PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Lili

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś podziela moją opinie że ona jest walnięta? Kto przy zdrowych zmysłach wydziera się na całe gardło w obcym domu... I jeszcze ta jej tęsknota za ojcem. Rozumiem że można tęsknić zle że aż tak? Ile ona ma lat żeby tak się zachowywać. Zachowuje się jak dziecko a nie dziewczyna koło 20.

użytkownik usunięty
marry222

jakoś nie zauważyłam hahaha

ocenił(a) serial na 8

Był taki odcinek w faceci do wzięcia, co Wiktor (Cezary Pazura) poszedł do właściciela mieszkania, w którym Wiktor mieszka. I tam był pełno kwiatów i on mówił żeby Wiktor mówił ciszej, bo kwiatki śpią. No to wtedy Pazura się drze wstawać do tych kwiatów. To wtedy ten typek mówi, że jedna z nich jest w ciąży hehe.

użytkownik usunięty
dominik1989

hehehe dobre ...no na cos takiego bym nie wpadła że kwiatek może być w ciaży

ocenił(a) serial na 8

Jeżeli dobrze pamiętam to były same paprotki.

ocenił(a) serial na 8
marry222

Ja też rozmawiam cytuje "no rośnij ty głupi badylu”, ale jakoś nie działa ciekawe, czemu. Może trzeba bardziej delikatniej.

dominik1989

Haha, też myślę, że trzeba to robić bardziej delikatniej :D

użytkownik usunięty
p_o_n_

Dokładnie tak sano sobie pomyślałam , kto normalny tak się zachowuje . Zachowała się jak dziecko .Widocznie ta dziewczyna nie rozumie , że nie każda praca jest bezpieczna .Rozumiem to nie jest praca marzeń bo kto by chciał widywać męża czy ojca raz w tygodniu , ale przecież to nie jest praca na stałe.