
nancy500

Właśnie, głupia Jenny. Ale wcześniej było mi jej żal jak się zwierzała Ericowi.

ocenił(a) serial na 10
nancy500

teraz to ja doznałąm oświecenia.. czyli B nie będzie wiedzieć, że C się jej chciał oświadczyć.. no i dupa, za przeproszeniem.. myślalam ze bedzie miala jakieś podstawy zeby mu wybaczyć.

nancy500

No wiesz, Chuck jest również winny, jeśli nie bardziej. Szkoda, naprawdę chciałam, żeby się pogodzili

ocenił(a) serial na 8
simetra

A ja myślę,że on nie był aż tak pijany.W kazdym razie był przytomny.I myślę,że to "bredzenie" to z tego powodu,że chciał powiedzieć "I'm Chuck Bass",czego dawno od niego nie słyszeliśmy.
Dla mnie to on nie był az taki nawalony,jak coś to odrobinkę.Bo on to mówił takim śmiesznym głosem dla zabawy,może myślał,że tak go zostawią.Ale to nie oni do niego strzelali,jakiś inny.Bo pozniej patrzą po sobie ci dwaj i wieją.To musiał być ktoś inny.Ale na pewno nie oni.

użytkownik usunięty
plistek43

EJ W CLIPIE 9 SŁYSZYCIE CO MOWI PLOTKARA "JEŻELI BEDZIEMY PATRZEĆ W PRZESZŁOŚĆ TO PRZYSZŁOŚĆ MOZE NIGDY NIE NADEJŚĆ!" JESLI ON UMRZE!!!!

ocenił(a) serial na 10

bella92 przestań... nie może być.....................

ocenił(a) serial na 9

napewno przeżyje bo ma być w Paryżu z B. i C. a poza tym Ed Westwick ma kontrakt

użytkownik usunięty
plistek43

i to oni go postrzelili moim zdaniem .. ten co mu zabral pierścionek !

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie!Chuck nie może umrzeć.Przecież nie zrobili by tego.Taka fajna postać i producenci i inni o tym wiedzą.Przecież tak połowa przestała by oglądać Plotkarę.Ale może on będzie niepełnosprawny??Ale chyba nie...;)Chociaz wszystko może być możliwe,wtedy pewnie para C&B szybciej by się dobrała.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

A jak by był niepełnosprawny...Pojechał by do tego Paryża za B,która nic nie wie.Widzą sie i Blair mu wszystko wybacza,są razem.Ach...Ale pewnie tak nie będzie;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

tak tylko, że czytałam co zapowiada sie w przyszłym sezonie i tam nie było żadnej wzmianki o chucku.. mówili tylko o małej J..

użytkownik usunięty
plistek43

Nie C. sparalizowany nie moze być bo to Chuck Bass, kto by wyrywał panienki i robił za macho ... moze byc w spiaczce albo cos .... I w takim stanie nie pojedzie raczej do Paryża ...
Kurde spoznie sie na angielski xD