PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory

użytkownik usunięty
kilmenyy

Egzakli! Wychodzę na ulicę i jak słyszę teksty typu "fajna dupa" to mnie aż skręca w środku. Wiem, że plotkarta to tylko serial, ale ludzie, czy wszyscy faceci muszą być takimi chamami?

ocenił(a) serial na 8

Otoz to.. Ostatnio mialam doc zynienia z takimi, ani nie powalali wyglądem ani zachowaniem.. Gdyby jeszcze jakos subtelnie sie dom nie zwrocili to moze inaczej bym ich potraktowala, a nie, jakis zaczal gadac ze mnie podgladal i mam sliczna bielizne itp. bzdury mi gadal, a pozniej drugi wypytywał czy mam chłopaka, po czym ten pierwszy "wpadlas mu w oko,mm, zreszta mi tez", po czym gdy ja powiedzialam zeby sie nie interesowali i cos tam jeszcze, to jeden: "ech, ni ma szans, to znaczylo pewnei cos w stylu "dajcie mi spokoj". dobrze ze poszli w inna strone bo nie wiem jakby to sie skonczylo, chyba bym ich tam poobijala.. xD uff, wiem ze nie na temat ale musialam sie wyzalic, bo same chamy naokoło. :D romantycy wyginęli! nie ma już gentelmanów, niestety.. albo są, tylko ja mam pecha i na takowych raczej nie trafiam.. xD

kilmenyy

Chyba nie ma gentlemanów, bo na pomorzu też ich brak ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Chyba nie urodziłyśmy się w odpowiedniej epoce... :D:D

kilmenyy

No, albo urodziłyśmy się w złym miejscu :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Otóż to, wydaje mi się ze faceci zza granicy potrafia bardziej czarować kobiety, a może tylko mi się tak wydaje.. Nie wiem, w każdym razie Polacy są do kitu! a przynajmniej jakies 99% ;D

kilmenyy

No na prawdę jak ja popatrzę na tych ludzi w galeriach, w szkole, w mieście to nie ma na czym oka zawiesić. Czasem się może zdarzy jakiś mrrr ale potem się okaże że się obściskuje z jakaś słodziutki lalunią z woda zamiast mózgu albo że ma nieciekawy charakter ;/

ocenił(a) serial na 8
alkamb

No dokładnie, ja jak już na kogoś zwróce uwagę i tak sobie obmyślam plan jakby się koło niego zakręcić żeby na mnie spojrzał haha, to widzę jak nagle z jakaś laska sie ściska i ponownie do mnie przychodzi myśl że u niego nie mam kurde szans :D
A jeżeli ja kogoś już zainteresuję to zazwyczaj takiego kogoś który kompletnie nie interesuje mnie.. :D
Kurde, co za pech, ja muszę gdzies wyjechać, nie ma to tamto, w Grecji znalazłam takiego księcia juz po 1 dniu przyjazdu, a w Polsce od 17 lat nie umiem znaleźć! Tragedia -.- xD

kilmenyy

O tak chciałabym spotkać takiego Chucka <3

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Noo, ale w Polsce to chyba nierealne.. Po ostatnim chamskim podrywie zwątpiłam w takich facetów kurde.. xD A jak nawet się zdarzy jakiś w miare to bez tego czegoś.. :D
Ale jeszcze staram się wierzyć, może spotkam gdzieś jakiegoś klona Chucka, Dana, Damona i innych moich ukochanych w jednym, bo niestety żadna z oryginalnychw ersji nie wie o moim istnieniu. ;D

kilmenyy

Tak a propos 90210 to właśnie w poniedziałek zaczęłam oglądać i jestem na 10 odcinku. Od razu polubiłam Ethana, ale z tego co gdzieś czytałam to jest tylko w 1 sezonie i dupa. Jaśli chodzi o postać żeńską na razie nie mam ulubionej.
Pamiętniki Wampirów lubię, ale nie wciągnęłam się jakoś bardzo. Może dlatego, że zaczęłam je oglądać wtedy gdy powstały. Najbardziej lubię Tylora i Caroline. Uwielbiam ich. Damona też lubię, chociaż w 1 sezonie wolałam Stefana. Ale teraz Damon ma duże pole do popisu w końcu Stefan znika (tak jakby).
Pretty Little Liars zaczęłam oglądać w zimowej przerwie Plotkary i chociaż na początku mnie nudził ten serial, potem się rozkręciło i znowu wpadłam. Ulubieni? Caleb i Hanna

Co do Plotkary uwielbiam Blair od 1 odcinka, od 1 sceny. I uwielbiam jej styl, chociaż zdarzają jej się wpadki (albo raczej stroje, które mi się nie podobają). Osobiście jestem nadal oczarowana żółto-czarną sukienką Blair z bodajże 4 odcinka 3 sezonu. I na poważnie zaczęłam się zastanawiać czy nie uszyć sobie podobnej na studniówkę ;p

ocenił(a) serial na 8
Magoria

To oglądaj dalej, oglądaj, zobaczysz ile się bedzie działo. ;D
Ja też polubilam Ethana ale niestey jest tylko w 1 sezonie.. Nie wiem czemu tematach o 90210 widze wiekszosc negatywnych kkomentarzy o nim, ja go lubiei fajnie gdyby byl jego wielki powrot w 4 sezonie ale pewnie to nie nastąpi.. ;D
Tylor jest swietny, podoba mi się, ale dla mnie Damon wymiata, Stefan nie jest takif ajny moim zdaniem. ;D

Ja PLL nie pamietam kiedy zaczelam ogladac, chyba w marcu jakos bo mi koleżanka polecila.. wpadłam po 1 odcinku, słodki jest jeszcze Teddy, no i bardzo mi się podoba Ezra.. ;D Jak skończę 2 sezon plotkary to odpalam 1 odc. PLL z 2 sezonu bo chyba wczoraj wrzucili, jeszcze nie sprawdzilam.

A ja mam ciągle przed oczami jej biało różową sukienkę ze ślubu, nie umiałam się naptarzeć i wlasnie tez sie zastanawiam czy nie sprawic se takowej na studniowke. :D

kilmenyy

Ja PLL oglądałam od samego początku, czekałam na 1 odcinek z 5 miesięcy bo zaciekawił mnie zwiastun ;]
Pamiętniki, bo leciały na TVN to sobie oglądałam.

Ja tam kocham większość kreacji Blair, i bardzo podoba mi się styl Sereny szczególnie w 1 sezonie. Ostatnio mam fazę na wszelkiego typu żakiety wszystko przez Serenę i Blair ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

To ja właśnie zwiastunu nie widziałam, koleżanka mi cała w skowronkach o tym opowiadała jkaie ejst świetne no i sama wsiąkłam, rewelka. :D Jeden z najlepszych seriali.. Ale zapewnę prędko się nie wyjaśni kim jest A.. :D Choć i tak ostatnio gdzieś przeczytałam jak było w książce, więc zapewne w serialu też tak będzie.. ;p
A pamiętniki zaczęłam oglądać jak w encie było już 7 odc. i pozniej to juz na bierząco. :D

Noo, mnie też się bardzo podoba styl Blair, taki subtelny i kobiecy, strasznie mi się podoba, ale jeśli chdozi o te niektore to pewnie po wyjściu w nich u siebie zostałabym obrzucona milionem dziwnych spojrzeń. :D

kilmenyy

No, już tak jest ze polska jest krajem dość konkretnym, najlepiej by wszystkim pasowało żeby wszyscy chodzili na czarno i się nie wyróżniali :P

Tylko nie zdradzaj, ja nie wiem i nie chce wiedzieć kto jest A ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Dokladnie, choc czasem i tak mysle ze lepiej sie wyrozniac takimi kreacjami jak Blair, posrod jakis dziołch z kieckami konczacymi sie przed majtkami itd. ;D Haha

Spoko spoko, ja sama nie chciałam wiedzieć, ale na jednym forum gdzie pisze jedna osoba umieścila fragment z książki, jeżeliw serialu zrobią tak samo to zdziwisz się, oj zdziwisz, bo to z leksza skomplikowane jest ;D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

W serialu będzie podobno inaczej jak w książce ;)

kilmenyy

No to jestem ciekawa ;}

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Inaczej? To ja nie wiem, może to i lepiej, to mnie zaskoczą. ;D

Ojj, ja też, jest już 1 odc. z napisami z 2 sezonu?

kilmenyy

Jest ale bez napisów....
Widzę że też czekasz :p Pewnie będzie jutro..

ocenił(a) serial na 8
alkamb

No ja czekam, czekam, ale na iitv tylko w plotkare klikam i nawet nie sprawdziłam czy sa napisy bo tak czy siak obejrzę ten odc. najpóxniej jutro jak skończę 2 sezon. :D
Możesz dać mi znać, jak bedą pl napisy bo az tak rewelacyjna z angola nie jestem żeby oglądać bez. :D

kilmenyy

Spoko :]
Ja teraz kontynuuje oglądanie scen C-B ;P
Jeśli chodzi o oglądanie po angielsku o tylko Plotkarę i zawsze byłam pod wrażeniem że wszystko rozumiem ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja kiedyś oglądalam jakiś odc. TVD po anglielsku bo nie umiałam się doczekac na napisy. :D
Plotkare z napisami ale i tak wsluchuje sie dokladnie w to co mowia aktorzy i tez w miare nadarzam za tym co mowia. :D
Haha, a na mnie czeka 2 połowa 21 odc. z 2 sezonu, jeszcze duuużo przede mną. :D

kilmenyy

Z jednej strony ci zazdroszczę bo przeżywasz to po raz pierwszy ;D Choć ja oglądając po raz 4 i tak to przeżywam ;D

Właśnie zdałam sobie sprawę ze na prawdę niektóre sceny z plotkary widziałam tyle razy że znam na pamięć co kiedy kto mówi XD
Ostatnio przypadkiem weszłam na funclub Chucka i Blair i natknęłam się na quiz, po angielsku i było trzeba w wielu pytaniach dopasowywać kto lub w którym odcinku to powiedział i większość wiedziałam XD
Chyba powinnam się zacząć o siebie martwić XDDD uzależniłam się i to na maxsa ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

haha, ja az tak chyba nie, ale obawiam sie ze jak skoncze to bedzie ze mna podobnie jak z Toba, zbyt latwo sie uzalezniam. :D ten plotkarowy swiat mnie totalnie pochlonal :D
wkurzam sie, bo jestem w polowie 25 odc. finalowego, scena gdy blair wyznaje po raz ktorys milosc i mowi ze nie pozwoli mu odejsc, w chwili gdy powiedziala: " wiem ze ty tez mnie kochasz" pojawil sie durny limit, myslalam ze wywale kompa przez balkon :D
ale nic wytrzymam i dotrwam do konca odc. jest klimat, jutro to juz nie bedzie to samo. ;D
Jejuuu, te oczy Chuck'a <3

kilmenyy

Ściągnij illimitux ;]
Świetnie się sprawdza w usuwaniu limitu :)
Mnie też szlak trafiał z tym limitem więc szukałam jakiegokolwiek sposobu na ominięcie ;P

Oczy Chucka <3
Dziś oglądałam wywiad Ed'a i na końcu poprosili go by powiedział jak Chuck.. powiedział "We don't need passports I'm Chuck Bass" [4 sezon :p ] normalnie przewijałam i oglądałam kilka razy ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ok, postaram się zaraz ściągnąć, jakbym się nie umiała połapać to mam nadzieję że mi pomożesz? :D

Dokładnie, jego oczy są niesamowite. <3
Oo, a to jest na yt? Może prześlesz? :D

kilmenyy

Spoko jak coś z to pytaj ;]

http://youtu.be/yhpZdo_mv20
To ten filmik ;D
Zaraz po tym jak Ed mówi jak Chuck podoba mi się głos tego komentatora XD

A i jest już PLL z napisami ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

O, dobrze wiedziec, dzisiaj sobie obejrze. :D
A ja stoje w polowie 2 odc. bo mnie z kompa wykopali :D
A co do tego programu to nbiy wszystko cacya tu zaraz ze musze jeszcze pobrac jakies cacaoweb, gdy to zrobilam i wkleilam link do filmut o mi pisze ze router nie jest odpowiednio podlaczony czy cos tam i nie idzie -.-

kilmenyy

Mnie najbardziej podobała się sukienka z 2 odcinka 4 sezonu. Ta czerwona, z fioletowymi dodatkami. Poza tym podoba mi się również żółta sukienka z czarną koronką z 3.04 i sukienka z przyjęcia u Nate'a z 2.25. Generalnie, uważam, że Blair ma najlepszy styl, bo zupełnie niepowtarzalny. Nigdy wcześniej nie widziałam takich zestawień jak u niej i dalej wyróżnia si stylem. Reszta dziewczyn w serialu również świetnie się ubiera, ale nie mają tak unikalnego stylu jak B.

użytkownik usunięty
kilmenyy

Masz gdzieś link do zdj tej sukienki? MNie pamiętam jej, a chciałabym zobaczyć czy faktycznie jest się czym zachowycać ;p

ocenił(a) serial na 8

Dokładnie, styl Blair jest niesamowity, idealny, sama bym się w takich cacuszkach dobrze czuła, bo lubię się ubierać dziewczęco a do tego z klasą, skromnie. ;)
Ech, takie życie na manhatanie, raj po prostu. ;D

Nie wiem czy jest, zaraz poszukam, jeżeli znajdę to zaraz pokażę linka. ;D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

ok, mam!
może sie Wam nie podobac, mnie na poczatku ten wielki kwiat rozsmieszyl ale pozniej zachwycilam sie, ona slicznie wyglada w tej sukience, jeszze ta fryzura. :D
oto ona:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://stylio.pl/members/pictures/483/483958_ l.jpg&imgrefurl=http://stylio.pl/zdjecia/sukienka-blair-woldorf/483958&usg=__fep v94er68TWNG6QEPx25Wdv5Bk=&h=405&w=270&sz=22&hl=pl&start=0&sig2=NP_G0zjfsX5J7FZgb 0zsrA&zoom=1&tbnid=frA1mxX6j8jQGM:&tbnh=162&tbnw=118&ei=COz4TeHqIMfpOaidnKgK&pre v=/search%3Fq%3DBlair%2B2%2Bsezon%2Bweselna%2Bsukienka%26hl%3Dpl%26biw%3D1419%26 bih%3D671%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=437&vpy=228&dur=609&hovh=275 &hovw=183&tx=90&ty=166&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:9,s:0&biw=1419&bih=671

kilmenyy

Mi też się bardzo podoba jej sukienka. Mam jeszcze jedną ulubioną stylizacje, poszukam zdjęcia i dodam ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Na początku sukienka mi się nie podobała, ale teraz stwierdzam, że jest piękna. Widziałam też na inncyh zdj. To może ja poszukam tej, która mi się najbardziej podobała?;p

ocenił(a) serial na 8

No pewka, szukaj, bo ja nie pamiętam tej zołtej o ktorej wspominalas. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

To nie ja o żółtej mówiłam ;p

ocenił(a) serial na 8

no okej, mniejsza z tym, ja idę oglądać resztę 21 odc. i jezeli nie pojawi mi sie limit odc.22, a pozniej wroce tu i zobacze co podesłałyście. :D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ok, to powrzucajcie jakieś bo ja już niektóre pozapominałam. ;D

użytkownik usunięty
kilmenyy

http://img1.tvloop.com/img/showpics/4d/eb/l36009e540000_1_9088.jpg
http://allseriesmag.files.wordpress.com/2009/02/ggps2-1.jpg?w=356&h=640
http://1.bp.blogspot.com/_4rIN3lvmY6M/TObN6qsG5_I/AAAAAAAAE_0/eM0I-ckB-hw/s1600/ Blair+waldorf+oscar+de+la+renta+paris.jpg
Jak mi się jeszcze coś przypomni to wstawię ;p

użytkownik usunięty

http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Ed-Leighton-outtakes-from-USA-To day-blair-and-chuck-1938761-1707-2560.jpg Jak Chuck i B so siebie pasują ;p
http://i52.photobucket.com/albums/g39/jedivixen22/Blog/blake-lively-kissing-band it-05.jpg
Nawet muszkę ma pod kolor jej torebki i wzorów na sukience xD

Oni nawet, gdy są skłóceni pasują do siebie idealnie. Jak wyglądałby taki Dan w powyciąganym, burym podkoszulku obok Blair, wystylizowanej od czubka głowy po koniuszki jej dizajnerskich bucików.

lily333

Dokładnie... To byłaby jakaś porażka, a Chuck zawsze miał chociażby muszkę pasująca do sukienki Blair. Zawsze razem wyglądają uroczo <3

baska_89

szczerze mówiąc cały pierwszy sezon byłam znudzona, ale przez niego przebrnęłam i nie żałuję :)
w drugim sezonie akcja znacznie się rozkręca.. :>

użytkownik usunięty
jogowafel

Moim zdaniem to zalezy od tego, który wątek, która para się komu najbardziej podoba. Ja najbardziej lubię 2. Wiadmo dlaczego xD

ocenił(a) serial na 8

Pasuja do siebie idealnie. ;D A Blair w kazdej z tych kreakcji wyglada bombowo, ale ta czerwona suknia miecie. :D
Achh, ja czekam na koniec limitu i skoncze dzis 2 sezon, jutro odpalam 1 odc. z 2 sezonu PLL, a nastepnie powitam 3 sezon GG! :D
Nie ide jutro do szkoly, oceny wystawione to se zrobie domowe wagary, bede plotkare ogladac!!! :D

kilmenyy

Ja nie idę do szkoły bo jestem chora powitam jutro znów 4 sezon XD
Pewnie spotkamy się na forum ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Chora w czerwcu? Wspolczucia, ja juz chyba wszystko odchorowalam w zime, bylam chora chyba ze 5 razy jak nie wiecej i mam dosc. ;D Zdrowiej tam :D
No, a ja plan oczywiscie realizuje, powinnam byc wlasnie w szkole, ale nie siedze, jem sniadanie i chyba sie rpzymierze do 3 sezonu. :D
Wczoraj oglądałam finalowy odc. do 24 i ta końcowa scena z Chuckiem <33333 Jeju, kocham go! :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

A to nie był odcinek 25?;p
Ja byłam w szkole, ale tylko na 2 lekcje, potem zadzwoniłam do mamy z pytaniem czy mogę się zwolnić. Napisałam sobie sama zwolnienie i tak od godziny siedzę w domu xD Czekam na plotkarę na tvn :)

Własnie dziś Plotkara!! Chyba też się skusze i zobaczę :P Choć pierwszy odcinek znam na pamięć XD Jak większość zresztą :p

Jestem chora niestety,ale ja juz tak mam że choruje w niewłaściwych momentach :P Zeszły semestr to był jakiś zdrowotny koszmar dla mnie, szpital znałam już na pamięć, na początku skręciłam kolano a później miałam anemie i siedziałam 3 tygodnie w domu leząc w łóżku nie mogąc podnieść ręki do góry ;/
Jutro niestety chyba pójdę do szkoły ;/ Buuu
Tak mi się już nie chce ale to tylko jeszcze w sumie 3 dni ;P i zakończenie roku, nareszcie ;D