obejrzalam 5 odcinkow Plotkary no i strasznie sie na nich wynudzilam, nie zaczelam 6go.
Czy ten serial sie rozkreci? Bo mam caly sezon i szkoda mi wyrzucac. Dzieki z gory
Ja miałam z Billa polewkę xD Zawsze..
Mojej koleżance się podobał ?!
Ja się nie zgadzam ze ty znasz takiego przystojnego chłopaka co jeszcze na gitarze gra i ma piękny uśmiech!!
Normalnie mam na ciebie focha XD
Hahaha, to Ty przeciwko mnie?!?!!? :D:D
Hahah, ale co mi ze znajomości jak on ma dziolche kurde ;(.
Chociaz ona jakaś taka niefajna jest, wiec moze ktoras z nas ma szanse.. ;> Ahaha :D
Ale onj est cudowny! Wczoraj na skype nauczyłyśmy go mówić cześć i smacznego, bo akurat szedl na kolację i go uczyłyśmy. :D
I przy nim poczułysmy się zażenowane naszym angielskim,zinnymi bez problemu się dogadamy a ten tak szybko nawija że dla nas to był chiński normalnie i nie wszystko kapowałyśmy, ale nas pocieszał.. "don't worry sweet girl, i dont know polish so.." :D
Moge Wam podac jego namiary na facebooku i grupę internetowych sluchaczy to możecie napisać, na pewno się ucieszy bo jakiś mega popularny nie jst.. Ale i tak ma już swoją grupkę ludzi, w tym nas, podczas pierwszej rozmowy po 10 minutowym biacia brawo, powiedzialysmy mu ze ejstesmy jego najwiekszymi fankami, jaką miał radochę, a jak się dowiedzial ze z polski jestesmy to juz w ogole. :D
Tacy faceci to wszedzie tylko nie w Polsce kurde... :(
"don't worry sweet girl, i dont know polish so.."
Bezcenne xD
Ale dzięki wam przynajmniej wie ze jest taki kraj jak Polska w ogóle XD Może kiedyś jako sławna gwiazda przyjedzie ;D
A mu również sławne ;DDD przyjdziemy na jego koncert ;P
Oj tak, ja mu wróżę sławę, jest naprawdę genialny. ;D
Otóż to! Będziemy vipami na jego koncercie. :D:D
Ostatnio gadałam z Palestyńczykiem na skype, taki miałam ubaw bo byłam sama w domu akurat i on mi wysłała arabską piosenkę i mi zaczął śpiewać, myślałam że nie wyrobię ze śmiechu, nawet nie weidział że komórkę przylóżyłam do monitora i go nagrałam. :D
Wysłałabym Wam filmik bo wczoraj jak puściłam przyjaciółce to się pobeczała ze śmiechu ale tam jest moment kiedy sama zaczynam śpiewać razem z nich bo już tam nie moglam więc może lepiej nie będe sie kompromitowała ahaha :D
Kurde takie znajomości są naprawdę świetne :D
Próbowałam coś napisać na tym chacie, ale nikogo nie było w tym pokoju co wybrałam ;( A w jakimś innym rozmawiały dziewczyny jak dobrze jest być singielkami :P
Wejdź sobie w "teen room" czy jakos chat albo najogolniejszy "chatrom", ewentualnie "greece", tam jest zazwyczaj najwięcej ludzi. :D
Ja takie też lubię :P
Niestety u mnie te wielkie zakupy zdarzają się tylko przed świętami XD A tak to tylko jakieś małe ;P
Te przedświąteczne uwielbiam po prostu ;D
U mnie piękne słońce ;D
Siedzę rozmawiam z wami a ono razi mnie po oczach, ach czuję satysfakcje XDDD
Cóż, u mnie ciągle pada. I zimno. Siedzę przy komputerze i co chwilę muszę wstawać, żeby wpuszczać/wypuszczać psa z balkonu... ;p
U mnie dziś były koleżanki, obejrzały Plotkarę ;D
Ja przez to musiałam oglądać jakieś anime gdzie biją się stopami po twarzy ;/ ech...
Aminę trwa tak 24 minuty wiec dla nich 42 minutowa Plotkara to była mordęga XD
Jedna z nich cały czas myliła Rufusa i Chucka!!! Ja się pytam jak to możliwe ?!
Piłam jak to przeczytałam o Rufusie... Powinnaś teraz przyjść do mnie i myć biurko... xD
I jak spodobała się im Plotkara? Obejrzałyście tylko jeden odcinek?:)
Już wsiadam w pociąg XD
"Jak możesz oglądać takie zbereźne seriale"
Tak to skomentowały... w każdym razie tak jak mówię to nie ich klimaty, one to tylko Anime i Anime. Śmiałam się że w tych anime to się jak ryby całują :P Zero uczuć...
Jedna obejrzy jeszcze kiedyś ze mną 2 odcinek... cóż obiecała :P
No ja jej kazałam do 7 obejrzeć. Ale policzyła ile to godzin i nie zgodziła się XD
Dokładnie nie jest zbereźny!!
Ale kto wie, może po obejrzeniu dwóch odcinków wciągnie się. To ta, która myliła Chucka z Rufusem?:D
Ja wgl zakupow nie lubie, tzn. ciesze sie dopiero wtedy gdy juz mam zakup w domu, bo przymierzanie ciuchow w sklepach to dla mnie mordęga ;d
2 dni chodzilam po sklepach nawet jak padalo, ale nie bylo nic, dopiero przedwczoraj jakos, dwie bluzki se kupilam, ha! :D Takie sliczne, jedna moze sluzyc za taka tuniko sukienke pod legginsy, ulga że apsowało bo przymeirzyłam dopiero w domu, ze sklepu wzięlam na oko to co mi się spodobało i szybko kupiłam ahaha :D
Chuck z Rufusem, omg.. :D Nie no, co do anime to moja przyjaciolka tez ma swira na tym punkcie, ja widziala moze ze 3 anime i bardzo mi sie podobaly ale chyba ejdnak wole seriale gdzie widze realnych ludzi a nie animowanych :D
Ja też widziałam kilka anime, niektóre są naprawdę fajne, ale mnie osobiście nie śmieszy jak się kopią po twarzach i robią z ciałem nienaturalne rzeczy :P
Jutro będę miała cały dzień sprzątania i przygotowywania się na urodziny :P Nienawidzę sprzątać, choć kto to lubi xD
Ja widziałam bodajże "peach girl", "ef a te of memories" i druga część "ef a tele of melodies" czy jakoś tak, genialne. :)
No i zapamiętałam jedno słówko japońskie, mianowicie: baka. :D:D
Oo, urodziny wyprawiasz :D. Duża gromada ludzi przybędzie? ; D
Baka, jak coś nie tak powiem zawsze to słyszę XD
6 osób + ja :P
Miało być jeszcze kilka osób,ale to wakacje wszyscy wyjeżdżają ;/
Haha, moja koleżanka też zawsze mówi baka :D:D:D
To i tak fajnie że wgl ktoś przyjdzie, ja wciąż nie wiem jak odprawić 18, czy wgl odprawiać, na działce nie wypali bo to grudzeń.. xD
No tak, możesz zrobić kulig :P
Moja koleżanka zawsze narzekała że ma urodziny w grudniu, bo w lato to można na lody pójść a w zimę, tylko w chałupie siedzieć ;/
Hahaha, no pewka, kulig dobra opcja. :D:D:D
Tez zawszenarzekalam, ale w sumie fajnie.. 6 grudzien-mikolajki, 13 grudzien- moje urodziny a pozniej swieta, takze zawsze sie kasy troche nagromadzi na ciuchy :D I teraz sie ciesze ze jestem z grudnia bo jestem dlugo mloda wiekszosc znajomych konczy juz 18, a ja jeszcze jednak mam te kilka miesiecy do stania sie niby dorosłą xDD
Ja też z grudnia, z 4. Fajnie, bo zawsze idę na jedne zakupy w grudniu i wybieram prezenty na wszystkie święta (moje urodziny, mikołajki, boże narodzenie) ;p ale wkurza mnie, że wszyscy mówią, że jestem najmłodsza. xD
Myśmy zawsze z koleżanki się śmiali ze jest gówniara XD A jest z 1 grudnia właśnie..
Ale co to za frajda mieć urodziny na poczatku roku, moja koleżanka z klasy ma 4 stycznia, ja bym chyba tak nie chciała, lubię mieć urodziny wtedy kiedy mam ;D W samy środku roku :P
Jak byłam mała myślałam, że urodziny mam zimą. Bo śnieg zazwyczaj wtedy jest. A nienawidziłam jesieni. Płakałam jak się dowiedzialam, że 4 grudzień to jeszcze jesień xD