obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory
Egzakli! Wychodzę na ulicę i jak słyszę teksty typu "fajna dupa" to mnie aż skręca w środku. Wiem, że plotkarta to tylko serial, ale ludzie, czy wszyscy faceci muszą być takimi chamami?
Otoz to.. Ostatnio mialam doc zynienia z takimi, ani nie powalali wyglądem ani zachowaniem.. Gdyby jeszcze jakos subtelnie sie dom nie zwrocili to moze inaczej bym ich potraktowala, a nie, jakis zaczal gadac ze mnie podgladal i mam sliczna bielizne itp. bzdury mi gadal, a pozniej drugi wypytywał czy mam chłopaka, po czym ten pierwszy "wpadlas mu w oko,mm, zreszta mi tez", po czym gdy ja powiedzialam zeby sie nie interesowali i cos tam jeszcze, to jeden: "ech, ni ma szans, to znaczylo pewnei cos w stylu "dajcie mi spokoj". dobrze ze poszli w inna strone bo nie wiem jakby to sie skonczylo, chyba bym ich tam poobijala.. xD uff, wiem ze nie na temat ale musialam sie wyzalic, bo same chamy naokoło. :D romantycy wyginęli! nie ma już gentelmanów, niestety.. albo są, tylko ja mam pecha i na takowych raczej nie trafiam.. xD
Otóż to, wydaje mi się ze faceci zza granicy potrafia bardziej czarować kobiety, a może tylko mi się tak wydaje.. Nie wiem, w każdym razie Polacy są do kitu! a przynajmniej jakies 99% ;D
No na prawdę jak ja popatrzę na tych ludzi w galeriach, w szkole, w mieście to nie ma na czym oka zawiesić. Czasem się może zdarzy jakiś mrrr ale potem się okaże że się obściskuje z jakaś słodziutki lalunią z woda zamiast mózgu albo że ma nieciekawy charakter ;/
No dokładnie, ja jak już na kogoś zwróce uwagę i tak sobie obmyślam plan jakby się koło niego zakręcić żeby na mnie spojrzał haha, to widzę jak nagle z jakaś laska sie ściska i ponownie do mnie przychodzi myśl że u niego nie mam kurde szans :D
A jeżeli ja kogoś już zainteresuję to zazwyczaj takiego kogoś który kompletnie nie interesuje mnie.. :D
Kurde, co za pech, ja muszę gdzies wyjechać, nie ma to tamto, w Grecji znalazłam takiego księcia juz po 1 dniu przyjazdu, a w Polsce od 17 lat nie umiem znaleźć! Tragedia -.- xD
Noo, ale w Polsce to chyba nierealne.. Po ostatnim chamskim podrywie zwątpiłam w takich facetów kurde.. xD A jak nawet się zdarzy jakiś w miare to bez tego czegoś.. :D
Ale jeszcze staram się wierzyć, może spotkam gdzieś jakiegoś klona Chucka, Dana, Damona i innych moich ukochanych w jednym, bo niestety żadna z oryginalnychw ersji nie wie o moim istnieniu. ;D
Tak a propos 90210 to właśnie w poniedziałek zaczęłam oglądać i jestem na 10 odcinku. Od razu polubiłam Ethana, ale z tego co gdzieś czytałam to jest tylko w 1 sezonie i dupa. Jaśli chodzi o postać żeńską na razie nie mam ulubionej.
Pamiętniki Wampirów lubię, ale nie wciągnęłam się jakoś bardzo. Może dlatego, że zaczęłam je oglądać wtedy gdy powstały. Najbardziej lubię Tylora i Caroline. Uwielbiam ich. Damona też lubię, chociaż w 1 sezonie wolałam Stefana. Ale teraz Damon ma duże pole do popisu w końcu Stefan znika (tak jakby).
Pretty Little Liars zaczęłam oglądać w zimowej przerwie Plotkary i chociaż na początku mnie nudził ten serial, potem się rozkręciło i znowu wpadłam. Ulubieni? Caleb i Hanna
Co do Plotkary uwielbiam Blair od 1 odcinka, od 1 sceny. I uwielbiam jej styl, chociaż zdarzają jej się wpadki (albo raczej stroje, które mi się nie podobają). Osobiście jestem nadal oczarowana żółto-czarną sukienką Blair z bodajże 4 odcinka 3 sezonu. I na poważnie zaczęłam się zastanawiać czy nie uszyć sobie podobnej na studniówkę ;p
To oglądaj dalej, oglądaj, zobaczysz ile się bedzie działo. ;D
Ja też polubilam Ethana ale niestey jest tylko w 1 sezonie.. Nie wiem czemu tematach o 90210 widze wiekszosc negatywnych kkomentarzy o nim, ja go lubiei fajnie gdyby byl jego wielki powrot w 4 sezonie ale pewnie to nie nastąpi.. ;D
Tylor jest swietny, podoba mi się, ale dla mnie Damon wymiata, Stefan nie jest takif ajny moim zdaniem. ;D
Ja PLL nie pamietam kiedy zaczelam ogladac, chyba w marcu jakos bo mi koleżanka polecila.. wpadłam po 1 odcinku, słodki jest jeszcze Teddy, no i bardzo mi się podoba Ezra.. ;D Jak skończę 2 sezon plotkary to odpalam 1 odc. PLL z 2 sezonu bo chyba wczoraj wrzucili, jeszcze nie sprawdzilam.
A ja mam ciągle przed oczami jej biało różową sukienkę ze ślubu, nie umiałam się naptarzeć i wlasnie tez sie zastanawiam czy nie sprawic se takowej na studniowke. :D
Ja PLL oglądałam od samego początku, czekałam na 1 odcinek z 5 miesięcy bo zaciekawił mnie zwiastun ;]
Pamiętniki, bo leciały na TVN to sobie oglądałam.
Ja tam kocham większość kreacji Blair, i bardzo podoba mi się styl Sereny szczególnie w 1 sezonie. Ostatnio mam fazę na wszelkiego typu żakiety wszystko przez Serenę i Blair ;D
To ja właśnie zwiastunu nie widziałam, koleżanka mi cała w skowronkach o tym opowiadała jkaie ejst świetne no i sama wsiąkłam, rewelka. :D Jeden z najlepszych seriali.. Ale zapewnę prędko się nie wyjaśni kim jest A.. :D Choć i tak ostatnio gdzieś przeczytałam jak było w książce, więc zapewne w serialu też tak będzie.. ;p
A pamiętniki zaczęłam oglądać jak w encie było już 7 odc. i pozniej to juz na bierząco. :D
Noo, mnie też się bardzo podoba styl Blair, taki subtelny i kobiecy, strasznie mi się podoba, ale jeśli chdozi o te niektore to pewnie po wyjściu w nich u siebie zostałabym obrzucona milionem dziwnych spojrzeń. :D
No, już tak jest ze polska jest krajem dość konkretnym, najlepiej by wszystkim pasowało żeby wszyscy chodzili na czarno i się nie wyróżniali :P
Tylko nie zdradzaj, ja nie wiem i nie chce wiedzieć kto jest A ;D
Dokladnie, choc czasem i tak mysle ze lepiej sie wyrozniac takimi kreacjami jak Blair, posrod jakis dziołch z kieckami konczacymi sie przed majtkami itd. ;D Haha
Spoko spoko, ja sama nie chciałam wiedzieć, ale na jednym forum gdzie pisze jedna osoba umieścila fragment z książki, jeżeliw serialu zrobią tak samo to zdziwisz się, oj zdziwisz, bo to z leksza skomplikowane jest ;D
Inaczej? To ja nie wiem, może to i lepiej, to mnie zaskoczą. ;D
Ojj, ja też, jest już 1 odc. z napisami z 2 sezonu?
No ja czekam, czekam, ale na iitv tylko w plotkare klikam i nawet nie sprawdziłam czy sa napisy bo tak czy siak obejrzę ten odc. najpóxniej jutro jak skończę 2 sezon. :D
Możesz dać mi znać, jak bedą pl napisy bo az tak rewelacyjna z angola nie jestem żeby oglądać bez. :D
Spoko :]
Ja teraz kontynuuje oglądanie scen C-B ;P
Jeśli chodzi o oglądanie po angielsku o tylko Plotkarę i zawsze byłam pod wrażeniem że wszystko rozumiem ;P
Ja kiedyś oglądalam jakiś odc. TVD po anglielsku bo nie umiałam się doczekac na napisy. :D
Plotkare z napisami ale i tak wsluchuje sie dokladnie w to co mowia aktorzy i tez w miare nadarzam za tym co mowia. :D
Haha, a na mnie czeka 2 połowa 21 odc. z 2 sezonu, jeszcze duuużo przede mną. :D
Z jednej strony ci zazdroszczę bo przeżywasz to po raz pierwszy ;D Choć ja oglądając po raz 4 i tak to przeżywam ;D
Właśnie zdałam sobie sprawę ze na prawdę niektóre sceny z plotkary widziałam tyle razy że znam na pamięć co kiedy kto mówi XD
Ostatnio przypadkiem weszłam na funclub Chucka i Blair i natknęłam się na quiz, po angielsku i było trzeba w wielu pytaniach dopasowywać kto lub w którym odcinku to powiedział i większość wiedziałam XD
Chyba powinnam się zacząć o siebie martwić XDDD uzależniłam się i to na maxsa ;P
haha, ja az tak chyba nie, ale obawiam sie ze jak skoncze to bedzie ze mna podobnie jak z Toba, zbyt latwo sie uzalezniam. :D ten plotkarowy swiat mnie totalnie pochlonal :D
wkurzam sie, bo jestem w polowie 25 odc. finalowego, scena gdy blair wyznaje po raz ktorys milosc i mowi ze nie pozwoli mu odejsc, w chwili gdy powiedziala: " wiem ze ty tez mnie kochasz" pojawil sie durny limit, myslalam ze wywale kompa przez balkon :D
ale nic wytrzymam i dotrwam do konca odc. jest klimat, jutro to juz nie bedzie to samo. ;D
Jejuuu, te oczy Chuck'a <3
Ściągnij illimitux ;]
Świetnie się sprawdza w usuwaniu limitu :)
Mnie też szlak trafiał z tym limitem więc szukałam jakiegokolwiek sposobu na ominięcie ;P
Oczy Chucka <3
Dziś oglądałam wywiad Ed'a i na końcu poprosili go by powiedział jak Chuck.. powiedział "We don't need passports I'm Chuck Bass" [4 sezon :p ] normalnie przewijałam i oglądałam kilka razy ;P
Ok, postaram się zaraz ściągnąć, jakbym się nie umiała połapać to mam nadzieję że mi pomożesz? :D
Dokładnie, jego oczy są niesamowite. <3
Oo, a to jest na yt? Może prześlesz? :D
Spoko jak coś z to pytaj ;]
http://youtu.be/yhpZdo_mv20
To ten filmik ;D
Zaraz po tym jak Ed mówi jak Chuck podoba mi się głos tego komentatora XD
A i jest już PLL z napisami ;P
O, dobrze wiedziec, dzisiaj sobie obejrze. :D
A ja stoje w polowie 2 odc. bo mnie z kompa wykopali :D
A co do tego programu to nbiy wszystko cacya tu zaraz ze musze jeszcze pobrac jakies cacaoweb, gdy to zrobilam i wkleilam link do filmut o mi pisze ze router nie jest odpowiednio podlaczony czy cos tam i nie idzie -.-
Mnie najbardziej podobała się sukienka z 2 odcinka 4 sezonu. Ta czerwona, z fioletowymi dodatkami. Poza tym podoba mi się również żółta sukienka z czarną koronką z 3.04 i sukienka z przyjęcia u Nate'a z 2.25. Generalnie, uważam, że Blair ma najlepszy styl, bo zupełnie niepowtarzalny. Nigdy wcześniej nie widziałam takich zestawień jak u niej i dalej wyróżnia si stylem. Reszta dziewczyn w serialu również świetnie się ubiera, ale nie mają tak unikalnego stylu jak B.
Masz gdzieś link do zdj tej sukienki? MNie pamiętam jej, a chciałabym zobaczyć czy faktycznie jest się czym zachowycać ;p
Dokładnie, styl Blair jest niesamowity, idealny, sama bym się w takich cacuszkach dobrze czuła, bo lubię się ubierać dziewczęco a do tego z klasą, skromnie. ;)
Ech, takie życie na manhatanie, raj po prostu. ;D
Nie wiem czy jest, zaraz poszukam, jeżeli znajdę to zaraz pokażę linka. ;D
ok, mam!
może sie Wam nie podobac, mnie na poczatku ten wielki kwiat rozsmieszyl ale pozniej zachwycilam sie, ona slicznie wyglada w tej sukience, jeszze ta fryzura. :D
oto ona:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://stylio.pl/members/pictures/483/483958_ l.jpg&imgrefurl=http://stylio.pl/zdjecia/sukienka-blair-woldorf/483958&usg=__fep v94er68TWNG6QEPx25Wdv5Bk=&h=405&w=270&sz=22&hl=pl&start=0&sig2=NP_G0zjfsX5J7FZgb 0zsrA&zoom=1&tbnid=frA1mxX6j8jQGM:&tbnh=162&tbnw=118&ei=COz4TeHqIMfpOaidnKgK&pre v=/search%3Fq%3DBlair%2B2%2Bsezon%2Bweselna%2Bsukienka%26hl%3Dpl%26biw%3D1419%26 bih%3D671%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=437&vpy=228&dur=609&hovh=275 &hovw=183&tx=90&ty=166&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:9,s:0&biw=1419&bih=671
Mi też się bardzo podoba jej sukienka. Mam jeszcze jedną ulubioną stylizacje, poszukam zdjęcia i dodam ;P
Na początku sukienka mi się nie podobała, ale teraz stwierdzam, że jest piękna. Widziałam też na inncyh zdj. To może ja poszukam tej, która mi się najbardziej podobała?;p
no okej, mniejsza z tym, ja idę oglądać resztę 21 odc. i jezeli nie pojawi mi sie limit odc.22, a pozniej wroce tu i zobacze co podesłałyście. :D
http://img1.tvloop.com/img/showpics/4d/eb/l36009e540000_1_9088.jpg
http://allseriesmag.files.wordpress.com/2009/02/ggps2-1.jpg?w=356&h=640
http://1.bp.blogspot.com/_4rIN3lvmY6M/TObN6qsG5_I/AAAAAAAAE_0/eM0I-ckB-hw/s1600/ Blair+waldorf+oscar+de+la+renta+paris.jpg
Jak mi się jeszcze coś przypomni to wstawię ;p
http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Ed-Leighton-outtakes-from-USA-To day-blair-and-chuck-1938761-1707-2560.jpg Jak Chuck i B so siebie pasują ;p
http://i52.photobucket.com/albums/g39/jedivixen22/Blog/blake-lively-kissing-band it-05.jpg
Nawet muszkę ma pod kolor jej torebki i wzorów na sukience xD
Oni nawet, gdy są skłóceni pasują do siebie idealnie. Jak wyglądałby taki Dan w powyciąganym, burym podkoszulku obok Blair, wystylizowanej od czubka głowy po koniuszki jej dizajnerskich bucików.
Dokładnie... To byłaby jakaś porażka, a Chuck zawsze miał chociażby muszkę pasująca do sukienki Blair. Zawsze razem wyglądają uroczo <3
szczerze mówiąc cały pierwszy sezon byłam znudzona, ale przez niego przebrnęłam i nie żałuję :)
w drugim sezonie akcja znacznie się rozkręca.. :>
Moim zdaniem to zalezy od tego, który wątek, która para się komu najbardziej podoba. Ja najbardziej lubię 2. Wiadmo dlaczego xD
Pasuja do siebie idealnie. ;D A Blair w kazdej z tych kreakcji wyglada bombowo, ale ta czerwona suknia miecie. :D
Achh, ja czekam na koniec limitu i skoncze dzis 2 sezon, jutro odpalam 1 odc. z 2 sezonu PLL, a nastepnie powitam 3 sezon GG! :D
Nie ide jutro do szkoly, oceny wystawione to se zrobie domowe wagary, bede plotkare ogladac!!! :D
Chora w czerwcu? Wspolczucia, ja juz chyba wszystko odchorowalam w zime, bylam chora chyba ze 5 razy jak nie wiecej i mam dosc. ;D Zdrowiej tam :D
No, a ja plan oczywiscie realizuje, powinnam byc wlasnie w szkole, ale nie siedze, jem sniadanie i chyba sie rpzymierze do 3 sezonu. :D
Wczoraj oglądałam finalowy odc. do 24 i ta końcowa scena z Chuckiem <33333 Jeju, kocham go! :D
A to nie był odcinek 25?;p
Ja byłam w szkole, ale tylko na 2 lekcje, potem zadzwoniłam do mamy z pytaniem czy mogę się zwolnić. Napisałam sobie sama zwolnienie i tak od godziny siedzę w domu xD Czekam na plotkarę na tvn :)
Własnie dziś Plotkara!! Chyba też się skusze i zobaczę :P Choć pierwszy odcinek znam na pamięć XD Jak większość zresztą :p
Jestem chora niestety,ale ja juz tak mam że choruje w niewłaściwych momentach :P Zeszły semestr to był jakiś zdrowotny koszmar dla mnie, szpital znałam już na pamięć, na początku skręciłam kolano a później miałam anemie i siedziałam 3 tygodnie w domu leząc w łóżku nie mogąc podnieść ręki do góry ;/
Jutro niestety chyba pójdę do szkoły ;/ Buuu
Tak mi się już nie chce ale to tylko jeszcze w sumie 3 dni ;P i zakończenie roku, nareszcie ;D