PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory

użytkownik usunięty
baska_89

Obejrz jeszcze z 2 odcinki, a jeśli ci się nie spodonają klimaty elity, UES, skandali, intryg to nie oglądaj ;p Jak dla mnie serial zdecydowanie wart obejrzenia! A w szczególności 1 i 2 sezon :)

Jeżeli po 7 odcinku Plotkara ci się nie spodoba, to możesz dać sobie spokój.

użytkownik usunięty
Magoria

Racja. Do 7 odcinka oglądałam tylko dlatego, że lubiłam książkę. A potem... Oglądałam przez zakończenie 7 odcinka. baska_89, jak zobaczysz to będziesz wiedziała o czym mówię. Mam nadzieję :)

dzieki dziewczyny, w takim razie jak bede miala czas to zerkne, moze sie wciagne:)

baska_89

Ja się wciągnąłem bo podoba mi sie Serena ;-)

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Haha, każdy powód jest dobry. Ja na początku oglądałam dla Nate'a, od 7 odcinka dla Chucka. I tak mi już zostało ;p

Mi też ;P

alkamb

Oglądałem,,Miasto złodziei'' z Blake i gdybym zobaczył ją w MZ pierwszy raz, to nie zwróciłbym na nią szczególnej uwagi, poza jej babcinymi dużymi majtkami :-). Także nie sprawdza się powiedzenie, że nie szata zdobi człowieka hahah.

ocenił(a) serial na 8
baska_89

Obejrzyj przynajmniej siedem pierwszych odcinków. Na końcu 7 odcinka zaczyna się, moim zdaniem, najlepszy wątek w całym serialu.

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Moim zdaniem się rozkręci, a wiem co mówię, bo robiłam do niego kilka razy podchody i jakoś tego nie "poczułam" a potem nagle, gdy nawet za bardzo mi nie zależało, wciągnęłam się i to bardzo.

baska_89

Mi się od razu po pierwszym odcinku spodobało, byłam u koleżanki z rodzicami i zaczęłyśmy oglądać, musiałam powstrzymywać rodziców przed powrotem do domu ;P I tak obejrzałam 6 odcinków, jak wróciłam od razu 7 no i wow ;D Na prawdę się nie spodziewałam a że moja koleżanka oglądała już to wcześniej to miała ze mnie beke ;P

ocenił(a) serial na 8
baska_89

Ja zaczęłam oglądać plotkarę dzień po tym jak skończyłam 3 sezon 90210 i jeszcze za bardzo przeżywałam tamten serial przez co przez jakieś pierwsze 5 odc. może nie wynudziły mnie totalnie, ale też nie porwały. :D
Za to poźniej.. Masakra, idę jak strzała, wczoraj zaczęłam 2 sezon a już jestem na 17 odc. xDDD
Jak dla mnie rewelka, ale dobrze ludzie mówią, zobacz jeszcze ze 2, może 3, jeżeli w dalszym ciągu będzie Cię to nudzić to nie warto. ;D
Ja się wciągnęłam na maksa, Dan i Chuck.. <3 No i Nate też w sumie niczego sobie. xD

kilmenyy

To bede sobie chyba musiala znow obejrzec te pierwsze odcinki dla odswiezenia pamieci bo to jakis czas temu bylo ale kolezanka wychwala wiec jeszcze chcialam zasiegnac opini forumowiczow.
Raczej wieksza uwage zwracam na plec piekna ale panowie przystojni zawsze mile widziani zeby oko pocieszyc:D

użytkownik usunięty
baska_89

A uwierz, jest na czym oko zawiesić. Chuck może nie należy do typowych przystojniaków, ale ma w sobie coś takiego, że jak dla mnie Nate i Dan są daleko w tyle.

Otóż to. Na początku koleżance mówiłam, że nie ma fajnych postaci męskich. Chuck jest nienormalny, Nate jest pusty, a Dan to taka ciota. A potem zakochałam się w Chucku xD

Plotkara to był drugi serial w który się tak wciągnęłam. Myślałam, że po Weronice Mars już nic mnie tak nie zainteresuje. Jak koleżanka powiedziała mi że zaczęła oglądać Plotkarę, to ja szczerze mówiąc wyśmiałam. Potem przymusiła mnie do obejrzenie pierwszych odcinków i wpadłam. Było to rok temu, byłam wtedy nieobecna dla świata. A jak już skończyłam oglądać 3 sezony to się czułam pusta bez tej mojej Plotkary codziennie. <lol2>

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Hahah, dlatego chyba lubię zaczynać oglądać dany serial gdy jestem daleko w tyle bo nie muszę czekać aż kolejny wyemitują w tv, tylko oglądam do woli:D(no,prawie do woli, te limity są straszne)
Ja tak na początku miałam z pamiętnikami wampirow, pozniej pretty little liars.. nie mialam co ogladac i przyajciolka mnie zachecila do nowej wersji 90210, obejrzalam z nia 1 odc. i wpadlam, w niecaly miesiac chyba ogarnelam 3 sezony i wtedy przyszla pora na plotkare.. :D
jak mowilam na poczatku mnie az tak nie porwalo bo ciagle jeszcze zylam sobie w californi w beverly hills, ale teraz to tylko Chuck, Dan,Chuck,Dan i Chuck :D:D Oni obaj są dla mnie niesamowici, tacy męscy, a ja wolę facetów męskich a nie jakieś wypucowane i wyżelowane lalunie. :D
A jeśli chodzi o pleć piękną to dla mnie zdecydowanie Blair wymiata, prześliczna(;

kilmenyy

Ja się muszę zabrać za 90210 bo oglądałam ale mi się nie spodobało, teraz spróbuje ;P

Ja tam lubię być na bieżąco, pamiętam jak skończyłam oglądać 1 sezon Plotkary, i się pobeczałam [xD] a po chwili do mnie dotarło że w tym momencie mogę włączyć pierwszy odcinek 2 sezonu ;D

Co do chłopaków, teraz tylko Chuck <3
potem Nate, zawsze to on mi się podobał, ale po 7 odcinku stwierdziłam że Chuck ma charakter i że jest przystojny ;D
Ogólnie uważam że jakbym miała powiedzieć w którym sezonie Chuck podobał mi się najbardziej wizualnie, to powiedziałabym że w 3. A z charakteru w każdym ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Mi się chyba najbardziej podobał w 2 i 3 ;p

Najbardziej uwielbiam jak Chuck zaczesuje włosy <3
http://youtu.be/jDXRNzUnKhk
32 sekunda ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja zachęcam do oglądania, myślę że naprawdę warto, dużo się dzieje, co prawda jest to serial na zasadzie naszej cudownej "mody na suckes" haha, czyli "kazdy z kazdym", ale to nie zmienia faktu ze jest rewelacyjny, wciąga na maksa,
a do tego Liam, Nathan, Ethan w 1 sezonie itd.. Nie, Liam zdecydowanie wymiata, bóg 90210, tak jak przypadku plotkary- jest nim Chuck :D
Nate mnie też się podoba, ale moim zdaniem Dan i Chuck go przyćmiewają. :D Tego aktora grającego Dana zobaczyłam po raz pierwszy w "ojczymie" i zauroczyłam się, w pierwszych odcinkach plotkary nie byłam nim zachwycona, ale teraz na nowo się w nim zakochałam. :D Ja jestem na 19 odc. 2 sezonu także narazie ejszcze nie ocenaim, jak tak dalej pójdzie to już jutro albo i nawet dzisiaj w nocy zacznę 3 sezon, kocham to. :D

kilmenyy

Oglądanie plotkary w nocy <3 ostatnio zrobiłam sobie maraton siedziałam do 2 i oglądałam te sceny Chuck - Blair.
W mojej wielkiej szalonej powtórce jestem na ostatnim odcinku 3 sezonu.

Oglądaj oglądaj warto ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

haha, ja do 2 jeszcze nie wytrwałam w tygodniu, ale jutro chyba se robię wolne od tej chorej szkoły i tez se chyba zrobie maraton :D Nie, musze dzis skonczyc 2 sezon, musze! Tez tak amcie ze rozklejacie sie na finalowych odcinkach? jak ogladalam finalowy odc. 90210 to beczalam jak nienormalna, na plotkarze tez mi ostatnio coraz czesciej lzy leca. :D kurde ja zyje tym wszystkim, jakby to sie dzialo naprawde, kocham tę ekipę. :D

kilmenyy

Ja zawsze beczę :p Bo to koniec, wiem że [zazwyczaj] będzie kolejny sezon ale i tak płacze.
Najbardziej mi się śmiać chciało z siebie jak się popłakałam pod koniec 1 sezonu Plotkary, a po chwili uświadomiłam sobie że mogę już teraz włączyć 2 sezon :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

haha, no ja to samo mialam z tym 1 sezonem. A powiedz mi, ten planowany 5 to już ostatni będzie? ;>

;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

o w mordę, cudowny jest! ;D żebym ja takiego u siebie spotkała, achh <3

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

A czy wy też się załamałyście na początku, że będziecie musiały oglądać mordę Chucka przez całą Plotkarę? :D Bo ja tak miałam. Potem oczywiście stwierdziłam, że go kocham. Teraz już przestałam, bo oczarował mnie ktoś inny :D

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

W ogóle w GG wszyscy są piękni i bogaci :(

BeautyAndStupid

Ja na początku lubiła S i N,a Chuck i Blair mi zawadzali. Ale później Chuck <3 Choć tak naprawdę to podoba mi się tak na maxsa od niedawna, a tak to zawsze po prostu mi się podobał.
Któż to cię oczarował, jest ktoś piękniejszy od Chucka na tym świecie?

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Damon :D

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Haha, tak myślałam. :D Ja sama nie wiem kto lepszy, ale Damon jest niesamowity, jak go pierwxszy raz ujrzałam w pamiętnikach to zwątpiłam w Roberta Pattinsona na którego punkcie też miałam obsesję, ale to już przeszłość :D :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Pattinson jest beznadziejny przecież :p A Chuck Damonowi do pięt nie dorasta :D Trzeba założyć jakiś offtop, bo trochę nie na temat piszemy ;)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

A mnie się Damon nie podoba.. Wolę Stefana.. Ale to może wina tego, że widziałam jakieś 2 odcinki ;p Nie umiem się przemóc, fabuła chyba nie dla mnie.. Ale zobaczymy, są wakacje, może... :)

ocenił(a) serial na 8

Ja tam polecam, do ksiazek sie nie zabieram bo mnie jakoś nie ciągnie, ale serial jak najbardziej, uwielbiam. :D Mnie tam od samego początku spodobał się Damon, ba- powalił mnie na kolana! ;D Dla mnie ideał..

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

Nie no bez przesady ;D Sentement do niego nadal pozostanie, pamietam jak odkrylam ksiazki zmierzch zanim jeszcze film powstal i nie rolilo sie tak od napalonych nastolatek. ;D I w filmie mi sie edek podobal, ale 2 czesc i3 pozostawie bez komentarza, bo wygladal komicznei, za ogromna tapeta, takze Damon miecie! :D Pamietasz 6 odc. jak tak tancował z gołą klatą? Mmm :D
No okej, chociaż tutaj jest juz tyle tematów że chyba nic sie nie stanie jak w ejdnym se pospamujemy. ;D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Mam to w zakładkach: http://images4.fanpop.com/image/photos/20200000/Damon-damon-salvatore-20226846-5 00-633.gif :D

Pattinsona nie lubię, nie lubiłam i lubić nie będę. Ani mi się nie podoba, ani nic.
Stefcia też lubiłam i lubię właściwie, ale Damona kocham.

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

o w pytę!!!! boskie to jest :D Masakra, kocham go <3
No rozumiem, kwestia gustu. ;D Ja go znowu polubilam gdy zobaczyłam filmy "remember me" i "woda dla sloni", choc zapewne juz do konca bedzie on glownie kojarzony z marna rolą edwarda.

Stefek fajny, ale bez szału jak dla mnie, Damon zachwycił mnie sobą już od 1 odcinka. :D

kilmenyy

Damon <3
Też mi się podoba, nie mam takiej psychy ja na Chucka, ale muszę jeszcze zobaczyć 2 sezon pamiętników ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Polecam 2 sezon, ja już z niecierpliwością wyczekuję 3. ;D
Ja teraz ubóstwiam obydwóch, muszę się zastanowić kto wygrywa.. :D Każdy z nich ma coś w sobie.. :D

kilmenyy

Bierz Damona - Chuck jest mój XD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hahah, nie ma tak łatwo, bo ja chcę ich obu! a na deser jeszcze Dana, i innych z 90210 i pretty little liars. :D:D:D

kilmenyy

Mi tam wystarczy Chuck <3

Och jaka ja skromna XD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Haha, no teraz na to wyszlo, w porównaniu do mnie... :D:D
Klonów Chcuka powinno być więcej!!
Ja już wyczekuje takiego jak zdesperowana jakaś, ale jak patrzę na tych typów w moich okolicach to mi się odechciewa.. ;D

kilmenyy

No dokładnie aż się przykro robi ;P

Może spróbujmy go sklonować i każda dostanie po jednym ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ojjj, bardzo przykro. ;D

Haha, jestem za tym! To co, jutro wkraczamy do akcji?! :D

kilmenyy

Tak! Potrzebujemy włosa Ed'a Westwick'a i scenariuszy kilku odcinków Plotkary gdzie Chuck był najlepszy ;D
To co ja rezerwuje bilety jutro lecimy do USA ;]

ocenił(a) serial na 8
alkamb

gud ajdija, haha, w takim razie jutro widzimy się o 5 rano na lotnisku! to będzie podróż! ;D I wrócimy z kilkoma klonami Ed'a, tak aby każda z nas tutaj była zadowolona :D

ocenił(a) serial na 8
BeautyAndStupid

kocham Cię za tego avka, Damon always i forever!!!!! :D Teraz tylko czekać do września aż znowu go ujrzę i te jego niesamowite niebieskie oczęta.. <3
No dokładnie, pięknie i bogaci, wyższe sfery, a co tutaj? Kurde szary śląsk wita, pozdrowienia xD też bym se tak chciała żyć na Manhatanie ;D
Mnie na początku tez Chuck nie oczarował, to znaczy niesamowicie mnie przyciągało jego spojrzenie ale aż tak mega totalnie nim zauroczona nie bylam. :D Ale teraz jak słyszę jak mówi tym swoim seksownym głosem "i'm Chuck Bass" to mam ochote wskoczyc w monitor i go zgwałcić! :D:D:D Hahah.

użytkownik usunięty
kilmenyy

Też mieszkam na Śląsku, haha xD I tak, też bym chciała mieszkać na Manhatanie. Do sezonu 3 zazdrościłam Blair. Cokolwiek by sie nie działo, kłóciłaby się z Chuckiem, twierdziła, że go nienawidzi, ich drogi zawsze się krzyżowały... Kurde. Where is my own Chuck Bass?!;D

ocenił(a) serial na 8

Oo, a gdzie egzakli? :D Widze że tu dużo ślązokow na fw! ;D
Dokladnie, ja mam nadzieje ze na koncu beda razem.. wgl slyszalam ze najlepsze sa 2 pierwsze sezony a pozniej juz przeginają, ale ja mysle ze i tak bd dalej ogladac, nawet gdyby faktycznie tak było. :D
Nooo, mam dość tych dresów i kiboli naokoło albo jakiś gostków naokoło krzyczących "ale fajna dupa", ja chcę mojeego, przeznaczonego dla mnie Chucka!! ;D