PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

gówniany serial

użytkownik usunięty

ta telenowela jest okropnie nudna nic się wniej niedzieje tylko romanse i zazdrośc najgorszy
serial jaki tylko nagrano lepiej zeby polska wykupiła corazon indomable a nie to ścierwo dosyc ze
bochater brzydki to jeszcze nudny jak stary wół

Po pierwsze, radziłabym skorzystać ze słownika i nauczyć się zasad interpunkcji.
Po drugie, przydałoby się również nauczyć argumentować swoje wypowiedzi, zanim zacznie się cokolwiek obrażać.

użytkownik usunięty
klaudia1300

nie ucz mnie jak mam pisać komentarze ja wiem lepiej od ciebie jestem ciekawa czy ty nigdy nie obrażałas jakąś aktorke czy aktora odpieprz się od moich komentarzy

1. Nie, nigdy nie obrażałam żadnego aktora ani aktorki na forum.
2. Najwyraźniej jednak nie wiesz lepiej, jak pisać komentarze, bo nie radzisz sobie z językiem polskim.
3. I najważniejsze, naucz się kultury, bo pisanie do kogoś, żeby się "odpieprzył" świadczy o Twoich brakach w tej kwestii.

użytkownik usunięty
klaudia1300

JAKI JEST TWÓJ ULUBIONY AKTOR I JAKIEGO NIE LUBISZ ?/???????????????????/

użytkownik usunięty
klaudia1300

NA PEWNO JESTEŚ STARĄ PANĄ KTÓRA UCZY JĘZYKA POSKIEGO W SZKOLE I MASZ OBSESJE NA PUNKCIE SŁOWNIKA

Wydaje mi się, że w moim wieku jeszcze nie mogłabym nazywać siebie starą panną, ale kto wie.
Na nauczanie języka polskiego też za wcześnie, w trakcie studiów nie mogę jeszcze zostać nauczycielką, ale to w sumie nie ważne.
Tym postem kończę tę niepotrzebną dyskusję, bo tylko czas tracę na czytanie tych bzdur, które wypisujesz.

użytkownik usunięty
klaudia1300

to nie czytaj nikt tobie nie każe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
klaudia1300

To jest forum czy konkurs ortograficzny??

Forum, ale chyba wypadałoby pisać poprawnie ortograficznie. Niektóre błędy są naprawdę rażące.

użytkownik usunięty
jagodajulia

piszę ze swoiego komputera a nie z twojego a więc nie powinno cię obchodzic jak gdzie i kidy piszę a po zatym ty tej strony nie założyłas i nie wtrącaj się jak piszę komentarze na tym skończmy spór.......

użytkownik usunięty
jagodajulia

a może mi komputer nawala ?????????????????????

To współczuję, ale słowniki wciąż istnieją.

użytkownik usunięty
jagodajulia

moze mi szkoda forsy na słownik a pozatym pisze szybko inie oglądam literek czy są równe małe wielkie krzywe czy proste to jet chyba forum komentarzy a nie lekcja polskiego ..

ocenił(a) serial na 8

Ta widać, że nie oglądasz tej telenoweli tylko parę odcinków widziałaś.

użytkownik usunięty
dominik1989

oglądałam wszystkie i nic się nie dziło tylko uprowadzeni niki i spalenie domu ariagi na tyle odcinków to bardzo mało w serialu serce kłarity który był dladzieci był storazy ciekawszy

ocenił(a) serial na 8

Nie znasz się albo nie uważnie oglądasz hehe. Słabe argumenty. Z odcinka na odcinek się rozkręca a zauważ, że ta telka ma aż 183 odcinków kupa odcinków. A te twoje celce Clarity miało tylko 113 odcinków o jakieś smarkuli.

użytkownik usunięty
dominik1989

BYĆ MOZE COŚ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO PÓZNIEJ WSZYSTKO BĘDZIE NA KUPE JESLI NIE MIELI POMYSŁU TO PO NAGRANO AZ TYLE ODCINKÓWCO WYSTARCZYLO BY STO PARE A NIE PRAWIE DWIESCIE

ocenił(a) serial na 8

Nie drzyj się tak. Jakbyś nie zauważyła to i tak się streścili, bo wcześniejsze wersje mieli 280,250 i trochę powyżej 200 odcinków.
Kiedyś tak się robiło, że było trochę ponad 100 odcinków a teraz większość jest około 160 do 180.A polska wykupuje te telenowele, co mają więcej odcinków żeby starczyło im na dłużej po prostu szkoda im pieniędzy.

p.s To jest tylko twoje zdanie, że nie mieli pomysłu a według mnie jest to dobra telenowela tylko ma słabe czarne charaktery a tak to całkiem dobrze się ogląda.

użytkownik usunięty
dominik1989

no właśnie przecież podobna tela leciała na poloni1 po co więc było nagrywać taką samą czy już ci reżyserzy nie mają pomysłu na inne seriale nie dziwiłam bym się gdyby powtórzyli serial który leciał kilkanaście lat temu

użytkownik usunięty
dominik1989

tak masz racje serce klarity miało 113 odcinków ale dwudziesto minutowych a ten ma sześćdziesiąt minut to chyba jest znaczna różnica

Uważam, że Twoje słownictwo jest okropne. Powinnaś używać innych słów, bo niestety to, co napisałaś źle o Tb świadczy....
Ja się nie zgadzam. AV mi się podoba. Co do CI, tak zgadzam się jest dosyć ciekawą propozycją, ale tylko do pewnego momentu. Poza tym w niej też są romanse i zazdrość. Ponadto w CI prot jest okropny, jeden z najgorszych jakich widziałam, jak nie najgorszy....:/

użytkownik usunięty
jagodajulia

przecierz bochater z corazon indomable jest ładniejszy od tego barana ariagi a do mojego słownictwa się nie wtrącaj

Bohater z CI jest przystojniejszy, ale co z tego? To są różne telenowele.
A Ty jak chcesz dyskutować, używaj lepszego słownictwa, bo będziesz prowadziła monologi.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Napisałam, ale widocznie nie zrozumiałaś. Ale to Twój problem. Niestety, kultury to nie masz. I jak masz do mnie się odnosić w taki sposób to już do mnie nigdy nic nie pisz. Nie mam zamiaru czytać takich głupot. Ten czas spędzaj z przyjaciółmi, może wobec nich jesteś milsza.

użytkownik usunięty

Na pewno nie masz więcej kultury ode mnie. A do szkoły to Ty powinnaś się wrócić.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
dominik1989

a poza tym ja nikogo nie obrażam a jesli tak to sorki za ostre słowa ,..pa ...pozdrawiam wszystkich fanów meksykańskich telenowel

ocenił(a) serial na 8

Może i nie obrażasz, ale obraziłaś innych nieświadomie swoim słownictwem cytuje "gówniany serial"albo "a nie to ścierwo dosyc ze bochater brzydki to jeszcze nudny jak stary wół".

użytkownik usunięty
dominik1989

no dobra to były zbyt ostre słowa nie pomyślalam że są także fani tego aktora ja teżbym była nie zadowolana gdyby ktoś zle napisał o moim ulubionym aktorze sory za te złe komentarze ..

"bohater brzydki to jeszcze nudny jak stary wół"
A o którego bohatera Ci chodzi?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Łatwo się domyślić, że o Arriage no, bo chyba nie Guzman hece. Napisała, że bohater a on jest w głównej roli.W pierwszych odcinkach w tych kręconych włosach wyglądał okropnie.

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

Jeżeli ktoś by tak opisał Guzmana to bym się zastanowiła co się dzieje :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

o obu bo ten drugi to samo szczerzy te swoje konskie zęby tylko

użytkownik usunięty

Ja również uważam że ta telenowela jest nudna , śmieszą mnie też niektóre wątki choćby ten jak Victoria podarła sobie sukienke i nie mogła jechać na konferencje ,niby taka bogata a nie miała innej kreacji żeby przebrać ,albo zachaczyła by o sklep i kupiła chyba że nie miała forsy??!!

Wg mnie Victoria by nie zdążyłaby kupić nowej sukienki. Przecież czekała do ostatniej chwili na Nelsona.

ocenił(a) serial na 1

ja się w pełni zgadzam z twoją opinią....

użytkownik usunięty
Elwirka10

dzięki ..wiesz denerwuje mniejuż ten serial można przy nim tylko spać....

ocenił(a) serial na 8

To nie oglądaj jak cię nie ciekawi fabuła, po co się męczyć.

użytkownik usunięty
dominik1989

a ja myślałam że telenowele oglądają tylko dziewczyny a faceci interesująsię piłką nożną..

ocenił(a) serial na 8

Już nasz przebiliście w tej dyscyplinie to my chcemy wasz przebić w waszej:)

p.s Mój dziadek oglądał telenowele jak jeszcze cię na świecie nie było.

użytkownik usunięty
dominik1989

Płaczesz jak jest jakaś wzruszająca scenka??bo ja to lubie sobie czasem poryczeć jak Polska przegrywa w piłce nożnej........hi hi;)

ocenił(a) serial na 8

Faceci nie płaczą tylko czasem oczy im się pocą:)

użytkownik usunięty
dominik1989

Polecam Rexone;)

ocenił(a) serial na 8

Chcesz żebym oślepł;p

użytkownik usunięty
dominik1989

Pesymista ,zaraz czarne myśli ,my kobiety używamy rexony i nic nam nie jest;)

ocenił(a) serial na 8

I psikasz sobie w oczy dobre. Pewnie sobie psikasz przed każdą telką :)

użytkownik usunięty
dominik1989

Nie, bo nam kobietą oczy się nie pocą , my płaczemy;)