PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108398
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?

Chuck Bass na wózku inwalidzkim? Chłopak straciłby swój urok.
ale to tki absurd tak samo jak to, że umrze, no weźcie ;p

eej dzisiaj to już ponad 100 postów nabiliśmy xd

plistek43

Spokojnie, już gdzieś pisało, że Chuck będzie w Paryżu. Szkoda,że B nie wie, że Chuck chciał się oświadczyć. To było piękne, jak powiedział, że chce jej to wynagradzać to końca życia

ocenił(a) serial na 9
simetra

ale na obronę Jenny można powiedzieć, że próbowała ocalić B&C bo zgasiła tą świeczkę.

ocenił(a) serial na 9
m_0502

ja też idę na angielski, więc jak wrócę to postaram się nadgonić, bo pewnie z 2,3 strony dojdą :p

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie no jasne tak pewnie nie będzie.Ale C&B muszą sie jakoś pogodzić,to pewne.Ciekawe jaką tajemnice będą rozwiazywać S i B w Paryżu.Może o żekomej ciązy G.Pomooga Danowi,aby nie został ojcem.Mało prawdopodobne,że to jego dziecko,i to ze G jest w ciąży.Ale po co by go wrabiała?

ocenił(a) serial na 10
plistek43

heheh xd. dziś rzeczywiście się rozkręciliśmy xd. i tak powinno być..

wpadniecie wieczorem ?;>

ocenił(a) serial na 8
simetra

A Jenny moim zdaniem się dobrze zachowała gasząc swieczkę.I ona pewnie znalazla ten pierscionek w tej czarnej torebce.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

no mnie się też tak wydaje.. i temu zgasiła tą świeczkę. ma u mnie za to takiego maleńkiego plusa.. naprawdę małego

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja mam nadzieję,że będe wieczorem;)I nie mam pojecia o której skończymy jak bedzie to co teraz;)
xoxo

ocenił(a) serial na 10
plistek43

do potem.. mam nadziję ;d

................. xoxo

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ale ona jest i tak głupia. Po co gasiła świeczkę? Mogła się schować pod łóżkiem. XD

ocenił(a) serial na 10
nancy500

haha xd. doobre.. małpa mała i tyle, ale przynajmniej okazała skruchę.. wcześniej się jej to nie zdarzało

ocenił(a) serial na 8
simetra

Schowac pod łóżkiem?;)Heheh to by było zbyt śmieszne i wyszłaby na tchóża.Pozatym C jej się odwdzięczył jak zgasiła swieczkę.Zaprosił B na drinka.A ona pewnie w tym czasie wyszła.

plistek43

właśnie C chciał, żeby zgasiła świeczkę, to nie wtedy Blair ją zobaczyła

ocenił(a) serial na 10
plistek43

no i dupa z tym, jak potem powiedziała wszystko E & D

simetra

źle mi się będzie teraz oglądać powtórki odcinków, jak sobie pomyśle, że się nie pogodzili.

ocenił(a) serial na 10
lily333

noo.. apropo.. co macie zamier oglądać w czasie tej przerwy ?! jakieś propozycje ?

ocenił(a) serial na 8
simetra

Mi też.To bedzie takie straszne...i smutne.Ale przez wakacje będę ogladać na kompie całe 3 sezony i patrzeć jaką drogę pokonali aby być razem.W przeszłości,terazniejszości i przyszłości;)

plistek43

Ja też, ale nawet jak będę patrzeć na szczęśliwe momenty to będę wiedzieć, jak to się skończyło .

plistek43

tej z przyszłości raczej nie obejrzysz, chyba, że masz jakieś wtyki? ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Nie simetra,nie mam żadnych wtyk;)Jak bym miała to bym się z wami podzieliła.
Ale zobaczymy tą przyszłość.Mam takie ładne zdjęcie,C i B i dziecko.
http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Blair-Chuck-Bass-blair-and-chuck -7000880-800-535.jpg
Piękne co?

ocenił(a) serial na 10
plistek43

haha xd. genialny photoshop xd i love it ;d

ocenił(a) serial na 8
simetra

Albo to.wymarzony ślub Chucka i Blair.Są bardzo ladną para.Możemy tylko pofantazjować;)
http://fc09.deviantart.net/fs46/f/2009/207/a/e/Chuck_and_Blair_NYC_wedding_by_at omicseasoning.jpg

ocenił(a) serial na 10
simetra

ja myśle, że Jenny straci dziewictwo z Chuckiem, a Blair pogodzi się z Chuckiem, a później dowie sie o tym co zrobił Chuck

jezu, po co dali znowu G, jak ja jej nie lubie-,-

ocenił(a) serial na 8
simetra

Na pewno Jenny straci dziewidztwo z Chuckiem.Blair wybaczy C,chociaż to co teraz zrobił jest chyba najgorsze.Ale zejdą się,muszą.Ciekawe czy będzie 5 sezon czy skonczy sie na 4.Zależy jak się ich życie potoczy.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

ejj no nie może się skończyć na 4 sezonach.. xd. ja bym nie przeżyła. a poza tym nie wydaje mi się, żeby blair tak szybko wybaczyła Chuckowi

laszczanka

myślisz, że nie wybaczy mu nawet w 4 sezonie? Tego to już bym nie zniosła

ocenił(a) serial na 10
lily333

myślę, że on sie beziesz starał, ale B jest uparata.. i w tym problem.

laszczanka

fajnie jakby w 4 sezonie były gieerki ;D
a na koniec byli razem.
jak w 2 sezonie ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Ja też nie.Przeciez taki sezon jeden ma jakies załużmy 20 odcinkow.To dużo i wiele się zdarza w takim jednym odcinku.Myśle,że w 4 mu wybaczy,a jak będzie 5 to będzie któtki ok.10-20 odcinków,opowiadający o tym jak się ich losy potoczyły,generalnie wszyscy szcześliwi,happy end,slub B&C,dziecko?!!;)
No dobra,troche mnie poniosło,ale ok.Kocham ten serial i żyć bez niego nie moge.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

hehe. no mnoże i masz rację, ale ja chciałą bym powtórkę z 2 sezonu..
jak dla mnie to będzie coś do tego zbliżonego, tylko tym razem to B będzie się opierać amorom C a nie na odwrót. było nie było, muszą być razem xd takie życie, są sb przeznaczenie..
Pozostaje jeszcze kwestia tego czy C wogóle pojawi się w następnym sezonie ;/. myślę żeeeeeeeee.................... TAAAAAAAKKK xd.,

simetra

ja nie wytrzymam do czasu, aż się pogodzą. Chce ich razem. Są taką piękną parą.

ocenił(a) serial na 8
simetra

A w 4 sezonie chciałabym tylko troche gierek,nie za dużo.I mam takie wrażenie,ze nie bedzie ich wiele albo nawet wcale.Ci co robią ten serial wiedzą,ża te gierki już dawno sie skończyły i oni(C&B) mogli by na nowo sie stracić.Ale i tak ja za tym tęsknie.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

eyey. a co jeśli B znajdzie jakiegoś chłopca i na jakiś czas (jeśli nie na dłużej) oleje C? tak też może być..

laszczanka

Zawsze jak B znajdowała chłopaka, to i tak ciągnęło ją do Chuck'a. Może z tym Cameronem będzie kontynuowała znajomość.

ocenił(a) serial na 10
lily333

no właśnie.. jestem ciekawa jak go spławi w tym finałowym odcinku.. Bo oni byli umówieni chyba na randkę w tym samy czasie w którym miałą się spotkać z C na dachu.

ocenił(a) serial na 8
simetra

Cameron może tak.Ale b wie,ze C to ten jedyny,ona go kocha,nadal.

plistek43

wiadomo :) Naprawdę miałam nadzieję, że pogodzą się w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 6
simetra

matko dziewczyny ile nabiłyście postów ;O
kurde nie wiem czy oglądać plotkarę jutro czy w środę, bo mam w środę ustny niemiecki a wiem, że po finale nie będę się w stanie uczyć, cholera jasna. miałam mieć dziś, ale mi zalało szkołę i odwołali mi maturę :/
nie rozumiem jednego. dlaczego producenci zaprzeczyli, że brytyjskie promo zostało źle odczytane i w sumie źle zrobione, przecież to logiczne, że i tak by to wyciekło wcześniej czy później
ja bym się nie zdziwiła gdyby G. była w ciąży ze Scottem

ocenił(a) serial na 10
klau

łoo.. widzę, że mamy nową uczestniczkę w rozmowie xd. miło.

wieszz, stwierdziłyśmy, że zrobimy z tego takie małe forum. nie no żart. ;p
a co do matury to współczuję, naprawdę.. hehe.
Ja na twoim msc bym się nie powstrzymałą, ale to tylko twoja decyzja..
co do promo to masz rację.. Wyciekło, a oni zaczęli zaprzeczać.. przykre :D

ocenił(a) serial na 9
klau

Nie wiem, może chcieli jeszcze więcej spekulacji tym wywołać...
A tak apropo Jenny i tej świeczki - myślicie, że w GG mógłby ktoś schować się pod łóżkiem? xd

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Jezu, nie mogę zapomnieć o tym wielkim brzuchu Georginy.
A co do tej zagadki z Paryżu, to myślę, że ciąża G. to bardzo prawdopodobny temat.

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Ludzie, wiecie, że już znamy zakończenie?

ocenił(a) serial na 10
m_0502

G w ciąży.. To niezaprzeczalne.. Ale mam jakieś dziwne przeczucie, że to może być dziecko D.. No bo jeśli nie, to zbyt dużo było by tych intryk na raz..

ocenił(a) serial na 6
m_0502

co do forum byłam zarejestrowana na jednym polskim, ale skończyła się chyba kasa na transfer, znaczy userzy się mieli zrzucić XD ale w sumie każdy miał to gdzieś i forum padało

tak sobie myślę teraz o J. i świeczce, jeśli to było po tym co powiedziała jej B., że nikt jej nie kocha poza tatą chociaż i to jest wątpliwe to myślę, że zrobiła to specjalnie

nie wypowiadałam się bo spałam ;p zresztą ja jestem najbardziej aktywna w godzinach 22-2

ocenił(a) serial na 9
klau

Ale przecież ona zgasiła tą świeczkę, żeby jej nie zobaczyła.

ocenił(a) serial na 10
m_0502

haha.. Ja uważam, że do tego poziomu się nie zniżą.. Chociał była by to miłą odmiana ;d. haha

laszczanka

hahaha a mnie jakoś nie ruszył ten brzusio. tzn. to ciekawe, ale w głowie mam tylko Chair i rannego Chucka.

ciekawe kiedy pojawią się pierwsze spojlery odnoście 4 sezonu ;D

simetra

odnośnie*

simetra

ja dalej nie mogę uwierzyć, że Chuck przespał się z Jenny