http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
Chuck Bass na wózku inwalidzkim? Chłopak straciłby swój urok.
ale to tki absurd tak samo jak to, że umrze, no weźcie ;p
eej dzisiaj to już ponad 100 postów nabiliśmy xd
Spokojnie, już gdzieś pisało, że Chuck będzie w Paryżu. Szkoda,że B nie wie, że Chuck chciał się oświadczyć. To było piękne, jak powiedział, że chce jej to wynagradzać to końca życia
ale na obronę Jenny można powiedzieć, że próbowała ocalić B&C bo zgasiła tą świeczkę.
ja też idę na angielski, więc jak wrócę to postaram się nadgonić, bo pewnie z 2,3 strony dojdą :p
Nie no jasne tak pewnie nie będzie.Ale C&B muszą sie jakoś pogodzić,to pewne.Ciekawe jaką tajemnice będą rozwiazywać S i B w Paryżu.Może o żekomej ciązy G.Pomooga Danowi,aby nie został ojcem.Mało prawdopodobne,że to jego dziecko,i to ze G jest w ciąży.Ale po co by go wrabiała?
heheh xd. dziś rzeczywiście się rozkręciliśmy xd. i tak powinno być..
wpadniecie wieczorem ?;>
A Jenny moim zdaniem się dobrze zachowała gasząc swieczkę.I ona pewnie znalazla ten pierscionek w tej czarnej torebce.
no mnie się też tak wydaje.. i temu zgasiła tą świeczkę. ma u mnie za to takiego maleńkiego plusa.. naprawdę małego
Ja mam nadzieję,że będe wieczorem;)I nie mam pojecia o której skończymy jak bedzie to co teraz;)
xoxo
Ale ona jest i tak głupia. Po co gasiła świeczkę? Mogła się schować pod łóżkiem. XD
haha xd. doobre.. małpa mała i tyle, ale przynajmniej okazała skruchę.. wcześniej się jej to nie zdarzało
Schowac pod łóżkiem?;)Heheh to by było zbyt śmieszne i wyszłaby na tchóża.Pozatym C jej się odwdzięczył jak zgasiła swieczkę.Zaprosił B na drinka.A ona pewnie w tym czasie wyszła.
noo.. apropo.. co macie zamier oglądać w czasie tej przerwy ?! jakieś propozycje ?
Mi też.To bedzie takie straszne...i smutne.Ale przez wakacje będę ogladać na kompie całe 3 sezony i patrzeć jaką drogę pokonali aby być razem.W przeszłości,terazniejszości i przyszłości;)
Nie simetra,nie mam żadnych wtyk;)Jak bym miała to bym się z wami podzieliła.
Ale zobaczymy tą przyszłość.Mam takie ładne zdjęcie,C i B i dziecko.
http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Blair-Chuck-Bass-blair-and-chuck -7000880-800-535.jpg
Piękne co?
Albo to.wymarzony ślub Chucka i Blair.Są bardzo ladną para.Możemy tylko pofantazjować;)
http://fc09.deviantart.net/fs46/f/2009/207/a/e/Chuck_and_Blair_NYC_wedding_by_at omicseasoning.jpg
ja myśle, że Jenny straci dziewictwo z Chuckiem, a Blair pogodzi się z Chuckiem, a później dowie sie o tym co zrobił Chuck
jezu, po co dali znowu G, jak ja jej nie lubie-,-
Na pewno Jenny straci dziewidztwo z Chuckiem.Blair wybaczy C,chociaż to co teraz zrobił jest chyba najgorsze.Ale zejdą się,muszą.Ciekawe czy będzie 5 sezon czy skonczy sie na 4.Zależy jak się ich życie potoczy.
ejj no nie może się skończyć na 4 sezonach.. xd. ja bym nie przeżyła. a poza tym nie wydaje mi się, żeby blair tak szybko wybaczyła Chuckowi
Ja też nie.Przeciez taki sezon jeden ma jakies załużmy 20 odcinkow.To dużo i wiele się zdarza w takim jednym odcinku.Myśle,że w 4 mu wybaczy,a jak będzie 5 to będzie któtki ok.10-20 odcinków,opowiadający o tym jak się ich losy potoczyły,generalnie wszyscy szcześliwi,happy end,slub B&C,dziecko?!!;)
No dobra,troche mnie poniosło,ale ok.Kocham ten serial i żyć bez niego nie moge.
hehe. no mnoże i masz rację, ale ja chciałą bym powtórkę z 2 sezonu..
jak dla mnie to będzie coś do tego zbliżonego, tylko tym razem to B będzie się opierać amorom C a nie na odwrót. było nie było, muszą być razem xd takie życie, są sb przeznaczenie..
Pozostaje jeszcze kwestia tego czy C wogóle pojawi się w następnym sezonie ;/. myślę żeeeeeeeee.................... TAAAAAAAKKK xd.,
A w 4 sezonie chciałabym tylko troche gierek,nie za dużo.I mam takie wrażenie,ze nie bedzie ich wiele albo nawet wcale.Ci co robią ten serial wiedzą,ża te gierki już dawno sie skończyły i oni(C&B) mogli by na nowo sie stracić.Ale i tak ja za tym tęsknie.
eyey. a co jeśli B znajdzie jakiegoś chłopca i na jakiś czas (jeśli nie na dłużej) oleje C? tak też może być..
Zawsze jak B znajdowała chłopaka, to i tak ciągnęło ją do Chuck'a. Może z tym Cameronem będzie kontynuowała znajomość.
no właśnie.. jestem ciekawa jak go spławi w tym finałowym odcinku.. Bo oni byli umówieni chyba na randkę w tym samy czasie w którym miałą się spotkać z C na dachu.
matko dziewczyny ile nabiłyście postów ;O
kurde nie wiem czy oglądać plotkarę jutro czy w środę, bo mam w środę ustny niemiecki a wiem, że po finale nie będę się w stanie uczyć, cholera jasna. miałam mieć dziś, ale mi zalało szkołę i odwołali mi maturę :/
nie rozumiem jednego. dlaczego producenci zaprzeczyli, że brytyjskie promo zostało źle odczytane i w sumie źle zrobione, przecież to logiczne, że i tak by to wyciekło wcześniej czy później
ja bym się nie zdziwiła gdyby G. była w ciąży ze Scottem
łoo.. widzę, że mamy nową uczestniczkę w rozmowie xd. miło.
wieszz, stwierdziłyśmy, że zrobimy z tego takie małe forum. nie no żart. ;p
a co do matury to współczuję, naprawdę.. hehe.
Ja na twoim msc bym się nie powstrzymałą, ale to tylko twoja decyzja..
co do promo to masz rację.. Wyciekło, a oni zaczęli zaprzeczać.. przykre :D
Nie wiem, może chcieli jeszcze więcej spekulacji tym wywołać...
A tak apropo Jenny i tej świeczki - myślicie, że w GG mógłby ktoś schować się pod łóżkiem? xd
Jezu, nie mogę zapomnieć o tym wielkim brzuchu Georginy.
A co do tej zagadki z Paryżu, to myślę, że ciąża G. to bardzo prawdopodobny temat.
G w ciąży.. To niezaprzeczalne.. Ale mam jakieś dziwne przeczucie, że to może być dziecko D.. No bo jeśli nie, to zbyt dużo było by tych intryk na raz..
co do forum byłam zarejestrowana na jednym polskim, ale skończyła się chyba kasa na transfer, znaczy userzy się mieli zrzucić XD ale w sumie każdy miał to gdzieś i forum padało
tak sobie myślę teraz o J. i świeczce, jeśli to było po tym co powiedziała jej B., że nikt jej nie kocha poza tatą chociaż i to jest wątpliwe to myślę, że zrobiła to specjalnie
nie wypowiadałam się bo spałam ;p zresztą ja jestem najbardziej aktywna w godzinach 22-2
haha.. Ja uważam, że do tego poziomu się nie zniżą.. Chociał była by to miłą odmiana ;d. haha
hahaha a mnie jakoś nie ruszył ten brzusio. tzn. to ciekawe, ale w głowie mam tylko Chair i rannego Chucka.
ciekawe kiedy pojawią się pierwsze spojlery odnoście 4 sezonu ;D