PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory

użytkownik usunięty
alkamb

Miałaś anemię? U mnie właśnie rodzice podejrzewają... Masakrę mam w domu teraz..
Ja właśnie wgl nie pamiętam co się działo w 1 sezonie. Oprócz takich kultowych scen jak Chair w 7 odc... Za to znam na pamięć każdą ich rozmowę z pierwszej połowy 2 sezonu. ;p

Miałam, niestety,ostatnio rodzice się martwili że mam znów bo cała blada byłam...ale na szczęście już jest ok, ale biorę wszelkie możliwe witaminy, żelazo potas kwasy jakieś dużo tego w każdym razie :p

1 sezon to jeden z lepszych, ale zazwyczaj tak jest bo wszystko jest nowe i w ogóle. Teraz to już wszystkie sceny Chair znam na pamięć ;P
Musze dziś ogarnąć do końca 4 sezon, choć nie wiem czy chce znów przeżywać ostatni odcinek... na razie jestem na 3 ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

MotherChucker, amsz racje, 25, pomylilam sie :D ja dopiero zaczelam 3 sezon, jestem w polowie 2 odc., zaraz dokoncze. :D Kurcze, ciągle te gry, mam nadzieje ze chociaz w tym 4 sezonie czy ostatnim ktory nadejdzie ostatecznie to Chuck i Blair beda razem, bo ich drogi tak czy siak ciagle sie krzyzuja. :D

Uu, anemia, u mnie też kiedyś podejrzewali, na szczęście skierowania do szpitala nie mialam. I też biore multum jakiś witamin, wkurza mnie juz codzienne łykanie ich ale nie mam wyjscia bo mama mnie katuje ;P

kilmenyy

Nie ma wyjścia Chuck i Blair muszą być razem, jak nie to wsiadam w pierwszy samolot do NY potem biorę taksówkę pod dom scenarzystów i podpalam ;P No może wcześnie postawie im jakieś ultimatum xD

użytkownik usunięty
alkamb

Wgl to mam również zamiar namówić mojego tatę na obejrzenie plotkary dzisiaj. 90210 już ogląda! Sam zaczął jak kiedyś leciało na polsacie. Chyba za sprawą tego, że oglądał te pierwsze Beverly Hills :D

Ja z całą rodziną oglądałam Pamiętniki wampirów XD Ogólnie jesteśmy bardzo serialową rodziną w kółko coś oglądamy ;P

użytkownik usunięty
alkamb

To u mnie tak nie ma... Mój tata lubi Ranczo, Ojca Mateusza, W-11 i te sprawy. No i czasem 90210. A mama Na Wspólnej i te inne polskie badziewia. A ja.. Plotkarę. I od niedawna znów 90210 ;p
No i też zamierzam wziąć się za Pamiętniki wampirów, ale nie wiem jak to będzie, bo mnei jakoś do tego nie ciągnie.

My wszyscy oglądamy Ranczo :P To przez mojego 11 letniego brata który bardzo to polubił i tak wszyscy zaczęli oglądać. My z moją mamą oglądamy prosto w serce a mój tata tylko chodzi i wzdycha "ja wy to możecie oglądać" xD Ogólnie my w domu oglądamy wszystko od komedii do wojennych [te ostatnio coraz częściej ;P ] ale nie oglądamy horrorów bo nikt nie lubi ;P

Co do Pamiętników to mnie też nie ciągnęło, ale wszyscy się zachwycali to mówię - a obejrzę zobaczę czy jest się czym zachwycać - obejrzałam spodobało mi się, nie mam takiej psychy jak z Plotkarą że mogę oglądać w kółko i nie wytrzymam bez kolejnego odcinka, ostatnio bardzo zwlekam z 2 sezonem który już na mnie czeka i czeka :P

użytkownik usunięty
alkamb

A ja tak miałam z 90210... Nie umiałam się zabrać za 2 sezon.. Brakuje mi tam kogoś w typie chucka. Faceta, którego bym zawsze i wszedzie wielbiła xD. W 90210 to mi się zmienia, w jednym odcinku wzdycham do pana x, w drugim już do pana y,,,

No, ludzi takich ja Chuck brakuje, ale cóż począć Bóg jest tylko jeden :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ja z rodzinką to razem oglądamy jedynie miodowe lata jeżeli chodzi o seriale :D O, i rodzinke.pl :D
A tak to ja z mamą m jak milosc ;d( taa, ja zaczelam w 5 kl. pdst, mama sie uzaleznila i teraz ogladam z nia z rpzyzwyczajenia bo tata nigdy do tv nie dopuszcza w tym czasie wiec mama oglada na kompie przez akrte telewizyjna wiec ja w ramach nudy towarzysze jej :D), mama z tata klan ogladaja(masakra) i to chyba na tyle. Aha, no i z mama kiedys ogladalam telenowele luz marie, pozniej troche pierwsza milosc, a teraz laczy nas milosc do 90210, tyle ze ona kocha stara wersje, a ja nowa :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

Co Wy gadacie, bogiem 90210 jest Liam <333

kilmenyy

Mój tata kategorycznie powiedział; "w mim domu nie będziemy oglądać Klanu" XD

Właśnie oglądam Plotkarę na TVN i sama sobie dopowiadam czego nie powiedział lektor xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Haha, u mnie na poczataku tata sie smiał że mama to ogląda, a teraz sam się wciągnął. :D

dziewczyny blagam, pomozcie!!!!!!! wlasnie skonczylam ogldac 2 odc. z 3 sezonu i potrzebuje pomocy odnosnie piosenki ktora zaczyna leciec jakos w 39 minucie do konca odc.. Nie mam pojecia kto to, moze Wy bylysbyscie w stanie mi pomoc:) Az mnie ciary przeszły po plecach pod wplywem tej piosenki :D

kilmenyy

Ja mam wszystkie z plotkary :p
Zaraz ogarnę i dam ci znać ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Ooo, jezeli mi pomozesz to bede Twoja dluzniczka!! :D Masakra, ciagle teraz przewijam do tej minuty i slucham, piekne :D

kilmenyy

Phoenix- 1901
Myślę że chodzi o to ;]

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Tak tak, to jest to, dziękuje Ci bardzo:D
widzę że operujesz już całym soundtrackiem? :D

ocenił(a) serial na 8
kilmenyy

kurcze chyba musi byc kilka wersji tej piosenki czy coś, bo na yt jest niby ta piosenka ale brzmi nieco inaczej, tak wolniej, a w tej wersji w serialu dochodzą ejszcze skrzypce :D

kilmenyy

A jak ;D
Na prawdę podoba mi się muzyka z plotkary ;]

Jeśli chodzi ci o ta piosenkę to ja mam taką wersje jak jest na yt.
http://youtu.be/kiQppszlXrg
Chyba do serialu po prostu ją przerobili.

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Mnie też, strasznie podoba mi się muzyka w tym serialu, to samo mam z 90210 czy pretty little liars i tvd :D

no ja też mam tę wersję, ciekawe czy jest gdzieś ta przerobiona co leci w serialu bo przez te skrzypce to mam ciary na całym ciele :D achh
ale ta wersja oryginalna tez swietna, juz wrzucam na mp3, kolejny utwor od ktorego sie uzaleznilam :D

kilmenyy

Ja dziś na mp4 załadowałam ok 30 nowych piosenek ;)
Będzie czego słuchać w autobusie :P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

ja też muszę sobie czegoś nowego poszukać do słuchania bo ostatnio non stop piosenki które znam na pamięć. :D
a gdzie sie wybierasz autobusem? ;> ja uwielbiam na fula wlaczac mp3 jak gdzies jade, niewazne czy busem, czy autem, i najlepiej jak jade gdzies daleko to wtedy mam wystarczajaco duzo czasu zeby nacieszyc sie moimi hitami :D

kilmenyy

Jutro do szkoły niestety ;/
Tak ja też kocham jazdę w daleką drogę, wtedy mogę poczytać książkę, posłuchać muzyki i popisać sobie opowiadania. Może to dziwne i niehumanitarne ale czytanie książki w domu kiedy mam wolny czas uważam że starte tego czasu ;P
Jakoś nie lubię siedzieć na łóżku fotelu bądź czym tam jeszcze i czytać. Za to właśnie w autobusie i samochodzie jak najbardziej. Ostatnio w drodze do i ze szkoły czytam Plotkare ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Miałam to samo z tym lektorem! Nie lubię oglądać z nim. Nie słyszę głosów aktorów...
Wgl to smiałam się dzisiaj z samej siebie oglądając to. Gdy oglądałam po raz pierwszy nie widziałam świata poza Nate'm, który jest przecież... nijaki. To Chuck i Dan rządzili w tym odcinku. I co zaskakujące, dziwię się też sobie, że nie lubiłam S na początku. Przecież wydaje się taka milutka. Przynajmniej na razie ;p

ocenił(a) serial na 8

ja czasem czytam w domu, ale ostatnio rzadko, jak znowu sie wzielam za ogladanie seriali, najpierw 90120 a teraz GG to ksiazki odeszly w zapomnienie. :D
w autobusie tez lubie czytac ale to chwile, bo mi za bardzo się trzesie ksiazka w rękach i wole tylko sluchac muzyki :D
haha, ja narazie lece na 1 odc. PLL a pozniej odpalam 3 z 3 sezonu GG! achhh, ale jutro tez do szkoly niestety, musze usprawiedliwic dzisiejszy dzien, ale pon i wt chyba se daruje :D

kilmenyy

Mi trzęsienie książki nie przeszkadza, chyba że już bardzo bardzo ale u mnie taka droga jest tylko przez 5 minut jazdy ;P a tak to porzuca ale da się czytać.. To polska w końcu :P

Okazało się ze jutro do szkoły nie muszę iść bo nam robią wolne ;D Moja klasa zrobiła to co mieliśmy robić jutro więc jest spokój ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Zazdroszczę... Ja do szkoły iść muszę. A przynajmniej powinnam ;)

ocenił(a) serial na 8
alkamb

No dokladnie, polskie drogi, ale coz zrobic, jak nic nie mozna zrobic... ;D
Ja jutro pojde moze na 2 h zeby wych. zaniesc usprawiedliwienie i chyba spadam do domu z powrotem bo nie oplaca mi sie siedziec jak nie ma co robic, z 30-osobowej klasy przychodzi juz zaledwie garstka bo wiekszosc dojezdza i im sie nie chce. ;D A ja to juz wgl pobijam rekordy lenistwa, mam szkole przed swoim blokiem i nie chce mi sie isc. :D
Farciara :P

Obejrzalyscie i odc. PLL? jak tak, to jakie wrazenia? ja na nowo wsiakłam i chce nowy odc. wszystko takie zawiłe,c oraz wiecej pytan bez odp.. xD
mam czyste sumienie bo wyskakalam sie na skakance w rytm muzyki zeby do wyjazdu na kolonie spalic troche kalorii wiec moge sobie pozwolic na kolejne posiedzenie przy 3 odc. GG :D Nie widzialam Chuck'a jakies 3 h i sie stesknilam.. :( :D

kilmenyy

"Nie widzialam Chuck'a jakies 3 h i sie stesknilam.. :( "
Lubie to XD
Kurcze ja też widziałam go ostatnio 2 godziny temu ;/
A zaraz wystarczy że zminimalizuje forum i mam go na tapecie, a jak się obejrzę to na plakacie też XD
Zazwyczaj nie wieszam plakatów, ale nie mogłam się oprzeć :P

PLL też widziałam, no mógłby być już kolejny odcinek.
Ja chce żeby Hanna wybaczyła Calebowi ;P

Piechotą do szkoły . awww przypomina mi się podstawówka, 5 minut przed dzwonkiem ;P

alkamb

Chyba się obrazę na tamtą osobę co pisze że serial jest mdły, ja tak się starałam napisać ambitną, solidna i dobrze uargumentowana wypowiedz a ta nic nie odpisuje xD

użytkownik usunięty
alkamb

wlasnie wiem! ale normalnie rozmowa się zawiązała w tamtym wątku..;p
skąd masz plakat chucka?;D

Czekam czekam może coś odpowie xD

Ze Świata Seriali, ale z jakiegoś numeru dawien dawno co był, a że ja tak mam że nie lubię wyrzucać ŚS to ostatnio sobie o nim przypomniałam przewertowałam górę gazet i znalazłam ;P

użytkownik usunięty
alkamb

Też mam ze świata seriali, ale ten plakat jest mały... w tej gazecie było jujż kilka plakatów z tego serialu.. myślałam, że masz taki lepszy jakiś. bo poszukuję od dawna chucka..xD

No jest mały ale na moją szafę może być ;D
Tak myślałam że by zanieść zdjęcie do fotografa żeby wydrukował duże, jak plakat ;P
Problem że nie wiem gdzie bym go wtedy powiesiła :P

użytkownik usunięty
alkamb

http://www.allposters.pl/-sp/Gossip-Girl-plakaty_i6272657_.htm chcę ten plakat!;p

62 zł i w 24h jest twój XDD

użytkownik usunięty
alkamb

Wgl jak dzisiaj oglądałam plotkarę mna tvn to se kurde myślałam jaka jenny jest rypnięta. on zaczął ją wtedy przy tym murze całować. zachowałabym się na pewno imaczej an jej miejscu! na pewno bym go nie odepchnęła... kurde. czewmu taki facet nie istnieje?hm?

To był ten jeden moment kiedy chciałabym być J XD
Jak tak ktoś obserwuje naszą rozmowę [przyznać się wiem że tam jesteście XDD ] to może sobie pomyśleć że jesteśmy nienormalne xD marzą by je chłopak obmacywał na jakiejś klatce schodowej xDD

Ale z takim Chuckie może być nawet klatka schodowa XD

użytkownik usunięty
alkamb

Ale to nie byle jaki chłopak! Tosz to sam Chuch Bass!:D

He is Chuck Bass ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Hahaha, ja też LUBIĘ TO. :D
Widzę że tu wierne użytkowniczki facebooka jak ja :D
A nóż widelec Chuck Bass kiedyś wejdzie se na fejsa, zluka nasze słit focie i pomysli: "ale piekna dziołcha!", jo Wam godam ze tak bydzie :DD::D hahah, odwala mi już, ale pałam do niego tak ogromną miłością że jest to niewyobrażalne!!!
Z takim facetem to na koniec świata i jeszcze dalej!! xD
I teraz też zazdroszczę Jenny, bo przyznam że na samym poczatku jak zaczelma ogladac to se pomyslalam "co za kretyn" o nim :D Ale moje zdanie na jegot emat sie diametralnie zmieniło. :D

A plakat bombowy, tez chce taki!!! Ja mam na drzwiach kurde stary plakat z bravo od robcia pattinsona i paramore haha, ale nie mam serce ich wywalic. :D
do Edka zawsze pozostanie sentyment :D

A co do PLL, to tez mam taka nadzieje, bo szczerze im kibicuje. :D
Kurde ciekawe sie robi, nie zeby od samego poczatku nie bylo intrygujaco, ale z odc. na odc. coraz wiecej sie dzieje. xD

użytkownik usunięty
kilmenyy

Na początku też nie lubiłam Chucka! Ale podobała mi się scena, w której wstaje po imprezie,a koło niego śpią jakieś dwie laski. a Chcuk w piżamie. ;p

kilmenyy

Moja miłość też jest niewyobrażalna :D
Pamiętam jak kiedyś z moją koleżanką fascynowałyśmy sie postacią z anime [oj tam oj tam XD ] i moja koleżanka stwierdziła że jakby go spotkała zgwałciłaby go.. chyb ato samo zrobiłabym Chuckowi... [chyba jestem chora XD ]

użytkownik usunięty
alkamb

chyba nie tylko ty xD
my z przyjaciolka jaralysmy sie nim. i przez godzine potrafilysmy gadac tylko o c. analizowalysmy, co powiedzial b, co ona odpowiedziala, itp...

ocenił(a) serial na 8

Hahaha, my jesteśmy zdrowo stuknięte, powinnyśmy się zacząć leczyć.. :D
Ej, ja chwilowo też się fascynowalam jedną postacią z anime, niby śmieszne bo to nie żywy aktor kurde, a ja rozmarzona wzdychałam se do wyimaginowanego animowanego gościa. :D
Wgl tyle miałam tych platonicznych miłości, że hoho.. :D Zarowno filmowych jak i ksiazkowych. :D
najpierw gustavo z luz marii, pozniej Gilbert z Ani z ZW(to jedna z moich najogormniejszych milosci, sentyment pozostal do dzis;D), a teraz to jest ich tylu ze nie zdolam wyliczyc haha. :D No i Chuck ejst teraz wsrod nich, jeden z czołowych :P Achh, te nieczyste mysli na jego temat, zaraz się zgorsze przez niego! :D:D:D

kilmenyy

Miałam wiele takich miłości ale nigdy do takiego stopnia że wieszam plakat na szafie ;P
Chuck w całej stanowczości jest na podium i prędko z niego nie spadnie ;D

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Chuck również teraz znajduje się na podium, do ktorego zaliczam rowniez Damona <3(nigdy sie w nim nie odkocham, never!!!), Liama, czy Dana.. :D

Zaraz se poszukam jakies ladnej tapety na pu,lpit z nim. ;D
Swoja droga to przeszlam na diete jakies 5 dni temu i powiem Wam ze nie mialam zadnej motywacji bo zeby sie podobac jakims kretynom z osiedla- nie zalezy mi, ale zaczelam se rpzypominac Chuck'a i Blair ktora jestt ak zafascynowany, ze az nabieram checi i dla neigo spalam kalorie!! haha, jestem upośledzona wiem. xDD
ale cóż, dobramotywacja nie jest zła, może uda mi się zjechać do 44 kg i wtedy to juz lece do USA! :D

kilmenyy

Ja tez jestem na diecie :P żeby wyglądać ja Blair, choć to nieosiągalne ;P A tak ogólnie to ze względów zdrowotnych ;P No i dla takiego Chucka xD

ocenił(a) serial na 8
alkamb

A ile wazysz, jak mozna wiedziec? :DZrestza niewazne, chodzi mi to ze mozemy sie wzajemnie wspirac w tym, bo ja osobiscie mam slabosc do slodkiego. ;D
Ja tez chce byc tak szczupła jak Blair, zazdroszczę jej figury. ;D
Damy radę, dla Chuck'a miałybyśmy nie dać rady?! ;D