obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory
Obawiam się ze to może być moja wina Xd i MotherChucker [sorry muszę kogoś wkopać żeby nie było tylko na mnie xDDD ]
Ostatnio przeze mnie 2 osoby popadły w Plotkaro szał :D
Jesteś kolejna ofiarą xD
Dowiedziałam się że bardzo wpływam na ludzi XD
Haha, fakt, te Wasze intrygjące posty jeszcze bardziej mnie zmotywowaly do ogladania. :D
Haha, ja podobno tez, kiedys jak mialam faze na zmierzch na poczatku 3 gim. to polowie dziewczyn z klasy i inne kolezanki uzaleznilam od tego ;D Pozniej od pamietnikow wampirow z Damonem na czele, itd.. Jak mnie cos zafascynuje, to sie musze tym z innymi dzielic, zaczynam czasem ta paplac ze ludzie mnie maja dosc haha :D
Dobrze, że wy tu jesteście.Ostatnio koleżankom wgl nie gadam o Plotkarzew (czyt. o Chucku ;p)
Koniecznie obejrz do odc 8! 9 też jest boski xD
Nie mówię, że 4 sezon był zły. Fajny na swój sposób. Bohaterowie dorośli. Ale moim zdaniem bez porównania do 1 czy 2 sezonu. :)
Też się bardzo ciesze się tu mamy ;D Ja właśnie przeprowadzam plan jak namówić moją koleżankę do plotkary, jestem na etapie szantażu :P "Obejrzę to co ty chce jak ty obejrzysz Plotkare" ;D Staram sie ją namówić przynajmniej na 7 odcinków, mam nadzieje ze po ostatniej scenie 7 sama będzie chciała dalej oglądać ;P
W 4 sezonie wszyscy na swój sposób dorośli i trochę szkoda z jednej strony a z drugiej to bardzo dobra wiadomość ;P
Rozwaliłaś mnie tym szantażem :D Trzymam kciuki, żeby się udało. Może będzie kolejna fanka Chucka...?
Mozesz ja pozniej do nas zaprosic :D
Haha, ten szantaz to dobre jest ,chyba tak zrobie z moja kumpelą. :D
Zauwazylyscie ze juz w tych kilku naszych tematach gdzie tak gadamy od kilku dni, nie wtrąca sie do nas nikt inny? Hahaha, pewnie inne fanki gdy zauwazyly te posty dowartościowaly się że sa zdrowe psychicznie w rpzeciwienstwie do nas :D :D :D
Achhh, jak dobrze że Was mam, przynajmniej Wy mnie rozumiecie! :* :D
Ja się już od pewnego czasu jaram się Ed'em a ona się ze mnie śmieje xD
Ale ja ją zmuszę ;D
Dobrze ze dowartościowujemy innych ;P
Otoz to! Ja juz sie czuje lepiej ze nie jestem w tym sama, musimy sie wspierac nawzajem, bo prawdopodbnie niedlugo nas wysla do osrodka psychiatrycznego :D:D:D
A tu czajcie, naszym pschiatrą byłby nikt inny jak tylko chuck bas.. achhh :D
Nie moge się doczekać, z takim lekarzem to ja w tym ośrodku mogę spędzić nieograniczona ilość czasu! ;D
Ja bym chyda do końca życia miała coś z psychiką... Więc... doktor Bass musiałby zajmować się mną dłuuuugp ;p
Hahahah, jego seksowne szepty "im chuck bass" i inne triki ktorymi omami kazda kobiete- achhhh, rozmarzylam sie, taki lekarz to skarb, a jego kuracja jeszcze bardziej pogorszylaby moj stan xDDD
Miejmy nadzieje, ze kazda z nas bedzie dla niego speszyl, niepowtarzalna i kazda z nas sie odpowiednio zajmie ;D
Ja po sesji terapeutycznej z nim byłabym bardziej chora, więc na uzdrowienie raczej bym nie liczyła :D
Otoz to hahaha :D
Przed chwila sie dowiedzialam ze Ian ktry gra Damona jest zajety, zwiazal sie z z aktorka grajaca Elene czyli Niną ughhh :D
Niech spada, Chuck nie jest na tyle głupi, on woli ratować nam życie! :D:DD:
Nie wiedziałas, że Ian jest z Niną?;p Nawet ja to wiemn, a serialu nie oglądam xD
Nie wiedziałaś?!
Ja tak, dobrze niech będzie z nią niż z jakaś brzydką bóg wie jaką :P
Stefan też jest zajęty, z tą siostrą Spencer z PLL..
Haha, tzn. cos tam kiedys czytalam ze chemia miedzy nimi jest ale w jakis tam ploty z pudelka nie wierzylam, a dzis mi kolezanka wyslala artykul i zdjecie, niby kozaczek ale pisza ze sami to przyznali oficjalnie, wiec tym razem to raczej nie plota :D
Nie now sumie pasuja do siebie, a Stefek mi kolo nosa lata, niby fajny ale nigdy mnie jakos specjalnie nie krecil :D:D
Dokładnie..pff... Stefan ;P
Damon to mam charakter... Biorę się za 2 sezon, ale na razie wszyscy dookoła mi czas organizują ze choć jest wolne to mnie praktycznie w domu nie ma ;P
Haha, to ja ostatnio ze wzgledu na pogode w domu siedzialam i ogladalam, ale dzis znowu goraco wiec pewnie jakos se czas zorganizuje :d
dodatkowo, mama jedzie z moim bratem na oboz na tydzienw gory, mama zostala zaangazowana jako opiekunka, wiec ebde w domu urzedowac tylko z tata, ktory nie ejst az tak nadopiekunczy, wiec musze te 7 dni wykorzystac jak najlepiej! :D :D
Zazdroszczę :) Ja na razie nie wiem gdzie jadę... Obawiam się kary za świadectwo. No ale może zlitują się i wyślą mnie gdzieś ;p
Az tak zle? Bo u mnie nie ma sie czym chwalic haha, jestem tak śmeirdzacym leniem ze nic tylko sie wstydzic za moje oceny, ale coz.. W przyszlym roku bede sie uczyc!! Hahaha :D
Ja tam rezerwowalam miejsce na kolonie juz w marcu wiec teraz nie maja nic do gadania :D
I Tobie powodzenia zebys gdzies pojechala! :D
Taki spadek średniej z 5,0 na 3,7... ;p Całe życie świadectwo z paskiem.. I potem przyszłam dso liceum...
Liceum to Auschwitz. :D Za 3, 7 kara? Jak na LO to wcale nie jest zle, ja mam jakos 3,5 ;P
Mój tata jest przerażony tym przeskokiem... Oczywiście gadka, że nie zdam matury się już odbyła tydzień temu. Ale cóż. Życie ;p
Za bardzo przyzwyczaiłam rodzinkę do świetnych ocen :)
No rozumiem, ja zawsze byłam leniem więc co roku paska nie mialam, ale tez porownujac oceny z gim i teraz- niebo a ziemia. A Ty w ktorej kl jestes? :D
Ja nie znam matury z matmy pewnie -.-
Ja ww pierwszej liceum... Na razie nie przejmuję się maturą.. a ty która klasa?:)
Ja do 3 idę. ;D Co to będzie, co to będzie.. Ale stop, na razie o tym nie myślę :D
Ja też w pierwszej. Tez mam średnią 3,5 ;P
Ale się nie załamuje,w liceum oceny nie są ważne, ważne by zadać ;P
O kurde, to ja tu widzę że stara jestem :D :D
2 klasa wporzo, ja nie wiem co to bedzie w 3 ! :D
Będziemy trzymać kciuki ;D
Ja mam taka głupią szkolę, gdzie celem nauczycieli jest pokazać uczniom że są do niczego, że nic nie umieją itd. Gdybym miała wybór chyb abym tam już nie poszła, ale przynajmniej klasę mam zajebistą :P
Klase etz mam genialna, natomiast jesli chodzi o sama szkole- to jest auschwitz, nauczyciele potrafia udupic ucznia nawet kiego ktory bylbysw stanie ta mature zdac, ale uwalaja celowo bo np. danego ucznia nie lubia i inteligentni ludzie czasami sa skazani powtarzac rok z powodu jednego przedmiotu z ktorej maja kape niesprawiedliwie.. ;/ zmienilabym ta szkole gdyby nie genialna klasa.. ;p a samej szkoly mlodszym nie polecam ani nie zachecam, polowa nauczycieli powinna stad wyleciec
U mnie to samo.. niestety, może są otwarci na ucznia ale jak ja mam oceny z polskiego : 3,3,4,4 i nauczycielka wstawia mi 2 ?! i jeszcze mówi że mam potencjał humanistyczny... To coś nie halo jest dla mnie ;/
Dokladnie, powinnas z tym isc do dyrektorki albo nawet do kuratorium, bo z takich ocen 2 na pewno nie wychodzi oO
Mnie chciala udupić z matmy, np. mowila ze bedzie wpisywala oceny za aktywnosc.. Kolega idzie do tablicy, popelnil bledy a dostal 3, podczas gdy pozniej zglosilam sie ja i zrobilam bez zadnego bledu a ona mi nie wstawila zadnej oceny.. -.- Wiele bylo takich sytuacji, jakos sie wykaraskałam, ale tej babki osobiście nie znoszę.. Ale dobra, moze koniec gadania o szkole bo mnie krew zaleje na mysl o tych porąbanych nauczycielach ktorzy zamaist isc do takeij pracy z powolania, mszcza sie na ludzach bo im sie w zyciu nie uklada.. xD
Dokładnie! są wakacje!!
Olać ich niech siedzą sobie sami i wymyślają jak udupić nas za rok a my sobie odpoczywajmy brzuchami do góry ;P
Ogarniam pierwszy odcinek 2 sezonu Pamiętników :D
I chyba cały wieczór spędzie przed pamiętnikami ;P
Haha, ogarniaj ogarniaj, czyz Damon nie ejst cudowny?
Masakra, jaki upał, 20 a ja jakies 20 min temu wrocilam do domu po prostu mokra, wlosy sa aktualnie wstanie tragicznym i czekaja na umycie, ale z sukienki jestem zadowolona :D Śliczna! Blair by sie chyba spodobala, taka subtelna :D:D
Ja sie postaram dzis zobaczyc 17 odc. i moze 18 plotkary ale nie wiem czy dam rade bo kolezanka mi karze wejsc na skype dzis a jak my sie rozgadamy.. :D