PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810069}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14165
4,1 8 krytyków
Pod powierzchnią
powrót do forum serialu Pod powierzchnią

Niemal od pierwszego odcinka czekałam na finał i wyjaśnienie wszystkich zagadek, a dzisiaj... Dla mnie porażka. Praktycznie nic nie zostało wyjaśnione a cała historia urwana w połowie. Czy Marta przeżyła? Czy ten dzieciak niani to syn Gajewskich? Co stało się później z bohaterami ( czyli to co najciekawsze!) - nie zostało pokazane, a drugiego sezonu ponoć ma nie być. Jestem baaardzo zawiedziona.

sprinterka

Przeżyła. To ich syn.

sprinterka

scenarzysta uznał nas za wykwintnych widzów którym nie trzeba wszystkiego pokazywać na talerzu. Chociaż ja również z chęcią obejrzałabym jak się cieszą z odnalezienia syna.

ocenił(a) serial na 10
sprinterka

Bardzo zadowolony zakończeniem bo zagmatwali jeszcze bardziej i zostawili miejsce na domysły czyli to co najlepsze. Marta jakby zrozumiała Olę i chciała ją powstrzymać [widzi że Bartek omamił kolejną kobietę, ale chcę ją uchronić przed strasznym czynem lecz sama pada ofiarą]. W moim mniemaniu Bartek pozostanie bezkarny, wątek z Martą pociągną że niby sama wybiła sobie nóż [bo po co brałaby go ze sobą na salę]. Maciek porzuci chęć zemsty i jako że ma kontakt z Jankiem dołączy do córki by odbudować relację. Możliwe że Marta dalej z policjantaką będą starać się rozwikłać zagadkę z opiekunką, gdzie jest, po co to zrobiła, kto jej pomógł, jaki udział ma w tym pielęgniarka i Bartek.

ocenił(a) serial na 6
JamesWan

A z powodu kłopotów Oli na ratunek córce przybędzie jej mama, Justyna Kostrzewa :).