http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
tO JEST STRASZNE,JAKIEŚ TORTURY.cZYLI TEORETYCZNIE WIEMY O CO CHODZI.
mI W TYM ODCINKU SZKODA jENNY I cHUCKA NAJBARDZIEJ.I MYSLĘ,ŻE J SPECJALNIE ZGASIŁA TĄ SWIECZKĘ,ŻEBY B JEJ NIE ZOBACZYŁA.POTEM NIE JEST TO DO KAOŃCA POKAZANE,ALE ONA BIERZE JAKĄŚ TOREBKĘ NA PREZENTY,CZARNA,TAM BĘDZIE PEWNIE PIERŚCIONEK.I WTEDY DO NIEJ DOTRZE,ZE MUSI WIAĆ I CO ZROBIŁA.MI STRASZNIE SZKODA J I C,O MASAKRA.WIELKI FINAŁ I SPORO MOMENTÓW OMG!
@laszczanka - mam zamiar zrobić free transfer, jak nie pójdę do szkoły, więc będzie można ściągać za darmo. ;]
nancy500 jesteś wielka xd.
hehe. ja jutro też zrobię sb chyba wolne więc bede czekać na info od rana
Ale nic nie obiecuję. Jak nie uda mi się zmydlić oczu rodzicom to uda mi się wgrać odcinek przed szkołą na 50%.
PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ, ŻE JUTRO IDĘ NA 9 DO SZKOŁY. Uff, to znaczy że na 100% obejrzę ten odcinek rano.
Nie no, obejrzałam to jeszcze raz i nie wierzę JAK MOGLI MI TO ZROBIĆ. A Jenny niech nie wraca nigdy.
No i Nate i Serena zerwą, Dan zostanie tatusiem (może), Blair i Chucka nie ma, mamy na co czekać do września ;d
Ona nie wiedziała co się stało, tak przypuszczam.
Ciekawa jestem gdzie wyjedzie Jenny. I jak znajdą Chucka i jak się o tym dowie reszta.
mi jeszcze starczyłoby transferu na styk na 1 odc. ;D
raz tak miałam, że kasa na tel. mi się skończyła, a nikogo w domu nie było i nie miałam od kogo wysłać smsa na transfer, a odcinek już byyył. ta bezradność była straszna XDD
Wiecie co, pogadałabym sobie na jakimś forum GG. Ale wszystkie są beznadziejne, bo ludzie się już znają, a ja ich nie. Bleech.
Załóżmy na wakacjach jakieś :D W końcu trzeba się komuś zwierzyć ze swoich teorii i newsów xd
hehhe xd.
czyli widzę, że nie tylko ja mam problemy z kontem.. no cóż.. nie jestem sama. uzależnienie ;d
Ja zawsze ściągam z precyla, wystarczy mieć konto.
A jak wracam do domu wieczorem to już z chomikuj. ;p
taaa,to wejście Sereny mnie powaliło!;)Ogólnie myślę,że bedzie jej najmniej w tym odcinku.
to jest chyba najbardziej aktywne polskie forum GG xD
taak dobrze, że nie widać S.
btw. krążą gdzieś ploty, że S&D znowu razem, jest tak?
ja nie wiem czy oni będą razem, ale jeśli okaże się, że G. na serio jest w ciąży z D. to chyba nie będą.
W odcinku napewno jeszcze będzie coś o tym, jak ze sobą zerwali - tzn. N i S bo N by jej nie zdradził gdyby z nią był.
oczywiście,ze tak.I mam nadzieję,ze bedzie jej mało tak wynika ze spoilerów.Nie mogę na nią patrzeć.
dokładnie.. B&C najważniejsi..
ale swoją drogą to by była już lekka przesada ;/.. 4 raz ? eeeeeee. może nie xd
No ja też, ale jak zobaczyłam to jak Chuck chciał bronić tego pierścionka to sie popłakałam prawie :((
nieeee... tyle wakacji i tyle stresu .. a ja bede w klasie maturlnej i co tu mowic bede sie musial uczyc a nie GG ogladac :((
noo, to było takie wzruszające jak nie chciał oddać pierścionka. Jezu, tak mi go szkoda. Oby się zeszli z Blair i Chuckiem i oby to nie trwało znowu 2 sezony. Chociaż wtedy to by znaczyło, że będzie też 5 seria ;d
Bronił tego pierścionka dla ukochanej to było piękne.Też prawie się porczałam.A tak właściwie to ciekawe kim oni są.
Jakimiś durniami, których od tak wymyślili sobie inni durnie, czyli scenrzyści. :P
wydaje mi się, że Chuck się napił, szlajał się gdzieś po mieście i ci bandyci go złapali i zwyczajnie chcieli go ograbić. więc zabrali pierścionek.
Ooo nie o nie o nie !! Musze iść na Angielski :(( ;(( ... Trzymajcie kciuki żebym przeżyła!
Jak tu wroce to będzie pewnie z 2 strony wiecej wiec nie nadrobie tego wszystkiego ;p
widać, że był pijany bo coś bredził do siebie coś 'Chuck Bass' XD
btw. coś do mnie dotarło ;p ręka otwierająca pudełko z pierścionkiem, to ręka bandyty xd
tego się nikt nie spodziewał XDDDD
Nooo :D Bo on sie jej nie zdazyl oswiadczyc bo dostal w twarz ! Ale to jak Dan bronił J. to bylo zalosne .. ona sie zrobila taka zdzira .. ;/
no, ja to zauważyłam od razu. więc na początku zanim widziałam oświadczyny to myślałam, że on się jej w ogóle nie oświadczył
pijani w sumie mają rozluźnione mięśnie, np. pijany ma mniejsze ryzyko poważnych urazów jeśli coś mu się stanie niż trzeźwy. więc może to go uratuje, bo chyba dostał w brzuch lub w rękę.
właśnie, jacyś menele, oby Blair ich dorwała jak się dowie, to pożałują xd
ale to było takie smutne, jak mówił, żeby nie brali pierścionka. Uwielbiam Chucka.
No pewnie tak;)Szkoda mi go,bardzo i mam nadzieję,że nic poważnego mu nie bedzie.Bo on dostał strzał i to nie niepoważny.Ale jak będzie w szpitalu to B będzie go odwiedzać,mam nadzieję,i to będzie słodkie.Pogodzą się,muszą;)
Jasne, że muszą. Ale za nim Blair wybaczy Chuckowi głupią Jenny. [sorry, ale ona już nie jest ani Jenny, ani Little J. , tylko Głupia Jenny].
Właśnie, głupia Jenny. Ale wcześniej było mi jej żal jak się zwierzała Ericowi.
teraz to ja doznałąm oświecenia.. czyli B nie będzie wiedzieć, że C się jej chciał oświadczyć.. no i dupa, za przeproszeniem.. myślalam ze bedzie miala jakieś podstawy zeby mu wybaczyć.
No wiesz, Chuck jest również winny, jeśli nie bardziej. Szkoda, naprawdę chciałam, żeby się pogodzili
A ja myślę,że on nie był aż tak pijany.W kazdym razie był przytomny.I myślę,że to "bredzenie" to z tego powodu,że chciał powiedzieć "I'm Chuck Bass",czego dawno od niego nie słyszeliśmy.
Dla mnie to on nie był az taki nawalony,jak coś to odrobinkę.Bo on to mówił takim śmiesznym głosem dla zabawy,może myślał,że tak go zostawią.Ale to nie oni do niego strzelali,jakiś inny.Bo pozniej patrzą po sobie ci dwaj i wieją.To musiał być ktoś inny.Ale na pewno nie oni.
EJ W CLIPIE 9 SŁYSZYCIE CO MOWI PLOTKARA "JEŻELI BEDZIEMY PATRZEĆ W PRZESZŁOŚĆ TO PRZYSZŁOŚĆ MOZE NIGDY NIE NADEJŚĆ!" JESLI ON UMRZE!!!!
napewno przeżyje bo ma być w Paryżu z B. i C. a poza tym Ed Westwick ma kontrakt
Nie!Chuck nie może umrzeć.Przecież nie zrobili by tego.Taka fajna postać i producenci i inni o tym wiedzą.Przecież tak połowa przestała by oglądać Plotkarę.Ale może on będzie niepełnosprawny??Ale chyba nie...;)Chociaz wszystko może być możliwe,wtedy pewnie para C&B szybciej by się dobrała.
A jak by był niepełnosprawny...Pojechał by do tego Paryża za B,która nic nie wie.Widzą sie i Blair mu wszystko wybacza,są razem.Ach...Ale pewnie tak nie będzie;)
tak tylko, że czytałam co zapowiada sie w przyszłym sezonie i tam nie było żadnej wzmianki o chucku.. mówili tylko o małej J..